Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
őszintén 2 golog tudna megnyugtatni..zsuni írta:kell egy kis rutin, ez kétségtelen. Gerrard meg Rooney számomra sincsenek azon a listán, akiket szivesen látnék Madridban. egy rutinos hátvéd meg egy rutinos csatár mindenféle képpen kell. szerintem.
De azért a 25 az nem olyan fiatal még, ne aggódj.
Higuain volt a, akit állandó jelleggel kiröhögtem, amikor ideérkezett, mert vonalrol üres kapura fölé tudta löni.nézd,én remélem h fejlődik,mert így hosszútávon kevés lesz. egyedüli ék,és? Ibra is egyedül volt az interben,összjátékban is jeleskedett.
Az,hogy ilyen gólokat tud lőni az azt jelenti,hogy nem a képességeivel van a fő gond,hanem,hogy fejben nem tudja hozni a meccseket. Ezt én nem írnám a fiatal kora számlájára,hiszen nem 1 szezonban játszott már a bl-ben. Felhoztad példának,hogy technikás gólokat is tud szerezni. Igen ezt elismerem,de a ziccereket(tegnap pont nem),de jelentős százalékban tudja elcseszni. Abban biztos vagyok,ha idén bajnokok leszünk azt kb neki köszönhetjük,meg abban is,hogy nyáron jön egy csatár,az Higany kárára lesz kezdő.
jaja mennyire mondom hogy mennyire szép gólt lött a Valladolidnak. hol irtam? sehol.jólvan nagyon értelmes vagy...
Egyrészt a bajnokságbeli teljesítményét elismerem. Másrészt akár tetszik akár nem,nem képes a bl-ben játszani. Impotens a srác. Remélem,amikor folyton kihagyja a ziccereit meg észre sem veszed h játszik egy barca ellen,akkor is arra emlékezel,hogy pedig a valladolidnak milyen szép gólt lőtt. A Real attól nagy csapat,hogy olyan játékosoknak kell alkotni a keretet,akik ellenféltől függetlenül képesek gólt lőni és jól játszani.Nézd meg a bl továbbjutó csapatait. Melyikben van olyan csatár,aki nem rúg gólt,mert nála erősebb játékossal találja szembe magát.
Jól helyezkedett? Ezzel kár takarózni,mert ha még ezt sem tudná,a magyar élvonalba sem játszhatna. Ha már a Realba játszik,legalább helyezkedjen jól,ha már máshogy nemigazán megy.
45milla+Eto'o.Nézd meg a bl továbbjutó csapatait. Melyikben van olyan csatár,aki nem rúg gólt,mert nála erősebb játékossal találja szembe magát.
jólvan nagyon értelmes vagy...zsuni írta:na most hogy Raúl kikerült a keretből jön a károgás Higura. Az, hogy kb a létezö összes csapatnak gólt lőtt aki ellen játszott, az semmit sem számit. Adják el, nem? Mesterhármast rugott tegnap, erre te benyögöd, hogy azt te is belötted volna. bocs, akkor miért nem vagy ott?ez stimmel,de Higuain soha sem képes normális csapatnak gólt rúgni/jól játszani.
felvilágositalak, hogy egy csatárnak az elsö számu feladata a helyezkedés. jól helyezkedett? igen. Gólt lött? 3at is. ha te is meg tudod csinálni, uccu neki, 2 év mulva Madridban akarlak látni.
Ja és ha ez a srác nem lenne, most egy Benzema-val törölhetnénk a s.ggünket, és lenne vagy 10 pont lemaradása a csapatnak. de b.szogasd, mert az mostanában madridista divattá váltjaja. 25éves korától. Higuain mennyi?Eto'o a bl-ben is képes volt nagyot alkotni,a Realnak is verte a gólokat.
na most hogy Raúl kikerült a keretből jön a károgás Higura. Az, hogy kb a létezö összes csapatnak gólt lőtt aki ellen játszott, az semmit sem számit. Adják el, nem? Mesterhármast rugott tegnap, erre te benyögöd, hogy azt te is belötted volna. bocs, akkor miért nem vagy ott?ez stimmel,de Higuain soha sem képes normális csapatnak gólt rúgni/jól játszani.
jaja. 25éves korától. Higuain mennyi?Eto'o a bl-ben is képes volt nagyot alkotni,a Realnak is verte a gólokat.
ez stimmel,de Higuain soha sem képes normális csapatnak gólt rúgni/jól játszani. Tegnapi teljesítményével példáloznak sokan,de ismét csak azt bizonyítja,amit én mondok. A Valladolid nagyon messze van egy nagy csapattól(meg lehet kövezni de a Lyont én csak "nagyobb" csapatnak mondanám,de nem feltétlen nagynak). A ligában szórja a gólokat,a fizetésemelést maximálisan megérdemli,de azért nagyon kíváncsi leszek,hogy pl ellenetek mire képes,mert az is liga meccs lesz,de egy nagy csapat ellen. A másik fele meg az,hogy 3 méterről én is belövöm. Meg lehet nézni a tegnapi góljait. Bármelyiket kihagyja a fejét leszedik,2 ziccer,1 üres kapu. Raulito is belőtte volna szerintem. Mindenesetre nagyon érdekes a srác,de hogy a fejében nem oké vmi az egészen biztos.Az idézetről meg annyit,hogy Eto'o a bl-ben is képes volt nagyot alkotni,a Realnak is verte a gólokat.Nem miatta estek ki. Lejjebb felhoztam egy esetet a védelmében, amikor 2005-ben Etoo hagyta ki üres kapura a ziccert, mégsem varrta itt senki a kiesést a nyakába.
Nem miatta estek ki. Lejjebb felhoztam egy esetet a védelmében, amikor 2005-ben Etoo hagyta ki üres kapura a ziccert, mégsem varrta itt senki a kiesést a nyakába.danko94 írta:Minden szimpátiát féretéve, azért tripla és tripla közt is van különbség...
A madridistás dologra meg; teljesen igazuk van, hétközben javarészt miatta estek ki, most meg 1 méterről bepasszol 2 labdát, ettől még nem lesz sztár....
Az ha-val kezdődő mondatoknak azért nincs értelme, mert messze nem biztos, h így van. Lehet, akkor felszívja magát a Lyon, és rúg 5-t, nem lehet tudni.Azt mondtam, hogy javarészt miatta, ha berúgja a ziccerét, akkor most a Madrid lenne a 8 között.
Nagyon megviselhette a BL-kiesés, nem ehhez van hozzászokva...Ráadásul meghalt 2-3 napja az unokatesója balesetben.Zseniális játékos,de fejben valahol máshol van.Nagyon könnyen ki lehet zökkenteni!Mi szükség 4-1-nél,hogy így égesse magát?
Meg fogják emelni. Kicsit "kapóra jön" most a tárgyalásokon a BL kiesés esete. De szerintem szépen termeli majd a gólokat, és ha ez hoz egy bajnoki címet, akkor megkapja a jól megérdemelt fizuemelést.Főhet a Real vezetők feje,hogy mi legyen Higuainnal.Szórja a gólokat,de a fizetését nem hozzák fel Benzemai szintekre.Vicc kategória!Úgy fognak járni vele,mint Robinhoval.
Hát az überbrutális lenne...Boixos írta:nem lenne semmi, h perez asszisztjával vennénk át az aktuális bl-serleget madridban, mint az első bl-duplázó brigád a torna történetében
Ha nem emelik meg a fizetését, akkor a világ marhái, persze tudom Madridban egyszerűbb 128 ezer millió euróért hozni mást, mint 3 millával megemelni a meglévők fizujáthau30 írta:Főhet a Real vezetők feje,hogy mi legyen Higuainnal.Szórja a gólokat,de a fizetését nem hozzák fel Benzemai szintekre.Vicc kategória!Úgy fognak járni vele,mint Robinhoval.Nézem mi a Real meccs uccó mozzanata.CR MŰESÉSE!!!!Akkora kamu volt,hogy ritkán látni ilyet.Zseniális játékos,de fejben valahol máshol van.Nagyon könnyen ki lehet zökkenteni!Mi szükség 4-1-nél,hogy így égesse magát?
Azt mondtam, hogy javarészt miatta, ha berúgja a ziccerét, akkor most a Madrid lenne a 8 között.Sanama írta:Ezzel azért vitatkoznék. Szerintem Nem Higu miatt estek ki,hanem a csapat miatt...danko94 írta:Minden szimpátiát féretéve, azért tripla és tripla közt is van különbség...
A madridistás dologra meg; teljesen igazuk van, hétközben javarészt miatta estek ki, most meg 1 méterről bepasszol 2 labdát, ettől még nem lesz sztár....
Plusz egy középcsatárnak nem ez a feladata? hogy belője a labdát? de.
Messi középcsatár? Nem
Én nem mondtam,hogy sztár. Csak a sors furcsa fintora,mint ahogy Arsenalnál is volt Bendtner eseténél.
Hétvégén eladta volna a szurkolók 90%-a ,aztán BL-ben mesterhármas,tegnap győztel gól....
Ezzel azért vitatkoznék. Szerintem Nem Higu miatt estek ki,hanem a csapat miatt...danko94 írta:Minden szimpátiát féretéve, azért tripla és tripla közt is van különbség...
jogos:( sza.rok a bírókdanko94 írta:Ramosnak kb a 4. sárgáját kellett vna kapnia. 2 tizenegyes... Persze minket nyomnak a bírok!![]()