Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes lesz a Marca címlap, miután jórészt ők is szétgyalázták.Fecooo írta:megjegyzés: 2 meg nem adott tizenegyes, és a tény, h a kiátkozott Higuain ismét meccseldöntő tényező...
Szerintem nem tört meg a Madrid, sőt szerintem levezetik a feszültséget a Valladolidon.Mikaos írta:Szurkoljuk ki legalább a 2 pontos előnyt
Vajon a Lyon megtörte-e a Madrid lendületét és motivációját?
A Valladolid-nak (szinte) csak arra kell ügyelnie, hogy ne kapjon gólt az első 20 percben.
Sokat a szarka, nem bírja a farka. Csapat kell, nem sok játékos. Emellet elb*ssza az egyes játékosok pályafutását, mert 50-100 milliós ajánlatnak kevés klub tud/bír ellenálni. Tartom az elméletet: a Reál egy játékos-temető.barcafan0911 írta:Valóban undorító, szánalmas és elsősorban dühítő ez a Perez. Ez most nyaranként felfogja vásárolni az éppen aktuális nagy világsztárokat addig amíg nem nyernek bl-t? Remélhetőleg 1-2 éven belül a footballisták rájönnek arra hogy nem éri meg madridba igazolni. Szerintem a Reál és a Barca között a legnagyobb különbség az a klubbon belül uralkodó légkör. Ezért vehet Perez bármilyen játékost, igazi csapat nem lesz belőlük.
Nekem van egy olyan érzésem, h ha úgy ahogy van, leigazolnák a mut mindenestül, akkor sem jutnának be a BL-ban legjobb 8-ba.Capon írta:Varatrix írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8641
Leigazolhatják az egész MU-t akkor sem nyernek semmit.
Máshol kell változtatniuk, ha eredményt akarnak.
Nem hiszem el, hogy gond van a kerettel.Erre a hírre csak azt lehet mondani, hogy hajrá. Persze helyén kell kezelni ezt a hírt (is), de azért ismerve Perec bácsit ez a lépés borítékolható.
Varatrix írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8641
Leigazolhatják az egész MU-t akkor sem nyernek semmit.
Máshol kell változtatniuk, ha eredményt akarnak.
Nem hiszem el, hogy gond van a kerettel.
2005-ben mikor kiestünk a Chelsea ellen, Etoo is fölé rúgott 1-et üres kapuba, mégsem követelték a fejét.socio66 írta:Higuaín a bajnoki meccseken kívül nem nagyon szórja a gólokat,a Bl-ben,sorsdöntő meccseken rendszeresen leblokkol.
Ezért már madridistán is sokszor elővették,a szerdai meccs csak olaj volt a tűzre.
Meg hát azért én is ideges lennék,ha egy sorsdöntő szituban valamelyik játékosunk üres kapura kapufát rúgna.
Ha az bemegy,szinte biztosan nyolc között lenne a Madrid.
Abból gondolom, hogy az idegenben lőtt gólok (idióta) szabálya szerint a Madrid szempontjából teljesen mindegy volt, hogy eggyel vagy kettővel mennek, így nem gondolom, hogy a játék képe oly nagyon megváltozott volna. Ráadásul nekem az az érzésem volt, hogy a végére a Madrid fizikálisan nem bírta a meccset. És (ugyan ez az egész csupán fantazmagória), ha a lyoniak az "életben" is képesek voltak gólt rúgni, akkor az elviekben is képesek lettek volna.lluisllach89 írta:Miből gondolod hogy akkor is lőtt volna gólt a Lyon? Vagy azt h nem lőtt volna többet a madrid?Colos írta:2-1-gyel is a Lyon jutott volna tovább.socio66 írta: Meg hát azért én is ideges lennék,ha egy sorsdöntő szituban valamelyik játékosunk üres kapura kapufát rúgna.
Ha az bemegy,szinte biztosan nyolc között lenne a Madrid.[/color]
Tavasszal szinte végig játszott, nagyon harmatosan. Az idei szezonban mondjuk nem volt rossz 1-2 meccsen, igazából többet is kaphatott volna, mert Lass nagyon visszaesett.Nem tört meg benne semmi.
Egyszerűen nem kap lehetőséget.
Sokkal nagyobb kvalitású játékosok vannak a posztján.
Én mondjuk személy szerint sosem tartottam nagy játékosnak.
Jaja, lehet hogy a Lyonnak lett volna jóval több.lluisllach89 írta:Mert akkor teljesen más lett volna a meccs képe, nem ugyanazok a helyzetek lettek volna ámMichaaBee írta: És azt miből gondolod, hogy 2-1-nél vagy 3-1 Lisandro nem lőtte volna be a meccs végén a 2 ordító nagy helyzetét?
Nem tört meg benne semmi.CS0ki írta:Én egyébként bírom a gyereket, de valami megtört benne, egy új csapatban, rendszeres játéklehetőség mellett még lehet belőle egy jó játékos.