2010.03.19. 12:47:24
Na, hát az Arsenalt akartam leginkább elkerülni, mondván, hogy döntőben esetleg szép focit lássunk, de ez nem jött be. Legalább a Manchestert elkerültük a döntőig, és ez jó hír.
Egyik esetben sem venném 100%-ra a továbbjutók kilétét.
Lyon - Bordeaux: részemről teljesen háromesélyes meccs. Mindegy, hogy éppen ki és hogyan áll a bajnokságban.
Bayern - MU: egyaránt erős és szívós csapatok, szóval gyötrődő meccseket várok. Két rutinos edző, két rutinos csapat, játékban hasonlók, de a MU-nál van egy Rooney még pluszban.
Arsenal - Barcelona: reváns-hangulat az Arsenalnál, de jó hír nekünk, hogy idegenben kezdünk, és otthon fejezzük be a párharcot. Fabregas és Henry esete érdekes lesz. Ha mindkét csapat a saját fociját játssza, akkor a Barca az erősebb. (Persze, ehhez hozni kell a formát is)
Inter - CSZKA: nem mondanám, hogy tuti Inter. "Meglepetés-feelingem" van. Szerintem megtévesztő, hogy az Inter kiütötte a Chelsea-t, az olasz bajnokság szintje jóval az angol és spanyol alatt van már. Mourinho az, aki a hátrányt ledolgozhatja.
Volt pár meglepetés ebben a szezonban, kicsit hajaz a "portoi" BL-idényre. Nem szoktam tippelni, csak úgy érzem, hogy most is lesz 1 ilyen meglepi legalább.