Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.22. 20:20:13

Kép

vki ezt lefordítaná nekem? :D

köszönöm előre is!

(a sport.es -en is fennvan ez a kép)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.22. 20:15:50

Rivaldo11 írta:Érdekes a görcsös Ronaldoba kapaszkodás ferninhotól. :lol: Én végigkövettem Ronaldo pályafutását, és nyugodtan állíthatom: Semmivel nem volt több, jobb mint Messi. a válogatott szinten persze eredményesebb volt, de ne feledjük, Neki többek között Roberto Carlos, Rivaldo, Bebeto, és Ronaldinho voltak a válogatottbeli társai. Hatalmas játékos volt, fénykorában, sérülései előtt-főképp a Barcában-Messihez hasonlóan megállíthatatlan. De felesleges róla úgy beszélni, mintha megközelíthetetlen lenne. Egyébként is...kilóg a lóláb. Ha Messi fehérben futkározna, most Ő lenne odaát az atyaúristen, ez természetes.
De a világ legjobbja nálunk játszik.

Ronaldo se volt kis játékos,sőt többet ért el jóval mint Messi egyenlőre,ez tény.
De hogy Messi meg sem közelíti ferninho szerint az vicc.Meg hogy Messi ingadozó.Hát szeretnének sokan ilyen ingadozóak lenni.
Ronaldo se nyomta folyamatosan egy szinten,még mikor egészséges volt akkor se.
Nem kéne a realosoknak elfogultnak lennie.Igenis hihetetlen amit 22 évesen nyújt.
Bezzeg amikor cé belő egy szabadrúgást,akkor lehet áradozni,hogy a világ legjobb szabadrúgáslövője...

hagyjuk már.

Egyébként meg Barcás társaim,hagyjuk mit gondolnak a madridisták,nekünk Messi a legjobb,illetve minden semleges szurkolónak jelenleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.22. 20:10:04

ferninho írta:már megírtam ennél, egy kicsit érzelem dúsabb hsz-t ami jobban kifejti a véleményemet, csak a windows újraindult. de jobb is így sztem.... mindenkinek...
ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Messi vs Ronaldo hoz annyit, hogy a Fenomén nálam ottvan a valaha volt Top 10 be, de mivel nem sikerült akkora karriert befutnia, amekkorára a tehettsége által lehetősge lett volna, így messze van a Top 5 től is. Ha azt nézzük, Ronaldo az első 6 évében 151 gólt szerzett, úgy hogy addig nagyon nem hátráltatták a sérülései, Messinek ez a 6. szezonja és eddig 114 nél jár, szóval gólok tekintetében nem nagy a differencia. Pedig Roni egy Center míg Leo ugye nem, és Messi kiosztott még vagy 50 gólpasszt is. Sajnos Ronaldo az elmúlt 10 évben többet volt sérült mint egészséges így igazából a későbbiek során szerintem nem lesz komoly vetélytársa Messinek. Amiben pedig Messi tényleg a világ felett jár az a Szíve!!!

A formáról meg annyit, hogy a csapat edzésterve úgy van felépítve, hogy Január-Február környékén keményebbek az edzések (ezért gyengébb a csapat), mert a formaidőzítés Március végére van beállítva, figyeljétek meg!! Még tavaly nyilatkozta Guardiola, hogy úgy építi fel a srácokat, hogy Áprilisra elérjék a csúcsformát, akkor amikor jönnek a rangadók a Bl ben és a Bajnokságban. Ezért lehet az, hogy Pep a legrosszabb meccseken is nyugodt, mert tudja, hogy mi- minek a következménye.

Az igazolás kérdésről annyit, hogy 90% ra mondom h Villa jön Henry helyére a balszélre és Fabregas meg középpályára a nyáron, ezt megúszhatjuk kb 70 millából!
miihii
KHAL

2010.03.22. 20:08:56

ferninho írta: ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Sokat inkább nem fűzök hozzá.Érv:Messi vannak az álláspontjaink :wink:

Ronaldo is csoda volt,Isten.Senki nem mondta,h csak egy Isten van :D
Nekem Leo is az.És nem azért,mert csak hullagyenge kiscsapatok ellen villant nagyokat.HA én esetleg túloztam is (ami könnyen előfordulhat,mivel egészségesen elfogult vagyok a saját bárányainkkal),azért sztem te is lekicsinyled őt egy pöttyet.Amennyire láttam,voltak elég nagy nevű csapatok,amelyeknek a playái vakargatták a fejüket,h ezzel a kölökkel most mit csináljunk?! :wink:
Formaingadozása meg sztem MINDEN játékosnak vannak.Főleg,ha ilyen szinten tud teljesíteni.Mindig lehetetlen úgy játszani,ahogy mondjuk ebben az egy hétben tette.Ennél egy fokkal halványabb Leo is kitűnik a mezőnyből,hasznára van a csapatának.De mondjuk,ha van két meccs,ahol nem viszi végig egyedül a pályán,akkor már úgy tűnik,h nincs formában :P
Az egyik állításod alapján már előre megmondom,h valszeg soha nem lesz a kritériumaidnak megfelelő playa.Egyedül nem fog tudni címeket nyerni.Ez a BARCA,amely csapatként funkcionál és csak CSAPATént tud igazán eredményes lenni.Igaz,az idei szezonban rá lehet fogni kábé,h a hátán viszi a csapatot,mivel a többiek egyelőre átlagot tekintve elmaradnak a csúcsszintjüktől.

Annak én örülök a legjobban,h nem sikerült elküldeni az "érzelmesebb" postot.Asszem ebben a formában is tudattad,h mit gondolsz.Ennél indulatosabbra semmi szükség,mivel sztem én sem támadtalak le.

zsuni írta:
Ezt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.
szegény norbika pedig tényleg Barca-s. példaképp nézd meg a tavalyi kupadöntöt, vagy egy 3-4 évvel ezelőtti meccset, amikor még ment a norbibarca és a ferireál előadás. vagy nézd meg a benfica-braga meccset, ahol ugyanugy ordit mint egy Real meccsen. ö alapból ilyen. és Barcelona szurkolo
Tisztában vagyok vele,h culé.
Na,az újabb köröket elkerülendő,maradjunk annyiban,h mindkettő igen bele tudja élni magát a meccsekbe.Próbálnak pártatlanok lenni,de ez az "álcázás" helyenként igen visszásra sikerül.Átesnek a ló túloldalára.Erre találunk példát zsákszámra mindkét komm.tól.
És kicsit zavaró,h szurkolásnak hat,főleg úgy,h tudatalatt tisztában vagyunk vele,h épp az ellenzéknek szorítanak privátban.
Mindkettő esett már túlzásba pro és kontra,előfordul sajnos.
De azért eltiltást kérni,mert leistenezte ezen produktum után Leót,háát...Ti tudjátok,a saját véleményetek :wink:
Azt sajnálom csak,h ezzel olyan pillangóhatást ért el,h néhányak már dacból,sértettségből elkezdik túlzottan ledegradálni Messit. :? (Ezalatt nem ferninhot értem!)
Nah,mindegy.Ez van.Részemről téma lyukasra tárgyalva.Lapozzunk :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.22. 19:51:01

Érdekes a görcsös Ronaldoba kapaszkodás ferninhotól. :lol: Én végigkövettem Ronaldo pályafutását, és nyugodtan állíthatom: Semmivel nem volt több, jobb mint Messi. a válogatott szinten persze eredményesebb volt, de ne feledjük, Neki többek között Roberto Carlos, Rivaldo, Bebeto, és Ronaldinho voltak a válogatottbeli társai. Hatalmas játékos volt, fénykorában, sérülései előtt-főképp a Barcában-Messihez hasonlóan megállíthatatlan. De felesleges róla úgy beszélni, mintha megközelíthetetlen lenne. Egyébként is...kilóg a lóláb. Ha Messi fehérben futkározna, most Ő lenne odaát az atyaúristen, ez természetes.
De a világ legjobbja nálunk játszik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.22. 19:50:34

Lehet, hogy rosszindulatú leszek, de sztem, ha mondjuk CR lőne egy mester3ast(mint Messi) és mondjuk Benzema meg mindent kihagyna (mint Ibra), és kapnának a meccs végén egy tizit nem hinném, h CR átengedné Benzemának a tizit, inkább ő akarná lőni. Szerintem...
daffy
Madridista

2010.03.22. 19:40:32

Jogos a felvetésed. Wink "hasonló kaliberű szélsőre" Létezik ilyen? Very Happy
Egyébként annyi a probléma most, hogy Ibra semmit nem csinál, Xavi nincsen, Iniesta meg formán kívül van. Ha ez a 3 (de elég ha csak 2) játékos belendül, akkor Messi hiánya sem okoz gondot. Ettől függetlenül tárt karokkal várom jövőre Villát/Silvát. Smile
hasonló kaliber...riberynél hasonlóbb megszerezhető játékos nem jutott eszembe :D
Villa érkezésével Ibra hisztissé válhat. Jönne egy rivális,aki gólerős,spanyol,összjátékban is jó,az orra is kisebb...
Nem tenne jót a svédnek a leigazolása. Silva nagyon nagy játékos,csak jó biztosítás kell rá,mert sérülékeny. Egy olyat tudnék elképzelni,hogy Silva jön hozzátok,de ez esetben biztosra veszem Titi távozását(nem tudom egyébként mennyire van napirenden,de gondolom eléggé). Pedrito maradna pados. Ha a Barca hagyományokat és szellemiséget nézem,akkor nem venném meg Fabregast,mert egy fiatalt jól be lehet szoktatni a csapatba és Xavi vagy Ini meg tanítgatja. Másfelől ha az eszemre hallgatok,akkor azt mondanám,hogy vegyétek meg. A védelmetekbe egy kb 27-28 éves tapasztalattal rendelkező játékost hoznék cserének,aki nem is öreg,de rutinja is van. Számomra az igazolásaitok tehát: Silva,Fabregas,1védő . Villát nem hoznám,irreálisan drága és nem hozna minőségi javulást,elég ha Ibra formába lendül.

Madrid részről szeretnék versenyt futni Fabregasér,akármennyire is lehetetlen. Egy csatárról nem is beszélve. Perez a médiaértesülések szerint belátta,hogy Ramos középen jó,így két szélső védőt keres. Ebben a helyzetben 2 dolgot sajnálok: 1. Maicon néha eléggé sz.arul tud játszani,mégis vagy 30milla az ára 2. Albiol,aki nagyon kiegyensúlyozottan és jól játszik,kiszorulhat a csapatból.
ferninho
Madridista

2010.03.22. 19:39:07

bence-barca írta:Lehet, hogy rosszindulatú leszek, de sztem, ha mondjuk CR lőne egy mester3ast(mint Messi) és mondjuk Benzema meg mindent kihagyna (mint Ibra), és kapnának a meccs végén egy tizit nem hinném, h CR átengedné Benzemának a tizit, inkább ő akarná lőni. Szerintem...
nem csak rosszindulatú, de tudatlan is vagy....
a 11-eseket CR és Kaká lövik általában felváltva.
de egyszer a nagyképű, önző plázakandúr már átengedte Xabi Alonsonak az egyik tizenegyesét.... ugye milyen érdekes... és az volt Xabi első gólja....
ja és Karimfiú itt akkor fog tizit lőni, amikor Casillas....
amúgy ha már Xabinál tartok végre rátalált önmagára és már több meccse óta a liverpooli önmagát idézi :) végre... bár Lassnak jól jönne egy kis fejmosás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.03.22. 20:26:42-kor.
madridista
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.22. 19:27:55

daffy írta:én kötözködés helyett egy kérdéssel fordulnék a barcásokhoz.
Az nyilván való,hogy Messi viszi a csapatot,de mennyire vagytok elégedettek a csapat többi részével? Nekem úgy tűnik jelenleg,hogy ha az argentint lerúgják,akkor nyakig ül a csapat a trágyában,mert(ugyan az utóbbi meccset nem láttam)a többi csapatrész messze van a csúcsformájától.Javítsatok ki ha tévedek,de szerintem nagyon nagy szükség lenne egy másik hasonló kaliberű szélsőre,aki osztozna a felelősségen Messivel. Teszem azt egy Ribery-re(bár sanszos h Realos lesz).Vélemény?
Jogos a felvetésed. :wink: "hasonló kaliberű szélsőre" Létezik ilyen? :D
Egyébként annyi a probléma most, hogy Ibra semmit nem csinál, Xavi nincsen, Iniesta meg formán kívül van. Ha ez a 3 (de elég ha csak 2) játékos belendül, akkor Messi hiánya sem okoz gondot. Ettől függetlenül tárt karokkal várom jövőre Villát/Silvát. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
daffy
Madridista

2010.03.22. 19:23:05

én kötözködés helyett egy kérdéssel fordulnék a barcásokhoz.
Az nyilván való,hogy Messi viszi a csapatot,de mennyire vagytok elégedettek a csapat többi részével? Nekem úgy tűnik jelenleg,hogy ha az argentint lerúgják,akkor nyakig ül a csapat a trágyában,mert(ugyan az utóbbi meccset nem láttam)a többi csapatrész messze van a csúcsformájától.Javítsatok ki ha tévedek,de szerintem nagyon nagy szükség lenne egy másik hasonló kaliberű szélsőre,aki osztozna a felelősségen Messivel. Teszem azt egy Ribery-re(bár sanszos h Realos lesz).Vélemény?

egyetértek ferninho-val,amit RONALDO nyújtott pályafutása alatt,az hihetetlen volt. Megkockáztatom,ha nincsenek az állandó sérülései,a valaha volt legnagyobb lett volna
ferninho
Madridista

2010.03.22. 19:22:59

Azért azzal gondolom egyetértesz,h ha az ember nem mindennapi dolgot tapasztal,ráadásul sorozatosan,akkor hajlamos esetleg túlzásba esni.Nos,amit most már folyamatosan láthatunk Leótól az egészen emberfeletti,egy csoda.A létező legszélsőségesebb pozitív jelzők asszem teljes joggal záporoznak rá.Ezen nem hiszem,h fenn lehet ill fenn kellene akadni
na nemár....
csoda, emberfeletti....nekem erről csak ilyenkor főleg egy név ugrik be....
Ronaldo... na az emberfeletti. ő egy csoda, ő egy Isten. amit ő leművelt a Barcában, az Interben, meg még néha a Realban na az csoda. utánozhatatlan.
nálam egy ember nem lesz csoda, emberfeletti mert a hullagyenge spanyol csapatok ellen szétszopat mindenkit, az összes védőt és hármasával rúgja ezeknek a csapatoknak a gólokat és a formája is ingadozik mostanában többször is... nálam ez kumma messze van az istenitől és az egyéb jelzőktől... majd ha évről- évre beszopat minden komolyabb védelmet, a nagy csapatoknak párosával lövi a gólokat. és senki se tudja megállítani, lehetetlen kikapcsolni, s.zopatja a jobbnál jobb védőket össze-vissza, na akkor ő lesz a csoda, az Isten stb. amikor képes lesz egyedül megnyerni a Barcának a trófeákat. amikor alakít vmit az Argentin válogatottban. majd akkor...
de addig is marad a mai futball egyik, ha nem legjobb játékosa, akinek olyan képességei vannak mint nem sokaknak... előbbi eshetőségre megvan minden esélye, de szvsz amíg ilyen full egy lábas player, addig erre sansztalan...
Láttatok már hasonló kaliberű teljesítményt,mint amit LEó csinál,mióta berobbant a köztudatba?Ilyen laza,könnyed zlalomokat,hülyét csinálva komplett védelmekből oda-vissza?
igen, én láttam. Ronaldo. amit ő leművelt na az tényleg csoda. Messi a szlalomjával elbújhat Ronaldo mögött mert amit ő leművelt azt Messi meg se közelíti. Ronaldo egyszerűen mindenben jobb volt Messinél.... mindenben.... de hitessék el magatokkal hogy Messi találta fel a szlalomozást... nem emberek... sőt még jobbak is voltak nála.... ez tény, ezen nem érdekes vitatkozni...

már megírtam ennél, egy kicsit érzelem dúsabb hsz-t ami jobban kifejti a véleményemet, csak a windows újraindult. de jobb is így sztem.... mindenkinek...
ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
madridista
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.22. 18:21:26

Ezt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.
szegény norbika pedig tényleg Barca-s. példaképp nézd meg a tavalyi kupadöntöt, vagy egy 3-4 évvel ezelőtti meccset, amikor még ment a norbibarca és a ferireál előadás. vagy nézd meg a benfica-braga meccset, ahol ugyanugy ordit mint egy Real meccsen. ö alapból ilyen. és Barcelona szurkolo
miihii
KHAL

2010.03.22. 17:54:15

ferninho írta:Most ki nem ismerte el a Messit ? :?
Ki csesztette a Barcát? :?
az baj, hogy zavar hogy horváthferike maga alá élvez és néhány esetben valótlanságokat állít??? ennyire nem lehet elfogult egy kommentátor...
ebből indult egy 1-1,5 oldalas vita?
nemár emberek....
Azért azzal gondolom egyetértesz,h ha az ember nem mindennapi dolgot tapasztal,ráadásul sorozatosan,akkor hajlamos esetleg túlzásba esni.Nos,amit most már folyamatosan láthatunk Leótól az egészen emberfeletti,egy csoda.A létező legszélsőségesebb pozitív jelzők asszem teljes joggal záporoznak rá.Ezen nem hiszem,h fenn lehet ill fenn kellene akadni.Abban a részben egyetértünk,h pártatlannak kell lennie egy kommentátornak.De akárki üljön is ott,emberibb megnyilvánulás,h leesik az álla és az esemény(ek) hatása alá kerülve kimondja,amit gondol,érez,mintha ilyen jelenetek után rezignált hangon mondaná,h szép gól és annyi.
Láttatok már hasonló kaliberű teljesítményt,mint amit LEó csinál,mióta berobbant a köztudatba?Ilyen laza,könnyed zlalomokat,hülyét csinálva komplett védelmekből oda-vissza?Sztem nemigen.Ezt "élőben" látni olyan nagy dolog,h lám,még egy madridista álla is porba hull.(Pedig bizonyára Feri látta anno a galaktikusokat is pölö :wink: )Benne van a pakliban,h ilyet látva elájul az ember gyereke.
Lehet,h ez odaát nektek nem tetszik -gondolom tudat alatt valahol azért is,mivel tudjátok,h szintén "zenész" a kommentátor- de azért eltiltásért kiáltani,mert dobott egy hátast (ráadásul joggal!) Messi parádéitól!?
Személy szerint engem is zavar egy pöttyet,amikor Farkas Norbi annyira belelkesedik reál meccs alatt,h üvölt minden apró-cseprő helyzetnél is,nemhogy gólnál.(Ezt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.)Mond olyanokat,h a legelvetemültebb madridista sem tudna ennyire túlspilázni egy-egy szép jelenetet.Pedig nem is láthat blankó meccsen ilyen jelenséget,mint Leo Messi!

Szal tulajképpen valahol érthető,h így belelkesedett a Feri,volt mitől elalélni.Az is valahol érthető,h pártatlanságot kérnétek egy meccsen.De elég erősen letámadtátok,amikor jeleztétek itt a problémátokat,így elég furán hatott.Úgy nézett ki,mintha valami elképesztő dolgot mondott volna.Pedig csak olyat mondott,amit valószínüleg nagyjából a többi komm is előad a világ minden nyelvén,amikor látják,h mit művel a pályán a kisember.
Gondolom a letámadásotok/"kirohanásotok" miatt lett visszhangja sztem a dolgonak,és ezért alakult ki bővebb hozzászólás. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cooh
Jugador del Barça

2010.03.22. 16:58:16

egy Rivaldo-t megemlítenék....bal láb...mégis miket művelt...
ferninho
Madridista

2010.03.22. 16:38:36

Most ki nem ismerte el a Messit ? :?
Ki csesztette a Barcát? :?
az baj, hogy zavar hogy horváthferike maga alá élvez és néhány esetben valótlanságokat állít??? ennyire nem lehet elfogult egy kommentátor...
ebből indult egy 1-1,5 oldalas vita?
nemár emberek....
madridista
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.22. 15:41:15

Mennyire szánalmas az ami madridéknál megy. Nem képesek beletörődni hogy sehol nincsenek hozzánk vagy Messihez képest ,erre belekötnek olyan apró dolgokba elkeseredésükben és irigységükben hogy totál hü_ét csinálnak magukból. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
samy85
Capitá del Barça

2010.03.22. 11:21:46

Nap mint nap nézem ahireket, és jönnek a Madridi fogadalmak h megnyerik a bajnoságot, meg majd a classicón kitömnek minket !Azt hiszik h a Pep team meg majd feltrtott kezekkel fog kifutni a bernabéu gyepére!
Nagyon elfogultak!
De ha abból indulunk ki h azt is magigérték h meg nyerik a bl-t akk az jó előjel nekünk!

Igy teljesitsék minden fogadalmukat!
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.03.22. 10:25:04

haggyuk már szerencsétleneket... akár nyernek, akár veszítenek, akkor is ők a legjobb klub a világon, akik 6éve otthonról nézik a BL negyeddöntőket...
felesleges átmenni a sötét oldalra, és olvasni a sok divatszurkolót. többet nem lehet tőlük várni, amilyen a klub, olyan a szurkoló...
(tisztelet a kivételnek)
Andris
Adminisztrátor

2010.03.22. 10:23:01

még egy szót meglátok a madridista.hu fórumával kapcsolatban, bezárom pár hétre a topicot. szerintem a classicoról szeretnétek majd beszélgetni előtte utána, úgyhogy csak óvatosan, mert annak ez a helye.

Milyen estéket szerez nekünk Messi? Ti meg itt sírtok néhány lelkisérült madridista miatt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
culinho
Capitá del Barça

2010.03.22. 09:42:22

fcjoc
Ne foglalkozz velük! Aki ennyire szemellenzős, az magát fosztja meg az élménytől. Mindenki aki szereti a focit, az élvezi nézni, ahogy hétről-hétre bűlövi a labdát. Számomra akkor is az, mikor ősszel "kevésbé ment" neki, nem lőtt enyyi gólt. Isteni tehetség ez a srác, sokáig boldogítson még minket!
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.22. 08:45:29

suni! nem értjük szerintem egymást.

vagy legalábbis a pártatlanság fogalmában látunk többet,ill kevesebbet, Hajdú B. pl Roonenyt nem méltatta a Blben? de,leközvetítette amit látott, jött a lehetséges rekordokkal,mekkora klasszis teljesítmény,stb,stb,stb.

két mester 3as zsinórban, erre ha egy komment azt mondja,h megállíthatatlan,hihetetlen, az pártatlan? (Istenes dolgok erősek,azt írtam is)

extra teljesítményeknél én személy szerint elvárom egy kommentártól,h beleélje magát, legyen az nb2es meccs,általam utált csapatokkal,vagy Madrid meccs,vagy most Barca meccs.
igazad van, azzal nicns semmi baj, ha valaki egy hét alatt rúg 8(?) gólt, persze hogy méltetani kell, mert azért az már teljesitmény. az Istenes volt erős, nomeg az, hogy szegény Zaragoza vhogy (nem tudom hogy) visszajött a meccsbe, ők egy elismerö szót nem kaptak. de engem totál nem érdekel csak a többieket kb ez zavarhatja. bár ha hortigabikát kéne hallgatnom, inkább főbelöném magam.
Farkas Norbi szintén ordítani szokott a Real meccseken, még jobban HF-nél...
ezt meg te is tudod, hogy nem igaz, mivel Farkas Norbi Barca szurkolo, csak jól kompenzál.
szerk: Riva, nekem elég lenne az is, ha azt látnám roncikától, h legalább egyszer hülyét csinál a komplett védelemből...
na ezaz. hülyét csinált már elég sok védelemből idén. és fog is.
Messi formája fantasztikus, de furának tartom, hogy 2 hónapja azért még ő is kapta rendesen a fikát, mostmeg már nincs aranylabdaátok, meg újra ő kapja az aranylabdát. ha fent tudja tartani ezt a formát akkor nyílván.
daffy
Madridista

2010.03.22. 07:30:50

eddig nagyon úgy tűnik,hogy a clasico helyett egy Ronaldo vs Messi meccs lesz. Amelyikük jobb formában lesz,annak a csapata nyer. Jelen állás szerint egy 1-3 a tippem,mert Messike nagy formában van,de azon kívül egyáltalán nem győzött meg a csapat(egyik sem)
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.22. 06:40:04

Én csak azt nem értem miért alakult ki ekkora vita abból, hogy a kommentátor miket mondott. Lehet, hogy néha túlzásba esett, és mi van akkor. Ha Pep mondja ezt, vagy Messi magáról akkor rendben van. Ha valakinek nem tetszik vegye le a hangot, vagy nézze valamelyik online oldalon. Miért nem arról beszél itt mindenki, hogy milyen volt a meccs, vagy ha nem arról akkor a FUTBALL-lal kapcsolatos dolgokról.
Nehogy már egy kommentátor legyen a fő téma. Én nem akarom a madridistákat bántani (mármint azokat akik itt háborognak horvát feri miatt), de mondjuk miért nem azt emlegetik, hogy majdnem elherdáltunk egy 3gólos előnyt vagy hasonlót. Ez nagyobb kritika lenne mint hogy milyen volt a közvetítés.
Forca Barca!!!!
Fevernova
Jugador del Barça

2010.03.22. 00:15:17

Kérdem én akkor amikor a Bernabeuban felállva tapsolták Ronit , vagy tavaly 2-6 -nál a csapatunkat a MADRIDISTA szurkolók akkor az mivolt? Sortüzet nekik vagy mi? Szánalmas amit a madrid szurkolok kitalálnak már! IRIGYSÉG! Farkas Norbi meg magához nyúl ha már Kaka jópasszábból Ronaldo köténnyel szögletet harcol ki! Szerintem ezt a vitát hamar lekell zárni!
SEX N MONEY...
Deus
Boixos Nois

2010.03.22. 00:13:35

Raul#7 írta: A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát...
Ez jogos, hogy felháborítónak találjátok. Ilyet nem szabadna mondani egy közvetítőnek, függetlenül attól, hogy melyik csapatnak szurkol.

Bááár! Én nem figyeltem, hogy mit mondott a közvetítő :)
KépKép
Lezárt