Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na,ezt olyan gyönyörűen megfogalmaztad,h pont semmilyen választ nem fogsz kapni a saját kérdésedre.Minden oldalról "védhetővé" tetted ZlatantMikaos írta:Kíváncsian várom, hogy a fiatalokból álló támadósor hogyan fog működni. Persze nem mondhatom azt, hogy Bojannak most sziporkáznia kell, hiszen a meccsrutin hiánya miatt ezt nem is várhatom el. De azért annyiban érdekel a dolog, hogy Ibra hiányában mennyire változik alapvetően a támadójátékunk. Valamilyen szinten választ fogunk kapni arra, hogy tényleg Ibrában van-e a hiba (mint ahogy azt páran állítják), vagy egyszerűen csapat-szinten nem klappol valami mostanság.
(Persze, a kép hamis is lehet, ha a csapat most kellően felszívja magát)
Öcsém ezt ugy mondod,mint ahogy a Madridistákat szoktátok osztani,hogy a 20.század legjobb csapat címből nem lehet megélni. Ezt komolyan gondolod?:DMikaos írta:Honnan szűrted le, hogy Busquets fényévekkel rosszabb, mint Touré? Mert ebben a szezonban biztos nem...Sanama írta: Szidtam én Busquets-et,hogy ő állít össze valamit is? Nem.
Csak nem hiszem el,hogy egy fényévekkel sz*rabb játéks játszik helyette,...
Tavalyi szezon alapján? - az tavaly volt, senki sem élhet a múltjából.
Ez jó hsz-s volt! Ez amit leírtál ezt mind adom. Zlatanba sajna egy dolog ami hiányzik, ami Eto'oba megvolt, az nem más, mint az alázat.Mikaos írta:Kíváncsian várom, hogy a fiatalokból álló támadósor hogyan fog működni. Persze nem mondhatom azt, hogy Bojannak most sziporkáznia kell, hiszen a meccsrutin hiánya miatt ezt nem is várhatom el. De azért annyiban érdekel a dolog, hogy Ibra hiányában mennyire változik alapvetően a támadójátékunk. Valamilyen szinten választ fogunk kapni arra, hogy tényleg Ibrában van-e a hiba (mint ahogy azt páran állítják), vagy egyszerűen csapat-szinten nem klappol valami mostanság.
(Persze, a kép hamis is lehet, ha a csapat most kellően felszívja magát)
Az-az igazság, hogy ettől, most kirázott a hideg.LM10 írta:SZERK.: MOst nézem, hogy középpályától felfelé csak saját nevelésű játékosaink vannak![]()
+A védelemben V.V. és Piqué
Helyes!Leomessi14 írta:Valdes, Alves, Piqué, Milito, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Bojan és Pedro.
Hivatalos!
Én Tourét és Henry-t is játszottam volna, de rendkívül örülök annak is hogy Bojan végre kezd. Ezáltal mozgékonyabb lesz a támadósorunk!Leomessi14 írta:Valdes, Alves, Piqué, Milito, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Bojan és Pedro.
Hivatalos!
Honnan szűrted le, hogy Busquets fényévekkel rosszabb, mint Touré? Mert ebben a szezonban biztos nem...Sanama írta: Szidtam én Busquets-et,hogy ő állít össze valamit is? Nem.
Csak nem hiszem el,hogy egy fényévekkel sz*rabb játéks játszik helyette,...
Akkor elnézést kérek! Csak én így értelmeztem:szajko írta:
Te ezt nagyon félre értetted, ő azt írta, hogy Busquets miatt nem kezd Touré.
Szerk:na látom már meg is mondta a tutit.
nekem fura hogy Henry annyit edz, és mégsem kezdő....azért egy Valencia ellen valamit mégis számíthat a rutin...LM10 írta:A nem hivatalos(SPORT.ES):
Valdes, Alves, Piqué, Milito, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Bojan és Pedro.
Puyol pihen, Bojan kezdő
SZERK:Soadroli megelőztél
Te ezt nagyon félre értetted, ő azt írta, hogy Busquets miatt nem kezd Touré.CFirpo3 írta:]Már bocs, de ezt nem értem. Busquets állítja össze a kezdőt, vagy mi?
Ne szegény Sergi-t okoljad már azért, mert Touré nem játszik!
Szidtam én Busquets-et,hogy ő állít össze valamit is? Nem.CFirpo3 írta:Már bocs, de ezt nem értem. Busquets állítja össze a kezdőt, vagy mi?Sanama írta:Busquets menjen már Kukutyinba zabot hegyezni. Nem hiszem el,hogy egy ilyen ember miatt fog elmenni Touré...
Ne szegény Sergi-t okoljad már azért, mert Touré nem játszik!
Már bocs, de ezt nem értem. Busquets állítja össze a kezdőt, vagy mi?Sanama írta:Busquets menjen már Kukutyinba zabot hegyezni. Nem hiszem el,hogy egy ilyen ember miatt fog elmenni Touré...