Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo magyar!?Fecooo írta:Istenem az a bal láb!!! biztos azért mondom, mert hiányosak az ismereteim még, de nekem csak egyetlen ballábas játékos jut eszembe, aki ennyire egylábas legyen, de azzal az egy lábbal térdre kényszerítette a világot... naná, h magyar emberről van szó
Lionel Messi egy ajándék nekünk!![]()
![]()
Nem mindig a legjobb megoldást választja, de utána megoldja nehezebb helyzetből és ez benne annyira elképesztő.Rivaldo11 írta:Nem is igaz már amit művel. Egyszerűen eszméletlen. Számára nincs lehetetlen, minden szituációban képes a lagjobb megoldásra. Csak ámulni lehet a játéka láttán.
messi idén 5 gólt lőtt jobbal!Fecooo írta:Istenem az a bal láb!!! biztos azért mondom, mert hiányosak az ismereteim még, de nekem csak egyetlen ballábas játékos jut eszembe, aki ennyire egylábas legyen, de azzal az egy lábbal térdre kényszerítette a világot... naná, h magyar emberről van szó
Lionel Messi egy ajándék nekünk!![]()
![]()
Jó kis szülinapi ajándék.Fecooo írta:nah úgy tűnik, kiderült, mi volt valójában Messi pólójára írva:
katt
az unokatesójának, Maxi Biancucchi-nek lánya született (Valen) , és neki ajánlotta a gólokat, tehát nem értetek, hanem NEKED/érted VALEN! (vagy vmi hasonló)
Egyszerűen röhögnöm kell, ha nézem az eredmény kijelző melletti időt...miihii írta:http://www.youtube.com/watch?v=Tn9qmnRt0fc
A tegnapi triplája.
Asszem nem sok okosat,újat lehet mondani a kisemberről.Hálát adhatunk az égieknek,h látjuk játszani őt.És h a BARCÁBAN LÁTJUK JÁTSZANI!![]()
Köszönjük szépen,Lionel!Folytassa,kérem!
Akkor ott lesz a BL, az ottani teljesítményük lesz a vb után a másik mérvadó.Sanama írta:Csak az a bökkenő,hogy szerintem sem az Argentínok sem az Angolok nem lesznek még elődöntőben sem.
Talán az angolok,de nem vagyok benne annyira biztos...
Argentínok tuti sehol nem lesznek Maradona-val.Sanama írta:Csak az a bökkenő,hogy szerintem sem az Argentínok sem az Angolok nem lesznek még elődöntőben sem.
Talán az angolok,de nem vagyok benne annyira biztos...
ég világon semmit se fog jelenteni a temérdek gól egyik fél részéről sem,ha nem lesz mellette MINIMUM egy bajnoki arany,és egy jó VB. esetleg bajnoki+bl cím esetén nem kell annyira jó vébének lennie,de talán még az is kevés.Varatrix írta:Megerősödött a konkurencia, Rooney személyében.Fecooo írta:megismétlem, a tegnapi gondolataimat: Elvárom a csapattól a BL-győzelmet, mert nincs igazság a Földön, ha Messi nem védheti meg az egyéni címeit...
Köszi, bocs,hogy nem olvastam vissza. Bár akkor a google sem sokat tévedettlui1698 írta:Fecooo, kicsit visszább már írta, h valami olyasmi h "Értetek megéri" talán.Sanama írta:De mi volt a pólójára írva?
Google fordító szerint:
para vos valen - for you are worth
Valami üzenet a szurkolóknak,vagy mi?
Fecooo, kicsit visszább már írta, h valami olyasmi h "Értetek megéri" talán.Sanama írta:De mi volt a pólójára írva?
Google fordító szerint:
para vos valen - for you are worth
Valami üzenet a szurkolóknak,vagy mi?
Megerősödött a konkurencia, Rooney személyében.Fecooo írta:megismétlem, a tegnapi gondolataimat: Elvárom a csapattól a BL-győzelmet, mert nincs igazság a Földön, ha Messi nem védheti meg az egyéni címeit...