Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.31. 23:34:29

2góltól eltekintve
Iker Casillas elbújhat jelenleg mögötte, nem kicsit.
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.31. 23:31:02

Hát lehozta egy nullszaldósra a meccset mondjuk így. Gólnál kicsit hibáztatom, viszont egy korábbi ziccernél óriásit mentett. Nem kapunk otthon gólt,bajunk se eshet. (csak nehogy marquez kezdjen)
synx
Barça C

2010.03.28. 11:10:34

IC mára már csak a 3-dik számú kapus a spanyoloknál.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.28. 10:26:56

Örülök, hogy kitartott mellette a klub, s nem hoztak helyére más portást.
Nagyon jól véd idén, azt is meg merem kockáztatni, hogy jobban, mint IC :)
Kép
MR. TROMORT777

2010.03.27. 23:13:46

Nagyon jól védett ma. Ő az egyik legjobb formában lévő játékosunk.
Sokkal jobb formában van mint Casillas, nagy csalódás lenne ha nem lenne a VB keretben.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.17. 22:45:18

Na, ezen a meccsen is jól megizzadt. Reméljük a Clasicón is ennyi dolga lesz. :lol:
Forca Barca!!!!
MR. TROMORT777

2010.03.15. 20:40:58

socio66 írta:
Amúgy meg kontinenstornákon a Spanyoloknak szurkolok és őszintén szólva nyugodtabb vagyok Casillassal a kapuban,mint a mi Victorunkkal.
Ha ott lenne,akkor sem védene Valdés,Casillas kiszoríthatatlan,legyen bármilyen formában is,ez van.
Hát JELENLEG még jobb is mint Casillas....
Ha Casillas lesérülne(Ne adj Isten), akkor egyértelmű, hogy Valdes tudná a legjobban helyettesíteni. Ennyi a lényeg. Semmi más nem számít, ezt be kellene látnia Del Bosque-nek. Amúgy meg ha már tovább jutott a csapat a csoportkörben, akkor símán játszhatna VV.
Minden játékos álma az, hogy szerepelhessen hazája válogatottjába.
Casillast lehetetlen kiszorítania, de mögötte ott lenne a helye.
socio66

2010.03.15. 09:08:57

Már mondta Del Bosque asszem,hogy beférne ő,csak nem akar komoly versenyhelyzetet azon a poszton.
De amúgy fölösleges ezen kiakadni minden kerethirdetésnél,engem például nem izgat,hogy válogatott-e,vagy sem,nálunk védjen jól és kész.
Amúgy meg kontinenstornákon a Spanyoloknak szurkolok és őszintén szólva nyugodtabb vagyok Casillassal a kapuban,mint a mi Victorunkkal.
Ha ott lenne,akkor sem védene Valdés,Casillas kiszoríthatatlan,legyen bármilyen formában is,ez van.
albicelesteX
A Vadász

2010.03.15. 08:59:16

Hihetetlen számomra hogy Valdés most ilyen formában nem fér be a Spanyol keretbe!Egyszerűen nevteséges Bosque!!!Diego Lopez meg a botladozó kínlód pool-i Reina utazik!Vicc Senior Bosque!!!!
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.15. 08:02:07

Rewolution5 írta: vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...
Azt a sok hibát idén talán az egyik kezemen se tudnám megszámolni, még itt a Barca fórumon is sokak által előrébb sorolt Casillas, szerintem minimum a dupláját bakizta össze a B.L.-ben és a bajnokságban, és akkor a tavalyi évről ne is beszéljünk. :D
Nagyon fontos láncszeme a csapatnak! :!:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
levproff
Director del Fútbol

2010.03.14. 21:47:02

1v1-ben a világ legjobbja szerintem. :)
Nagyon nagyott mentett Zigic ziccerénél.
Ha az bemegy nem lett volna ilyen sima. :?
Ma (is) jó volt Victor!

Így tovább! :twisted: 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MR. TROMORT777

2010.03.14. 00:23:54

kennyke04 írta:
Az egyik legnagyobb kritikusa voltam tavaly, de idén emelem a kalapom előtte, jópár meccset hozott idén és ha volt idén idáig 2bakija lehet sokat mondok... Van amikor játszik a védőkkel karöltve az idegeimen amikor körömpasszokat nyomatják a gólvonalon, de most nem lehet rá egy rossz szavunk se...

Tavaly se volt olyan sok bakija. Sokat köszönhetünk neki.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.03.13. 21:04:47

Rewolution5 írta:
Colos írta:Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA

A világ egyik legkevésbé elismert kapusa...
vannak szép, és fontos védései, de ugyanakkor sok a hibája is ...
Az egyik legnagyobb kritikusa voltam tavaly, de idén emelem a kalapom előtte, jópár meccset hozott idén és ha volt idén idáig 2bakija lehet sokat mondok... Van amikor játszik a védőkkel karöltve az idegeimen amikor körömpasszokat nyomatják a gólvonalon, de most nem lehet rá egy rossz szavunk se...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.13. 20:28:24

Fecooo írta: jah... a 32 meccsen volt vagy 6 hibája... szörnyű...
Bár iróniát érzek a szavadban, 32 meccsen 6 hiba szerintem tényleg sok lenne. Én úgy emlékszem, hogy évente van neki kábé kettő. Vagyis mondjuk feleannyi, mint Casillasnak...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.13. 20:22:19

Rewolution5 írta:
Colos írta:Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA

jah... a 32 meccsen volt vagy 6 hibája... szörnyű...

szerk: kevesebb hibája volt sztem is, csak írtam egy számot, és egyébként igen, ironizáltam ;)
Valdés számomra Top5 kapus ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.13. 20:31:31-kor.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.13. 20:12:02

Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.13. 19:56:14

Totalbarcán a nap videója: http://www.youtube.com/watch?v=JMc5CluWqxA

Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.02.24. 16:45:35

Andris írta:Engem nem zavar, h nem fog meg mindent, ahogy ősszel v tavaly tette, az már csodaszámba ment. Főként az 1-1 helyzetek.

Nade hogy egy egyeneset ne tudjon egy profi focista a labdába rúgni az valami egészen szomorú. Még az egyszerű kirúgások is rossz helyre, sokszor vonalon túlra esnek, nemhogy ha véletlen hazaadják neki és fel kéne vágni. Egy harmadosztályú kapusnak is jobb kirúgásai vannak.

Pedig ősszel épp ez volt az, amiben fejlődés mutatkozott nála, nemtudom hová tűnt.
Ugyan ezt akartam írni.
Úgy néz ki az egész csapat visszafejlődik és ez alól sajnos egy kivétel sincs. VV megint kezdi vaktába kiszórni a labdákat ahogy azt "régen" tette. Pedig elég nagy segítség ha letámad az ellenfél és nem a 16osunk vonalában kell passzolgatni negyed órát hanem egyből kp-ra érkezik a laszti.
Kis túlzással lassan megint több labdát "vihetnek haza" a felezővonal mellet ülő nézők egy egy kapus kirúgásnál mint a kapu mögött ülők.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2010.02.24. 08:50:20

Engem nem zavar, h nem fog meg mindent, ahogy ősszel v tavaly tette, az már csodaszámba ment. Főként az 1-1 helyzetek.

Nade hogy egy egyeneset ne tudjon egy profi focista a labdába rúgni az valami egészen szomorú. Még az egyszerű kirúgások is rossz helyre, sokszor vonalon túlra esnek, nemhogy ha véletlen hazaadják neki és fel kéne vágni. Egy harmadosztályú kapusnak is jobb kirúgásai vannak.

Pedig ősszel épp ez volt az, amiben fejlődés mutatkozott nála, nemtudom hová tűnt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
abraka
Jugador del Barça

2010.02.17. 12:31:37

haze71 írta:Viszont ha a csatár a hosszúra rúgja, és bemegy, akkor akárhogy is nézzük, kapushiba (még ha el sem mozdul a kapus, akkor is!). Nem potyagól, hanem kapushiba. Erről kár is vitatkozni.
Igaz. Ez teljesen így van szóról-szóra, bár ezen kívül jól teljesített.
...De ez kapushiba volt, bárki bármennyire is elfogult vele szemben.

Legközelebb jobban figyel rá 8)
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2010.02.17. 08:43:24

A mérkőzés nem rajta ment el, sőt bravúrokat is bemutatott, de....
A kapus azért állítja a sorfalat, hogy az védje azt az oldalt, és azért áll a másik oldalra, hogy ő védje a hosszút. Ha bemozdul a lövés pillanatába a sorfal mögé, akkor esélye sincs megfogni azt a lövést, amelyik arra az oldalra megy, ahol ő állt. Szóval a kapus nem mehet el csak úgy habokra a rövidre. Akkor inkább ne is állítson sorfalat, hiszen úgy végig láthatja a labda útját. (egyébként ezt a véleményt olvastam Kahn szájából elhangozva és van is benne némi igazság) Ha a lövő játékos el tudja csavarni a sorfal fölött a rövidbe, akkor megérdemli a gólt. Ha ezt megfogja a kapus, nagy bravúr. Viszont ha a csatár a hosszúra rúgja, és bemegy, akkor akárhogy is nézzük, kapushiba (még ha el sem mozdul a kapus, akkor is!). Nem potyagól, hanem kapushiba. Erről kár is vitatkozni.
miihii
KHAL

2010.02.17. 07:56:17

Sanama írta: Mihi, tudhatod,hogy én mindig védem VV.,vagyis az esetek többségében :D
De én úgy gondolom ebben a gólban benne volt. Ettől függetlenül nem rajta ment el a meccs.
Persze,h benne volt,mivel nem fogta meg.Az is igaz,h az ő gólja volt,mivel VV a kapus és hát beszedte :P
De lassan olyan színben van feltűntetve ez a gól is,h mekkora potya volt.Pedig simán "kapható" gól volt,nem hinném,h ebből napokig tartó ügyet kellene csinálni.
Még egyszer kifejtem,aztán részemről ennyi.
Adott egy ilyen szabi.Ellövi a csávó.A labda útja még a sorfal vonalában sem tudható 100%-ra!Ez a tekerés még vissza is lehetett volna húzva a rövidre,ha úgy lövi a srác és kijön a csavar.VV erre mozdult el jobbra,de sajna a labda csak jött tovább és igen jó erővel és szépen eltekerve eltalálta a hosszút.Nagy gól volt,és sztem kevésbé kapusgól,mint a rúgóé.Az a tétova lépés jobbra teljesen esélytelenné tette Victort,de ha marad a pozíciójában,akkor is bravúrral szedhette volna ki.
Én nem okolom Valdést,azzal együtt,h sajnálom,h benyelte.
Annyit azért még megjegyeznék,h itthon,a TV elől,meg utólag videóról kumma könnyű okosnak lenni.De VV szemszögéből is megnézném a szitut,h mit és h láthatott ebben a kb. másfél mp-ben...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.16. 22:32:32

MichaaBee írta:
Sanama írta:Hát pl onnan hogy 2ATM játékos állt a sorfalnak a hosszu sarok felőli oldalára .
Semmi nem garantálja, hogy pont oda lövik. Ez nem az ő gólja volt. PONT. :wink:
Szerinted, pont....

Mihi, tudhatod,hogy én mindig védem VV.,vagyis az esetek többségében :D
De én úgy gondolom ebben a gólban benne volt. Ettől függetlenül nem rajta ment el a meccs.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.16. 21:42:07

Nem tökéletes csapat a Barcelona, ez nem a FIFA 2010, ahol minden meccsen ugyanazt nyújtja minden játékos, így VV sem hibátlan. Egyébként sem tehet egyik gólról sem. Aki szerint igen, az álljon a kapuba és mutassa meg, hogy jobb mint Valdés. :wink: :D
Kép
Kép
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2010.02.16. 21:31:30

miihiinek igaza van, Valdes nem tehetett róla! Még egy gibbon sem tudta volna kikanalazni, pedig annak aztán vannak hosszú karjai! Victor ugrott, de nem tudta megmenteni a csapatot a góltól, remek csavarás, ez nem Valdes blamája, ez az AtMa dicsősége volt! Nekünk viszont nem ilyen összeaszott játékot kellett volna játszani, nyerhettünk volna simán, ilyen pocsék, pontatlan játékot már bevallom hónapok óta nem nngyon láttam Iniestától és Xavitól! Messi egy 0 volt, Ibra pont jó helyen állt, akit ki lehetett emelni a vasárnapi csapatból az Pedro és Puyol volt, de főleg a kapitányunk! Úgy játszott, ahogy egy kapitánynak kell, keserű vígasz, hogy nem járt sikerrel! Na de ez már egy másik téma, elnézést az offért!

Összegében: nem Valdesen ment el a meccs, a csapat csakis önmagát okolhatja, hogy kikaptak! Pont.
Football, bloody hell. /SAF/
Lezárt