Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo11 írta:Érdekes a görcsös Ronaldoba kapaszkodás ferninhotól.Én végigkövettem Ronaldo pályafutását, és nyugodtan állíthatom: Semmivel nem volt több, jobb mint Messi. a válogatott szinten persze eredményesebb volt, de ne feledjük, Neki többek között Roberto Carlos, Rivaldo, Bebeto, és Ronaldinho voltak a válogatottbeli társai. Hatalmas játékos volt, fénykorában, sérülései előtt-főképp a Barcában-Messihez hasonlóan megállíthatatlan. De felesleges róla úgy beszélni, mintha megközelíthetetlen lenne. Egyébként is...kilóg a lóláb. Ha Messi fehérben futkározna, most Ő lenne odaát az atyaúristen, ez természetes.
De a világ legjobbja nálunk játszik.
Messi vs Ronaldo hoz annyit, hogy a Fenomén nálam ottvan a valaha volt Top 10 be, de mivel nem sikerült akkora karriert befutnia, amekkorára a tehettsége által lehetősge lett volna, így messze van a Top 5 től is. Ha azt nézzük, Ronaldo az első 6 évében 151 gólt szerzett, úgy hogy addig nagyon nem hátráltatták a sérülései, Messinek ez a 6. szezonja és eddig 114 nél jár, szóval gólok tekintetében nem nagy a differencia. Pedig Roni egy Center míg Leo ugye nem, és Messi kiosztott még vagy 50 gólpasszt is. Sajnos Ronaldo az elmúlt 10 évben többet volt sérült mint egészséges így igazából a későbbiek során szerintem nem lesz komoly vetélytársa Messinek. Amiben pedig Messi tényleg a világ felett jár az a Szíve!!!ferninho írta:már megírtam ennél, egy kicsit érzelem dúsabb hsz-t ami jobban kifejti a véleményemet, csak a windows újraindult. de jobb is így sztem.... mindenkinek...
ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Sokat inkább nem fűzök hozzá.Érv:Messi vannak az álláspontjainkferninho írta: ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Tisztában vagyok vele,h culé.zsuni írta:szegény norbika pedig tényleg Barca-s. példaképp nézd meg a tavalyi kupadöntöt, vagy egy 3-4 évvel ezelőtti meccset, amikor még ment a norbibarca és a ferireál előadás. vagy nézd meg a benfica-braga meccset, ahol ugyanugy ordit mint egy Real meccsen. ö alapból ilyen. és Barcelona szurkoloEzt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.
hasonló kaliber...riberynél hasonlóbb megszerezhető játékos nem jutott eszembeJogos a felvetésed. Wink "hasonló kaliberű szélsőre" Létezik ilyen? Very Happy
Egyébként annyi a probléma most, hogy Ibra semmit nem csinál, Xavi nincsen, Iniesta meg formán kívül van. Ha ez a 3 (de elég ha csak 2) játékos belendül, akkor Messi hiánya sem okoz gondot. Ettől függetlenül tárt karokkal várom jövőre Villát/Silvát. Smile
nem csak rosszindulatú, de tudatlan is vagy....bence-barca írta:Lehet, hogy rosszindulatú leszek, de sztem, ha mondjuk CR lőne egy mester3ast(mint Messi) és mondjuk Benzema meg mindent kihagyna (mint Ibra), és kapnának a meccs végén egy tizit nem hinném, h CR átengedné Benzemának a tizit, inkább ő akarná lőni. Szerintem...
Jogos a felvetésed.daffy írta:én kötözködés helyett egy kérdéssel fordulnék a barcásokhoz.
Az nyilván való,hogy Messi viszi a csapatot,de mennyire vagytok elégedettek a csapat többi részével? Nekem úgy tűnik jelenleg,hogy ha az argentint lerúgják,akkor nyakig ül a csapat a trágyában,mert(ugyan az utóbbi meccset nem láttam)a többi csapatrész messze van a csúcsformájától.Javítsatok ki ha tévedek,de szerintem nagyon nagy szükség lenne egy másik hasonló kaliberű szélsőre,aki osztozna a felelősségen Messivel. Teszem azt egy Ribery-re(bár sanszos h Realos lesz).Vélemény?
na nemár....Azért azzal gondolom egyetértesz,h ha az ember nem mindennapi dolgot tapasztal,ráadásul sorozatosan,akkor hajlamos esetleg túlzásba esni.Nos,amit most már folyamatosan láthatunk Leótól az egészen emberfeletti,egy csoda.A létező legszélsőségesebb pozitív jelzők asszem teljes joggal záporoznak rá.Ezen nem hiszem,h fenn lehet ill fenn kellene akadni
igen, én láttam. Ronaldo. amit ő leművelt na az tényleg csoda. Messi a szlalomjával elbújhat Ronaldo mögött mert amit ő leművelt azt Messi meg se közelíti. Ronaldo egyszerűen mindenben jobb volt Messinél.... mindenben.... de hitessék el magatokkal hogy Messi találta fel a szlalomozást... nem emberek... sőt még jobbak is voltak nála.... ez tény, ezen nem érdekes vitatkozni...Láttatok már hasonló kaliberű teljesítményt,mint amit LEó csinál,mióta berobbant a köztudatba?Ilyen laza,könnyed zlalomokat,hülyét csinálva komplett védelmekből oda-vissza?
szegény norbika pedig tényleg Barca-s. példaképp nézd meg a tavalyi kupadöntöt, vagy egy 3-4 évvel ezelőtti meccset, amikor még ment a norbibarca és a ferireál előadás. vagy nézd meg a benfica-braga meccset, ahol ugyanugy ordit mint egy Real meccsen. ö alapból ilyen. és Barcelona szurkoloEzt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.
Azért azzal gondolom egyetértesz,h ha az ember nem mindennapi dolgot tapasztal,ráadásul sorozatosan,akkor hajlamos esetleg túlzásba esni.Nos,amit most már folyamatosan láthatunk Leótól az egészen emberfeletti,egy csoda.A létező legszélsőségesebb pozitív jelzők asszem teljes joggal záporoznak rá.Ezen nem hiszem,h fenn lehet ill fenn kellene akadni.Abban a részben egyetértünk,h pártatlannak kell lennie egy kommentátornak.De akárki üljön is ott,emberibb megnyilvánulás,h leesik az álla és az esemény(ek) hatása alá kerülve kimondja,amit gondol,érez,mintha ilyen jelenetek után rezignált hangon mondaná,h szép gól és annyi.ferninho írta:Most ki nem ismerte el a Messit ?![]()
Ki csesztette a Barcát?![]()
az baj, hogy zavar hogy horváthferike maga alá élvez és néhány esetben valótlanságokat állít??? ennyire nem lehet elfogult egy kommentátor...
ebből indult egy 1-1,5 oldalas vita?
nemár emberek....
igazad van, azzal nicns semmi baj, ha valaki egy hét alatt rúg 8(?) gólt, persze hogy méltetani kell, mert azért az már teljesitmény. az Istenes volt erős, nomeg az, hogy szegény Zaragoza vhogy (nem tudom hogy) visszajött a meccsbe, ők egy elismerö szót nem kaptak. de engem totál nem érdekel csak a többieket kb ez zavarhatja. bár ha hortigabikát kéne hallgatnom, inkább főbelöném magam.suni! nem értjük szerintem egymást.
vagy legalábbis a pártatlanság fogalmában látunk többet,ill kevesebbet, Hajdú B. pl Roonenyt nem méltatta a Blben? de,leközvetítette amit látott, jött a lehetséges rekordokkal,mekkora klasszis teljesítmény,stb,stb,stb.
két mester 3as zsinórban, erre ha egy komment azt mondja,h megállíthatatlan,hihetetlen, az pártatlan? (Istenes dolgok erősek,azt írtam is)
extra teljesítményeknél én személy szerint elvárom egy kommentártól,h beleélje magát, legyen az nb2es meccs,általam utált csapatokkal,vagy Madrid meccs,vagy most Barca meccs.
ezt meg te is tudod, hogy nem igaz, mivel Farkas Norbi Barca szurkolo, csak jól kompenzál.Farkas Norbi szintén ordítani szokott a Real meccseken, még jobban HF-nél...
na ezaz. hülyét csinált már elég sok védelemből idén. és fog is.szerk: Riva, nekem elég lenne az is, ha azt látnám roncikától, h legalább egyszer hülyét csinál a komplett védelemből...
Ez jogos, hogy felháborítónak találjátok. Ilyet nem szabadna mondani egy közvetítőnek, függetlenül attól, hogy melyik csapatnak szurkol.Raul#7 írta: A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát...