Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ezzel volt a bajom, igen lehet akár minden idők legjobbja. Mert hihetetlen különleges játékos. A bajom azzal van, amikor egy 22 éves srácról, aki tényleg egy zseni, már kijelentik 3 év után, hogy ő minden idők legjobbja.de mind1 én csak azt kérdezem tulajdonképpen, hogy egy Barca fanatikus miért ne gondolhatná azt a még mindig csak 22 éves játékosáról, hogy a világ legjobbja lesz? szerintem elég sokat tett már le... és ami még fontosabb SOKAT IS FOG MÉG letenni
2007-napjainkig: Én azt gondolom, hogy Messi a 2006/2007-es szezon óta nyújt klasszis teljesítményt. A 2008/09 és az idei szezonja pedig kiemeli őt a labdarúgók közül. Az Aranylabdát abszolút megérdemelte, de 2008-ban, és 2007-ben a sajtónak is köszönhető, hogy ott volt a díjazottak között, ahogy idén C.Ronaldo se érdemelt 2. helyett (Xavi,Iniesta sokkal inkább).bocsesz,de 3 éve csak az aranylabda-dobogón van folyamatosan Twisted Evil előtte is vol már 2 klassz szezonja.
bocsesz,de 3 éve csak az aranylabda-dobogón van folyamatosanRaul#7 írta:Nem nem a realosoknak ez nem tetszik...egyébként nekem sem. Messi a világ legjobb formájában lévő játékosa jelenleg ez tény. A második gólja nekem a szezon találata volt, ez a teljesítmény pedig mindenhol csillagos 10-es.Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termett
Nem is azzal van a gond, hogyha dicséri kommentátor. Ez lehet nem fog tetszeni itt sokaknak, de egy 3. kimagasló szezonját futó játékosról ne mondjuk már h. a valaha volt legjobb ... Horváth Feri is megjegyezte ezt már többször is (bár ma csak a feltevéséhez jegyezte meg, régebben hallottam tőle olyat, hogy kinek Pelé, kinek Maradona, szerintem Messi...). A biztosítékot pedig az verte ki nálam, hogy megjegyezte MÉG a real madrid vezeti a tabellát... Egyébként pedig pont ez a gáz, hogy egy ilyen hülye kommentátor miatt most erről fog menni a vita...
Nem nem a realosoknak ez nem tetszik...egyébként nekem sem. Messi a világ legjobb formájában lévő játékosa jelenleg ez tény. A második gólja nekem a szezon találata volt, ez a teljesítmény pedig mindenhol csillagos 10-es.Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termett
ennyire nem merek bátor lennironaldinho89 írta:Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termett
Nem nem! nem 30 évente.. ilyen még sosem termettMikaos írta:Csak irigykednek. Tudniillik, hogy nem a portugál primadonnáról mondanak ilyeneket
Minden nem-Madrid drukker belátja (és szerintem reális nézetű Madrid drukker is), hogy Messi egy kategóriával feljebb van mindenkinél.
És ez nem azt jelenti, hogy CR vagy akárki más béna lenne...de pechükre van egy olyan játékos is a mezőnyben, amilyen csak 30 évente "terem". És még mindig eszméletlenül fiatal!
Zsuni! nem értjük szerintem egymást.zsuni írta:azt hiszem Hajdu B. mondta, hogy neki kötelezö pártatlannak maradni. mondjuk messzebb is ment a szakmábanbár most próbálok belegondolni,h más sportágak nagyságairól is hasonlóan beszélnek kommentátorok közvetítések alatt, anno Jordan,Schumacher,Ronaldo (nem a C,bár róla is voltak 08ban).
És természetesen csak a normálatlanabb felének mert pl. a madridista cimborám írt a meccs után elismerően a kommentátor szavait idézve. "Messi az Isten". Nekem ennyi elég.Rivaldo11 írta:Várom hogy roncikától lássak valami hasonlót-csak egyet.
A madridisták szemét nem a kommentár, hanem a tény szúrja. Messi a világ legjobbja.
szerintem nem ez a baja, bár nem ismerem. [auto_cenzúra] dolog, amikor érzed kinek szurkol a kommentátor. szinte szégyeltem magam amikor a Zaragoza gólt rugottHát, már az is baj, ha a világ legjobb játékosát, világ legjobb játékosának szólítják?
azt hiszem Hajdu B. mondta, hogy neki kötelezö pártatlannak maradni. mondjuk messzebb is ment a szakmábanbár most próbálok belegondolni,h más sportágak nagyságairól is hasonlóan beszélnek kommentátorok közvetítések alatt, anno Jordan,Schumacher,Ronaldo (nem a C,bár róla is voltak 08ban).
Hát, már az is baj, ha a világ legjobb játékosát, világ legjobb játékosának szólítják?ferninho írta:Horváth Ferit meg nincs mese, el kel tiltani több hónapra.... ilyet nem lehet leművelni.... vmi kegyetlenül szánalmas volt már....
tiltsák el a francba és hozzanak vmi értelmes kommentátorokat... pl Faragó Ricsi jó volt azokon a meccseken amit ő közvetített... de ezek Farkas Norbival...
néztem , de nem vágomferninho írta:de ilyet leművelni????![]()
óriástörpét még elnéztem (bár már az is OMG category) de a többi...
vicc, vicc , vicc.....ha nézted a sport1-et és nincs baj a hallásoddal akkor tudnod kénede most mi volt szánalmas? mér kéne eliltani?![]()
ha nem nézted kérdezd meg a Barcás fórumozó társaidat mert látom, hogy ez már nekik is feltűnt
jó8
ha nézted a sport1-et és nincs baj a hallásoddal akkor tudnod kénede most mi volt szánalmas? mér kéne eliltani?