Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó te jó ég!lluisllach89 írta:Bocsi: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8639
"Az Olympique Lyon elbúcsúztatta a Bajnokok Ligájától a Real Madridot, ez a tény pedig egyeseket arra késztetett francia oldalon, hogy PIMASZ MÓD felemlegessenek néhány korábbi nyilatkozatot"
"Tiszteletet kérünk magunknak, mivel ahogy tudni kell veszíteni, úgy nyerni is meg kéne tanulni."- Higuaín
"A lyoni játékosok nem tudnak nyerni. Félreértelmezték szavainkat"- Arbeloa
"Sértegettek, pedig a futballban tudni kell nyerni és veszíteni is"-Ramos
Érződik az objektivitás a narrációban és a szerénység a madrid játékosok szavaiban. sarcasm
Én is pont ezt olvastam.lluisllach89 írta:Bocsi: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8639
(...)
Érződik az objektivitás a narrációban és a szerénység a madrid játékosok szavaiban. sarcasm
Na igen, legtöbbnél a kinevezés volt hiba, nem az elküldésük. Az olaszt meg kellett volna tartani mindenképpen. Ramoshoz nevéhez túl nagy bukások fűződtek, teljesen új csapat épült, nem volt meglepő a leváltása.Jó, de azért abból a sok edzőváltásból volt amelyik indokolt volt. Én egyedül Capello, meg talán Ramos menesztését tartom rossz döntésnek.
nem értem mi a baj a vágyaimmal! Egy ember van a világon,akitől elfogadom,hogy a csapata nem szép játékkal nyer és az José. Pelle az edző,szépen kell játszani,ez az elsődleges. Egy idő után a szép játékkal jönnie kell az eredményeknek is. No ezt kellene elérni,megvárni. Pellegrini legyen kicsit határozottabb és zavarja el a bomlasztókat. Én továbbra sem kupákat várok,hanem valami mást,olyat amiért lehet szeretni a csapatot. A fejlődés jeleit látni olykor,de nem képesek állandósítani. Türelem kell és az,hogy belássák a hibákat.A gond az, hogy az lenne a reálisabb ha kupákat akarnál, nem pedig az hogy javuljon a játék. Szerintem kupát bunker focival is lehet nyeni, lehetsz eredményes rossz játékkal is... Tavaly például a két classoco között csak nyertetek...
A jó játékhoz több idő kell, ahhoz kell az, hogy a játékosok összeérjenek.
daffy írta:Madridba 2 igazolásra van szükség:
1.erőnléti edző(valami hajtósabb,angliába nevelkedett)
2.orvosi stáb(megkockáztatom,hogy egész európa rajtunk röhög,hogy mindig van 4-5 sérült)
Pellegrini jó helyen van még másfél évig. Mutassa meg,hogy mit tud,erre elégnek kell lennie a két évnek. És félre ne értsetek,nem kupákat akarok,a játék képében szeretnék minőségi változást az előző szezonhoz képest.
levproff írta:Én meg azt nem értem, amit most írtál..![]()
Itt nem beszélt senki a Barcáról.Itt most a Realtól van szó.
Meg nagyképű?![]()
Nálam a kárörvendés nem egyenlő a nagyképűséggel.
Nem tudom neked miért..
Csak azt is vedd figyelembe, hogy ez nálunk hullámvölgy. Míg a Madridnál zsinorban ez van már évek óta a BL-ben.bence-barca írta:Nem értem, miért lett sokaknak olyan nagyképe a Real kiesése után. Persze én is örülök, hogy kiestek és felemás érzéseim vannak nekem is így a La Ligával kapcsolatban. Arra a Barcára verjük magunkat aki hét végen 2-2-t játszott? Ha a Valencia ellen nyerni tudunk, és a Stuttgart ellen továbbjutunk, akkor már "nagyobb" lehet a képünk. Mert bizony a Stuttgart ellen korántsem biztos, hogy továbbjutunk, mert ha olyan jól zárják le a széleinket itthon, mint Németországban akkor bizony lehetnek meglepetések!
Tehát röviden csak annyit akarok mondani, mint előttem volt aki megtette, hogy ne nagyon legyünk olyan magabiztosak, mert amíg nem látjuk játszani imádott csapatunkat, addig nem tudjuk meg mennyire motiválta őket a Madrid!
MichaaBee írta: A kiemelt résszel vitatkoznék: nem a Barcát kell dicsőíteni a Real veresége miatt, hanem jól kiröhögni Pérez bácsit meg a sok mafla bankot, aki kölcsönt adott.
A hsz. többi részével egyetértek és ezúton szeretném kifejezni részvétemet az objektív ítélőképességgel rendelkező madridisták (daffy, csoki stb.) felé. Nem ezt érdemeltétek...![]()
A kiemelt résszel vitatkoznék: nem a Barcát kell dicsőíteni a Real veresége miatt, hanem jól kiröhögni Pérez bácsit meg a sok mafla bankot, aki kölcsönt adott.bence-barca írta:Nem értem, miért lett sokaknak olyan nagyképe a Real kiesése után. Persze én is örülök, hogy kiestek és felemás érzéseim vannak nekem is így a La Ligával kapcsolatban. Arra a Barcára verjük magunkat aki hét végen 2-2-t játszott? Ha a Valencia ellen nyerni tudunk, és a Stuttgart ellen továbbjutunk, akkor már "nagyobb" lehet a képünk. Mert bizony a Stuttgart ellen korántsem biztos, hogy továbbjutunk, mert ha olyan jól zárják le a széleinket itthon, mint Németországban akkor bizony lehetnek meglepetések!
Tehát röviden csak annyit akarok mondani, mint előttem volt aki megtette, hogy ne nagyon legyünk olyan magabiztosak, mert amíg nem látjuk játszani imádott csapatunkat, addig nem tudjuk meg mennyire motiválta őket a Madrid!
Jó, de azért abból a sok edzőváltásból volt amelyik indokolt volt. Én egyedül Capello, meg talán Ramos menesztését tartom rossz döntésnek.bali 15 írta:Jajaja. Del Bosque 4 éve rekord lehet (1999-2003)2003 óta évenként váltogatják az edzőket. Lassan már nem lesz olyan edző aki hajlandó lenne odamenni bábfigurának az éppen aktuális elnökség keze alá.
Az a gond hogy Perez azt hiszi hogy minden játékos álma a Real-ban játszani és minden edzőnek az az álma hogy ezt a csapatot eddze.
Lassan azt veszem észre hogy az edzői tisztség ennél a csapatnál egyenlő befeküdni a giotin alá.
Jajaja. Del Bosque 4 éve rekord lehet (1999-2003)2003 óta évenként váltogatják az edzőket. Lassan már nem lesz olyan edző aki hajlandó lenne odamenni bábfigurának az éppen aktuális elnökség keze alá.
Vannak edzők, akik kisebb csapatokkal szép dolgokat tudnak elérni, de az igazán nagy csapatokba belebuknak. Lehet Pelle is ilyen lesz. Én szezon előtt azt mondtam, h sztem nem ő a legmegfelelőbb a posztra. Nem mondom, h annyira rossz edző, nem mondom, h vele nincs esélye a Madridnak eredményeket elérni, de abban biztos vagyok, h pl. egy Mourinhoval v. egy Hiddink-kel többre mennének. Most mondjuk semmikép nem kéne elküldeni, hiszen a RM vezeti a ligát. De ha a ligát sem sikerülne megnyerniük, akkor én a helyükben nyáron hoznák egy komolyabb edzőt. A bajnoki siker esetében hagynám tovább dolgozni.ÉS akkor Pellegrini hogy tudta a Vilarrealt BL elődöntőbe vinni anno? Rolling Eyes
Jó edző Pelle is, Pep is, de vannak náluk jobbak. Pepnek annyi előnye van, h fiatal, és még fejlődhet.Akkor én is helyesbítek. Ezek szerint Pep nem jó edző. Honnan tudod hogy Pellegrininek nincs más erénye amivel győzelemre viszi a Madridot..?
Ugyanakkor ha Perez esetleg nem küldi el Pellegrinit (szerintem is maradnia kéne), akkor is hoz 3-4 új sztárt és kezdődhet elölről az egész csapatépítés.....MichaaBee írta: Teljes mértékben igaza van a madridista kollégának, semmi baj nincs Pellegrinivel. Ha Péreznek van esze, akkor nem küldi el és hagyja dolgozni, mert akkor jövőre összeérne a csapat, ellenben ha hoz egy új edzőt, akkor megint kezdődik elölről a csapatépítést és megint lebőgnek a nyolcaddöntőben...
Teljes mértékben igaza van a madridista kollégának, semmi baj nincs Pellegrinivel. Ha Péreznek van esze, akkor nem küldi el és hagyja dolgozni, mert akkor jövőre összeérne a csapat, ellenben ha hoz egy új edzőt, akkor megint kezdődik elölről a csapatépítést és megint lebőgnek a nyolcaddöntőben...Varatrix írta:Nem bántásból, de ti meg vagytok elégedve Pellegrini munkájával?marci. írta:Ugyan minek?Kit hozzon Perez?Lassan senki nem fogja elvállalni.Azt gondolom nem Pellével van a baj,hanem az idővel.Jó focit akar játszatni a Madriddal,csak ezt nem 3\4 év alatt kell behozni.Ha Florentino kirúgja,akkor bizonyitja azt is,hogy ugyanakkora megalomániás ló[auto_cenzúra],mint eddig.