Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Raul#7
Barça B

2010.03.22. 00:12:39

de mind1 én csak azt kérdezem tulajdonképpen, hogy egy Barca fanatikus miért ne gondolhatná azt a még mindig csak 22 éves játékosáról, hogy a világ legjobbja lesz? szerintem elég sokat tett már le... és ami még fontosabb SOKAT IS FOG MÉG letenni
Nem ezzel volt a bajom, igen lehet akár minden idők legjobbja. Mert hihetetlen különleges játékos. A bajom azzal van, amikor egy 22 éves srácról, aki tényleg egy zseni, már kijelentik 3 év után, hogy ő minden idők legjobbja.
bocsesz,de 3 éve csak az aranylabda-dobogón van folyamatosan Twisted Evil előtte is vol már 2 klassz szezonja.
2007-napjainkig: Én azt gondolom, hogy Messi a 2006/2007-es szezon óta nyújt klasszis teljesítményt. A 2008/09 és az idei szezonja pedig kiemeli őt a labdarúgók közül. Az Aranylabdát abszolút megérdemelte, de 2008-ban, és 2007-ben a sajtónak is köszönhető, hogy ott volt a díjazottak között, ahogy idén C.Ronaldo se érdemelt 2. helyett (Xavi,Iniesta sokkal inkább).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raul#7 2010.03.22. 00:19:31-kor.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.03.22. 00:12:17

Raul#7 írta:
Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termett :D
Nem nem a realosoknak ez nem tetszik...egyébként nekem sem. Messi a világ legjobb formájában lévő játékosa jelenleg ez tény. A második gólja nekem a szezon találata volt, ez a teljesítmény pedig mindenhol csillagos 10-es.
Nem is azzal van a gond, hogyha dicséri kommentátor. Ez lehet nem fog tetszeni itt sokaknak, de egy 3. kimagasló szezonját futó játékosról ne mondjuk már h. a valaha volt legjobb ... Horváth Feri is megjegyezte ezt már többször is (bár ma csak a feltevéséhez jegyezte meg, régebben hallottam tőle olyat, hogy kinek Pelé, kinek Maradona, szerintem Messi...). A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát... Egyébként pedig pont ez a gáz, hogy egy ilyen hülye kommentátor miatt most erről fog menni a vita...
bocsesz,de 3 éve csak az aranylabda-dobogón van folyamatosan :twisted: előtte is vol már 2 klassz szezonja :wink:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.22. 00:07:42

halkan megjegyzem, h hosszú évek óta ő az első, akin nem látszik meg az aranylabda átok, sőőőőt! még cr is visszaesett a 42 gólos szezonja után...

más: sokan azért tartják Maradonát a vha volt legjobbnak, mert egyedül vitte a csapatát a vb-címig (most azt hagyjuk, hogyan...), szóval ha most Messi-függő a csapatunk és mégis olyan eredményes, amilyen, köszönhetően Messinek, akkor nem jogosult ő is a fényezésre? sztem igenis megérdemli, amit kap, mert mind a pályán, mind azon kívül példaképhez méltóan viselkedik!

nagyon úgy tűnik, h Rooney és Messi gólpárbajt vívnak az aranylasztiért, és CR most esélytelen...

ON: madridisták! sokan példát vehetnétek daffy-ról és csokiról... a jó teljesítményt mi el tudtuk ismerni a Sevilla elleni meccseteken, nektek miért olyan nehéz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.22. 00:13:56-kor.
Barbas
Barça B

2010.03.22. 00:04:59

A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát... Egyébként pedig pont ez a gáz, hogy egy ilyen hülye kommentátor miatt most erről fog menni a vita...[/quote]

Nem tudom, mikor mondta, és nem is akarom megvédeni, de szerintem arra gondolt, hogy a Reálnak még jobb a gólaránya.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.03.22. 00:01:19

Azért így belegondolva tényleg érdekes amiket itt írtok. Sok madridista azzal jön, hogy Messi még nem tett le annyi mint Zidane, Puskás, Di Stefano, Bobby Charton...DE kérdem én egy jólszituált madridistától... hogy mit vártok mikor jön egy Benzema a francia ligából... és őt már egy hatalmas spílernek tekintitek... (ez csak egy példa :) ) Továbbá azt is kérdőre vonnám, hogy mi alapján ítélik meg ezeket a világ legjobbja díjakat :D csak mert marhára érdekel... :D tehát ebben a versenyben az indulhat aki nyert aranylasztit? mert akkor Messi ott van...továbbá tudnék még pár olyan játékost mondani akit erősen nem lehet botlábúnak nevezni és mégsem volt aranylabdás... de mind1 én csak azt kérdezem tulajdonképpen, hogy egy Barca fanatikus miért ne gondolhatná azt a még mindig csak 22 éves játékosáról, hogy a világ legjobbja lesz? szerintem elég sokat tett már le... és ami még fontosabb SOKAT IS FOG MÉG letenni (gondolok az idei év végére is) lehet nemártana magába nézni NÉHÁNY (ez azt jelenti nem mind) madridi lelkű emebernek :) kösz ha valaki értelmes választ kapok :)

gútenáht :D
Raul#7
Barça B

2010.03.21. 23:53:24

Nem nem a realosoknak ez nem tetszik...egyébként nekem sem. Messi a világ legjobb formájában lévő játékosa jelenleg ez tény. A második gólja nekem a szezon találata volt, ez a teljesítmény pedig mindenhol csillagos 10-es.
Nem is azzal van a gond, hogyha dicséri kommentátor. Ez lehet nem fog tetszeni itt sokaknak, de egy 3. kimagasló szezonját futó játékosról ne mondjuk már h. a valaha volt legjobb ... Horváth Feri is megjegyezte ezt már többször is (bár ma csak a feltevéséhez jegyezte meg, régebben hallottam tőle olyat, hogy kinek Pelé, kinek Maradona, szerintem Messi...). A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát... Egyébként pedig pont ez a gáz, hogy egy ilyen hülye kommentátor miatt most erről fog menni a vita...
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.21. 23:49:16

ronaldinho89 írta:Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termett :D
ennyire nem merek bátor lenni :wink: nem akartam, hogy túlzónak tűnjek :D
persze azért érzi az ember, hogy a foci történelem egyik (ha nem a) legnagyobb pillanatát éljük meg (mi ráadásul Barca szurkolóként, ami fantasztikus).

Én pl. nem láttam sem Maradonát*, sem Pelét "élőben" játszani, szóval nehéz objektívnek maradni a témában. (*mármint a "csúcs"-Maradonát nem láttam, a 90' előttit )

Viszont az "biztató", hogy pár idősebb ismerősöm szerint (akik legalább Maradonát látták élőben - egyikük Pelét is) szintén azt mondják, hogy Messi különleges.

Amúgy nekem az is elég, ha nem tartják a világ legjobbjának, de mindig megnyeri a meccseket :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.21. 23:48:39

Meg lehet érteni, hogy csalódottak. Ők azt hitték, ronci a legjobb. Most szomorúak, mert látják, hogy mégsem. Nem akarok ezzel foglalkozni ( van olyan agysebész, akinél Messi 4 bl és 5 bajnoki cím után jöhet szóba mint legjobb, és ezt még le is írja.... :lol: )
Klasszisokkal jobb, mint a kis duzzogó portugál cicafiú. El kell viselni, le kell nyelni.
Ami a kommentárt illeti. Feri elfogult Messivel, de hát Roncin mit kommentáljon hasonlóan? Azt, hogy szétfutja a védőt? Vagy hogy negyvennyolcszor átlépi a zsugát? Ugyan már...
Mutasson pár hasonlót, mint amit Messi csinált az elmúlt hetekben, és oké. De ez még mindig várat magára.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.21. 23:39:41

Farkas Norbi szintén ordítani szokott a Real meccseken, még jobban HF-nél... ha ő elélvez egy roncika góltól, az nem bánt titeket... innentől válik komolytalanná a sértődöttség... és innentől kezd az egész hasonlítani egy bizonyos ingerlő érzéssé, amit az irigység szóval szoktak jellemezni...

szerk: Riva, nekem elég lenne az is, ha azt látnám roncikától, h legalább egyszer hülyét csinál a komplett védelemből... a repertoárja általában kimerül abban, h biciklizik, visszapassz, szabadrúgás, rábikázás a kapura....
jó játékos, el kell ismernem, de amíg Messi él, nem lehet a legjobb... nem tudom miért tragédia az, ha egy csapat "csak" az egyik legjobbat tudhatja magáénak tudhatja és nem "A" legjobbat... csak mert van a "real madrid és a többi csapat"? ez a mentalitás okozta a kudarcokat...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.21. 23:54:44-kor.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.21. 23:37:49

Mikaos írta:Csak irigykednek. Tudniillik, hogy nem a portugál primadonnáról mondanak ilyeneket :)
Minden nem-Madrid drukker belátja (és szerintem reális nézetű Madrid drukker is), hogy Messi egy kategóriával feljebb van mindenkinél.
És ez nem azt jelenti, hogy CR vagy akárki más béna lenne...de pechükre van egy olyan játékos is a mezőnyben, amilyen csak 30 évente "terem". És még mindig eszméletlenül fiatal!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.21. 23:35:35

Csak irigykednek. Tudniillik, hogy nem a portugál primadonnáról mondanak ilyeneket :)
Minden nem-Madrid drukker belátja (és szerintem reális nézetű Madrid drukker is), hogy Messi egy kategóriával feljebb van mindenkinél.
És ez nem azt jelenti, hogy CR vagy akárki más béna lenne...de pechükre van egy olyan játékos is a mezőnyben, amilyen csak 30 évente "terem". És még mindig eszméletlenül fiatal!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.21. 23:30:13

zsuni írta:
bár most próbálok belegondolni,h más sportágak nagyságairól is hasonlóan beszélnek kommentátorok közvetítések alatt, anno Jordan,Schumacher,Ronaldo (nem a C,bár róla is voltak 08ban).
azt hiszem Hajdu B. mondta, hogy neki kötelezö pártatlannak maradni. mondjuk messzebb is ment a szakmában
Zsuni! nem értjük szerintem egymást.

vagy legalábbis a pártatlanság fogalmában látunk többet,ill kevesebbet, Hajdú B. pl Roonenyt nem méltatta a Blben? de,leközvetítette amit látott, jött a lehetséges rekordokkal,mekkora klasszis teljesítmény,stb,stb,stb.

két mester 3as zsinórban, erre ha egy komment azt mondja,h megállíthatatlan,hihetetlen, az pártatlan? (Istenes dolgok erősek,azt írtam is)

extra teljesítményeknél én személy szerint elvárom egy kommentártól,h beleélje magát, legyen az nb2es meccs,általam utált csapatokkal,vagy Madrid meccs,vagy most Barca meccs.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.21. 23:25:50

Rivaldo11 írta:Várom hogy roncikától lássak valami hasonlót-csak egyet.
A madridisták szemét nem a kommentár, hanem a tény szúrja. Messi a világ legjobbja.
És természetesen csak a normálatlanabb felének mert pl. a madridista cimborám írt a meccs után elismerően a kommentátor szavait idézve. "Messi az Isten". Nekem ennyi elég. :D
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.21. 23:23:06

Nem értem a kommentátor szapulását. Messi fantasztikus, jelenleg magasan a világ legjobb labdarúgója, egy géniusz jelző nem túlzás, sőt. Inkább az irigység van ezen vélemények mögött :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Pavel
Entrenador del Barça

2010.03.21. 23:22:59

Perez papa egy kétszázmilliós csekket fog majd bedobni. :P
A viccet félretéve. A madridistáknak az fáj, hogy nem tudják megvenni és nem tudnak egy ilyen szintű játékost kinevelni.
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.21. 23:19:40

Hát, már az is baj, ha a világ legjobb játékosát, világ legjobb játékosának szólítják?
szerintem nem ez a baja, bár nem ismerem. [auto_cenzúra] dolog, amikor érzed kinek szurkol a kommentátor. szinte szégyeltem magam amikor a Zaragoza gólt rugott
bár most próbálok belegondolni,h más sportágak nagyságairól is hasonlóan beszélnek kommentátorok közvetítések alatt, anno Jordan,Schumacher,Ronaldo (nem a C,bár róla is voltak 08ban).
azt hiszem Hajdu B. mondta, hogy neki kötelezö pártatlannak maradni. mondjuk messzebb is ment a szakmában
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.21. 23:19:28

Várom hogy roncikától lássak valami hasonlót-csak egyet.
A madridisták szemét nem a kommentár, hanem a tény szúrja. Messi a világ legjobbja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MR. TROMORT777

2010.03.21. 23:18:07

Túlzásokba esett elégge, meg keverte a szezont a fazonnal, de sajna egy magyar kommentátort sem tudnék elképzelni a helyén.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.21. 23:18:03

az volt a fő gond Ferivel,hogy nem semlegesnek hatott a közvetítése,mivel ajnározta Messit ahogy csak lehetett,bár kíváncsi lettem volna,h más komment hogy fejezi ki azt amit gondol Messi teljesítményéről.

Feri pl így:

Messi az Isten--> erős eléggé,utána próbált kicsit visszakozni: "a futball Istene" ezzel nekem spec nincs bajom, jelenleg az :D az a kérdés,hogy szabad e egy kommentátornak kijelentenie e ilyet egy korszakos zseniről,úgy,h semlegességet kellene sugároznia. (nem a Barcát emelte mindenki fölé,és nézte le a többi csapatot,hanem Messit, és nem szurkolt a Barcának,csak ilyen módon vázolta a történteket)

voltak még megjegyzések, géniusz,stb,stb,stb, egyszóval: kimondta amit érez,és gondol, nem a valóságtartalma a baj. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.03.21. 23:20:30-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.21. 23:14:14

ferninho írta:Horváth Ferit meg nincs mese, el kel tiltani több hónapra.... ilyet nem lehet leművelni.... vmi kegyetlenül szánalmas volt már....
tiltsák el a francba és hozzanak vmi értelmes kommentátorokat... pl Faragó Ricsi jó volt azokon a meccseken amit ő közvetített... de ezek Farkas Norbival...
Hát, már az is baj, ha a világ legjobb játékosát, világ legjobb játékosának szólítják? 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.03.21. 23:16:10-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.21. 23:13:16

Ferninho,

Az szúrja a szemed,hogy áradozott Messiről? Vagy mi?
Az,hogy néha hülyeséget mondott? Ez melyik magyar kommentátorral nem történik meg?
Vagy hogy Ibrát lepajtizta?

Szerintem semmi baj nem volt vele
hArpi89
Jugador del Barça

2010.03.21. 23:12:56

ferninho írta:de ilyet leművelni???? :lol:
óriástörpét még elnéztem (bár már az is OMG category) de a többi...
vicc, vicc , vicc.....
de most mi volt szánalmas? mér kéne eliltani?
ha nézted a sport1-et és nincs baj a hallásoddal akkor tudnod kéne :D
ha nem nézted kérdezd meg a Barcás fórumozó társaidat mert látom, hogy ez már nekik is feltűnt :D
jó8 :)
néztem , de nem vágom :D mondjuk sokszor elmegy a fülem mellett a közvetités :D egy két beszólást pls mondjatok :)
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
ferninho
Madridista

2010.03.21. 23:09:56

de ilyet leművelni???? :lol:
óriástörpét még elnéztem (bár már az is OMG category) de a többi...
vicc, vicc , vicc.....
ha nézted a sport1-et és nincs baj a hallásoddal akkor tudnod kéne :D
ha nem nézted kérdezd meg a Barcás fórumozó társaidat mert látom, hogy ez már nekik is feltűnt :D
jó8 :)
madridista
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.21. 23:07:39

én azt hittem sima 5-0, ehhez képest 3-2nél eléggé meglepődtem. bár csak akkor esett le kik vannak a védelem közepén. szerintem még ez a 4-2 is meglepetés. ferike meg lesüllyedt hortigabika világipetike és lédererákoska szintjére. mehet lassan ö is szánalomargentin bajnokságot közvetiteni fekete pákoval
hArpi89
Jugador del Barça

2010.03.21. 23:06:45

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Lezárt