Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Tivornya
Capitá del Barça

2010.03.19. 13:32:05

Arany barátom! Közeleg az idő, h megtudjuk,miért is pihent ennyit Yaya...és hogy a formaidőzítés is jól alakul-e? :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.16. 20:31:43

én inkább egy dologra hívnám fel a figyelmet, és ebben egyetértek Danival:
olyan világban élünk, ahol az igazság nem érdekel szinte senkit...
ebben a helyzetben a csapat érdekét kell szem előtt tartani, és elviselni, h nem lehet igazad, ha a hierarchiai szinted nem teszi lehetővé... ha Pep most megtámadja a sporikat, azt később nagyon megbánhatja a csapat(eddig is elég sok bajunk volt velük...)
ez olyan, h ha pl egyetemen megtámadnád egy tanár szavait, akkor kb el is búcsúzhatsz a diplomától, mert úgyse tudod bebizonyítani az igazad, arra hiába vársz, h elismerje az hibáját, mert onnantól elveszítené a hitelét... ezt nem fogja megkockáztatni...

(off: nekem egy tanár elhagyta a ZH-mat és mégis meggyanúsított azzal, h be se adtam, pedig az ő két kezébe adtam a dogát... a bizottság előtt kellett megvédenem magam, még a szívemre is tettem a kezem, a tanár a kollégái előtt meg pláne nem ismerte el, h tényleg elveszthette, tagadott mindent....)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.16. 20:12:57

Lampiao írta: Amit leírtál meglepő...

Tudod, ha lakatot tesz a szájára olyat ismer el ki nem mondva amit nem tett... Tudom ez Magyarországobn nem olyan nagy dolog, mert becsületről és büszkeségről minek is beszélünk, de lehet hogy ez neki fontos.
Teljesen egyetértek Veled, tényleg ne hazánkból induljunk ki, ha ez Neki fontos igenis álljon ki az igazáért, ne húzza be fülét farkát! Én nem tudok haragudni rá, még akkor sem, ha eltiltják emiatt kétszer annyi időre, mint egyébként tették volna. Ha a játékvezető "nem mondott igazat" miért nem tiltják el, miért van szükség ilyen bíróra egyáltalán, csak rontja a renomét! Ha a spanyol király unokaöccse vagy "perec" nevelt fia, akkor nincs több indokom, érthető a testület hozzáállása. :cry:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.03.16. 19:40:21

gekkodan írta:Az a véleményem, hogy Pep egyre hülyébben viselkedik mostanában... Már írtam itt egy rövidke kis recenziót pár napja, hogy a viselkedésével és a taktikai húzásaival olykor kivívja a szurkolók elégedetlenségét.

Na de kérem? Nekimenni a bírói karnak? Kétszeresen elutasított fellebezés után hazugnak nevezni egy bírót a meccs előtt? Mi ez kérem?

Nagyon jól tudhatná, mert felnőtt ember, hogy a bíróknak mindig igazuk van. A szövetség alkalmazza őket és a szövetség ellen harcot kezdeni pontosan ugyanolyan, mint amikor a kisdiák nekimegy a tanárjának az iskolában. Tudjuk a klasszikus közhelyeket a tanár-diák viszonyról szerintem..

Lakatot tehetne a szájára Guardiola, mert ebből úgysem jön ki nyertesen, sőt még kaphat pár meccset is, a klub egy jókora büntetést és a "mes que en club" jelmondat egyre komikusabbá válik, amikor a nagy szellemiségünk közepette kóstolgatjuk azokat, akikkel szemben úgysem lesz igazunk.

Óriási hibának tartom ezt a húzást. Kezdhetne inkább a csapattal foglalkozni a sok duma helyett, nem ártana odafigyelni, mert ott több aggasztó dolog van, mint Cros teljesítményében. Főleg, hogy teljesen jól vezette a meccset... :roll:

Amit leírtál meglepő...

Tudod, ha lakatot tesz a szájára olyat ismer el ki nem mondva amit nem tett... Tudom ez Magyarországobn nem olyan nagy dolog, mert becsületről és büszkeségről minek is beszélünk, de lehet hogy ez neki fontos.

"A bírónak mindig igaza van?" Ilyen nincs... A Labdarúgás megtanulhatná már, hogy legalább egy nyamvadt bocsánatot kiköhögjenek az arcukon, azok akik tévednek... Ennek kell történnie olyan után mint Henry kezezése, amit nem vettek észre, bocsánatot kérhet Övrebö is a Chelsea-től és Clos úr is miután hazudot Guardioláról...

A tartsd a pofádat elv egyébként sem túl demokratikus, márpedig a fociban semmi helye diktatúrának, mert jelenleg úgy tűnik, hogy a bírók elég sokat megengednek maguknak, büntetlenül (pláne Spanyolországban...).
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.16. 19:25:33

Az a véleményem, hogy Pep egyre hülyébben viselkedik mostanában... Már írtam itt egy rövidke kis recenziót pár napja, hogy a viselkedésével és a taktikai húzásaival olykor kivívja a szurkolók elégedetlenségét.

Na de kérem? Nekimenni a bírói karnak? Kétszeresen elutasított fellebezés után hazugnak nevezni egy bírót a meccs előtt? Mi ez kérem?

Nagyon jól tudhatná, mert felnőtt ember, hogy a bíróknak mindig igazuk van. A szövetség alkalmazza őket és a szövetség ellen harcot kezdeni pontosan ugyanolyan, mint amikor a kisdiák nekimegy a tanárjának az iskolában. Tudjuk a klasszikus közhelyeket a tanár-diák viszonyról szerintem..

Lakatot tehetne a szájára Guardiola, mert ebből úgysem jön ki nyertesen, sőt még kaphat pár meccset is, a klub egy jókora büntetést és a "mes que en club" jelmondat egyre komikusabbá válik, amikor a nagy szellemiségünk közepette kóstolgatjuk azokat, akikkel szemben úgysem lesz igazunk.

Óriási hibának tartom ezt a húzást. Kezdhetne inkább a csapattal foglalkozni a sok duma helyett, nem ártana odafigyelni, mert ott több aggasztó dolog van, mint Cros teljesítményében. Főleg, hogy teljesen jól vezette a meccset... :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.16. 18:56:04

Ebben igazad van Etooka, hogy ha nem változtat, akkor nem lehetünk sikeresek mindig. De azon is gondolkoztam, hogy most pont a változtatás miatt eshetünk vissza :? De Pep-ben van annyi "tökösség", hogy merjen mindig lépni, ami szvsz Rijakardnál nem volt benne.

OFF:Ment egy PÜ Etooka :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.16. 18:44:04

Alves-Messi duóra kb. kétszer úgy figyelnének, mint tavaly. "Valószínűleg" nem lenne értelme őket továbbra is olyan kötötten játszatni.

Touré a szezon első két hónapját végigjátszotta, majd rotáció következett, megsérült, és végül szemmel láthatóan Busquetset favorizálja. Viszont a Bus-Xavi-Ini hármas hatékonysága semmivel sem rosszabb a Touré által alkotottal. Sajnos Busquets pont Touré egy ilyen fantasztikusra produkált idénye után lett még stabilabb ember. Persze, őt favorizálja, ez látszik, de Touré sem produkált olyat, hogy mindenkinek dobálnia kellene a fehér zsepit.
a tipikus: Messi elmegy a szélen->visszateszi középre Xavinak->aki a mélységből befutó Alves elé teszi->aki centerez és érkezik Henry v Eto'o! Ilyen játékból idén volt kb kettő eddig, tavaly meccsenként 3-4.
Nincs két ugyanolyan meccs, nincs két ugyanolyan idény. Mást kell kitalálni, mert kiismernek. PEp reagált, újított, azt azonban senki nem várhatta, hogy minden ugyanolyan lesz, mint tavaly.

Szerintem nagyon is túlzóak a kritikák az irányába. A "Busquets, mert katalán" nevetséges, a Messi szélen való nem játszatása szintén érdekes a 22 gól tudatában, a középpálya pedig ugyanaz, mint annak a spanyol válogatotté, amely a VB toronymagas esélyese.

Hibái vannak, ám a szemére vetni ilyen mennyiséggel és gyakorisággal ilyen eredmények után szerintem nem illendő dolog.
.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.16. 18:11:27

Mekkora hibák... :)

Ezzel együtt még mindig versenyben vagyunk a két legjelentősebb címért.Veretlenek maradtunk millió fordulón keresztül de vannak akiknek ez sem elég.

Az igazi hiba az,h sokan azt hitték ez az év is olyan lesz mint a tavalyi.

Egyébként nem vitatom,h vannak hibái de sztem bőven ráérünk majd mérleget vonni év végén...

A bírói testület meg elmehet a p*csába.Amilyen színvonalon végzik a munkájukat én a helyükben egy szót nem mernék szólni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
albicelesteX
A Vadász

2010.03.16. 18:03:06

Valóban hibázott!Tényleg nem jó poszton játszat játékosokat!Mégis azt érzem a legnagyobbat a nyáron hibázta az igazolásokkal!!!Nem Ibrára gondolok!Hanem arra, hogy mocskos rövid a padunk!!!!
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.16. 17:51:11

danko94 írta:Amit tavaly felépített idén frankón lerombolta.

1. Világ legjobb középpályája. Tavaly a Toure-Xavi-Iniesta hármas tarthatatlan volt, ehelyett idén Touré alig játszik, míg Iniesta sokszor bal támadó, így sikeresen szét lett bombázva ez a hármas, újabban 2 vkp-al játszunk, aminek értelmét nem látom.

2. Világ legjobb jobbszéle. Az Alves-Messi duó hihetetléen dologokra képes, de idén az argentín alig játszik a posztján, sokszor centerként, vagy a csatárok mögött irányítóként számít rá Pep, ahol közel sem játszk olyan jól, mint a jobb szélen.

3. Az összeszokottság! Azzal, hogy a középpályásokat és a jobb oldalt is megbontotta Pep, egyszerűen elszállt az a fajta összeszokottság és az a gyors játék ami tavaly jellemző volt. Pl a tipikus: Messi elmegy a szélen->visszateszi középre Xavinak->aki a mélységből befutó Alves elé teszi->aki centerez és érkezik Henry v Eto'o! Ilyen játékból idén volt kb kettő eddig, tavaly meccsenként 3-4.
Nagyon jól látod a dolgokat :wink: :D 3 pontban összefoglaltad, hogy mi az oka az idei gyengébb játéknak. 2. pont: Ez azt hiszem a legszembetűnőbb mind közül. A vak is látja hogy Messi a szélen az igazi. Az hülyeség, hogy így hatékonyabbak vagyunk. Lehet hogy Messi ontja a gólokat, ami az ő zsenialitását dicséri, hogy ott is képes világklasszis teljesítményre, de ezzel a jobb oldalunk majdhogynem nulla.
És valóban ezért nem olyan folyamatos a játékunk idén, és nincs annyi lélegzet elállító passz Xavitól és annyi elképesztő támadás. Elvégre Xavi kinek adjon akkora labdákat mint tavaly, ha nincs bemozgás?! :roll:
Ezzel lehúzzuk mind Xavi, mind Alves játékát. Persze ettől még nem lett rosszabb edző Pep, sőt. Csak úgy látom egyfajta változtatást akart eszközölni a tavalyi csapathoz képest, ami nem jött be és ezt kéne felismerni minél hamarabb :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.14. 20:03:44

Amit tavaly felépített idén frankón lerombolta.

1. Világ legjobb középpályája. Tavaly a Toure-Xavi-Iniesta hármas tarthatatlan volt, ehelyett idén Touré alig játszik, míg Iniesta sokszor bal támadó, így sikeresen szét lett bombázva ez a hármas, újabban 2 vkp-al játszunk, aminek értelmét nem látom.

2. Világ legjobb jobbszéle. Az Alves-Messi duó hihetetléen dologokra képes, de idén az argentín alig játszik a posztján, sokszor centerként, vagy a csatárok mögött irányítóként számít rá Pep, ahol közel sem játszk olyan jól, mint a jobb szélen.

3. Az összeszokottság! Azzal, hogy a középpályásokat és a jobb oldalt is megbontotta Pep, egyszerűen elszállt az a fajta összeszokottság és az a gyors játék ami tavaly jellemző volt. Pl a tipikus: Messi elmegy a szélen->visszateszi középre Xavinak->aki a mélységből befutó Alves elé teszi->aki centerez és érkezik Henry v Eto'o! Ilyen játékból idén volt kb kettő eddig, tavaly meccsenként 3-4.

Hatalmas hibái közé tartozik az, hogy rosszul igazol, rosszuk (vagy sehogy sem) cserél.

Jó lenne, ha Pep mester is összeszedné magát, mert amit eddig nyújtunk idén az elég tragikus.
szajko
Director del Fútbol

2010.03.14. 19:57:03

Ez így van!

Elsőnek azt kéne észrevenni, hogy MESSINEK A JOBB OLDALON VAN A HELYE!!!!!!!és nem középen...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 19:48:19

mondhat akárki akármit, elkezdhetitek szidni a játékosokat egyesével, szívetek joga, de nem bennük van a hiba... gyakorlatilag nem látom Pep munkáját a pályán...(azon kívül igen, de a pályán taktikát szeretnék látni, pontosan ez az, ami nincs...azon kívül, h a 4-3-3-hoz kiválasztja az embereket...)
nem látok játékrendszert, nem látom, h hogyan akarnak a srácok támadni, ez pedig nagyon nagy hiba...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.03.11. 21:26:54

Érdekes ez a cikk.. biztos van benne valami, persze hogy Ibra így játszik, egyre több lesz a kritika. Én nem mennék bele, mert Pep meg fogja oldani, nagyon remélem. Nekem egy kép ugrott be egyik nap, egy olasz meccsen Ibrát 2. félidőben beküldték, addig az inter nem éppen futballhoz hasonló játékot játszott x volt, hozzá tartozik gól helyzetük nem volt.., amivel ha jól emlékszem Roma volt a bajnok. Ibra pedig két olyan gólt vágott, hogy még most is előttem van, mind egyéni megoldás volt. Nah ez hiányzik nekem, sok variáció van a srácban, de nekem is úgy jön le néha, hogy "elbújik" a pályán, próbálgat, valahogy néha nem tudja hol lenne a helye, néha túl lassú. Fejben kéne helyre tegye a dolgokat, mert ott dől el először, most jön a hajrá és kellene egy motivált küzdő meccset eldöntő Ibra.

Valaki említette, hogy Messit gyakran középen játszatja. Még tavaly egyszer nyilatkozta, hogy így veszélyesebb a kapura, hogy beljebb indul meg.. a gond, hogy pl. hétvégén is ő lesz fogadni mernék a középcsatár, és nem éppen Bojan, sokkal több lehetőséget adnék neki, olyan játékos mint Messi tökmind1 hogy szélen vagy középen indul meg, főleg a hétvégi valenciai védelmet nézve..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.10. 16:00:00

hau30 írta:Figyu LG!

...Ibra futás mennyiségére csak annyi,hogy egyértelműen Samu a mérce sok ember szemében,amit valószínű egyetlen egy támadó sem produkálni ezen Földön,még Ibra sem!Ettől függetlenül sokkal többet támadja az ellenfél védőit itt,mint tette azt az Interben,ezenkívül rendkívül hasznosan játszik!És még formában sincs mostanában!...

Te milyen Barca meccset nézel? Ibra egyáltalán nem fut a meccsen csak lézeng a leshatáron vagy azon túl. Nemhogy Eto'o futómennyiségét nem tudja produkálni, de egy középszerű csatárét sem. azért mert láttál tőle 3szor olyat h letámadja az ellenfelet, attól még nem ezt teszi folyamatosan. Vagyis van amikor igen de abból ki is állították a hétvégén :D Az utóbbi 3 hónapban mindent lehet mondani róla csak azt nem h hasznos a csapatnak.

A többi dologban stimmel a mondandód. :D Pfff.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.10. 15:04:01

Ibra futás mennyiségére csak annyi,hogy egyértelműen Samu a mérce sok ember szemében,amit valószínű egyetlen egy támadó sem produkálni ezen Földön,még Ibra sem!Ettől függetlenül sokkal többet támadja az ellenfél védőit itt,mint tette azt az Interben,ezenkívül rendkívül hasznosan játszik!
Nem Etoohoz mérem, hanem az a bajom, h Ibra sokszor olyan, mintha nem is akarna focizni, de ezt már a topicjában leírtam, mi a bajom vele. Szinte egész meccsen el van tűnve, igaz, néha így is vannak villanásai, pl. 1 gól, vagy 1-2 jó pasz, de ez tőle még kevés. Persze a mostani teljesítményét kritizálom, amit az El Classicoig mutatott, az tetszett!
Ezt pedig Pep nem engedheti. Ha nem csak lézeng a pályán, akkor cserélje le, küldje be helyette Bojant, aki mindig maximálisan küzd, és sztem nagyon tehetséges is, csak a kevés lehetőség miatt nem tudja megmutatni. Ugyanakkor játszhatna néha bal szélen is, Henry ill. Pedro helyett.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.10. 14:31:35

Egyetértek azokkal a hozzászólásokkal, miszerint vannak nála kedvencek, mint pl Busi vagy Keita! Bár szerintem az, hogy Keitat általában mindig becseréli nem rossz dolog, hiszen legalább cserél :) , másrészt pontrúgásoknál szerintem ő érkezik legjobban kapu elé! Más kérdés, hogy Touréval mit akar kezdeni! Én nem értem...lehet nem 100%os az erőállapota, lehet nincs jó formában, de kell játszatni, hogy visszatérjen a régi Toure, mert nélküle nem hiszem, hogy tudunk kupákat nyerni! Emellett mellőzi még Bojant, pedig elől tényleg gondjaink vannak! Így is csak perceket kap...pedig Henry 0, Zlatan is rendre gyenge, Pedro is csak minden második meccsen jó, és így sincs esélye. Szerintem ő nagyon nagy tehetség, de el fog menni, ha ennyire nem játszatják. És mi lesz vele akkor, ha ha nyáron bevásárolunk előre???
hau30
Capitá del Barça

2010.03.10. 13:03:00

BlauGranaGroc írta:
hau30 írta:Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.
Egyáltalán nem azt játszuk idén amit tavaly, ha ezt valaki nem látja...
Nem azt mondtam,hogy azt játszuk,hanem azt hogy JÁTSZATJA(vagyis szeretné).Az más kérdés,hogy nem úgy jön össze a bugi, különböző körülmények változása miatt.Pl:Henry formahanyatlása miatt.Ez magában hordozza Ini nem játszik a helyén.Ibra és Eto'o közti stílus különbség,motíváció csökkenése,Fortuna hiánya....
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.03.10. 12:50:39

hau30 írta:Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.
Egyáltalán nem azt játszuk idén amit tavaly, ha ezt valaki nem látja...
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
hau30
Capitá del Barça

2010.03.10. 12:19:12

Figyu LG!

Dani barátunk,akkor tud kibontakozni,ha Leo befelé húzódik(az tény hogy miután befelé ment ott is marad).Ibra futás mennyiségére csak annyi,hogy egyértelműen Samu a mérce sok ember szemében,amit valószínű egyetlen egy támadó sem produkálni ezen Földön,még Ibra sem!Ettől függetlenül sokkal többet támadja az ellenfél védőit itt,mint tette azt az Interben,ezenkívül rendkívül hasznosan játszik!És még formában sincs mostanában!Iniesta kényszer megoldás,mert Titi...háááttt.....Tudjuk!Sergio gyereket én sem értem.Most még korai ennyit játszani neki.Úgy kellett volna csapatba építeni,mint Andrest.Évek alatt normál ütemben!Yaya menni fog nyáron efelől kétségem sincs.Amit nagyon hiányolok az az átlövés!A betömörülő védelmet csak azzal lehetne megbontani.De a blaugranaknál derogál 30-ról gólt lőni.Ez valahogy a sejtjeikben van, vagy én nem is tudom!Valamit újítani kell, és valóban rövid a pad.De mondom tavaly is ez volt a szitu,csak akkor ha hátunkra pattant a labda az is jó helyre ment utána!Van ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.10. 11:39:25

hau30 írta:Érdekes ez a sok kritika Pep-re nézve.Gondoljunk bele Ő egy ember aki az első profi managerkedése alatt mindent vitt,amit el lehet vinni.Olyan magasra rakta a lécet,amit valszeg a hátra lévő élete alatt egyszer sem fog átugrani(ezt azért kijelenthetjük,mert még soha senkinek sem sikerült a 6/6).Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.Tavaly év eleji Racing meccs után már a szurkolók 90%-a death's cock-jára akarta küldeni.Motiváció az csökkent az egyértelmű(az a kérdés mekkora szintről),de egyáltalán nem olyan szintre,mint amilyen Frank időszaka alatt volt.Szóval bízzatok benne és a csapatba is! Potenciál egyértelmű,hogy ott van a team-ben.Aki a tavalyi zsugázást várja az meg biztosan csalódni fog.Olyat nem valószínű,hogy fogunk látni mostanában.Fortuna általában rövid távú szerződéseket köt!
Ugyan már! Nem a tavalyi zsugát várom, hanem leírtam, h mit. Ne erőltesse a legjobbjainkat idegen posztokon, ne erőltesse a kedvenceit a csapat kárára, és ha nem állunk jól a meccsen tudjon belenyúlni taktikai húzásokkal, ill. cserékkel. Én is látok potenciált a csapatban, de egy olyan csapatban, ahol a Xavi-Touré-Iniesta kp. játszik, Ibra nem sétálja végig a meccset, és néha az igen tehetséges Bojan is szóhoz jut, Messi a szélen játszik, az igazi posztján Alvessel.
hau30
Capitá del Barça

2010.03.10. 11:30:02

Érdekes ez a sok kritika Pep-re nézve.Gondoljunk bele Ő egy ember aki az első profi managerkedése alatt mindent vitt,amit el lehet vinni.Olyan magasra rakta a lécet,amit valszeg a hátra lévő élete alatt egyszer sem fog átugrani(ezt azért kijelenthetjük,mert még soha senkinek sem sikerült a 6/6).Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.Tavaly év eleji Racing meccs után már a szurkolók 90%-a death's cock-jára akarta küldeni.Motiváció az csökkent az egyértelmű(az a kérdés mekkora szintről),de egyáltalán nem olyan szintre,mint amilyen Frank időszaka alatt volt.Szóval bízzatok benne és a csapatba is! Potenciál egyértelmű,hogy ott van a team-ben.Aki a tavalyi zsugázást várja az meg biztosan csalódni fog.Olyat nem valószínű,hogy fogunk látni mostanában.Fortuna általában rövid távú szerződéseket köt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.10. 11:29:42

barca99 írta:Megjegyzem, ha idén végül mindenhol alul maradnánk, akkor sem kellene tragédiának felfogni, csak be kell látni, hogy 12-13 megbízható emberrel nem lehet egy szezont végig játszani. Egy középpályás ÉS egy baltámadó elfér, máris nagyobb a merítési lehetőség, nem ugyanazok az emberek játszanak meccsről meccsre. A kiégés veszélye egyáltalán nem áll fent, csak kell egy pár új impulzus.
Persze, én is kiállok mellette, még ha nem nyernénk idén semmit, akkor is. De be kell látni, h idén gyakran ő sem áll a helyzet magaslatán. Nagyon makacs ember: Messi középen játszatása, és Iniesta bal szélen való erőltetése annyiszor nem jött már be, de újra és újra bepróbálja. Az a csak a 2 játékos zsenialitásának köszönhető, h ott is képesek jól játszani, de azért közel sem annyira, mint az igazi posztjukon. Iniesta szélen játszatása további problémákat hoz magával: nélküle sokkal kevésbé kreatív a kp. Na meg ugye Yaya is száműzött lett Busquets kárára, amivel megint csak gyengültünk. Azért a Keita-Busquets-Xavi kp. messze nem olyan félelmetes, mint a tavalyi tridente, amely végigverte a világot. Ezekben, plusz az említett meccselésben, cserélésben mindenképp kéne javulnia.

Ahogy gekkodan is írta, az igazolásokban nem csak ő saras. Ezért talán jól is jönnek majd a nyári választások, mert talán az új elnök meghozza a játékosokat, akik kellenek a csapatnak.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.10. 09:57:06

Megjegyzem, ha idén végül mindenhol alul maradnánk, akkor sem kellene tragédiának felfogni, csak be kell látni, hogy 12-13 megbízható emberrel nem lehet egy szezont végig játszani. Egy középpályás ÉS egy baltámadó elfér, máris nagyobb a merítési lehetőség, nem ugyanazok az emberek játszanak meccsről meccsre. A kiégés veszélye egyáltalán nem áll fent, csak kell egy pár új impulzus.
MR. TROMORT777

2010.03.09. 23:41:10

Barcaforever írta:Én ehhez az egész Pep témához, annyit szólnék, h nem ő hangoztatta, h amíg ő az edző bírókról nem beszél? :roll: Most akkor mi van? :oops:
Róluk nem beszél, csak velük beszél, sokat mostanában. :P

Az a baj szerintem, hogy nem bízik egyes játékosokba. Bojan is ezért játszik perceket. Pedig amikor lehetőséget kap rendre bizonyít.
A cserékkel is ez a helyzet, nincs olyan a padon akit bármikor harcba merne állítani. Vagyis egy játékos van: Keita. Őt bármikor becserélte, csak most ugye sérült.
Válasz küldése