Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek Veled, tényleg ne hazánkból induljunk ki, ha ez Neki fontos igenis álljon ki az igazáért, ne húzza be fülét farkát! Én nem tudok haragudni rá, még akkor sem, ha eltiltják emiatt kétszer annyi időre, mint egyébként tették volna. Ha a játékvezető "nem mondott igazat" miért nem tiltják el, miért van szükség ilyen bíróra egyáltalán, csak rontja a renomét! Ha a spanyol király unokaöccse vagy "perec" nevelt fia, akkor nincs több indokom, érthető a testület hozzáállása.Lampiao írta: Amit leírtál meglepő...
Tudod, ha lakatot tesz a szájára olyat ismer el ki nem mondva amit nem tett... Tudom ez Magyarországobn nem olyan nagy dolog, mert becsületről és büszkeségről minek is beszélünk, de lehet hogy ez neki fontos.
gekkodan írta:Az a véleményem, hogy Pep egyre hülyébben viselkedik mostanában... Már írtam itt egy rövidke kis recenziót pár napja, hogy a viselkedésével és a taktikai húzásaival olykor kivívja a szurkolók elégedetlenségét.
Na de kérem? Nekimenni a bírói karnak? Kétszeresen elutasított fellebezés után hazugnak nevezni egy bírót a meccs előtt? Mi ez kérem?
Nagyon jól tudhatná, mert felnőtt ember, hogy a bíróknak mindig igazuk van. A szövetség alkalmazza őket és a szövetség ellen harcot kezdeni pontosan ugyanolyan, mint amikor a kisdiák nekimegy a tanárjának az iskolában. Tudjuk a klasszikus közhelyeket a tanár-diák viszonyról szerintem..
Lakatot tehetne a szájára Guardiola, mert ebből úgysem jön ki nyertesen, sőt még kaphat pár meccset is, a klub egy jókora büntetést és a "mes que en club" jelmondat egyre komikusabbá válik, amikor a nagy szellemiségünk közepette kóstolgatjuk azokat, akikkel szemben úgysem lesz igazunk.
Óriási hibának tartom ezt a húzást. Kezdhetne inkább a csapattal foglalkozni a sok duma helyett, nem ártana odafigyelni, mert ott több aggasztó dolog van, mint Cros teljesítményében. Főleg, hogy teljesen jól vezette a meccset...
Nincs két ugyanolyan meccs, nincs két ugyanolyan idény. Mást kell kitalálni, mert kiismernek. PEp reagált, újított, azt azonban senki nem várhatta, hogy minden ugyanolyan lesz, mint tavaly.a tipikus: Messi elmegy a szélen->visszateszi középre Xavinak->aki a mélységből befutó Alves elé teszi->aki centerez és érkezik Henry v Eto'o! Ilyen játékból idén volt kb kettő eddig, tavaly meccsenként 3-4.
Nagyon jól látod a dolgokatdanko94 írta:Amit tavaly felépített idén frankón lerombolta.
1. Világ legjobb középpályája. Tavaly a Toure-Xavi-Iniesta hármas tarthatatlan volt, ehelyett idén Touré alig játszik, míg Iniesta sokszor bal támadó, így sikeresen szét lett bombázva ez a hármas, újabban 2 vkp-al játszunk, aminek értelmét nem látom.
2. Világ legjobb jobbszéle. Az Alves-Messi duó hihetetléen dologokra képes, de idén az argentín alig játszik a posztján, sokszor centerként, vagy a csatárok mögött irányítóként számít rá Pep, ahol közel sem játszk olyan jól, mint a jobb szélen.
3. Az összeszokottság! Azzal, hogy a középpályásokat és a jobb oldalt is megbontotta Pep, egyszerűen elszállt az a fajta összeszokottság és az a gyors játék ami tavaly jellemző volt. Pl a tipikus: Messi elmegy a szélen->visszateszi középre Xavinak->aki a mélységből befutó Alves elé teszi->aki centerez és érkezik Henry v Eto'o! Ilyen játékból idén volt kb kettő eddig, tavaly meccsenként 3-4.
hau30 írta:Figyu LG!
...Ibra futás mennyiségére csak annyi,hogy egyértelműen Samu a mérce sok ember szemében,amit valószínű egyetlen egy támadó sem produkálni ezen Földön,még Ibra sem!Ettől függetlenül sokkal többet támadja az ellenfél védőit itt,mint tette azt az Interben,ezenkívül rendkívül hasznosan játszik!És még formában sincs mostanában!...
Nem Etoohoz mérem, hanem az a bajom, h Ibra sokszor olyan, mintha nem is akarna focizni, de ezt már a topicjában leírtam, mi a bajom vele. Szinte egész meccsen el van tűnve, igaz, néha így is vannak villanásai, pl. 1 gól, vagy 1-2 jó pasz, de ez tőle még kevés. Persze a mostani teljesítményét kritizálom, amit az El Classicoig mutatott, az tetszett!Ibra futás mennyiségére csak annyi,hogy egyértelműen Samu a mérce sok ember szemében,amit valószínű egyetlen egy támadó sem produkálni ezen Földön,még Ibra sem!Ettől függetlenül sokkal többet támadja az ellenfél védőit itt,mint tette azt az Interben,ezenkívül rendkívül hasznosan játszik!
Nem azt mondtam,hogy azt játszuk,hanem azt hogy JÁTSZATJA(vagyis szeretné).Az más kérdés,hogy nem úgy jön össze a bugi, különböző körülmények változása miatt.Pl:Henry formahanyatlása miatt.Ez magában hordozza Ini nem játszik a helyén.Ibra és Eto'o közti stílus különbség,motíváció csökkenése,Fortuna hiánya....BlauGranaGroc írta:Egyáltalán nem azt játszuk idén amit tavaly, ha ezt valaki nem látja...hau30 írta:Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.
Egyáltalán nem azt játszuk idén amit tavaly, ha ezt valaki nem látja...hau30 írta:Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.
Ugyan már! Nem a tavalyi zsugát várom, hanem leírtam, h mit. Ne erőltesse a legjobbjainkat idegen posztokon, ne erőltesse a kedvenceit a csapat kárára, és ha nem állunk jól a meccsen tudjon belenyúlni taktikai húzásokkal, ill. cserékkel. Én is látok potenciált a csapatban, de egy olyan csapatban, ahol a Xavi-Touré-Iniesta kp. játszik, Ibra nem sétálja végig a meccset, és néha az igen tehetséges Bojan is szóhoz jut, Messi a szélen játszik, az igazi posztján Alvessel.hau30 írta:Érdekes ez a sok kritika Pep-re nézve.Gondoljunk bele Ő egy ember aki az első profi managerkedése alatt mindent vitt,amit el lehet vinni.Olyan magasra rakta a lécet,amit valszeg a hátra lévő élete alatt egyszer sem fog átugrani(ezt azért kijelenthetjük,mert még soha senkinek sem sikerült a 6/6).Emberek! Tavaly is ugyanezt ezt a játékot játszatta,csak akkor olyan szinten kijött minden,hogy csak kapkodtuk a fejünket ámulatból ámulatba.Tavaly év eleji Racing meccs után már a szurkolók 90%-a death's cock-jára akarta küldeni.Motiváció az csökkent az egyértelmű(az a kérdés mekkora szintről),de egyáltalán nem olyan szintre,mint amilyen Frank időszaka alatt volt.Szóval bízzatok benne és a csapatba is! Potenciál egyértelmű,hogy ott van a team-ben.Aki a tavalyi zsugázást várja az meg biztosan csalódni fog.Olyat nem valószínű,hogy fogunk látni mostanában.Fortuna általában rövid távú szerződéseket köt!
Persze, én is kiállok mellette, még ha nem nyernénk idén semmit, akkor is. De be kell látni, h idén gyakran ő sem áll a helyzet magaslatán. Nagyon makacs ember: Messi középen játszatása, és Iniesta bal szélen való erőltetése annyiszor nem jött már be, de újra és újra bepróbálja. Az a csak a 2 játékos zsenialitásának köszönhető, h ott is képesek jól játszani, de azért közel sem annyira, mint az igazi posztjukon. Iniesta szélen játszatása további problémákat hoz magával: nélküle sokkal kevésbé kreatív a kp. Na meg ugye Yaya is száműzött lett Busquets kárára, amivel megint csak gyengültünk. Azért a Keita-Busquets-Xavi kp. messze nem olyan félelmetes, mint a tavalyi tridente, amely végigverte a világot. Ezekben, plusz az említett meccselésben, cserélésben mindenképp kéne javulnia.barca99 írta:Megjegyzem, ha idén végül mindenhol alul maradnánk, akkor sem kellene tragédiának felfogni, csak be kell látni, hogy 12-13 megbízható emberrel nem lehet egy szezont végig játszani. Egy középpályás ÉS egy baltámadó elfér, máris nagyobb a merítési lehetőség, nem ugyanazok az emberek játszanak meccsről meccsre. A kiégés veszélye egyáltalán nem áll fent, csak kell egy pár új impulzus.
Róluk nem beszél, csak velük beszél, sokat mostanában.Barcaforever írta:Én ehhez az egész Pep témához, annyit szólnék, h nem ő hangoztatta, h amíg ő az edző bírókról nem beszél?Most akkor mi van?