Amennyira jó játéknak tartom a FIFA 2005-öt, annyira idegesít is egyben benne az a pár óltári nagy hiba!!!
A grafika valóban nem változott sokat, de szuper így is! A játszhatóság sokkal jobb lett, a mozgások, a cselek, a passzok - kiváló!!!
ÁM DE!!!! Kérdem én: hol vannak a bírók? Óriási hiba! Miért nem mutatja, SŐT miért nem írja ki a cserét? ÓRIÁSI HIBA!!!!!!!! Mi a [auto_cenzúra] ad szinte minden szabálytalanságra sárgát? Óriási hiba!!!!! Mi a [auto_cenzúra] nem írja ki a sárga, ill. a piros lapokat, ha nem figyelem a kommentár szövegelését, akkor sokszor csak a meccs felénél jövök rá, hogy már csak 10 vagy 9 emberem van a pályán?!.... ÓRIÁSI HIBA!!!!! IDEGESÍTŐEK EZEK NAGYON!!!!!
Egyébként összességében egy 10-es listán nálam 8-as!!!!!
Egyébként ha már itt tartunk, akkor ért valaki a játék update-eléséhez? Úgy értem, ért ahhoz valaki, hogy pontosan hogyan is kell a játékba új mezeket, labdákat, zászlókat, szurkolói hangokat..... importálni??? Mert van egy oldal, a FIFAHUNGARY.hu, ahol tele van ilyen dolgokkal, de nem vágom, hogy az ottani progikkal hogyan lehet ezt megvalósítani!?... Nekem azok kínaiúl magyarázták el!!!!!....