Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam is mindig a La Liga az alap elvárás. A BL és a kupa mindig a szerencsén és az adott formán múlik.Lehet, h egyedül vagyok vele, de nálam mindig a bajnokság az első.
No komment.A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.
Lehet, h egyedül vagyok vele, de nálam mindig a bajnokság az első.fcb4ever írta:Még jóFernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
Még jóFernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
A hsz-t, amire reagáltál, épp egy madridista irta, és hidd el, el kellett volna tovább olvasnod, mert nem teljesen hülyeség. Teljesen igaza van, h Kaka helyett ennyi pénzből más kp-t lehetett volna igazolni. Aki figyelemmel követi a pályafutását, az tudja, h mióta megkapta az Aranylabdáját, már csak árnyéka önmagának, néha vannak nagy meccsei, de már folyamatosan nem játszik magas szinten. Azt játssza évek óta, mint nálunk Ibra az utóbbi hetekben-1-2 villanás, de amúgy semmi.Barcaforever írta:Huh.Eddig elég elolvasni, tovább nem is fontos.The Deadman/Real fan írta:én abban látom a hibát hogy a tavalyi kerethez képest csak nagy nevekkel erősödött meg a keret de játékerővel nem , persze van kivétel is :Bírom ezeket a hozzászólásokat, h a Madrid csak mákol ( mondjuk mi ezt a tavalyi év után
), rosszul igazolnak, mivel a világ top 5 játékosából nyáron leigazoltak 2-őt, sztem szintén, ott van a világ top3 vkp-ből az egyik.Egyszerűen hihetetlen.67 gólt rugtak, és akárhogy is ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk, "új" csapatként.
Mi meg nevekkel gyengültünk, ennyi.Ronaldo,Kaka és Alonso játékereje végülis sehol sincs.Vagy te inkább igazoltál volna 7 középszintű játékost, és akkor nagyobb játékerő lenne vagy mi?
vhogy így érzek, számomra az első fontos dolog bekövetkezett tegnap: tutira vált,h nem nyerhetnek hazai pályán Bl-lt, ami azért óriási dolog lett volna nekik,és bármelyik más csapatnak is. következő lépés,h mi nyejük meg ottFernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
Egy szóval sem mondtam, hogy én nemVaratrix írta:Én inkább mindkettőt vinném...Fernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
Én inkább mindkettőt vinném...Fernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
Már ha egyáltalán hiba lenne ebben a helyzetben. Tavaly elég jól jöttek ki az edzőváltásból, szvsz a nagyobb hibát akkor követték el, amikor Ramos-t elküldték a kispadról. Nehéz lehet dönteni ebben a helyzetben, mert alapjában véve nem játszik rosszul a Real, sőt, bizonyos meccseken félelmetes focit mutatnak be. Máskor viszont (mint pl a tegnapi második félidőben) érződik a feszültség, kapkodás a játékosokon, fejben nem tudnak jól kezelni bizonyos játékhelyzeteket, ami viszont már komoly edzői hibát, illetve némi öltözői feszültséget sejtet. Mindenesetre az is sokatmondó, hogy tegnap Pellegrininek gyakorlatilag nem volt válasza a Lyon második félidei játékára, a cseréi nem hoztak változást és talán nem is a megfelelő embereket hozta le. Ettől függetlenül persze a játékosokon is számonkérhetőek bizonyos megoldások, de alapjában véve Pellegrinit eddig sem tartottam a legjobb választásnak a Real kispadjára, tegnap este pedig csak erősödött bennem ez a gondolat.menczel írta:Getti2 írta:Mert az ész, meg tisztelet kor kérdése? Ne nevettess.lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. .
Néha úgy érzem ideje lenne egy olyan fórumot is csinálni, hogy barca vs real 30+. És akkor oda nem a 9 éves divatdrukkerek irkálnának, hanem lehetne normálisabban beszélni. Néhány hozzásuólás annyira kicsinyes hogy hihetetlen.
Néhány, nem az összes! tisztelet a kivételnek.
Én felemásan érzek a kiesésük kapcsán. Nyilván örülök neki, ugyanakkor félek, hogy rápörögnek a Ligára. A legjobb az lenne ha elkövetnék azt a súlyos hibát, hogy elküldik Pellegrinit.
Mert az ész, meg tisztelet kor kérdése? Ne nevettess.Getti2 írta:lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. .
Néha úgy érzem ideje lenne egy olyan fórumot is csinálni, hogy barca vs real 30+. És akkor oda nem a 9 éves divatdrukkerek irkálnának, hanem lehetne normálisabban beszélni. Néhány hozzásuólás annyira kicsinyes hogy hihetetlen.
Néhány, nem az összes! tisztelet a kivételnek.
Úgy kezdem a mondanivalóm, hogy "jogos". Tehát nem akarok felmenteni senkit. Az, hogy örültök a real vereségnek, teljesen elfogadható. Komolyan.Semmi gondom vele.Bányász írta:Azért azt meg egy kicsit a másik végzetnek érzem amit Te írsz Getti mert Te meg kb próbálod felmenteni Ramost meg Higut az alól amit tettek(már ha tettek valamit egyáltalán).
Azért egyszerű a francia gőgre fogni a dolgot de 5(?) francia közül aki pályán volt vajon melyik kezdett el mondjuk beszólogatni?Kiről tudod elképzelni,h tesz egy két kedves megjegyzést a másikra Toulalanról vagy mondjuk Ramosról?
Egyébként azért örülök a Real vereségének mert egy fronton elvesztettünk egy riválist míg a bajnokságban sztem inkább hátrány lesz nekik a kiesés mint előny.Ment a nagy fogadkozás aztán ez lett a vége.Sztem ez letöri őket.
Ha meg ráadásul Perez tényleg edzőt váltana az lenne a főnyeremény nekünk...de ahhoz sztem még kellene mondjuk egy pofon a hétvégén is így egyből a BL búcsú után.
Huh.Eddig elég elolvasni, tovább nem is fontos.The Deadman/Real fan írta:én abban látom a hibát hogy a tavalyi kerethez képest csak nagy nevekkel erősödött meg a keret de játékerővel nem , persze van kivétel is :
Jogos, de azért nehogy már sajnáljuk a franciskákat. Nem tudom ki járt már fraoban vagy ki mennyire van tisztában a francia mentalitással, de azért gőg hílyán nekik sem kell a szomszédba menniük. Nem gondolom, hogy egyszerűen levonult a 2 csapat, ramos meg higany meg lesből rájuk támadt...lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.
Hát na! Tudni kell emelt fővel viselni a vereséget...
minden szóval egyet értek, nagyon jól kifejezted azt amit én is gondolokFecooo írta:egyébként a normális realosokat leszámítva nagyon is megérdemelték a kiesést, hiszen hétvégén sokan már a "világ valaha volt legjobb csapatának" nevezték őket, már övék volt a liga és a BL is... a nagy mellény mérete folyatamosan változik, először volt a "triplázni fogunk", akkor jött az Alcorcón és egy kis időre elhallgattak, utána egyre jobb formába lendültek és ismét lenéztek gyakorlatilag mindenkit, a Lyont is idevéve...jött a meccs Fro-ban, kikaptak, a Marca Pellegrini fejét követelte, jöttek a bajnoki "gálák", ismét megnőtt az "arc", a Lyont ismét lenézték...és ki is estek...![]()
![]()
a szarvletörés tipikus esete
Minden szavaddal egyetertek egy kivetellel, a 2. felidot nem a Lyon nyomta meg nagyon, hanem a Madrid kezdett el szamomra erthetetlen modon ugy jatszani, mint aki mar tovabbjutott.. Meg lehet nezni a meccset, szellosebb vedekezes, kocogas, setalas, kevesebb mozgas, semmi agresszio gyakorlatilag.. Ezt megerezte a Lyon es szepen ki is hasznalta, az elso felidoben megmutatta a Madrid, hogy hogy tudnak jatszani (nem mintha annyira elkepeszto lett volna,de toronymagasan jobbak voltak), aztan nem tudom, ugy gondoltak, hogy mostmar zsebben van a meccs, vagy mi... A Sevilla elleni folyamatos hatrany azert volt jo, mert nem csinalhattak ugyanezt. Ezert megerdemlik a kiesest, aki nem tud vagy nem akar 90 percen keresztul hajtani es ugy jatszani, ahogy tud, az megerdemli. Nincs mit szepiteni, ez volt a Milan ellen is meg a csoportkorben. Higuain meg az ures kapura kihagyott helyzetevel vegkepp bebizonyitotta, hogy fejben nincs ott a BL-ben, vagy szet van szorva nagyon. Nyilvan nem azert hagyta ki, mert nem tudja berugni onnan. Ha ossze tudja szedni magat fejben es olyan magabiztos, profi hozzaallassal jatszik, mint pl. CR, akkor lesz igazan nagy jatekos, addig nem, hiaba rug akar 30 golt a bajnoksagban.Fecooo írta:Dani! akkor nem is tudod, hogy még le se fújták a meccset, a Marca címlapja: Adíos Champions, Adíos Pellegrini... tipikus Marca...
ha nem láttad a meccset, akkor néhány infó, ha érdekel: az első félidőt rendesen megnyomták, de a félidő 2. felében a Lyon már egyre inkább stabilizálta a védekezését, írtam is, h a Lyon biztató teljesítményt nyújt.
a 2. félidőben kettős cserével kezdett a Lyon és átvették a játék irányítását, letámadták a Real játékosait, gyakorlatilag megfojtották már középpályán a játékukat, ezt hiányoltam eddig a Madrid ellenfeleitől. A franciák az idő múltával egyre tetszetősebben járatták a labdát, a Realnak már helyzete se volt igazán. Aztán jött a Lyon gólja, és eldőlt a továbbjutás.
ezzel lehet, h páran nem értenek egyet, de a tegnapi Lyon a MOSTANI Barcát is kiejtette volna szvsz, mert pontosan azt játszották, ami a legjobb ellenszer a mi játékunkra is( arról nem is beszélve, h milyen formában vagyunk...)
Puelék nagyon éretten fociztak a 2. félidőben, más kérdés, h az első félidőben könnyedén eldönthették volna a meccset Cr-ék.
egyébként a normális realosokat leszámítva nagyon is megérdemelték a kiesést, hiszen hétvégén sokan már a "világ valaha volt legjobb csapatának" nevezték őket, már övék volt a liga és a BL is... a nagy mellény mérete folyatamosan változik, először volt a "triplázni fogunk", akkor jött az Alcorcón és egy kis időre elhallgattak, utána egyre jobb formába lendültek és ismét lenéztek gyakorlatilag mindenkit, a Lyont is idevéve...jött a meccs Fro-ban, kikaptak, a Marca Pellegrini fejét követelte, jöttek a bajnoki "gálák", ismét megnőtt az "arc", a Lyont ismét lenézték...és ki is estek...![]()
![]()
a szarvletörés tipikus esete
én épp ellenkezőleg látom , küzdeni-hajtani fog hogy befogja a kétkedők szájátSanama írta:Kaká meddig fogja bírni Madridban? Mert ilyen hangulatban szerintem hamarabb fogja kérni az eladását,minthogy maradjon, szerintem...
Nem hiszem, h annyira szerencse kérdése lett volna, a 2 meccs alapján abszolút megérdemelten ment tovább a Lyon. Az első meccsen ők is hagytak ki helyzeteket, most a Madrid is, de a Lyon volt az okosabb, taktikusabban játszó csapat.barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot. Azt a Madridot akit gyerek korom óta nem szeretek és egy igazi Barcás nem is szerethet. Jobban mondva volt pár játékos akit sajnáltam, mert az őskövületeket egy cseppet sem (Guti, Raúl, Casillas, stb.).
Guti egy féreg, számomra Raúl is az, most meg főleg, hogy az Ő vezérletével kikezdték Kakát. Casillas a visszapillantós dolga óta nem szimpi.
De, hogy egy kicsit visszatérjek a hétvégi sokak által "szerencsés" győzelmükhöz, azt hiszem itt a válasz mindenkinek. A szerencse forgandó és az ilyen hosszú szezon alatt ez teljesen kiegyenlítődik, mint a bírói hibák is.
Mi akkor járunk jól, hogy ha magunkkal foglalkozunk és nem a Madriddal, ugyanis attól még nem leszünk jobbak, hogy a Madrid kiesett.
Ja, és teljesen egyetértek Alfonz kollégánkkal.