Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanígy voltam Riquelmével is. Ha legalább az egyikük maradt volna, mindjárt más lenne a helyzet, de hogy mindkettőnek távoznia kellett, az túl sok volt nekem.Zsolti írta:naén dettó így vagyok Riquelmével,de azért a avit is nagyon csippantom,meg minden Argentint,kivéve cufrét.
Tényleg, most hogy mondod, emlékszem rá, tényleg nem volt semmi az a srác se. De ha ők ketten nem lennének (meg kitfisto), akkor unalmas lenne itt az életünkLG írta:De volt itt még nagyobb arc, vmi anyas volt asszem...nyerhetett a csapat 4-0ra is, o akkor is itt fikázta a játékosokat, meg h szerencsék volt...mindne 2. hsz-e moderálva volt!Mr. Master írta:De Te mit is vártál a mi kis pesszimista antiimerialistánktól? Ha rajta múlna, akkor szerintem 17-ikek lettünk volna taaly...
De volt itt még nagyobb arc, vmi anyas volt asszem...nyerhetett a csapat 4-0ra is, o akkor is itt fikázta a játékosokat, meg h szerencsék volt...mindne 2. hsz-e moderálva volt!Mr. Master írta:De Te mit is vártál a mi kis pesszimista antiimerialistánktól? Ha rajta múlna, akkor szerintem 17-ikek lettünk volna taaly...
ez mondjuk a Barca játékosokra nézve sem szép HSZ!antiimperialista írta:Remélem, nagyon jól fog neki menni a játék Sevillában, engem az sem érdekel, ha az ő góljaival veri a Barcát oda-vissza az andalúz banda. Hátha attól megjönne az esze rijkaardnak. Bár azt kétlem. Ha olyan szezont zár Saviola, mint az előzőben Riquelme, akkor már mindent megtett, hogy visszatérhessen Barcelonába.
Anyi golt rughatnak Valdésnak amennyit akarnak, csak akkor mi lojjukn 1-el tobbetSilvanus írta:Kluivertnek és Saviolának is nagyon-nagyon jó szezont kívánok, de azért fura érzés, hogy majd attól kell paráznunk, hogy nehogy ez a két fenomén rakja tele Valdes hálóját!
Nem kell a Barcában legyen,h ezért a címért verssengjenredlions írta:Meg van!Enrique írta:Keresgélj nyugodtan, uccse találsz semmit, mert NEM ÍRTAM ilyet, nem pedig mert takarítok.![]()
Saviola meg remélem versenyben lesz a gólkirályi címért.
Meg van!Enrique írta:Keresgélj nyugodtan, uccse találsz semmit, mert NEM ÍRTAM ilyet, nem pedig mert takarítok.
Keresgéljek?Enrique írta:Red, vegyél szemüveget. Én soha nem írtam ilyet. Csak azt h sajnálom h elment.
De 1x sem szólítottam meg, neviccelj máár...
Most olvastam csak...Enrique írta:Kifestő, szted ezt olvasni fogja Saviola?????![]()
![]()
AtyaúúúrIsten... Te egy beteg ember vagy...![]()
Ugyanazt írtad le, amit én is gondolok.Zsolti írta:Hát én nem akarom senkiben sem rombolni a savi esélyeit a visszatérésre,de savi max. akkor kell a Barcának,ha más ül a kispadon,és nem frenky!
egyébként,ha nekem választani kellene rijkaard és savi között én gondolkodás nélkül savit választanám!