Egyébként az épeszűek simán rájönnének erre a kis trükkös névváltoztatásra. De engem már majdnem becsapott, h a fene vigye el!

Ejha... Átnéztem a madridistára... Hát, igencsak magasröptű csevelyek folynak a Barca topikban... Lehet, hogy egy regisztrációt megérneBoixos írta:semmi extra, csak volt egy elég kemény csörtéje a madridistán. az ottani tökösgyerekek élvezték, h egy kiskölökkel szórakozhatnak. de monnyuk adta alájuk a lovat elég rendesen.
mér már megint mit csinált? nem voltam másfél hétig, kimaradtam az eseményekbQlBoixos írta:jól van na riva! nem akartalak megtalálni ezzel, nem véletlenül tettem a végére a napszemüveges csávót!
azt meg azért mondtam, h ne fikázd a gyereket, mert kapott éppen eleget odaát, bár, ha okosabban viselkedik, nem járt volna így.
bocs én nem fikáztam hanem élcelődtem!Boixos írta:nem kell fikázni a gyereket. egyébként rejtett életmódot választott, mint te is egy időben rivaldinho
nagyon régóta várunk már erre...retek írta:Kitfiso abbahagyta a hozzászólásnövelőprogramot.
Van egy ( döntse el mindenki maga hogy jó vagy rossz! ) itt van Kifestő megírta nekem, csak rejtetten van!retek írta:Én se,de lehet h itt ólálkodik csak nem mer írni,nehogy megbántsák.Rivaldinho írta:Nem iszom előre a medve bőrére és lekopogom de ma még nem láttam Kifestőt!
Én se,de lehet h itt ólálkodik csak nem mer írni,nehogy megbántsák.Rivaldinho írta:Nem iszom előre a medve bőrére és lekopogom de ma még nem láttam Kifestőt!
Csak nem kellene annyira Kifisto piszkálni! Végülis csak általános iskolás....
Figyu! Ez nem kötözködés volt.Enrique írta:Ejj, banyek, látom sok szabadidőd van...
Mind1, gratulálok, tényleg találtál vmit. Szép munka, biztos dagad a mejjed'...![]()
Örülök, hogy mindenbe belekötsz, mindenben kötözködsz, remélem tartod a "jó" szokásodat.
Óvoda..
Nem hinném...valoszinu mindenkiMr. Master írta:Egyébként csak én vagyok itt az egyedüli a fórumosok között aki víg nosztalgiával gondol vissza arra a hétre, amikor kitfisto bannolva volt?