culinho írta:2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.
Nekem az a vélemyényem, hogy egy ifjú, feltörekvő játékos egy ekkora klubnál nem számíthat ennél több játékpercre, ha be akar kerülni, akkor meg kell ragadnia minden másodpercet, fel kell hívnia magára a figyelmet, mint anno Messi, vagy Pedro. Ha Bojan nem javul, akkor csak idő kérdése, hogy mikor esik ki a keretből. Tudom, hogy több játéklehetőséggel valószínűleg javulna a teljesítménye, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy akár csak egy mecs erejéig is - mint tegnap az első félidőben - "szinte" emberhátrányban játsza a találkozót.
Egyetértek veled, de feltennék egy kérdést: Ibra akkor miért játszik 2010-ben kezdőként? (Bocs az Offért...)
Bojan nem játszott jól, de nem szélső. Önbizalma semmi, nagyon akar bizonyítani, ezért görcsössé válik. Meg az első félidőben senki sem mozgott eleget, neki is nehezebb dolga volt. (Ő sem mozgott, sőt lehet, hogy épp ő fogta vissza jelentősebb mértékben a csapatot, mert Henry beállása után eléggé megélénkült a csapat játéka.) Nagy tehetségnek tartom, de nagyon keveset játszik, így nehéz. (Anno én is bőven a jobbak között voltam a csapatomban, de meccsen semmit sem tudtam mutatni, mert nem játszottam előtte egyszer sem, de amint sikerült levetkőznöm már meccsen is hasznos tagja voltam a csapatnak.) Kellenek a percek, meg a bizalom és tapasztalat, a nélkül nem lehet semmit sem elérni. A gyengébb csapatok ellen mindenképpen kezdetném, az biztos jót tenne neki és közvetve az egész csapatnak!