Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
LM10
Director del Fútbol

2010.03.11. 15:59:18

Lehet, h egyedül vagyok vele, de nálam mindig a bajnokság az első.
Nálam is mindig a La Liga az alap elvárás. A BL és a kupa mindig a szerencsén és az adott formán múlik.

Egyébként a Madrid eldőnthette volna az 1. félidőben, de a 2. alapján teljesen megérdemli a Lyon a továbbjutást. Pellegrini szvsz legkésőbb a szezon végén távozni fog. És új edző, új csapat építés és kezdődhet ismét az ördögi kör...
A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.
No komment.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.11. 15:51:50

tudjatok mi tetszik? Ilyenkor egy madridista sem jon ide hapogni, hogy hala madrid igy, hala madrid ugy. kiestek? kiestek. Hapognak? Nem hapognak. Behuztak a farkukat maguk ala? Igen
Ennyi.
I <3 FCB
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 15:46:28

fcb4ever írta:
Fernando írta:Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
Még jó :lol:
Lehet, h egyedül vagyok vele, de nálam mindig a bajnokság az első.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:36:36

Nem félek attól, hogy most nehezebb helyzetbe kerülnénk a bajnokságban a Real BL kiesése után. Tök mindegy hogy milyen helyzet áll elő a Real és a Barca mindenkor a bajnoki címért hajt. Nem hinném, hogy most akkor 200%fognak pörögni mert elhullottak a BL-ben, mivel mindenki tudja, hogy mi volt ott a fő cél a szezon kezdetén. Kezdődött a triplázással ,majd a hazai BL győzelemmel. Most már csak a bajnokság maradt ami akár honnan is nézzük mesze mesze elmarad a várakozásoktól. Madridban "nem bajokságot akartak nyerni hanem BL-t". Nem a bajnokság miatt költöttek 250 misit mert az eddig is meg meg volt. Ez az év úgy ahogy van elúszott nekik :!: persze még nekünk is bőven elúszhat. A bajnokságért ugyan úgy fognak küzdeni mint bármikor máskor amikor nem ők éppen az aktuális címvédői.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:35:48

Pár nap alatt nagyot változott a világ. Hétvégén meg eufóriában volt egész Madrid, most meg teljes a gyász.
Már irtam , h szerintem ha kiesik a Real(kiesett) akkor az a bajnokságban is visszafogja majd őket. A csapat számára a legfontosabb a BL volt és most szerintem nagyon a padlón vannak, ha ez az állapot tovább tart akkor az kihathat majd a bajnokságra is.

Amin változtani kellene:
Pellegrini helyet hozni kellene egy klasszis edzőt, aki tekitéllyel bir és aki a kritikus helyzetekben is képes jó mególdásra. Nem rossz edző, de ha eredményt akarnak elérni nemzetközi szinten is a Realnál akkor valaki mást kell szerződtetni.
A kerettel semmi baj, nagyon erős és változtatásra sem szorul, ha mégis változtatnak majd akkor az szerintem hiba lesz.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.11. 15:18:10

Még jó :lol:
Més que un club.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 15:10:48

Barcaforever írta:
The Deadman/Real fan írta:én abban látom a hibát hogy a tavalyi kerethez képest csak nagy nevekkel erősödött meg a keret de játékerővel nem , persze van kivétel is :
Huh.Eddig elég elolvasni, tovább nem is fontos. ](*,) Bírom ezeket a hozzászólásokat, h a Madrid csak mákol ( mondjuk mi ezt a tavalyi év után :roll: ), rosszul igazolnak, mivel a világ top 5 játékosából nyáron leigazoltak 2-őt, sztem szintén, ott van a világ top3 vkp-ből az egyik.Egyszerűen hihetetlen.67 gólt rugtak, és akárhogy is ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk, "új" csapatként.
Mi meg nevekkel gyengültünk, ennyi.Ronaldo,Kaka és Alonso játékereje végülis sehol sincs.Vagy te inkább igazoltál volna 7 középszintű játékost, és akkor nagyobb játékerő lenne vagy mi?
A hsz-t, amire reagáltál, épp egy madridista irta, és hidd el, el kellett volna tovább olvasnod, mert nem teljesen hülyeség. Teljesen igaza van, h Kaka helyett ennyi pénzből más kp-t lehetett volna igazolni. Aki figyelemmel követi a pályafutását, az tudja, h mióta megkapta az Aranylabdáját, már csak árnyéka önmagának, néha vannak nagy meccsei, de már folyamatosan nem játszik magas szinten. Azt játssza évek óta, mint nálunk Ibra az utóbbi hetekben-1-2 villanás, de amúgy semmi.
Xabi Alonso meg mióta top3-s vkp? :lol: Igaz, vmelyik kommentátortól már halottam az a hülyeséget, h a Pool azóta gyenge mióta eljött Xabi, a Real meg azóta erős, de aki tényleg úgy gondolja, h a 2 dolog között összefüggés van, az jó nagy bohóc.
Vagy Lassana Diarra lenne a top3 vkp? Nem mondom, h ügyetlen a gyerek, de sztem max a 10-ben lehet benne, bár nálam ott sincs.
Gagora v. M. Diarrarára csak nem gondoltál :lol:
C. Ronaldoval kapcsolatban van igazad, de őt nem is kritizálta a hsz, melyre reagáltál. Ő valóban Messi mellett a világ legjobbja, és nagy fogás volt a Madridnak, de láthatjuk, h sem ő, sem Messi nem tud egyedül csodát tenni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.11. 15:06:35

vhogy így érzek, számomra az első fontos dolog bekövetkezett tegnap: tutira vált,h nem nyerhetnek hazai pályán Bl-lt, ami azért óriási dolog lett volna nekik,és bármelyik más csapatnak is. következő lépés,h mi nyejük meg ott :P és csak azután érdekelne a bajnokság. (persze nem szívesen mondanék le róla,főleg,h ott is ők a riválisok.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.11. 15:04:10

Varatrix írta:
Én inkább mindkettőt vinném... :wink:
Egy szóval sem mondtam, hogy én nem :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.11. 15:00:01

Én inkább mindkettőt vinném... :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.11. 14:48:25

Én odaadnám a Ligát is, ha a Bernabéuban megnyerhetnénk a BL-t.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.11. 13:37:12

menczel írta:
Getti2 írta:
lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. .

Néha úgy érzem ideje lenne egy olyan fórumot is csinálni, hogy barca vs real 30+. És akkor oda nem a 9 éves divatdrukkerek irkálnának, hanem lehetne normálisabban beszélni. Néhány hozzásuólás annyira kicsinyes hogy hihetetlen.

Néhány, nem az összes! tisztelet a kivételnek.
Mert az ész, meg tisztelet kor kérdése? Ne nevettess.

Én felemásan érzek a kiesésük kapcsán. Nyilván örülök neki, ugyanakkor félek, hogy rápörögnek a Ligára. A legjobb az lenne ha elkövetnék azt a súlyos hibát, hogy elküldik Pellegrinit :).
Már ha egyáltalán hiba lenne ebben a helyzetben. Tavaly elég jól jöttek ki az edzőváltásból, szvsz a nagyobb hibát akkor követték el, amikor Ramos-t elküldték a kispadról. Nehéz lehet dönteni ebben a helyzetben, mert alapjában véve nem játszik rosszul a Real, sőt, bizonyos meccseken félelmetes focit mutatnak be. Máskor viszont (mint pl a tegnapi második félidőben) érződik a feszültség, kapkodás a játékosokon, fejben nem tudnak jól kezelni bizonyos játékhelyzeteket, ami viszont már komoly edzői hibát, illetve némi öltözői feszültséget sejtet. Mindenesetre az is sokatmondó, hogy tegnap Pellegrininek gyakorlatilag nem volt válasza a Lyon második félidei játékára, a cseréi nem hoztak változást és talán nem is a megfelelő embereket hozta le. Ettől függetlenül persze a játékosokon is számonkérhetőek bizonyos megoldások, de alapjában véve Pellegrinit eddig sem tartottam a legjobb választásnak a Real kispadjára, tegnap este pedig csak erősödött bennem ez a gondolat.
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.11. 13:13:13

Getti2 írta:
lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. .

Néha úgy érzem ideje lenne egy olyan fórumot is csinálni, hogy barca vs real 30+. És akkor oda nem a 9 éves divatdrukkerek irkálnának, hanem lehetne normálisabban beszélni. Néhány hozzásuólás annyira kicsinyes hogy hihetetlen.

Mert az ész, meg tisztelet kor kérdése? Ne nevettess.

Én felemásan érzek a kiesésük kapcsán. Nyilván örülök neki, ugyanakkor félek, hogy rápörögnek a Ligára. A legjobb az lenne ha elkövetnék azt a súlyos hibát, hogy elküldik Pellegrinit :).
Getti2
Barça C

2010.03.11. 13:13:13

Bányász írta:Azért azt meg egy kicsit a másik végzetnek érzem amit Te írsz Getti mert Te meg kb próbálod felmenteni Ramost meg Higut az alól amit tettek(már ha tettek valamit egyáltalán).

Azért egyszerű a francia gőgre fogni a dolgot de 5(?) francia közül aki pályán volt vajon melyik kezdett el mondjuk beszólogatni?Kiről tudod elképzelni,h tesz egy két kedves megjegyzést a másikra Toulalanról vagy mondjuk Ramosról?

Egyébként azért örülök a Real vereségének mert egy fronton elvesztettünk egy riválist míg a bajnokságban sztem inkább hátrány lesz nekik a kiesés mint előny.Ment a nagy fogadkozás aztán ez lett a vége.Sztem ez letöri őket.

Ha meg ráadásul Perez tényleg edzőt váltana az lenne a főnyeremény nekünk...de ahhoz sztem még kellene mondjuk egy pofon a hétvégén is így egyből a BL búcsú után.
Úgy kezdem a mondanivalóm, hogy "jogos". Tehát nem akarok felmenteni senkit. Az, hogy örültök a real vereségnek, teljesen elfogadható. Komolyan.Semmi gondom vele.
Nagy fogadkozás. Persze, de másr sokszor elmondtam, hogy aki egy kicsit tovább látna a híreknél, az tudná, hogy meg van nekik mondva, milyen mentalitásban nyilatkozhatnak. A hírek valóságértéke is töredéke a ténylegesnek (mindenhol igaz ez) A két ocsmány sportlap meg gyakorlatilag ebből él, ilyenekből szedi meg magát, hogy feszültséget gerjeszt.

Szerintem egyébként elküldik az edzőt. Az öltözőben valami nem volt kóser, talán még utasítást is kaptak, hogy fogják vissza magukat. Mikor pár éve az arsenal kiejtette őket, akkor is ahogy kijöttek a pályára már látni lehetett (meg is mondtam előre), hogy baj van, ezek most nem focizni jöttek, csak ott vannak. Aztán később írták az újságok, hogy Guti meg Ronaldo összeverekedett közvetlenül meccs előtt.

Aztán meg volt mikor a hollandok estek gutinak meg raulnak. érdekes és meghatározó szituk ezek.

Természetesen csalódott vagyok, de nem fogom felakasztani magam most emiatt. És a hozzászólásom, ami a kicsinyességre utalt, már jóideje érlelődött bennem, csak nem akartam kimondani, mert elég sok normális korrekt hangvételű barca hozzászólást is olvasok (azért is vagyok még itt), de hogy egyes momentumokat, mint a költségek, sajtó, tavalyi 6-2, ronaldo nem ronaldo nem lehet levetközni, az már bugyuta éretlen és eszetlen gondolkodásra vall. Lehet hogy hülyeség, hogy még itt vagyok, meg mit várok, de vannak olyan emberek, akikkel kifejezetten szeretek beszélgetni.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.11. 13:12:25

The Deadman/Real fan írta:én abban látom a hibát hogy a tavalyi kerethez képest csak nagy nevekkel erősödött meg a keret de játékerővel nem , persze van kivétel is :
Huh.Eddig elég elolvasni, tovább nem is fontos. ](*,) Bírom ezeket a hozzászólásokat, h a Madrid csak mákol ( mondjuk mi ezt a tavalyi év után :roll: ), rosszul igazolnak, mivel a világ top 5 játékosából nyáron leigazoltak 2-őt, sztem szintén, ott van a világ top3 vkp-ből az egyik.Egyszerűen hihetetlen.67 gólt rugtak, és akárhogy is ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk, "új" csapatként.
Mi meg nevekkel gyengültünk, ennyi.Ronaldo,Kaka és Alonso játékereje végülis sehol sincs.Vagy te inkább igazoltál volna 7 középszintű játékost, és akkor nagyobb játékerő lenne vagy mi?

Már alig várom, a Madrid kiesett a Bl-ből így csak a bajnokságra fognak koncentrálni, nehezebb dolgunk lesz dumát.Könyörgöm, ezt a kifogást felejtsük már el, mivel az évek óta így megy már...Angliában van amikor 2 hét alatt 5 meccset játszanak, és sír vki, h ezért nem lett meg a liga,bajnokság vagy Bl?Nem, mert mint ők is a mi játékosaink is profi futballisták, akik igencsak kapnak annyi pénzt, h tudjanak játszani nem is minden héten 2 kemény meccset, hanem azt mondom 1 hónapban 6ot.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.11. 12:59:45

Azért azt meg egy kicsit a másik végzetnek érzem amit Te írsz Getti mert Te meg kb próbálod felmenteni Ramost meg Higut az alól amit tettek(már ha tettek valamit egyáltalán).

Azért egyszerű a francia gőgre fogni a dolgot de 5(?) francia közül aki pályán volt vajon melyik kezdett el mondjuk beszólogatni?Kiről tudod elképzelni,h tesz egy két kedves megjegyzést a másikra Toulalanról vagy mondjuk Ramosról?

Egyébként azért örülök a Real vereségének mert egy fronton elvesztettünk egy riválist míg a bajnokságban sztem inkább hátrány lesz nekik a kiesés mint előny.Ment a nagy fogadkozás aztán ez lett a vége.Sztem ez letöri őket.

Ha meg ráadásul Perez tényleg edzőt váltana az lenne a főnyeremény nekünk...de ahhoz sztem még kellene mondjuk egy pofon a hétvégén is így egyből a BL búcsú után.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Getti2
Barça C

2010.03.11. 12:46:26

lui1698 írta:csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.

Hát na! Tudni kell emelt fővel viselni a vereséget...
Jogos, de azért nehogy már sajnáljuk a franciskákat. Nem tudom ki járt már fraoban vagy ki mennyire van tisztában a francia mentalitással, de azért gőg hílyán nekik sem kell a szomszédba menniük. Nem gondolom, hogy egyszerűen levonult a 2 csapat, ramos meg higany meg lesből rájuk támadt...

Egyébként ami a játékot illeti, illyetve a pályán történteket, ebből a szempontból szerintem elfogadható. Tekintve, hogy ez mekkora csalódás nekik, nem kezdték el faragni a lyont (mint sok olasz klubb tette volna) a szurkolók nem gyújtottak tűzet, gutinak nem gurult el a gyógyszere...szóval kicsit nevetséges már 1-2 hozzászólás, hogy mindenre ugrani kell, mindenért a real meg a játékosok a hibásak, és egyébként meg a k. annyát mindenkinek, aki realos és ilyen szenny csapatnak szurkol...

nagyi
Jugador del Barça

2010.03.11. 12:32:20

Fecooo írta:egyébként a normális realosokat leszámítva nagyon is megérdemelték a kiesést, hiszen hétvégén sokan már a "világ valaha volt legjobb csapatának" nevezték őket, már övék volt a liga és a BL is... a nagy mellény mérete folyatamosan változik, először volt a "triplázni fogunk", akkor jött az Alcorcón és egy kis időre elhallgattak, utána egyre jobb formába lendültek és ismét lenéztek gyakorlatilag mindenkit, a Lyont is idevéve...jött a meccs Fro-ban, kikaptak, a Marca Pellegrini fejét követelte, jöttek a bajnoki "gálák", ismét megnőtt az "arc", a Lyont ismét lenézték...és ki is estek... :arrow: :arrow: :arrow: a szarvletörés tipikus esete
minden szóval egyet értek, nagyon jól kifejezted azt amit én is gondolok :!:
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
daman
Barça B

2010.03.11. 12:31:44

Fecooo írta:Dani! akkor nem is tudod, hogy még le se fújták a meccset, a Marca címlapja: Adíos Champions, Adíos Pellegrini... tipikus Marca...

ha nem láttad a meccset, akkor néhány infó, ha érdekel: az első félidőt rendesen megnyomták, de a félidő 2. felében a Lyon már egyre inkább stabilizálta a védekezését, írtam is, h a Lyon biztató teljesítményt nyújt.
a 2. félidőben kettős cserével kezdett a Lyon és átvették a játék irányítását, letámadták a Real játékosait, gyakorlatilag megfojtották már középpályán a játékukat, ezt hiányoltam eddig a Madrid ellenfeleitől. A franciák az idő múltával egyre tetszetősebben járatták a labdát, a Realnak már helyzete se volt igazán. Aztán jött a Lyon gólja, és eldőlt a továbbjutás.

ezzel lehet, h páran nem értenek egyet, de a tegnapi Lyon a MOSTANI Barcát is kiejtette volna szvsz, mert pontosan azt játszották, ami a legjobb ellenszer a mi játékunkra is( arról nem is beszélve, h milyen formában vagyunk...)
Puelék nagyon éretten fociztak a 2. félidőben, más kérdés, h az első félidőben könnyedén eldönthették volna a meccset Cr-ék.
egyébként a normális realosokat leszámítva nagyon is megérdemelték a kiesést, hiszen hétvégén sokan már a "világ valaha volt legjobb csapatának" nevezték őket, már övék volt a liga és a BL is... a nagy mellény mérete folyatamosan változik, először volt a "triplázni fogunk", akkor jött az Alcorcón és egy kis időre elhallgattak, utána egyre jobb formába lendültek és ismét lenéztek gyakorlatilag mindenkit, a Lyont is idevéve...jött a meccs Fro-ban, kikaptak, a Marca Pellegrini fejét követelte, jöttek a bajnoki "gálák", ismét megnőtt az "arc", a Lyont ismét lenézték...és ki is estek... :arrow: :arrow: :arrow: a szarvletörés tipikus esete
Minden szavaddal egyetertek egy kivetellel, a 2. felidot nem a Lyon nyomta meg nagyon, hanem a Madrid kezdett el szamomra erthetetlen modon ugy jatszani, mint aki mar tovabbjutott.. Meg lehet nezni a meccset, szellosebb vedekezes, kocogas, setalas, kevesebb mozgas, semmi agresszio gyakorlatilag.. Ezt megerezte a Lyon es szepen ki is hasznalta, az elso felidoben megmutatta a Madrid, hogy hogy tudnak jatszani (nem mintha annyira elkepeszto lett volna,de toronymagasan jobbak voltak), aztan nem tudom, ugy gondoltak, hogy mostmar zsebben van a meccs, vagy mi... A Sevilla elleni folyamatos hatrany azert volt jo, mert nem csinalhattak ugyanezt. Ezert megerdemlik a kiesest, aki nem tud vagy nem akar 90 percen keresztul hajtani es ugy jatszani, ahogy tud, az megerdemli. Nincs mit szepiteni, ez volt a Milan ellen is meg a csoportkorben. Higuain meg az ures kapura kihagyott helyzetevel vegkepp bebizonyitotta, hogy fejben nincs ott a BL-ben, vagy szet van szorva nagyon. Nyilvan nem azert hagyta ki, mert nem tudja berugni onnan. Ha ossze tudja szedni magat fejben es olyan magabiztos, profi hozzaallassal jatszik, mint pl. CR, akkor lesz igazan nagy jatekos, addig nem, hiaba rug akar 30 golt a bajnoksagban.
Egyebkent szerintem a Barcanak igen nagy makja van, hogy pont a Stuttgarttal kerult ossze latva a mostani format, meg, hogy az elso meccsen golt rugtak (azt nem is emlitem, hogy csak egyet kaptak, pedig..)
Ha a Barca is 0-1-rol kezdene, azt mondanam meleg lehet, igy sima tovabbjutas varhato szvsz.
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.03.11. 11:42:11

Sanama írta:Kaká meddig fogja bírni Madridban? Mert ilyen hangulatban szerintem hamarabb fogja kérni az eladását,minthogy maradjon, szerintem...
én épp ellenkezőleg látom , küzdeni-hajtani fog hogy befogja a kétkedők száját
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.11. 11:34:30

Kaká meddig fogja bírni Madridban? Mert ilyen hangulatban szerintem hamarabb fogja kérni az eladását,minthogy maradjon, szerintem...
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.11. 11:27:00

csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.

Hát na! Tudni kell emelt fővel viselni a vereséget...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.11. 11:17:57

Dani! akkor nem is tudod, hogy még le se fújták a meccset, a Marca címlapja: Adíos Champions, Adíos Pellegrini... tipikus Marca...

ha nem láttad a meccset, akkor néhány infó, ha érdekel: az első félidőt rendesen megnyomták, de a félidő 2. felében a Lyon már egyre inkább stabilizálta a védekezését, írtam is, h a Lyon biztató teljesítményt nyújt.
a 2. félidőben kettős cserével kezdett a Lyon és átvették a játék irányítását, letámadták a Real játékosait, gyakorlatilag megfojtották már középpályán a játékukat, ezt hiányoltam eddig a Madrid ellenfeleitől. A franciák az idő múltával egyre tetszetősebben járatták a labdát, a Realnak már helyzete se volt igazán. Aztán jött a Lyon gólja, és eldőlt a továbbjutás.

ezzel lehet, h páran nem értenek egyet, de a tegnapi Lyon a MOSTANI Barcát is kiejtette volna szvsz, mert pontosan azt játszották, ami a legjobb ellenszer a mi játékunkra is( arról nem is beszélve, h milyen formában vagyunk...)
Puelék nagyon éretten fociztak a 2. félidőben, más kérdés, h az első félidőben könnyedén eldönthették volna a meccset Cr-ék.
egyébként a normális realosokat leszámítva nagyon is megérdemelték a kiesést, hiszen hétvégén sokan már a "világ valaha volt legjobb csapatának" nevezték őket, már övék volt a liga és a BL is... a nagy mellény mérete folyatamosan változik, először volt a "triplázni fogunk", akkor jött az Alcorcón és egy kis időre elhallgattak, utána egyre jobb formába lendültek és ismét lenéztek gyakorlatilag mindenkit, a Lyont is idevéve...jött a meccs Fro-ban, kikaptak, a Marca Pellegrini fejét követelte, jöttek a bajnoki "gálák", ismét megnőtt az "arc", a Lyont ismét lenézték...és ki is estek... :arrow: :arrow: :arrow: a szarvletörés tipikus esete
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 10:46:44

barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot. Azt a Madridot akit gyerek korom óta nem szeretek és egy igazi Barcás nem is szerethet. Jobban mondva volt pár játékos akit sajnáltam, mert az őskövületeket egy cseppet sem (Guti, Raúl, Casillas, stb.).
Guti egy féreg, számomra Raúl is az, most meg főleg, hogy az Ő vezérletével kikezdték Kakát. Casillas a visszapillantós dolga óta nem szimpi.
De, hogy egy kicsit visszatérjek a hétvégi sokak által "szerencsés" győzelmükhöz, azt hiszem itt a válasz mindenkinek. A szerencse forgandó és az ilyen hosszú szezon alatt ez teljesen kiegyenlítődik, mint a bírói hibák is.
Mi akkor járunk jól, hogy ha magunkkal foglalkozunk és nem a Madriddal, ugyanis attól még nem leszünk jobbak, hogy a Madrid kiesett.
Ja, és teljesen egyetértek Alfonz kollégánkkal.
Nem hiszem, h annyira szerencse kérdése lett volna, a 2 meccs alapján abszolút megérdemelten ment tovább a Lyon. Az első meccsen ők is hagytak ki helyzeteket, most a Madrid is, de a Lyon volt az okosabb, taktikusabban játszó csapat.
A bajnokságról meg annyit, sztem se pozitív, se negatív irányba nem hat ki a BL kiesés a Madrid produkciójára. Azon fog múlni, h a Barca képes-e kihozni azt, ami ebbe a csapatba van. Ha igen, akkor mi leszünk a végén a befutók. De sajnos erre látok kevesebb esélyt. A másik forgatókönyv, ami szvsz valószínűbb, h a további tempóban csurdogál a bajnokság tovább, és a Madrid sikerét hozza :?
Lezárt