Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.23. 20:03:30

bence-barca írta:
ferninho írta:
nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit, az összes védőt és hármasával rúgja ezeknek a csapatoknak a gólokat és a formája is ingadozik mostanában többször is... nálam ez kumma messze van az istenitől és az egyéb jelzőktől... majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat. és senki se tudja megállítani, lehetetlen kikapcsolni, s.zopatja a jobbnál jobb védőket össze-vissza, na akkor ő lesz a csoda, az Isten stb. amikor képes lesz egyedül megnyerni a Barcának a trófeákat. amikor alakít vmit az Argentin válogatottban. majd akkor...

ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Valencia, Sevilla, Real, At.ma gyenge?
Mert a te kis kirakatcsapatod ellen, egyszer 1-t, máskor2-t, és egyszer meg 3-t lőtt... 8)
Sevilla ellen is duplázott már, Valencia ellen mesterhármas, és az At.ma ellen is duplázott már...
Tény, h a válogatottban eddig nem alkotott, de nem is abban a szerepkörben szokott játszani, és nem tudjuk Maradona mit szokott kérni tőle.
Szánalmas kifogásokba kapaszkodsz...
Persze tényleg elsietett lenne kijelenteni a jelzőit, de ilyen teljesítmény után mindig mindenkit dicsér a publikum.
ATMA ellen is lőtt már 3-at :D
Jah és élete első mesterhármasát a madrid ellen lőtte 8)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.23. 19:55:24

ferninho írta:
nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit, az összes védőt és hármasával rúgja ezeknek a csapatoknak a gólokat és a formája is ingadozik mostanában többször is... nálam ez kumma messze van az istenitől és az egyéb jelzőktől... majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat. és senki se tudja megállítani, lehetetlen kikapcsolni, s.zopatja a jobbnál jobb védőket össze-vissza, na akkor ő lesz a csoda, az Isten stb. amikor képes lesz egyedül megnyerni a Barcának a trófeákat. amikor alakít vmit az Argentin válogatottban. majd akkor...

Valencia, Sevilla, Real, At.ma gyenge?
Mert a te kis kirakatcsapatod ellen, egyszer 1-t, máskor2-t, és egyszer meg 3-t lőtt... 8)
Sevilla ellen is duplázott már, Valencia ellen mesterhármas, és az At.ma ellen is duplázott már...
Tény, h a válogatottban eddig nem alkotott, de nem is abban a szerepkörben szokott játszani, és nem tudjuk Maradona mit szokott kérni tőle.
Szánalmas kifogásokba kapaszkodsz...
Persze tényleg elsietett lenne kijelenteni a jelzőit, de ilyen teljesítmény után mindig mindenkit dicsér a publikum.
Mihu
Director del Fútbol

2010.03.23. 19:18:21

ferninho írta:

És akkor arról is beszélgethetnénk, hogy Ronaldo tavaly meg tavalyelőtt a nagy meccseken majdnem egyenlő volt a 0-val. A BL-ben nem mutatott semmit a kieséses szakaszban, ellenünk pl mind a két meccsen csak dobálni tudta magát, másra nem igazán jutotta az erejéből...jah de...egy kihagyott 11-esre a 4. percben. A visszavágón mint aki a pályán sincs. Döntőben a legfontosabb pillanatban hibázott egy 11-est. Az EB-n se volt akkora kiemelkedő teljesítménye, mint amekkora el volt várva tőle az addigi formáit nézve. Kb átlagos teljesítményt nyújtott. Az angol bajnokságban a nagy csapatok ellen többnyire nem nyújtott olyat, hogy évekkel később is lehessen róla beszélni. Tavaly ellenünk a BL döntőben a teljesítményét egy szóval tudnám jellemezni: siralmas.

Úgyhogy először szét kéne nézni a saját házatok táján, és utána elővenni másokat... :wink:
Kép
miihii
KHAL

2010.03.23. 19:09:09

daffy írta:Messi különleges,Ronaldo viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust, amit képvisel. Az tény,hogy Messi az elegánsabb,de kevesebb látványos elem van a játékában az átlépős,ugrálós cselek nélkül. Pont annyit nyújt,amennyit kell és nem cifrázza fölösbe,nem fárasztja magát. Ez becsülendő,de nekem cirkusz kell
Ronaldo különleges,MEssi viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust,amit képvisel.Az tény,h CR kevésbé elegáns,sokkal több a látványos elem a játékában az ugrálós,átlépős cselek miatt.Sokkal többet nyújt,mint amennyit kellene és túlcifrázza fölösbe,fárasztva magát.Ez nem lebecsülendő,de nem feltétlenül a cirkusz kell ....
...a látványos,eredményes,sikeres,ultraklasszis playához,aki behozza a nézőket és példaképként lehet rá tekinteni.
:wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
daffy
Madridista

2010.03.23. 18:28:37

Fecooo írta: sztem Messi-t pont ez teszi különlegessé, h nem trükközik, hanem elemi dolgokkal veszi hülyére a védőket, összehasonlíthatatlan ebből a szempontból a többiekkel.de lehet, h csak én látom így...
nem csak te látod így. Messi különleges,Ronaldo viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust, amit képvisel. Az tény,hogy Messi az elegánsabb,de kevesebb látványos elem van a játékában az átlépős,ugrálós cselek nélkül. Pont annyit nyújt,amennyit kell és nem cifrázza fölösbe,nem fárasztja magát. Ez becsülendő,de nekem cirkusz kell,azt meg bőven megkapom jó és rossz értelemben is
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.23. 18:21:44

daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Lehet mondani,hogy maradi vagyok,de így 20évesen is azt mondom,hogy sokkal jobban élveztem a játékukat. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.Hogy én madridistaként is hozzászóljak: nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb. Most is van Ronci,mégis Messi a legjobb. Szerintem csak egy adott intervallumra lehet mondani,hogy abban ez vagy az a jobb. Jelenleg a Messi-éra tart és ez vitán felüli. Ronaldo sokoldalúbb,de most az argentin a jobb. (persze csak ha az eszemre hallgatok,ha viszont a fehér mez iránti szeretetre akkor Ronaldo sokoldalúbb és jobbnak látom/láttam...)
sztem Messi-t pont az teszi különlegessé, h nem trükközik, hanem elemi dolgokkal veszi hülyére a védőket, összehasonlíthatatlan ebből a szempontból a többiekkel.de lehet, h csak én látom így...

szerk: daffy, sztem kicsit ellentmondásos az utsó két hsz-ed, mert míg az általam idézettben az van, h nem szereted a felesleges trükköket, a következőben már azt írtad, h neked cirkusz kell. bocsi, lehet, h nem így akartad érteni, de ez jött ki belőle ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.23. 18:36:21-kor.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.03.23. 17:57:01

És szerintem Messi korát sem lehet figyelmen kívül hagyni.
bonano
Barça B

2010.03.23. 17:55:41

Fecooo írta:
danko94 írta:
ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!
ez biztos?
ha ez így van, akkor elnézést kérek, :oops: akkor ezt benéztem, de a többi részét a mondandómnak még tartom...
Fecooo-nak igaza van. Puskás jobb lába sokkal gyengébb volt, mint a bal. Az nem teljesen igaz, hogy a jobbot csak támaszkodásra használta, de az is távol áll az igazságtól, hogy kétlábas lett volna.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.23. 17:52:40

daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Lehet mondani,hogy maradi vagyok,de így 20évesen is azt mondom,hogy sokkal jobban élveztem a játékukat. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.Hogy én madridistaként is hozzászóljak: nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb. Most is van Ronci,mégis Messi a legjobb. Szerintem csak egy adott intervallumra lehet mondani,hogy abban ez vagy az a jobb. Jelenleg a Messi-éra tart és ez vitán felüli. Ronaldo sokoldalúbb,de most az argentin a jobb. (persze csak ha az eszemre hallgatok,ha viszont a fehér mez iránti szeretetre akkor Ronaldo sokoldalúbb és jobbnak látom/láttam...)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy ha összehasonlítsuk a legjobb formában lévő Cr-t és Messit, akkor az argentin messze jobb ronaldonál.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.23. 17:52:38

daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.
Nagyot változott a foci ez alatt a 10 év alatt. Nem pontosan a Mourinho-féle portoi győzelemtől datálnám ezt az "új korszakot", de akkortól már világosan látszik, hogy valami változás történt a modern fociban. Nincs annyi idejük manapság a csatároknak és középpályásoknak, hogy dédelgessék a labdát.
Hasonlíts(atok) össze egy mostani meccset egy 1960akárhányassal például (jobban érződik a különbség), de halvány különbség észrevehető mondjuk egy 1997-es meccs esetében is.
Az elegáns trükköket könnyebb volt bevetni pl 97-ben, hogyha volt időd levenni a labdát, körbenézni, kicsit megállni, egy-két lépést sétálni. Szerintem, legalábbis.
Most Messi-nek, CR-nek, akárkinek kis túlzással már csak annyi ideje van, hogy átvegye a labdát (még ez is kérdéses, mivel a nyakában loholnak már), és vegyen egy kis levegőt. Nincs idő megállni és körbenézni.
daffy írta:nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb.
Nekem az a véleményem, hogy Messi különleges, CR pedig nagyon jó. De valszeg ebben nem fog egyetérteni sosem egy Barca és egy Real drukker :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.03.23. 17:54:55-kor.
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.23. 17:51:36

recrea írta:Pedig igaza van Fecooo-nak, ég és föld volt a különbség a két lába között. :wink:
Puskás filmben volt, hogy addig gyakorolta a jobblábas lövéseket, amíg azt is sikerült felfejlesztenie. De ha nem így van akkor sorry :oops: :oops:
daffy
Madridista

2010.03.23. 17:39:13

ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Lehet mondani,hogy maradi vagyok,de így 20évesen is azt mondom,hogy sokkal jobban élveztem a játékukat. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.Hogy én madridistaként is hozzászóljak: nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb. Most is van Ronci,mégis Messi a legjobb. Szerintem csak egy adott intervallumra lehet mondani,hogy abban ez vagy az a jobb. Jelenleg a Messi-éra tart és ez vitán felüli. Ronaldo sokoldalúbb,de most az argentin a jobb. (persze csak ha az eszemre hallgatok,ha viszont a fehér mez iránti szeretetre akkor Ronaldo sokoldalúbb és jobbnak látom/láttam...)
noname
Llegenda del Barça

2010.03.23. 16:50:32

Nah, hozzászólnék végre én is a frissen megalapult MEssi vs Világ topikhoz.
Sok hülyeséget olvastam az utóbbi időben, néhányra reagálnék. Először: Hogy Messi minden idők legjobb játékosa-e?
Nem tudnám összehasonlítani. Pelé, Cruyff,Puskás,Di Stefano nagyon rég játszottak. LEhet, hogy MEssi azon a talajon nem lenne ilyen jó, de az is lehet, hogy az előbb felsoroltaknak a mai foci túl gyors lenne. Akivel helyénvalónak tartom valamelyest az összehasonlítást, az Maradona. Maradonát nem láttam élőben játszani soha, nehéz összehasonlítani, de amíg ő egy olyan világban volt kiemelkedő, ahol a támadó foci dominált, úgy Messi olyankor, amikor a támadófocit csak néhány csapat tartja életben(Barca,Real,Valencia,Arsenal,Roma...). Továbbá Messi sokkal jobb ember mint Maradona. A foci lényege a szórakoztatás. Sose tudok jó focistának tartani valakit, aki egy szemétláda. Egy focista példa kéne legyen. Az egész világ szeme rajta van sokszor, nem engedhetné meg magának, hogy egy rohadék legyen. Nem elég, hogy a közönségből sokan megutálják emiatt, de a társak is, a csapatmorált rontja. Hiába a legjobb valaki, ha közbe lerontja a társai teljesítményét. Messi jobbnak tartom mint Maradonát. A jelenkor legmeghatározóbb alakja.
MOst pedig a várva várt összehasonlítás: Messi vs Ronaldo. Jó dolognak tartom, hogy egy ligában szerepelnek, hiszen így tényleg helyénvaló lesz összehasonlítani őket. A statisztikák szerint Messi sokkal jobb, de egy kicsit alaposabban is meg kell vizsgálni a helyzetet: Messi több gólt rúgott, ráadásul alig van szabi vagy 11esgólja. Messi egy szimpatikus játékos. Nincsenek balhéi, rendes, szerény. Ronaldo undorító alak nemegyszer. Hisztizik, beképzelt...Az MU az egyik kedvenc csapatom volt, amíg oda nem került Ronaldo, akinek sikerült megutáltatnia velem a csapatot. Nálam egy igazán jó focista ne hisztizzen, ne törje be mások orrát, de legyen beképzelt, ne tartsa jobbnak magát minden más emberi lénynél. Egy példakép valóban legyen követendő példa. Az pedig a legnagyobb marhaság, hogy külön-külön összehasonlítani a játékosok tulajdonságait. Ronaldo erősebb, gyorsabb, jobban rúgja a szabadokat-kit érdekel????
Ott van Ronaldinho, egyáltalán nem volt túl gyors, mégis hülyét csinált annak idején akrákiből. Egy focistának nem az egyes tulajdonságait kell nézni, hanem hogy ezeket egyesítve mennyire tud meghatározó játékosává válni egy csapatnak. Messi ebben kilóméterekkel ROnaldo előtt van. Nemelég, hogy sokkal több gólja van, de a meccsek felében irányítószerepet játszik, rengeteg gólpasszt ad, vagy gólpassz előtti passzt. Sokkal meghatározóbb játékos. Ha Ronaldo hiányzik, a játékosok teljesítménye nem esik vissza.Ellenben a Barca látványosan lassabb és ötlettelenebb Messi nélkül.
Itt eszembe jut egy másik dolog, amit olvastam miszerint MEssi csak egy csapataban bizonyított :arrow: nos, ez az egyik legnagyobb baromság, amit életemben hallottam. Ilyen alapon Anelka többszörös aranylabdás kéne legyen. Mindegy, hogy valaki hol bizonyít. Csak bizonyítson. Messi ezt teszi meccsről meccsre és mindeközben nem duhít fel félmilliárd embert a beképzeltségével.
A Fifa egy szégyen
barka
Jugador del Barça

2010.03.23. 16:49:00

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... j-2022185/

Nem is olyan "buta" gyerek ez a Robben! :))
Támogatom a javaslatát.:)
daman
Barça B

2010.03.23. 12:53:13

Fecooo írta:
danko94 írta:
ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!
ez biztos?
ha ez így van, akkor elnézést kérek, :oops: akkor ezt benéztem, de a többi részét a mondandómnak még tartom...
Igencsak bal labas volt pedig..
recrea
Llegenda del Barça

2010.03.22. 23:02:43

danko94 írta:
Fecooo írta:
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta...
Pedig igaza van Fecooo-nak, ég és föld volt a különbség a két lába között. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.22. 22:51:41

danko94 írta:
ez biztos?
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.22. 22:42:10

Fecooo írta:
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.22. 22:35:41

Fecooo írta:Kép
"Zaragoza 2 - Leo az áldott fogfájásával 4"

Messi: "A bajnokságot akarom"

van der Vaart: "Jó, akkor mi megpróbáljuk megnyerni a röplabdát..."

Humorosak a katalán srácok :)
.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.22. 21:57:21

ferninho írta: nem csak rosszindulatú, de tudatlan is vagy....
a 11-eseket CR és Kaká lövik általában felváltva.
de egyszer a nagyképű, önző plázakandúr már átengedte Xabi Alonsonak az egyik tizenegyesét.... ugye milyen érdekes... és az volt Xabi első gólja....
ja és Karimfiú itt akkor fog tizit lőni, amikor Casillas....
amúgy ha már Xabinál tartok végre rátalált önmagára és már több meccse óta a liverpooli önmagát idézi :) végre... bár Lassnak jól jönne egy kis fejmosás...
Xabinál tudom, de akkor is rossz szájízzel adta át, látszott,h "nem örült" avagy nem ment ünnepelni a gólt és nem is ünnepelte. Kaka meg általában akkor lövi a tizit, ha CR nincs a pályán, amikor ő is a pályán volt úgy nemtom hányszor lőtte, a Villareal ellen tudom, h akk CR-rel a mind2en pályán voltak és végül Kaka lőtte. :)
és ahogy látom, te is bevallod, h Benzema-nak nem engednék át a tizit egy rossz meccse után sem...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2010.03.23. 14:45:49-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.22. 21:35:09

ferninho írta: ...de addig is marad a mai futball egyik, ha nem legjobb játékosa, akinek olyan képességei vannak mint nem sokaknak... előbbi eshetőségre megvan minden esélye, de szvsz amíg ilyen full egy lábas player, addig erre sansztalan...
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta... Messi közel sem ez a kategória...
ha Puskás egy lábbal el tudta érni azt, amit elért, akkor Messi miért sansztalan? ha sansztalan lenne egy lábbal, akkor nem kaphatott volna aranylabdát, vmint idén nem vezetné toronymagasan a góllövőlistát... ha szted nagyon nagy hiányossága, h egylábas, akkor nem paradox, h mégis a "lába előtt hever a világ"? vagy akkor ez a többiekre nézve degradáló? nem értem a logikádat néha...

jah és Cr nem akarta átengedni azt a bizonyos tizit Xabi Alonsonak, majdnem összevesztek akkor...tehát rossz a példa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.22. 22:05:37-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.22. 21:26:20

ferninho írta:nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit,....
majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat.
Azt hiszem, összekeversz 2 argentin támadót. Akiről te beszélsz, az Higuain, aki csak egy Almeria-szintű csapat ellen képes jól focizni. (legalábbis eddig tuti)
Míg Messi már jó párszor bizonyította, hogy nagy meccseken képes nagyot játszani. Lásd a "komutnemukod" által belinkelt videókat (is!).
ferninho írta:de szvsz amíg ilyen full egy lábas player, addig erre sansztalan...
Nem sok olyan játékost ismerek, aki két lábbal is korrekten játszott és mindezt világklasszisként. Szóval ezt én nem érzem erős érvnek a részedről. Ennyi erővel akkor szinte senki nem lehetne világklasszis, mert góljai és cselei nagy részét a jobbik lábával "alkotja".
komutnemukod
Jugador del Barça

2010.03.22. 21:17:02

ferninho írta:

http://www.youtube.com/watch?v=eoy6SvTl3PU

http://www.youtube.com/watch?v=McJBVK9ApSU

http://www.youtube.com/watch?v=czrpvQTQV8w

http://www.youtube.com/watch?v=NbJD1mlyQFA

http://www.youtube.com/watch?v=5_ndtxJnB3U

Ezeket folytathatnám kb. oldalakon keresztül. A videók talán elég érvet szolgáltatnak arra, hogy évek óta a világ elitjében van. Nem mondom, hogy jobb mint Ronaldo vagy Maradona, de egy ilyen már megbocsáss sületlenségre valamit reagálnom kellett. Méghogy csak a gyenge Spanyol csapatok ellen megy neki...ne nevettesd ki magad.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.22. 20:57:19

Ronaldo se volt kis játékos,sőt többet ért el jóval mint Messi egyenlőre,ez tény.
Ez így van. Persze Messinek megvan bőven a lehetősége, h utolérje, sőt túl is szárnyalja, de ez megvolt Ronaldinhonak is, neki nem sikerült, szóval ne kiabáljuk még el. Azért 3 Aranylabda elgondolkodtató. De ugye Messinek is már ilyen fiatalon egy megvan. Ráadásul ha belegondolunk, az első szezonjaiban rengeteget volt sérült, és így is már ott volt a legjobbak között. A tavalyi szezon volt az első, melynek a túlnyomó többségében egészséges volt, jöttek is az egyéni elismerések, és idén is úgy gondolom, h Messit csak a sérülés állíthatja meg, vagy vmi iszonyatos forma hanyatlás.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.22. 20:29:54

LG írta: Ez így van. Persze Messinek megvan bőven a lehetősége, h utolérje, sőt túl is szárnyalja, de ez megvolt Ronaldinhonak is, neki nem sikerült, szóval ne kiabáljuk még el. Azért 3 Aranylabda elgondolkodtató. De ugye Messinek is már ilyen fiatalon egy megvan. Ráadásul ha belegondolunk, az első szezonjaiban rengeteget volt sérült, és így is már ott volt a legjobbak között. A tavalyi szezon volt az első, melynek a túlnyomó többségében egészséges volt, jöttek is az egyéni elismerések, és idén is úgy gondolom, h Messit csak a sérülés állíthatja meg, vagy vmi iszonyatos forma hanyatlás.
Javítalak egy kicsit: az a 3 aranylaszti "csak" 2. (1997,2002)

3 aranylabdával Cruyff (1971,'73,'74),Platini (1983,'84,'84), van Basten ('88,'89,'92) rendelkezik,legjobb tudomásom szerint.

Őket utolérni a közeljövőben szerintem csak Messi,és Cé tudná.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt