Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.eredmenyek.commatyi02 írta:Hello!
Egy kérdés!
Amikre majd holnaptól lehet fogadni tippmixen, azokat nem tudnám valahol megnézni![]()
Corinthians necces.Laci0820 írta:Arisz - Kavala (3-1) H
Grasshoppers - Sion (1-0 félidőben és piros lap a Sionban) H
Cercle Bruges - Rosselare H
*(0-1) Barcelona - Stuttgart H
CerroPorteno - Corinthians V
bízzunk benne, hogy szép, látványos focit játsszunk! - több legyen 2 gólnál természetesen a Barca javára...Jocek írta:én mára megtettem a barcát, hogy legalább 2 góllal nyernek 3000 Ft-ra, meg a bremen - valencia-t vendég győzelemre 500 Ft-tal.. remélem bejön mind2...
BLvarnagykrisztian írta:BL
Chelsea-Inter (1-2)
Sevilla-CSZKA Moszkva (1-1)
Bordeaux-Olympiakos (1-0)
Barcelona-Stuttgart (1-1)
A Chelsea-nek kötelező a győzelem, Drogba óriási formában van, az Inter meg hullámvölgyben, remélem a meccs végén legörbül Mourinho szája!A Sevilla-nak is kötelező behúznia, igaz hétvégén csak döntetleneztek a Deporral de bízom a sikerükben!Talán a Bordeaux helyzete a legkönnyebb de remélem nem egy X-el akarják kihúzni a meccsüket!A Barcelona-ban ha Messi úgy játszik mint hétvégén a Valencia ellen akkor többgólos győzelem is lehet de én elégedett lennék egy egygólos győzelemmel is!
Eddig jó.fcbarca0827 írta:Én így teszem:
(0-1) Bordeaux - Olympiakosz H
(0-1) FC Barcelona - Stuttgart H
Sevilla - CSZKA jut tovább V
Chelsea - Inter jut tovább V
300 Ft7165 Ft
Akkor itt el is szállt a győzelmünk. Kész, vége. Akkor biztosan ennyi így alakulnak a meccsek. Azért remélem nem fogsz eret vágni magadon ha mondjuk a Chelsea leikszel, vagy mi nyerünk.varnagykrisztian írta:Meglestem a vitibet.com tippjeit és a mai két mérkőzésen a hazai csapatok 2-1-es győzelmét tippelték.....úgy legyen, ám a holnapi Barca mérkőzésre 1-1-es döntetlent tippelnek
.....na ne, és a Bordeaux 2-0-ás győzelmét
varnagykrisztian írta:BL
Chelsea-Inter (1-2)
Sevilla-CSZKA Moszkva (1-1)
Bordeaux-Olympiakos (1-0)
Barcelona-Stuttgart (1-1)
A Chelsea-nek kötelező a győzelem, Drogba óriási formában van, az Inter meg hullámvölgyben, remélem a meccs végén legörbül Mourinho szája!A Sevilla-nak is kötelező behúznia, igaz hétvégén csak döntetleneztek a Deporral de bízom a sikerükben!Talán a Bordeaux helyzete a legkönnyebb de remélem nem egy X-el akarják kihúzni a meccsüket!A Barcelona-ban ha Messi úgy játszik mint hétvégén a Valencia ellen akkor többgólos győzelem is lehet de én elégedett lennék egy egygólos győzelemmel is!
Az első nagyon hasonló az enyémhezFernando írta:1.
Chelsea vs. Inter 2-3 gól D 1.93
Barnsley vs. Nottingham 2-3 gól D 1.93
Wigan vs. Aston Villa V 2.12
Preston vs. Sheffield W. H 1.82
3/4-es kombi
2.
Tappara vs. Ilves H 1.70
Brassó vs. Curtea de Arges H 1.50
Sevilla vs. CSZKA Moszkva H 1.48
Reading vs. QPR 2-3 gól D 1.93
Odds: 7,5 körül
Hát ezek brutálisak, az ilyenre nem lehet kritikát írni, ha bejön, akkor abszolút a vak szerencseFevernova írta:Wigan - Aston Villa 2-3 gól 1.93
Cove - Cardiff 2-3 gól 1.93
Pete - Donc 2-3 gól 1.93
Plymouth - Bristol City 2-3 gól 1.93
Preston - Sh.Wed 2-3 gól 1.93
Sh. United - Blac 2-3 gól 1.93
Swan - WBA 2-3 gól 1.93
Watford - Ipswich 2-3 gól 1.93
Crystal Palace - Leicester 2-3 gól 1.93
Reading - QPR 2-3 gól 1.93
717.089 odds
200143.420 Ft
Chelsea - Inter félidő D, vége H 4.00
Sevilla - CSKA vége: 2-0 6.50
Sheffield United - Blackpool H 1.93
Watford - Ipswich H 2.40
Carlisle - Yeovil H 1.90
228.82 odds
20045.765 Ft
Kritiátokat mélyen övezett tisztelettel várom...