Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Off: azért én a helyedben Gio-t is a kivételek közé venném, mert nem akármilyen balhátvéd volt...Dave87 írta:Én nagyjából 11 éves korom, 1998 óta nézek rendszeresen focit. Először nekem is válogatottakkal indult, aztán jött a nagy Bayern korszakom, nagyjából 2003-ig (akkor azért még Bayern volt a Bayern, Hitzfelddel).
Utána láttam Ronaldinhot játszani... Egyértelműen ő szerettette meg velem a Barcát, még akkor is, ha a Van Gaal által hátrahagyott holland vonalat (kivéve Kluivertet) nagyon nem szerettem. Aztán jött Xavi, Puyol, Iniesta és Messi, és nem volt visszaút.
Nekem mindegy, kit kapunk ellenfélnek. Interre saccolnék.
Nekem is pont így volt a dolog.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
2006-os döntő után megtetszett a barca focija
Én is a vb után kezdtem el aktívan nézni a futballt. A vb is hatással volt rám, hogy nézzem a focit, de a fifa06-07 döntötte el hogy Barcas leszek. Nemtudom miért, de megtetszett a játékban a csapat.bence-barca írta:fcb4ever írta:és a 2006-os BL-döntőhöz nekem sem volt szerencsém. Jól egymásra találtunkPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
akkor már hárman vagyunk, hiszem én (is?) a VB után kezdtem a focival foglalkozni
Engem 2002 ota erdekel de 2006-ig csak a valogatottak leteztek nekem...Annyit tudtam kb a klubokrol ,hogy van a BL ahol Van Real Madrid aki mindig megnyeri(1998-2002(kozott sokszor)barcafan0911 írta:Ha már itt az igazságmondás ideje én is bevallom hogy a 2006-os vb óta érdekel komolyan a foci. Azóta is áldom az eget hogy a Barca mellett kötöttem ki.
95 óta érdekel a foci. 91-ben születtembarcafan0911 írta:Ha már itt az igazságmondás ideje én is bevallom hogy a 2006-os vb óta érdekel komolyan a foci. Azóta is áldom az eget hogy a Barca mellett kötöttem ki.
Hát nem de a döntőn tetszett meg a Barca játéka na ezt akartam írni.Varatrix írta:2007-2008 Nem épp a legszebb évünket éltük.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
2007-2008 Nem épp a legszebb évünket éltük.S.Agüero írta:Én 2007-es idény kezdetétől néztem "normálisan" azaz minden meccset meg.
fcb4ever írta:és a 2006-os BL-döntőhöz nekem sem volt szerencsém. Jól egymásra találtunkPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
dettó így vagyok vele én isPuyol05 írta:én már évek óta várok egy Barca - Arsenal meccset, mivel ez a két csapat nagyon a szívemhez nőtt. (de a Barca még mindig eéőrébb jár és ott is fog maradni) a 2006-os BL döntőt nem láttam, mivel akkor még nem foglalkoztam így a focival.
de ezt a meccset nem feltétlen itt nézném meg, hanem mondjuk az elődöntőben, vagy még inkább a döntőben. számomra ez lenne az igazi álommeccs![]()
![]()