Szandi írta:
500 days of Summer: Véééégtelenül aranyos film, minden mozzanata tele van bájjal, ( a főszereplő csak engem emlékeztet a vágy és vezekléses emberkére?). Tele van ötletekkel és humorral. Nagyon tetszett ahogyan a színekkel érzékeltette az idő múlását illetve a főszereplő lelkiállapotát, nem beszélve a grafikai megoldásokról, ami ezer szállal kapcsolódott szinte mindenhez a történetben. Szépen van felépítve, az idővezetés sem zavaró egy percig sem. Ja és, ahogyan az elején halljuk: ez nem egy szerelmi történet! ( ugyanmár, dehogyis

)
Kenny, ha már visszakerestem neked az ezer évvel ezelőtti írásom akkor olvasd is el. Mire nem képes egy kis idegroham
"Amikor szerelmes voltam nem táncolt velem az utca munkába menet"
1, Ha ezt képletesen érted, akkor ez igen nagy baj lehet.
2, Ha konkrétan, akkor most hát had ne magyarázzam már. Akkor nézz meg egy zenés filmet, és utána mondj ilyesmit.
"őt 500nap alatt nem csak egyszer voltam boldog, biztos bennem a hiba"
Ő sem csak egyszer volt boldog.
"ez az időbe ugrálás tök hülyeség volt, semmi poén nem jött ki belőle. "
Poén? Nem is a poén volt a célja, hanem hogy érzékeltess az érzelmi különbségeket például. A nem lineáris idővezetés igenjó ötlet volt szvsz.
"tényleg egy olyan momentumot mondj, ami miatt örökre emlegetni lehetne ezt a film?"
Ha nagyon belemegyünk lehetne mondani, de szerintem nem a világmegváltás volt a célja.
"lassú, erőltettet, kuszálni akarja a történtet, de hatást nem értek vele.."
Nálam elérték.
"számomra egyre felfoghatatlanabb, hogy tudnak egyes filmek (felkoppintva, ananász expressze, kinevet a végén stb. stb.)"
Az ananász expressz épp egy nagyonjó film

Csak érteni kell a nyelvét meg az utalásait.
". műfaj: romantikus, vígjáték, dráma ---> köze nincs egyikhez se"
Akkor minek neveznéd? Szkifi?
"dráma lehetne, ha bemutatná mennyire szenved a csaj miatt"
Bemutatja.
"a magyar címet sem értem igazából"
Ezért ne a filmkészítők legyenek már a hibásak.
"mintha minden nap nyári nap lett volna 500 nap alatt."
Mivel ugye a csaj neve Summer... és némileg kapcsolódik az évszakokhoz is, de ezt a grafikákból is láthattad, meg a pasi lelkivilágának változásából is...Meg a végén tudod bejött az autumn poén...
"Köze nincs sem a nyárhoz, sem az 500napig boldog volt részhez"
Senki nem mondta, hogy 500 napig volt boldog.
Na, hát kb ennyi. A trágya meg ilyesmi kifejezésekhez meg annyira nem szeretnék mit hozzáfűzni. Nem akartam kioktató lenni vagy ilyesmi, bocsesz ha úgy jött le.