Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.26. 10:53:04

Nah végre!
Gondoltam hogy egyszer a kevés játékperce ellenére betalál, dehogy kétszer ilyen rövid idő alatt. azt nem!
Ez az!
Reméljük nem lesz több formahanyatlás és innentől töretlenül fejlődik tovább.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
duncan
Jugador del Barça

2010.03.20. 00:02:01

Bojannak nagyon kell a kölcsönadás. Guardiola inkább Pedrot rakja majd a kezdőbe meg Jeffrent, esetleg Iniestát, ha meg igazolnánk a nyáron akkor meg pláne.
1 évre elmenne egy spanyol középcsapathoz, pl.:Villareal ,abból baja nem lenne,nem olyan idős,hogy ez végleg a távozását jelentené. De annak nem sok értelmét látom,hogy itt vergődjön félidőket havonta egyszer.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.19. 23:33:16

Barcaman14 írta:Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor jó lenne ha velünk maradna. Lehet hogy csak kiegészítő ember lesz, de ha beüt egy sérüléshullám a támadósorban lesz kire számítani.
Ha az ő érdekeit nézzük akkor mindenképpen egy kölcsönadás lenne a legjobb a szezon végén mondjuk 1 évre. Így semmiképp nem fog fejlődni, és marad egy örök ígéret. Ennél sokkal többre képes csak nem ennyi játékidő alatt.

Nehéz ügy! :roll:
Ha Bojan-nak jó akkor az nekünk is jó, ugyanis a szerzett tapasztalatot nagy valószínűséggel nálunk fogja kamatoztatni. Sajnálom, hogy süket füleket talált a mondókám.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.19. 16:59:00

Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor jó lenne ha velünk maradna. Lehet hogy csak kiegészítő ember lesz, de ha beüt egy sérüléshullám a támadósorban lesz kire számítani.
Ha az ő érdekeit nézzük akkor mindenképpen egy kölcsönadás lenne a legjobb a szezon végén mondjuk 1 évre. Így semmiképp nem fog fejlődni, és marad egy örök ígéret. Ennél sokkal többre képes csak nem ennyi játékidő alatt.

Nehéz ügy! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 23:08:02

Chino írta:Ezzel csak az a gáz, hogy lehet jót tenne neki és fejlődhetne, de nem tartanám valószínűnek hogy vissza is térne. Ezekből a kölcsönadásokból nem sokszor jöttünk ki jól.
Elég csak a közelmúltra gondolni: Henrique, Hleb, Caseres, Keirrison. Nem hiszem, hogy akármelyiküket látnám még Barca-mezben focizni, bár Keirrisont nagyon szeretném. Kiváncsi vagyok rá mit alkotna. A Fio-ban megy neki plusz ha már kiadtunk ennyi pénzt érte...

Szal Bojan inkább maradjon, hátha Pep megtalálja a helyét. Én bízom benne, ha Rijkaard-nál tudott olyan szezont hozni itt is bizonyítani fog. remélem Pep is hasonlóan gondolja, mert amennyit Pedro játszik annyit Bojan is érdemelne. Én több potenciált látok benne.
Ezek mind gyengébb kvalitású játékosok mint Bojan, ő teljesen más eset, fiatalabb is náluk, nem mellesleg egy csiszolatlan gyémánt. Lenne érte jelentkező opciós jog nélkül is.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.18. 22:49:20

Ezzel csak az a gáz, hogy lehet jót tenne neki és fejlődhetne, de nem tartanám valószínűnek hogy vissza is térne. Ezekből a kölcsönadásokból nem sokszor jöttünk ki jól.
Elég csak a közelmúltra gondolni: Henrique, Hleb, Caseres, Keirrison. Nem hiszem, hogy akármelyiküket látnám még Barca-mezben focizni, bár Keirrisont nagyon szeretném. Kiváncsi vagyok rá mit alkotna. A Fio-ban megy neki plusz ha már kiadtunk ennyi pénzt érte...

Szal Bojan inkább maradjon, hátha Pep megtalálja a helyét. Én bízom benne, ha Rijkaard-nál tudott olyan szezont hozni itt is bizonyítani fog. remélem Pep is hasonlóan gondolja, mert amennyit Pedro játszik annyit Bojan is érdemelne. Én több potenciált látok benne.
Forca Barca!!!!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 22:29:19

Varatrix írta:Jó mondjuk kölcsönadjuk.
Utána?
Lesérül elől a támadó sorból 1-2 ember és meg vagyunk lőve.
Bojan csere.
Miért adjuk kölcsön?
Nem hurrogni szeretnék, hiába várja azt valaki.

Jogos a felvetés. Bojan-t én kiemelt esetként kezelném, nagyobb tehetség ő ahhoz, hogy percember szerepet töltsön be, amikor biztosan megállná a helyét egy picit gyengébb csapatban, akár kezdőként is. Ilyen fiatal korban fejlődik az ember a legtöbbet, 19 évesen végigtolni egy szezont felér 3 év barcelonai padozással/sérülés esetén beugrással. Természetesen fontos a csapat mélysége, a sérüléshullámok kiszámíthatatlanok de erre meg kell találni a megoldást. Teli vagyunk olyan fiatalokkal akikkel nyugodtan be lehetne töltetni Bojan kupameccseken játszogatok szerepkörét, nem mellesleg ezzel egy másik fiatal is több lehetőséget kaphat tétmeccseken.

Bojan úgy hozza ezt az egészen szép teljesítményt, hogy percemberként gyakran csak percei vannak a bizonyításra, nincs túlzottan sok meccsgyakorlata és mindezek tetejébe egy olyan csapatban kell bizonyítania hétről hétre amelynek szurkolói rettenetesen magasra teszik a lécet. Mi lenne ha hétről hétre meccseket játszana végig? Rettenetesen sokat fejlődne, ez szerintem nem kérdés.

Így meccsgyakorlatot, rutint és sok-sok tapasztalatot szerezne, amire óriási (talán a legnagyobb) szüksége van. 1-2 év kölcsönjátékkal kapnánk egy sokkal készebb, rutinosabb játékost mint amivé nálunk válhatna ugyanannyi idő alatt. A játékunk filozófiáját nem fogja elfelejteni.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 22:00:14

Lionel85 írta:Csak nehogy az legyen, amit a csapat el szokott játszani mindenkivel, azaz úgy adja kölcsön, hogy opciós joga lesz annak a csapatnak rá, akinél van, mert megint nagyon megütheti a bokáját a Barça. Sima kölcsönadás kell, és egy nívós csapatnak, de kizárólag spanyol bajnokságba, hogy ne kelljen más országba beilleszkednie. Egy Valencia, Sevilla, Deportivo erősségű csapatok szerintem bőven megfelelnének neki.
Bojan esetében ezt elképzelhetetlennek tartom. Kölcsönbe nem akarjuk adni mert annyira ragaszkodunk hozzá, csúnya lenne ha ezután (ha egyáltalán egyszer kölcsönben lesz) opciós jogot kapna a vendéglátója. Kisebb kvalitású játékosoknál bevett szokás ennek az opciónak a használata.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.18. 21:59:50

Varatrix írta:Jó mondjuk kölcsönadjuk.
Utána?
Bojan csere.
Miért adjuk kölcsön?
Kár volt ezt írnod most figyelj hány ember fog lehurrogni hogy kölcsön kell adni mivel játszania kell :P
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.18. 21:57:57

Jó mondjuk kölcsönadjuk.
Utána?
Bojan csere.
Miért adjuk kölcsön?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.18. 21:01:02

Csak nehogy az legyen, amit a csapat el szokott játszani mindenkivel, azaz úgy adja kölcsön, hogy opciós joga lesz annak a csapatnak rá, akinél van, mert megint nagyon megütheti a bokáját a Barça. Sima kölcsönadás kell, és egy nívós csapatnak, de kizárólag spanyol bajnokságba, hogy ne kelljen más országba beilleszkednie. Egy Valencia, Sevilla, Deportivo erősségű csapatok szerintem bőven megfelelnének neki.
Kép
Kép
Kép
czirlemate
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.18. 20:50:07

Ilúvatar írta:
madmushroom írta:Mondogatom már egy jó ideje, hogy kölcsön kellene adni valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy sokkal több lehetőséget kapjon. Ennyi játékidővel nem fog a felszínre törni a benne rejlő potenciál. Szerintem fontos lenne neki játszania egy olyan csapatban ahol ő számít az egyik kulcsembernek, jót tenne neki.
én is így vagyok vele. Bojant kölcsönbe kell adni, mert nem tesz jót neki a folytonos padoztatás + utolsó percekben áll be.
Nem érdemli meg.

Én is egyetértek....
Ha játszik akkor belelendül, és jól fog játszani.
Ezután visszavesszük és már kezdő is lehet!!! :P :P
Deus
Boixos Nois

2010.03.18. 18:00:10

madmushroom írta:Mondogatom már egy jó ideje, hogy kölcsön kellene adni valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy sokkal több lehetőséget kapjon. Ennyi játékidővel nem fog a felszínre törni a benne rejlő potenciál. Szerintem fontos lenne neki játszania egy olyan csapatban ahol ő számít az egyik kulcsembernek, jót tenne neki.
én is így vagyok vele. Bojant kölcsönbe kell adni, mert nem tesz jót neki a folytonos padoztatás + utolsó percekben áll be.
Nem érdemli meg.
KépKép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 17:57:09

Mondogatom már egy jó ideje, hogy kölcsön kellene adni valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy sokkal több lehetőséget kapjon. Ennyi játékidővel nem fog a felszínre törni a benne rejlő potenciál. Szerintem fontos lenne neki játszania egy olyan csapatban ahol ő számít az egyik kulcsembernek, jót tenne neki.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.18. 17:22:59

Nagyon örültem a góljának remélem hogy hétvégén kezd és formába jön ő is :)
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.18. 17:14:10

Az ő goljának örültem, talán a legjobban.
Látszott a gól után, h hatalmas feszültség szabadult ki belőle amiután betalált.
Kellett a lekének nagyon ez a gól.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cali
Entrenador del Barça

2010.03.15. 22:12:39

Rivaldo11 írta:Én meg mint a papagáj, csak ismételgetem: Nem biztos hogy a csatársorban kell keresni az igazi posztját-attól függetlenül, hogy eddig csatárt játszott egész életében. Szerintem olyan játékintelligencia szorult belé, amit középen is kamatoztathatnánk. Zseniális ütempasszokra képes, meg kellene próbálni átformálni amolyan Ini szerű középpályássá. Ezzel egyébként azt is biztosra veszem, hogy csatárként nincs jövője nálunk.
Egyszer úgyis visszajön Fabregas, és akkor Őt, Xavit és Iniestát kellene a középpályáról kiszorítania, amire kb annyi esély van, mint a támadósorból kiszorítani valakit.
Legjobb lenne neki, ha egy Depor szintű csapatba kölcsön adnánk egy két évre, és mikor már szerzett elég tapasztalatot és kellő mennyisegben fejlődött, akkor visszahívni.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.15. 17:32:20

Szerintem nagyot tévednek, akik szerint konfliktus miatt nem kezdő Bojan.

Egyet látni kell: Pedro tavaly kevesebb lehetőséget kapott, mint Bojan, s most mégis többet játszik nála. Szóval ez a hátrányos megítélés ft. előnyben részesítés dolog nem nagyon állja meg a helyét Bojannal kapcsolatban.

A teljesíményére: Meg tudom érteni, s valamelyest igaznak tartom azt, hogy rendszeres játéklehetőség hiányában nem tud előrelépni. A másik oldalon viszont ott van, hogy aki nem képes arra, hogy abból főzzön, ami jut neki, az nem hivatott olyan sokra. Én nagyon kedvelem a srácot, Frank idején nagyon jól csinálta a dolgát, azóta viszont eltűnt. Lehet, hogy ez a feléje irányúló bizalmatlanság miatt van, ezt meg azért nem hiszem, mert ő akart itt maradni és ő zárkózott el a kölcsönadástól, ergo Pep számít rá így Bojan érzi a bizalmát.

Legalábbis ha magamból indulok ki, akkor nem maradok ott, ahol nem érzem a bizalmat. Szóval ez Bojan feladata, hogy javuljon.
.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.15. 17:29:30

Rivaldo11 írta:Én meg mint a papagáj, csak ismételgetem: Nem biztos hogy a csatársorban kell keresni az igazi posztját-attól függetlenül, hogy eddig csatárt játszott egész életében. Szerintem olyan játékintelligencia szorult belé, amit középen is kamatoztathatnánk. Zseniális ütempasszokra képes, meg kellene próbálni átformálni amolyan Ini szerű középpályássá. Ezzel egyébként azt is biztosra veszem, hogy csatárként nincs jövője nálunk.
Így van. Én is ezen a véleményen vagyok már min. fél éve. Csatárként a büdös életben nem lesz keresnivalója ebben a csapatban. Alkatilag nem fogja bírni a középcsatár szerepkört. Egy osztogató, második hullámban érkező játékosnak viszont majdhogynem tökéletes a kis srác! Még van idő "átnevelni". Szerintem megérni kipróbálni Xavi, Ini cseréjeként. Ha mégsem próbálkoznak meg ezzel a megoldással akkor viszont el kéne engedni ha más nem kölcsönbe. Talán őt érinti a legjobban a csapatból a kupa kiesésünk. Ott még akadt lehetősége játszani.,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.03.15. 17:35:05-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.15. 17:00:28

Én meg mint a papagáj, csak ismételgetem: Nem biztos hogy a csatársorban kell keresni az igazi posztját-attól függetlenül, hogy eddig csatárt játszott egész életében. Szerintem olyan játékintelligencia szorult belé, amit középen is kamatoztathatnánk. Zseniális ütempasszokra képes, meg kellene próbálni átformálni amolyan Ini szerű középpályássá. Ezzel egyébként azt is biztosra veszem, hogy csatárként nincs jövője nálunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.15. 16:27:06

culinho írta:2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.

Nekem az a vélemyényem, hogy egy ifjú, feltörekvő játékos egy ekkora klubnál nem számíthat ennél több játékpercre, ha be akar kerülni, akkor meg kell ragadnia minden másodpercet, fel kell hívnia magára a figyelmet, mint anno Messi, vagy Pedro. Ha Bojan nem javul, akkor csak idő kérdése, hogy mikor esik ki a keretből. Tudom, hogy több játéklehetőséggel valószínűleg javulna a teljesítménye, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy akár csak egy mecs erejéig is - mint tegnap az első félidőben - "szinte" emberhátrányban játsza a találkozót.
Azért remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Ha be akar kerülni a csapatba meg kell ragadni minden másodpercet és fel kell magára hívni a figyelmet mint anno Pedro? Pedro sztem nem igazán hívta fel magára e figyelmet ennyi játéklehetőséggel mint Bojan. Nem Pedrot akarom bántani de semmivel sem mutatott jobb játékot az első félidőben mint Bojan. Ha őt kapják le félidőben akkor könnyen meglehet, hogy Krkic játéka is feljavul, ahogy a többi játékosé, mert lássuk be az első 45 percben senki sem villantott. Plusz év elején a sérüléséig nagyon jól játszott, de a kihagyás nagyon betett neki, nem csak a regeneráció volt hosszú, hanem Pep is hanyagolta/ja. Ibrának se megy úgy a játék mint ősszel, eszerint miatta is "emberhátrányban játszunk" már vagy másfél hónapja, arról nem is beszélve, hogy Henry talán csak tegnap mutatott valamit az egész szezonban.
Sokkal több potenciált érzek benne, mint pl Pedroban és ha érezni fogja a bizalmat sztem biztosan megmutatja, hogy nem véletlenül játszik a Barcelonában.
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.15. 14:02:34

culinho írta:2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.

Nekem az a vélemyényem, hogy egy ifjú, feltörekvő játékos egy ekkora klubnál nem számíthat ennél több játékpercre, ha be akar kerülni, akkor meg kell ragadnia minden másodpercet, fel kell hívnia magára a figyelmet, mint anno Messi, vagy Pedro. Ha Bojan nem javul, akkor csak idő kérdése, hogy mikor esik ki a keretből. Tudom, hogy több játéklehetőséggel valószínűleg javulna a teljesítménye, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy akár csak egy mecs erejéig is - mint tegnap az első félidőben - "szinte" emberhátrányban játsza a találkozót.
Egyetértek veled, de feltennék egy kérdést: Ibra akkor miért játszik 2010-ben kezdőként? (Bocs az Offért...)

Bojan nem játszott jól, de nem szélső. Önbizalma semmi, nagyon akar bizonyítani, ezért görcsössé válik. Meg az első félidőben senki sem mozgott eleget, neki is nehezebb dolga volt. (Ő sem mozgott, sőt lehet, hogy épp ő fogta vissza jelentősebb mértékben a csapatot, mert Henry beállása után eléggé megélénkült a csapat játéka.) Nagy tehetségnek tartom, de nagyon keveset játszik, így nehéz. (Anno én is bőven a jobbak között voltam a csapatomban, de meccsen semmit sem tudtam mutatni, mert nem játszottam előtte egyszer sem, de amint sikerült levetkőznöm már meccsen is hasznos tagja voltam a csapatnak.) Kellenek a percek, meg a bizalom és tapasztalat, a nélkül nem lehet semmit sem elérni. A gyengébb csapatok ellen mindenképpen kezdetném, az biztos jót tenne neki és közvetve az egész csapatnak!
culinho
Capitá del Barça

2010.03.15. 07:30:07

2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.

Léfe
Entrenador del Barça

2010.03.15. 06:33:21

Ezt már elkellene felejteni. Nincs benne energia. Ha szorná a gólokat biztos játzsana. Lasan lelirja magát.
Fecó
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.15. 00:27:16

Capon írta:Ja ja én is úgy emlékszem, hogy Pep vissza akarta hívni Bojant 1-2 meccs erejéig az Atlètic-be, nyilván szükség volt rá. Bojan viszont nemet mondott derogált neki.
Viszont nem hinném, hogy emiatt nem játszatja Pep. Azért ennél értelmesebb, józanabb embernek látszik. Bár biztos nem vette jó néven akkor a dolgot, de azóta már eltelt lassan 2 év. Ha emiatt volt is feszültség köztük Pepet ismerve biztos megbeszélték a dolgot.
azt nyilatkozta pep nemrég, hogy azért nem játszatja bojan-t annyit, mert nem tud minden csatárposzton maradandót nyújtani, csak középen tud jól játszani... és hogy ő sűrűn szereti forgatni a csatársort... bojanról meg még annyit, hogy a személyes kedvencem, de ha nem kap elég lehetőséget, akkor nem fog fejlődni és soha nem tanul meg játszani minden csatárposzton... de persze ez csak az én véleményem... :wink:
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
Lezárt