Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is szerencsém volt. Akadás mentesen végig tudtam nézni az 1. játékrészt. Csak így tovább Digi!bence-barca írta:történelmi pillanatok EGYENLŐRE! digionline-on nézem és eddig csak 3 v 4szer akadt meg, de akk is hamar visszajött a kép!
Nagyon [auto_cenzúra]. Angol. IE kell hozzá, meg le kell hozzá szedni vmi cuccot, de azt kiírja, ha alapból nincs feltelepítve.spy666 írta:Na mostmár nekem is a túlterheléses szöveget nyomatja
"503S.Agüero írta:http://digisport.hu/live/play/2668Ilúvatar írta:Valaki megadná nekem a digisportos linket?
ez jó?
akkor annak a srácnak a gépe szorakozik vagy a nete! sztem...MrPiedone írta:Hát nem tudom, én most léptem be, minden tökéletes, nem akad.Lionel Kicsi Messi írta:mert már túlvan a szeró terhelve! ezért léptem már 20:11kor be rá!
Hát nem tudom, én most léptem be, minden tökéletes, nem akad.Lionel Kicsi Messi írta:mert már túlvan a szeró terhelve! ezért léptem már 20:11kor be rá!