Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
ferninho
Madridista

2010.03.28. 10:43:41

1. Getafe-Real meccs :arrow: Parejo gólt rúg. a gól nem izgat, csak az zavart egyedül, hogy Parejo, egy saját nevelésű játékos nem rúgta ki a labdát, ennyi. pont
2. ezek után kaptam egy full hülyeség reagálást arra a mondatomra, hogy az a gól,csak azért volt "zavaró" mert Parejo Real nevelés.
ferninho írta:és igen, főleg a madridi nevelés miatt fáj
istyke6 írta:Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....
és most itt kiemelném az istyke által írt mondatban az "egy" szócskát....
ezért írtam erre ezt, hogy:
ferninho írta:amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
kérdem én, ki verte itt a mellkasát meg a mit tudom még mijét, arra, hogy a Real utánpótlása hú de jó és blablabla....
először értelmezni kéne a szituációt és azután "letámadni", provokálni a másikat...
nem tudjátok értelmezni a leírt mondatokat és már jön az újabb idióta vita....
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.28. 10:42:59

Barcaforever írta:
ferninho írta:Miguel Torres épp a Getafénál van kölcsönben :D

kezdjük ott, hogy nálunk a barkázás miatt warn jár általában és a modik is mindig kijavítják pirossal (mostanában kezdődött ez) és lényegesen kevesebb volt alapból is. és írtam már olyan hsz-t nem is egyet nyugodj meg...
na téma off....
Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....
he? :lol:
amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
1. részre: Engem egy kicsit sem zavar a barkázás, meg semmilyen más becenév, és nagyon fáraszt, amikor vki ezekbe köt bele. Azt meg, h ezt nálatok modik javítgatják csak viccesnek tartom. De ha van ennyi szabadidejük, akkor hajrá! Bár arról már fel lettünk világosítva, h a madridista az úriemberek klubja :lol:
2. részre: de engem zavar, mert tényleg meglátszik a színvonalon, és ezt nem bántásból mondom, hanem ez az igazság. Sajnos a bajnokság színvonala a béka segge alatt van, ha a Barca nem lenne, akkor semmivel sem lenne erősebb mint pl. francia bajnokság, ahol legalább vannak pl. fiatal afrikai tehetségek, akik aztán általában többre viszik, mind az a sok töltelékember, akit ti kineveltek.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.28. 10:25:31

Barcaforever írta:

kezdjük ott, hogy nálunk a barkázás miatt warn jár általában és a modik is mindig kijavítják pirossal (mostanában kezdődött ez) és lényegesen kevesebb volt alapból is. és írtam már olyan hsz-t nem is egyet nyugodj meg...
na téma off....
Hogy vered a hasad, hogy van egy sajat nevelesu jatekosa a Realnak, a fel Barca aki tavaly leffocizott a palyarol titeket, na ott van par sajat nevelesu....
amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
Vicces ez már tényleg, csak mosolyogni lehet tényleg az ilyen embereken. :wink: Am az tényleg jogos, h a barca nevelés gyakorlatilag tényleg egy 6ost gurított a madridnak, nah mind1... :wink:

Elég érdekes felvetés, h a legtöbb madridi nevelés a spanyol bajnokságban játszik.Nem tudom, mi olyan nagy szám ebben ismerve a barca utánpótlást, akiket már 16 évesen visznek el angol klubbok. :wink: Legtöbbjük húzóember vagy legalább alapember a csapatában.
A legtöbb madridi nevelés a közepes, alsóházi csapatokban szerepel, nem pedig 6 kupát nyernek.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ferninho
Madridista

2010.03.28. 10:01:26

Megjegyzem ha valaki veri a mellét, hogy sok a madridi nevelés a bajnokságban miért ne süthetnék el ezt a viccet? nem jogos? Sőt szerintem még viccesebb is annál mint mikor egymás szivatásából áll a topic.
uramatyám ](*,)
ez már nekem is sok....
szövegértelmezés kb. nulla...
madridista
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.28. 09:53:32

Ezért magas a bajnokság színvonala
A Barca a csapatába képezi ki a fiatalokat, a Real meg más csapatába épiti be a sajátjait :lol:
LM10
Director del Fútbol

2010.03.28. 09:44:54

Remélem az Atletico ma a jobb arcát fogja megmutatni, és egy x benne lesz a meccsben.Forlán Aguero páros meghatározó lehet.

Egyébként nem tud valaki olyan oldalt ahonnan a 2004-től az el clasicok rövidebb összefoglalóit letölthetném? (youtubeon nagyon gyatra minőségűek vannak :? )
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.03.28. 09:13:01

ferninho írta:na még kisüti el 50-szer ezt a poént? :o
mert még mindig nagyon poénos..... :roll:
hahaha
Szerintem vicces...:D Bár vérzik a szívem, hogy tényleg gyengus a spanyol bajnokság... Sőt az fáj igazán hogy még így is a 2 legerősebb... Az olasz a német meg a többi már nézhetetlen kategória... Legalábbis nekem.

Megjegyzem ha valaki veri a mellét, hogy sok a madridi nevelés a bajnokságban miért ne süthetnék el ezt a viccet? nem jogos? Sőt szerintem még viccesebb is annál mint mikor egymás szivatásából áll a topic.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.28. 08:25:17

he? Laughing
Ezért magas a bajnokság színvonala :roll:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.03.28. 03:04:59

Barcaádám írta:a 20 csapat közül 5 csapatban nincs real nevelés.
ez komoly még tavaly mondta Farkas Norbi :)
Ha már nagyon kötekedni akarunk akkor tudtommal csak 3, de ennek kb jelentősége 0... minőség és a mennyiség nem egyenesen arányos sőt...
meg ezek szerint a vele készült riportokat sem olvasod túl gyakran.
igaz nem nekem szólt, de MU-nál volt jópár nyilatkozata ami egy nagyképű kis pökhendi pöts képét alakította ki nagyon sok embernél (még nálatok is volt jópár arc aki nem szívlelte egyáltalán, de ugye 90millió 90° tud változtatni a véleményeken :P ) magáról, szóval nem értem miért kéne elhinni-e bárkinek is, hogy megváltozott, mert az emberek nem változnak, csak hazudnak (by Dr. Gregory House :lol: )
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
fir3bird
Entrenador del Barça

2010.03.28. 01:19:24

Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik. Persze ha már betalált, tud örülni mások góljainak is... Lehet persze ellenpéldát hozni, de nekem elég ha látom hogy viselkedik akkor, ha nyernek ugyan, de ő nem talál be. Szerintem aznap éjjel nem is alszik. Még hogy nem duzzog...ja. Képességeit maximálisan elismerem, jelenleg ő a világ 2. legjobbja, de -és ezt mondtam akkor is, amikor még manchesteri volt: Én egy ilyen utolsó gyökeret soha nem szeretnék Barca mezben látni. Annyira nem lehet szükség senkire, hogy egy ilyen önimádó kihaénnem alaknak tapsoljunk.
ebben nem értek veled egyet. nem tudom hány Real meccset láttál ebben a szezonban (gondolom nem túl sokat), mert ha láttad volna azokat, amiken játszott, nem ezt írnád.
közel sem olyan öncélú, mint korábban volt, sokkal inkább a csapat érdekeit tartja szem előtt. meg ezek szerint a vele készült riportokat sem olvasod túl gyakran.
a duzzogás sem olyan mértékű, mint mondjuk volt a Unitedben, nem hisztizik már, fejeket vág? persze, hogy vág. ki tűrné el rezzenéstelen arccal, hogy minden meccsen szanaszét kaszabolják a lábát? na látod.

igazából mindegy, úgy sem tudlak meggyőzni (nem is akarlak), de bullshit amit írtál.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.26. 23:27:18

a 20 csapat közül 5 csapatban nincs real nevelés.
ez komoly még tavaly mondta Farkas Norbi :)
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Deus
Boixos Nois

2010.03.26. 23:08:51

ferninho írta:he? :lol:
úúúúúrrristen. legtöbb?

Kép
KépKép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.26. 21:48:07

Nem tudom, hogy valaki linkelte-e már, ha igen akkor elnézést.

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... tam_-33632
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daffy
Madridista

2010.03.26. 20:34:57

csak felhúzza a kabátját,hogy meg ne fázzon
Rivaldo11! a csapattársai,edzői és a klub tagjai is mind azt mondját,hogy Ronaldo igen is sokat dolgozik,sokat segíti csapattársait és elsőként jelenik meg az edzésen. Benzema elmondta,hogy mennyit segít neki Cr. Zizu elmondta h mi a helyzet,csakúgy mint SAF. Mindannyian teljesen ellentétes képet festettek fel az általad úgy utált játékosról. Azt nem szabad elfelejteni,hogy focistákról beszélünk és a focitudása kétségtelen megvan,sőt példaértékű a tudása. Etikai példát akarsz,ott az angol királynő. Emberileg nem szimpatikus neked,elhisszük,hisz minden hsz-be leírod,de sztem túlzol.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.26. 20:04:29

CR9 így ápolja edzőjével a kapcsolatot:
http://www.pepsifoci.hu/files/cronipellegrini.jpg
:lol:
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.26. 19:12:17

zsuni írta:A Barca-nak kijött egy szép garnitura a sajátnevelésekből. Legyetek rá büszkék, bár ez nem sokat oszt/szoroz. A Madridnak meg nem jó az utánpótlása az elmult néhány évben, és semmi sem garantálja, hogy a Barca-nál is ez a tendencia marad.
Kicsi így le van egyszerűsítve a dolog. Nem csak úgy "kijött" egy adag jó játékos. Nem csak úgy potyogtak a kéményen át.
Komoly munka volt ezt felépíteni az elmúlt jónéhány évben.
A Real utánpótlása se rossz, csak ott más a rendszer. Nem nagyon számítatnak a fiatalokra, inkább kölcsönbe, majd végleg továbbadják őket.
Vannak ott is ügyes gyerekek. Pl. ott volt tavaly az őszi klasszikuson az a gyerek akit a Castilla-ból hozott fel Ramos. A nevére már nem emlékszek, de párszor szépen beforgatta Abidalt.

A garanciát arra, hogy a tendencia folytatódik én abban látom, hogy még mindig vannak nagy tehetségek a B csapatnál. (dos Santos, Thiago, Gai)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.26. 19:00:59

A Barca-nak kijött egy szép garnitura a sajátnevelésekből. Legyetek rá büszkék, bár ez nem sokat oszt/szoroz. A Madridnak meg nem jó az utánpótlása az elmult néhány évben, és semmi sem garantálja, hogy a Barca-nál is ez a tendencia marad.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.26. 18:47:29

fcbarca0827 írta:
Enjoy írta:Valaki tud mondani egy oldalt, ahol megtudom nézni, hogy ki hányadik lapnál jár a ligában? :roll:
Tessék! :wink:
Ez szuper, köszi :)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.26. 18:47:06

ferninho írta:he? :lol:
Az is vicces, hogy míg a madridi nevelések mind spanyol kiscsapatokban kötnek ki (kivétel Casillas és Raúl), addig a Barca neveltjei a spanyol válogatott gerincét alkotják és a Barca kezdőjének kétharmadát teszik ki...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.26. 18:21:02

Dave87 írta:
Rivaldo11 írta: Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik.

Én sem szeretem Ronaldo-t, de azért ez kicsit erőltetett, nem?
Ha hurrogunk, hogy Messi-t (jogtalanul) nem ismerik el a másik oldalon, akkor most miről beszélünk? Ha mentálisan hulla lenne, nem tartana ott, ahol.
Dani Alves is egy önimádó ribanc, mert 60-70 méteres sprintet vág ki?
Bele lehet mindent magyarázni, de inkább mondd azt, hogy utálod és el van rendezve.
Bocs az OFF-ért.
Olvasd el inkább amit írtam. Hol nem ismerem el??? Ne ragadj ki egy mondatot, hanem reagálj az egészre-ha már reagálsz. Írtam, hogy elismerem, jelenleg ő a 2. legjobb játékos a világon. A lényeg itt épp az, hogy a 60 méteres sprintet nem azért vágja le, mert akkora csapatember, hanem azért, mert minden tettét, mozdulatát a pályán saját egyéni érdekei vezérlik-így az esetleges 60-70 méteres sprintjei is. Ebből a szempontból pedig felesleges a hozzáállását ajnározni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.26. 16:23:58

na téma off....
Vicces ez már tényleg, csak mosolyogni lehet tényleg az ilyen embereken. :wink: Am az tényleg jogos, h a barca nevelés gyakorlatilag tényleg egy 6ost gurított a madridnak, nah mind1... :wink:

Elég érdekes felvetés, h a legtöbb madridi nevelés a spanyol bajnokságban játszik.Nem tudom, mi olyan nagy szám ebben ismerve a barca utánpótlást, akiket már 16 évesen visznek el angol klubbok. :wink: Legtöbbjük húzóember vagy legalább alapember a csapatában.
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.03.26. 16:08:27

fir3bird írta:
egyrészt közel sem színészkedik annyit, mint régebben, másrészt már rég nem "Primadonna", nem szokott duzzogni, dobálni sem dobálgatja magát, mindig felrúgják, mert nem tudják máshogy szerelni.
Nekem az tetszett, mikor a múltkori meccsen irgalmatlan méretű arccal a szabálytalanságok után próbálta bebőrözni, kicselezni az egy helyben álló védőket. :)
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.26. 15:55:41

pro:
„Ebben a sportágban előfordulnak heves pillanatok, és a tegnapi is ilyen volt. Nem hibáztathatom Parejót. Rosszul reagáltam. Véletlenül ütköztünk össze. Jól, tisztán szerelt engem. Nem kellett volna kirúgnia a labdát. Nem tudom, hogy a társaim mit tettek volna ilyen helyzetben. Parejo azt tette, amit tennie kellett, és nem hibáztatható" – mondta Casillas.

és kontra:
„Parejo gólja szerintem nagyon tisztességtelen volt. Nem hiszem, hogy bárki is elégedett lenne egy ilyen találattal. Bízom benne, hogy az én játékosaim nem tennének ilyet. Casillas nagy rúgást kapott a bokájára, amit figyelembe kellett volna venni" – tette hozzá Pellegrini
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.26. 15:36:12

Enjoy írta:Valaki tud mondani egy oldalt, ahol megtudom nézni, hogy ki hányadik lapnál jár a ligában? :roll:
Tessék! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.26. 15:32:47

Valaki tud mondani egy oldalt, ahol megtudom nézni, hogy ki hányadik lapnál jár a ligában? :roll:
Kép
Lezárt