Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ATMA ellen is lőtt már 3-atbence-barca írta:Valencia, Sevilla, Real, At.ma gyenge?ferninho írta:
nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit, az összes védőt és hármasával rúgja ezeknek a csapatoknak a gólokat és a formája is ingadozik mostanában többször is... nálam ez kumma messze van az istenitől és az egyéb jelzőktől... majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat. és senki se tudja megállítani, lehetetlen kikapcsolni, s.zopatja a jobbnál jobb védőket össze-vissza, na akkor ő lesz a csoda, az Isten stb. amikor képes lesz egyedül megnyerni a Barcának a trófeákat. amikor alakít vmit az Argentin válogatottban. majd akkor...
ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Mert a te kis kirakatcsapatod ellen, egyszer 1-t, máskor2-t, és egyszer meg 3-t lőtt...![]()
Sevilla ellen is duplázott már, Valencia ellen mesterhármas, és az At.ma ellen is duplázott már...
Tény, h a válogatottban eddig nem alkotott, de nem is abban a szerepkörben szokott játszani, és nem tudjuk Maradona mit szokott kérni tőle.
Szánalmas kifogásokba kapaszkodsz...
Persze tényleg elsietett lenne kijelenteni a jelzőit, de ilyen teljesítmény után mindig mindenkit dicsér a publikum.
Valencia, Sevilla, Real, At.ma gyenge?ferninho írta:
nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit, az összes védőt és hármasával rúgja ezeknek a csapatoknak a gólokat és a formája is ingadozik mostanában többször is... nálam ez kumma messze van az istenitől és az egyéb jelzőktől... majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat. és senki se tudja megállítani, lehetetlen kikapcsolni, s.zopatja a jobbnál jobb védőket össze-vissza, na akkor ő lesz a csoda, az Isten stb. amikor képes lesz egyedül megnyerni a Barcának a trófeákat. amikor alakít vmit az Argentin válogatottban. majd akkor...
És akkor arról is beszélgethetnénk, hogy Ronaldo tavaly meg tavalyelőtt a nagy meccseken majdnem egyenlő volt a 0-val. A BL-ben nem mutatott semmit a kieséses szakaszban, ellenünk pl mind a két meccsen csak dobálni tudta magát, másra nem igazán jutotta az erejéből...jah de...egy kihagyott 11-esre a 4. percben. A visszavágón mint aki a pályán sincs. Döntőben a legfontosabb pillanatban hibázott egy 11-est. Az EB-n se volt akkora kiemelkedő teljesítménye, mint amekkora el volt várva tőle az addigi formáit nézve. Kb átlagos teljesítményt nyújtott. Az angol bajnokságban a nagy csapatok ellen többnyire nem nyújtott olyat, hogy évekkel később is lehessen róla beszélni. Tavaly ellenünk a BL döntőben a teljesítményét egy szóval tudnám jellemezni: siralmas.ferninho írta:
Ronaldo különleges,MEssi viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust,amit képvisel.Az tény,h CR kevésbé elegáns,sokkal több a látványos elem a játékában az ugrálós,átlépős cselek miatt.Sokkal többet nyújt,mint amennyit kellene és túlcifrázza fölösbe,fárasztva magát.Ez nem lebecsülendő,de nem feltétlenül a cirkusz kell ....daffy írta:Messi különleges,Ronaldo viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust, amit képvisel. Az tény,hogy Messi az elegánsabb,de kevesebb látványos elem van a játékában az átlépős,ugrálós cselek nélkül. Pont annyit nyújt,amennyit kell és nem cifrázza fölösbe,nem fárasztja magát. Ez becsülendő,de nekem cirkusz kell
nem csak te látod így. Messi különleges,Ronaldo viszont a világon a legjobban csinálja azt a stílust, amit képvisel. Az tény,hogy Messi az elegánsabb,de kevesebb látványos elem van a játékában az átlépős,ugrálós cselek nélkül. Pont annyit nyújt,amennyit kell és nem cifrázza fölösbe,nem fárasztja magát. Ez becsülendő,de nekem cirkusz kell,azt meg bőven megkapom jó és rossz értelemben isFecooo írta: sztem Messi-t pont ez teszi különlegessé, h nem trükközik, hanem elemi dolgokkal veszi hülyére a védőket, összehasonlíthatatlan ebből a szempontból a többiekkel.de lehet, h csak én látom így...
sztem Messi-t pont az teszi különlegessé, h nem trükközik, hanem elemi dolgokkal veszi hülyére a védőket, összehasonlíthatatlan ebből a szempontból a többiekkel.de lehet, h csak én látom így...daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Lehet mondani,hogy maradi vagyok,de így 20évesen is azt mondom,hogy sokkal jobban élveztem a játékukat. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.Hogy én madridistaként is hozzászóljak: nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb. Most is van Ronci,mégis Messi a legjobb. Szerintem csak egy adott intervallumra lehet mondani,hogy abban ez vagy az a jobb. Jelenleg a Messi-éra tart és ez vitán felüli. Ronaldo sokoldalúbb,de most az argentin a jobb. (persze csak ha az eszemre hallgatok,ha viszont a fehér mez iránti szeretetre akkor Ronaldo sokoldalúbb és jobbnak látom/láttam...)
Fecooo-nak igaza van. Puskás jobb lába sokkal gyengébb volt, mint a bal. Az nem teljesen igaz, hogy a jobbot csak támaszkodásra használta, de az is távol áll az igazságtól, hogy kétlábas lett volna.Fecooo írta:ez biztos?danko94 írta:
ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!
ha ez így van, akkor elnézést kérek,akkor ezt benéztem, de a többi részét a mondandómnak még tartom...
Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy ha összehasonlítsuk a legjobb formában lévő Cr-t és Messit, akkor az argentin messze jobb ronaldonál.daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Lehet mondani,hogy maradi vagyok,de így 20évesen is azt mondom,hogy sokkal jobban élveztem a játékukat. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.Hogy én madridistaként is hozzászóljak: nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb. Most is van Ronci,mégis Messi a legjobb. Szerintem csak egy adott intervallumra lehet mondani,hogy abban ez vagy az a jobb. Jelenleg a Messi-éra tart és ez vitán felüli. Ronaldo sokoldalúbb,de most az argentin a jobb. (persze csak ha az eszemre hallgatok,ha viszont a fehér mez iránti szeretetre akkor Ronaldo sokoldalúbb és jobbnak látom/láttam...)
Nagyot változott a foci ez alatt a 10 év alatt. Nem pontosan a Mourinho-féle portoi győzelemtől datálnám ezt az "új korszakot", de akkortól már világosan látszik, hogy valami változás történt a modern fociban. Nincs annyi idejük manapság a csatároknak és középpályásoknak, hogy dédelgessék a labdát.daffy írta:ha már a szórakoztatást említetted noname,nekem jöhetnek itt Messik,Cr-ek,Rooney-k. A Ronaldo-Dinho-Zizu játék messze szórakoztatóbb volt. Kevesebb volt a felesleges trükk,meg ugrálás,de olyan elegánsan tudták a trükköket kivitelezni a srácok,hogy csak na. Nem voltak olyan görcsösek,nem voltak tán olyan gyorsak,nem tudom mi a jó szó,talán az,hogy természetesebben csinálták és nekem ezáltal szórakoztatóbb volt.
Nekem az a véleményem, hogy Messi különleges, CR pedig nagyon jó. De valszeg ebben nem fog egyetérteni sosem egy Barca és egy Real drukkerdaffy írta:nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy Messi a világ legjobbja,csak azt,hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő sztár. Amikor Cr kapta az aranylabdát,akkor is volt Messi,mégis Ronaldo volt a legjobb.
Puskás filmben volt, hogy addig gyakorolta a jobblábas lövéseket, amíg azt is sikerült felfejlesztenie. De ha nem így van akkor sorryrecrea írta:Pedig igaza van Fecooo-nak, ég és föld volt a különbség a két lába között.
Igencsak bal labas volt pedig..Fecooo írta:ez biztos?danko94 írta:
ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!
ha ez így van, akkor elnézést kérek,akkor ezt benéztem, de a többi részét a mondandómnak még tartom...
Pedig igaza van Fecooo-nak, ég és föld volt a különbség a két lába között.danko94 írta:ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!Fecooo írta:
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta...
ez biztos?danko94 írta:
ezt ugye csak viccből írtad?! Öcsi bácsi volt az egyike azon játékosoknak, akik jobbal és ballal is szinte tökéletesen lőttek!!!Fecooo írta:
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta...
"Zaragoza 2 - Leo az áldott fogfájásával 4"Fecooo írta:
Xabinál tudom, de akkor is rossz szájízzel adta át, látszott,h "nem örült" avagy nem ment ünnepelni a gólt és nem is ünnepelte. Kaka meg általában akkor lövi a tizit, ha CR nincs a pályán, amikor ő is a pályán volt úgy nemtom hányszor lőtte, a Villareal ellen tudom, h akk CR-rel a mind2en pályán voltak és végül Kaka lőtte.ferninho írta: nem csak rosszindulatú, de tudatlan is vagy....
a 11-eseket CR és Kaká lövik általában felváltva.
de egyszer a nagyképű, önző plázakandúr már átengedte Xabi Alonsonak az egyik tizenegyesét.... ugye milyen érdekes... és az volt Xabi első gólja....
ja és Karimfiú itt akkor fog tizit lőni, amikor Casillas....
amúgy ha már Xabinál tartok végre rátalált önmagára és már több meccse óta a liverpooli önmagát idézivégre... bár Lassnak jól jönne egy kis fejmosás...
Puskás kétlábas volt? a jobb lábát tudtommal max támaszkodásra használta... Messi közel sem ez a kategória...ferninho írta: ...de addig is marad a mai futball egyik, ha nem legjobb játékosa, akinek olyan képességei vannak mint nem sokaknak... előbbi eshetőségre megvan minden esélye, de szvsz amíg ilyen full egy lábas player, addig erre sansztalan...
Azt hiszem, összekeversz 2 argentin támadót. Akiről te beszélsz, az Higuain, aki csak egy Almeria-szintű csapat ellen képes jól focizni. (legalábbis eddig tuti)ferninho írta:nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit,....
majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat.
Nem sok olyan játékost ismerek, aki két lábbal is korrekten játszott és mindezt világklasszisként. Szóval ezt én nem érzem erős érvnek a részedről. Ennyi erővel akkor szinte senki nem lehetne világklasszis, mert góljai és cselei nagy részét a jobbik lábával "alkotja".ferninho írta:de szvsz amíg ilyen full egy lábas player, addig erre sansztalan...
http://www.youtube.com/watch?v=eoy6SvTl3PUferninho írta:
Ez így van. Persze Messinek megvan bőven a lehetősége, h utolérje, sőt túl is szárnyalja, de ez megvolt Ronaldinhonak is, neki nem sikerült, szóval ne kiabáljuk még el. Azért 3 Aranylabda elgondolkodtató. De ugye Messinek is már ilyen fiatalon egy megvan. Ráadásul ha belegondolunk, az első szezonjaiban rengeteget volt sérült, és így is már ott volt a legjobbak között. A tavalyi szezon volt az első, melynek a túlnyomó többségében egészséges volt, jöttek is az egyéni elismerések, és idén is úgy gondolom, h Messit csak a sérülés állíthatja meg, vagy vmi iszonyatos forma hanyatlás.Ronaldo se volt kis játékos,sőt többet ért el jóval mint Messi egyenlőre,ez tény.
Javítalak egy kicsit: az a 3 aranylaszti "csak" 2. (1997,2002)LG írta: Ez így van. Persze Messinek megvan bőven a lehetősége, h utolérje, sőt túl is szárnyalja, de ez megvolt Ronaldinhonak is, neki nem sikerült, szóval ne kiabáljuk még el. Azért 3 Aranylabda elgondolkodtató. De ugye Messinek is már ilyen fiatalon egy megvan. Ráadásul ha belegondolunk, az első szezonjaiban rengeteget volt sérült, és így is már ott volt a legjobbak között. A tavalyi szezon volt az első, melynek a túlnyomó többségében egészséges volt, jöttek is az egyéni elismerések, és idén is úgy gondolom, h Messit csak a sérülés állíthatja meg, vagy vmi iszonyatos forma hanyatlás.