Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.11. 10:45:55

Nekem ez a Madrid-kiesés ma reggeli hír. Ráadásul nem is láttam a meccset, ezért nem szólok bele a játékba. De amit mindenképp hozzá kell tenni és senki se felejtsen el, az a bűzölgő nagy pofa, amit napok óta olvastam, elsősorban a külföldi sajtóban. Ramos meg Ronaldo rendesen kitettek magukért, oktatásról, meg sima 3-asról beszélgettek, ráadásul a Lyonnak üzengettek, hogy pokoljárásban lesz részük, egyebek.

Hát fiúk látom igazatok lett. Na ez a Madrid-mentalitás, amit soha, semelyik éra sem fog tudni kiírtani belőlük: a gőg, a túlzott magabiztosság, a felsőbbrendűség. Talán még mindig azt hiszik, hogy a Franco-érában vagyunk és ők a nemzet csapata, ami szent és sérthetetlen (ahogy akkor volt, csalásokkal és egyebekkel).

Ez már egy akkora különbség a 2 klub között a Barca javára, hogy magyarázni sem kell.

Nem mind1, hogy "oktatunk, alázunk" (Real), vagy "megteszünk mindent a győzelemért, de tudjuk, hogy ellenfelünk óriási játékerőt képvisel".
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.11. 10:34:54

Mezner2 írta:Hol van már az a Real akin csak ámult bámult a világ.
Mert én 2000-es évek elején Barca szurkoló létemre is csodáltam azt a csapatot, de ami most van az egy nagy klub nevének a megcsúfolása.
Ma már egyáltalán nem nézek Real-meccseket, de az évtized elején láttam jópárat. McManaman, Raúl, Redondo, Morientes, mind nagyok voltak és jó meccseket játszottak. Az a csapat valóban látványosan játszott, a mait meg csak max. a híradásokból tudom. Egyszerűen ma már nem nyűgöz le a Madrid. Pérez első regnálása óta, amikor létrehozta a "Galaktikusokat".
Kép
Kép
Kép
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.03.11. 10:29:50

én abban látom a hibát hogy a tavalyi kerethez képest csak nagy nevekkel erősödött meg a keret de játékerővel nem , persze van kivétel is : CR és Albiol,Pereznek is sok köze van a gyengélkedésben , a Kakáért kicsengetett 67 millióból el lehetett volna hozni Fabregast és Silvat , a Benzemáért kiadott 35 millióból Villát lehetett volna elhozni , Albiol és Arbeola együttes ára kitette volna Maicon árát , ahhoz képest az említett játékosok jöttek...
nem azt mondom hogy Albiol rossz vétel lett volna de azért az ő játéka és Ramos középső védős játéka között van eltérés , és mivel nincs jobb oldali védő ezért Ramosnak kell ott szenvednie
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Mezner2
Entrenador del Barça

2010.03.11. 10:23:43

csütörtök, 09:59 - A kiesés után elszabadultak az indulatok madridi oldalon. A hírek szerint Higuaín és Sergio Ramos az öltözők előtt összeverekedtek több francia játékossal. Kaká sajtószóvívője és a felesége pedig egy közösségi oldalon élesen kritizálták a Real Madrid edzőjét.
forrás:Madridista

Nesze neked úriemberek klubja.
Hol van már az a Real akin csak ámult bámult a világ.
Mert én 2000-es évek elején Barca szurkoló létemre is csodáltam azt a csapatot, de ami most van az egy nagy klub nevének a megcsúfolása.
Győzni és veszíteni is tudni kell a Realnal egyik sem megy ha nyernek nagy lesz a mellény ha kikapnak elszakad a cérna.
Ezért jelenleg a 2 csapat az eredményektől függetlenül nem említhető egy lapon.
Ez van.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.11. 10:23:39

daffy írta:Egyetértek,de ezt Pelle nem fogja megtenni. Nekem van egy olyan érzésem,hogy előbb-utóbb Mourinho a Realban fog kikötni,én erre nagy pénzt tennék. Akkor lesz tisztítás,akkor lesz fegyelem és küzdeni tudás. Addig nagyon meglepne. A bomlasztókat egyértelműen el kell küldeni,nem tudom pontosan,hogy ki/kik lehetnek azok,de akikkel a jelen keretből én nem dolgoznék együtt: Raúl,Granero,Mahamadou,Gago,Metzelder,Drenthe. Az okok különbözőek,de az eredmény ugyan az,őket hátráltató tényezőnek tartom. A Realnak szüksége van 1 csatárra,egy Fabregas szerű játékosra és egy bal hátvédre. Ha ők megvannak,a castillából fel lehet hozni 2v3 fiatal játékost és én azzal a kerettel vágnék bele a szezonba(Joséval a padon). Azt hogy őt szeretném edzőnek,az nem új keletű dolog. Mint ember nem szimpatikus,de hát nem is etikai tanácsadó lenne a klubnál. Nem a tegnapi meccs miatt gondolom Pellegrinit alkalmatlannak. Nem tud motiválni,cserélni és radikális döntéseket hozni. Ami nagy előnye: Raúlt kitette a csapatból,csak nem elég messzire. Azt nem tudom,hogy mennyire az ő hozadéka az egyérintős játék próbálgatása és mennyire az új játékosoké,de én úgy érzem,hogy nem teljesen Pelle irányítja a csapatot,ez lehet elnökségi beavatkozás vagy öltözőbeli,de valami nincs rendben(és akkor az erőnléti gondokról és az egyik leggyatrább orvosi karról nem is ejtettem szót)

hau30! én tisztelem Raúlt,de ne akarja már tönkretenni azt,amit a csapatér tett! Attól,hogy részese volt a sikereknek,CSAK EGY játékos. Semmivel sincs több joga bomlasztani az egységet,mint Arbeloának. Nincsenek előjogai,vonuljon vissza a szezon végén,kapjon egy szobrot a stadion környékén és mindenki emlékezzen rá úgy,mint az egyik legnagyobb Real játékosra,de ha marad még 1-2évig akkor már az marad meg mindenki fejében,h Raúl a g3ci,aki mindenkit fúr. Emlékezzünk Zizura,személyes kedvencem,azért amit a pályán és a pályán kívül is alkotott,de az emberek jelentős részének a Zidane név hallatán a fejelés jut eszébe.El capitano is ezen úton halad,elég eredményesen. És kinek jó ez? Senkinek.
Ehhez csak annyit, hogy Ronaldinho is sokat tett a Barcáért, sőt Ő emelte ismét ilyen magaslatokba a klubot, de mennie kellett, mert már nem volt hasznára a csapatnak. Én személy szerint jó szájízzel emlékszem vissza rá, de a végét ő is elrontotta egy kicsit. Ami nem megy azt nem szabad erőltetni, mert az kihathat a csapat eredményeire is.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
robag
Jugador d'estrella

2010.03.11. 10:07:32

A madridistán olvastam egy hsz-ben, kénytelen vagyok bevágni!

"Elektro előadáson a "szeretett" tanárom így fejezte be az órát: Vége az órának búcsúzom mint a Real a bl-től.
Azt tudtam, hogy nagy Barcás de ennyire"

Előre is bocs a reálosoktól, de ez tényleg vicces! 8)
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
daffy
Madridista

2010.03.11. 09:47:53

Egyetértek,de ezt Pelle nem fogja megtenni. Nekem van egy olyan érzésem,hogy előbb-utóbb Mourinho a Realban fog kikötni,én erre nagy pénzt tennék. Akkor lesz tisztítás,akkor lesz fegyelem és küzdeni tudás. Addig nagyon meglepne. A bomlasztókat egyértelműen el kell küldeni,nem tudom pontosan,hogy ki/kik lehetnek azok,de akikkel a jelen keretből én nem dolgoznék együtt: Raúl,Granero,Mahamadou,Gago,Metzelder,Drenthe. Az okok különbözőek,de az eredmény ugyan az,őket hátráltató tényezőnek tartom. A Realnak szüksége van 1 csatárra,egy Fabregas szerű játékosra és egy bal hátvédre. Ha ők megvannak,a castillából fel lehet hozni 2v3 fiatal játékost és én azzal a kerettel vágnék bele a szezonba(Joséval a padon). Azt hogy őt szeretném edzőnek,az nem új keletű dolog. Mint ember nem szimpatikus,de hát nem is etikai tanácsadó lenne a klubnál. Nem a tegnapi meccs miatt gondolom Pellegrinit alkalmatlannak. Nem tud motiválni,cserélni és radikális döntéseket hozni. Ami nagy előnye: Raúlt kitette a csapatból,csak nem elég messzire. Azt nem tudom,hogy mennyire az ő hozadéka az egyérintős játék próbálgatása és mennyire az új játékosoké,de én úgy érzem,hogy nem teljesen Pelle irányítja a csapatot,ez lehet elnökségi beavatkozás vagy öltözőbeli,de valami nincs rendben(és akkor az erőnléti gondokról és az egyik leggyatrább orvosi karról nem is ejtettem szót)

hau30! én tisztelem Raúlt,de ne akarja már tönkretenni azt,amit a csapatér tett! Attól,hogy részese volt a sikereknek,CSAK EGY játékos. Semmivel sincs több joga bomlasztani az egységet,mint Arbeloának. Nincsenek előjogai,vonuljon vissza a szezon végén,kapjon egy szobrot a stadion környékén és mindenki emlékezzen rá úgy,mint az egyik legnagyobb Real játékosra,de ha marad még 1-2évig akkor már az marad meg mindenki fejében,h Raúl a g3ci,aki mindenkit fúr. Emlékezzünk Zizura,személyes kedvencem,azért amit a pályán és a pályán kívül is alkotott,de az emberek jelentős részének a Zidane név hallatán a fejelés jut eszébe.El capitano is ezen úton halad,elég eredményesen. És kinek jó ez? Senkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.03.11. 10:12:45-kor.
hau30
Capitá del Barça

2010.03.11. 09:41:26

Raúlt meg-hogy finoman fogalmazzak- ki kell b.szni a p.csába. Egy ikon meg minden,de mit képzel magáról? Amíg az öltözőben van,döntően befolyásol mindent. Ez eddig is egyértelmű volt és a távozó játékosok,edzők mind megerősítenek ebben.

Nyugodj meg Raul abbahagyja az évvégén, és abban is biztos lehetsz,hogy 3-5 éven belül ott lesz ismét a kispad környékén,mint edző!Nem tudom hogy nyílvánulhat meg egy Real szurkoló, a valaha élt egyik legnagyobb Real Madrid játékosról ilyen stílusban.(az "egyik"-en nagy hangsúly van,mert ugye ott van Öcsi bácsi,Di Stefano,stb...) Ne haragudj,ha ezzel most megsértettelek!Biztos feszült vagy a tegnapi meccs miatt még!Érthető!De gondolkodj el rajta mit tett Ő a klubbért,még ha műxik is a "Raul-maffia"!
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.11. 09:00:57

daffy írta:
barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot.
Nem kell sajnálni,megérdemeltük. A helyzeteket be KELL rúgni. Attól,hogy kialakítja őket a csapat még nem fog nyerni semmit. Higuain a bl-ben 21meccs 2 gól. És csatár b.meg,Raúl 7meccs idén a bl-ben abból 4 csereként és ő is lőtt 2 gólt. Higu nem való európai szintű futballhoz. A bajnokságba viszont tökéletes,de ez inkább a bajnokság szégyene. Én hagynám Pellét dolgozni tovább,az egyedüli problémám az,hogy nem tud motiválni és cserélni. Nem sok edző van,akiért odaadnám,szerintem hagyni kell még jövőre is dolgozni és akkor meglátjuk.(bár egy Mourinho,Hiddink csere nem hangzik rosszul,csúny foci lenne,de eredményes). Raúlt meg-hogy finoman fogalmazzak- ki kell b.szni a p.csába. Egy ikon meg minden,de mit képzel magáról? Amíg az öltözőben van,döntően befolyásol mindent. Ez eddig is egyértelmű volt és a távozó játékosok,edzők mind megerősítenek ebben. Kakát miért kell csesztetni? Ha nem játszik jól,nem az orra alá kell dörgölni,hanem segíteni. Raúl sem játszik jól és még sem buzerálja senki,mert az repülne a csapatból. Én azt gondolom,hogy itt aki rendet tudna tenni és nem foglalkozna senki nagyságával az Mourinho. Raúlt elküldené nyugdíjba. Perezzel kb naponta balhéznának. De eredményes edző,tud motiválni és minden megvan benne. Nem hiszem,hogy megtiltaná Cének a cselezést,így azért a foci is mutatna valamilyen képet. Nem tudom,hogy mit kéne csinálni jelen helyzetben. Ti hogy látjátok Barca szemmel?
A sajnálatom azokra a személyekre vonatkoztak, akiken láttam, hogy mindenáron tovább akartak jutni. (Ramos, CR7, Higuain).
Én megvédem Higanyt, mert jó játékos és még sok meccset meg fog nyerni nektek. Mindent tud erről a játékról, csak a helyzetkihasználás hiányzik még a fontos meccseken. Én úgy látom, és előre bocsánat a kifejezésért, de meg kellene tisztítani a bomlasztóktól a csapatotokat. Nézd meg Pep mit csinált. Első húzása az volt, hogy elküldte Ronit, Decot, Zambrottát stb.! Neki volt bátorsága, az egy más kérdés, hogy bejött neki,de ehhez kellett egy nagyon motivált társulat. Pellének is meg kellene húzni, hogy a nagypofájú semmit nem mutató "sztárjaitokat" kitegye a csapatból.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
daffy
Madridista

2010.03.11. 08:34:26

barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot.
Nem kell sajnálni,megérdemeltük. A helyzeteket be KELL rúgni. Attól,hogy kialakítja őket a csapat még nem fog nyerni semmit. Higuain a bl-ben 21meccs 2 gól. És csatár b.meg,Raúl 7meccs idén a bl-ben abból 4 csereként és ő is lőtt 2 gólt. Higu nem való európai szintű futballhoz. A bajnokságba viszont tökéletes,de ez inkább a bajnokság szégyene. Én hagynám Pellét dolgozni tovább,az egyedüli problémám az,hogy nem tud motiválni és cserélni. Nem sok edző van,akiért odaadnám,szerintem hagyni kell még jövőre is dolgozni és akkor meglátjuk.(bár egy Mourinho,Hiddink csere nem hangzik rosszul,csúny foci lenne,de eredményes). Raúlt meg-hogy finoman fogalmazzak- ki kell b.szni a p.csába. Egy ikon meg minden,de mit képzel magáról? Amíg az öltözőben van,döntően befolyásol mindent. Ez eddig is egyértelmű volt és a távozó játékosok,edzők mind megerősítenek ebben. Kakát miért kell csesztetni? Ha nem játszik jól,nem az orra alá kell dörgölni,hanem segíteni. Raúl sem játszik jól és még sem buzerálja senki,mert az repülne a csapatból. Én azt gondolom,hogy itt aki rendet tudna tenni és nem foglalkozna senki nagyságával az Mourinho. Raúlt elküldené nyugdíjba. Perezzel kb naponta balhéznának. De eredményes edző,tud motiválni és minden megvan benne. Nem hiszem,hogy megtiltaná Cének a cselezést,így azért a foci is mutatna valamilyen képet. Nem tudom,hogy mit kéne csinálni jelen helyzetben. Ti hogy látjátok Barca szemmel?
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.11. 07:37:20

Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot. Azt a Madridot akit gyerek korom óta nem szeretek és egy igazi Barcás nem is szerethet. Jobban mondva volt pár játékos akit sajnáltam, mert az őskövületeket egy cseppet sem (Guti, Raúl, Casillas, stb.).
Guti egy féreg, számomra Raúl is az, most meg főleg, hogy az Ő vezérletével kikezdték Kakát. Casillas a visszapillantós dolga óta nem szimpi.
De, hogy egy kicsit visszatérjek a hétvégi sokak által "szerencsés" győzelmükhöz, azt hiszem itt a válasz mindenkinek. A szerencse forgandó és az ilyen hosszú szezon alatt ez teljesen kiegyenlítődik, mint a bírói hibák is.
Mi akkor járunk jól, hogy ha magunkkal foglalkozunk és nem a Madriddal, ugyanis attól még nem leszünk jobbak, hogy a Madrid kiesett.
Ja, és teljesen egyetértek Alfonz kollégánkkal.

BARCA FOREVER!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.11. 06:59:00

ozsimiki írta: László! :D

alább leírtam,hogy a mi kezünkben van a dolog,ha megteszünk mindent, odaérünk,ha nem,nem érdemeljük meg. részemről ennyi.

most komolyan kérdem, szerinted,ill szerintetek, ha most továbbmennek,akkor leadnak pár meccset bajnokságban? dehogy, akkor is ugyanúgy hozhatják azokat,amiket most. ezen a szinten nem számít 2hetente 1db +meccs, látszott tavaly rajtunk is :)

hajtsanak ahogy akarnak, ha mi is ezt tesszük nincs gond, ha nem,akkor meg megérdemeljük? nem
Én ugyanígy látom, ha nem mi leszünk a bajnokság végén a befutók, az azt jelenti, nem érdemeltük meg, nem tettünk meg mindent, valami hiányzott. A Real nagyon motiváltnak tűnik a bajnokságban, sőt a tegnapi meccsen már az első félidőben kieszközölhették volna a sima továbbjutást, mert a helyzeteik adottak voltak. Nem tudom mi történt a második félidőben, de a Lyon rendkívül agresszív lett, minden labdáért vért kellett izzadni, és kicsit a Madrid(nekem úgy tűnt) mintha megelégedett volna a hosszabbítás gondolatával, vagy a "csak találok egy gólt elmélettel". A vége teljesen megérdemelt Lyon továbbjutás lett, a második félidő alapján.

Én "magunkra" leszek kíváncsi, mennyire tudunk felpörögni a későbbiekben! A bajnokságban eddig mutatott teljesítmények alapján a Madrid élesebbnek tűnt, és, ha ez így marad a végén ők lesznek a befutók, de a B.L.-ben is úgy gondoltam, simán átlépnek a Lyonon és nem lett igazam. Az, hogy ez kihat-e a bajnokságban rájuk, később fog kiderülni. Ettől függetlenül nekünk javulnunk kell minden téren, mert amit eddig láttam, az a két sorozat megnyeréséhez kevés lesz. :?:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Devid16
Jugador d'estrella

2010.03.11. 00:49:56

Nemtudom mi lehet ebben a Madridban. De valami fészkes nagy gond az biztos. Mintha nem is akartak volna nyerni... Kakita közel állt a nevéhez, Arbeloa nem real szintű játékos sztem...az meg, hogy a végén miért jött Mahamado? :roll: Én egyedül CRt emelném ki aki ismét bizonyított, hogy a pályán kevés hasonló játékos van mint ő. Eszméletlen a srác :) Ahogy hajt meg minden...tényleg nagyon elismerésre méltó. Amúgy úgy megkérdezném, hogy szerintetek Higu nem európai szintű játékos vagy miért tűnik el minden BL meccsen? Most volt helyzete tényleg kb 1 millió %os :D de sikerült kihagyni...azért sajnálom a Reált...jó lett volna őket a "Szentélyükben" a döntőben kiverni :D :roll: Na mind1...remélem mi inkább az Arsenal meg a Mu útjára lépünk... :D azért ha jól nézem megint kezd összejönni a "3angolak**va4között" :D remélem mi azért odaérünk a végén.

Visca Barca
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.11. 00:37:06

szegény Pellegrininek annyi kze volt a kieséshez mint nekem. már az elsö félidöben el lehetett volna mindent dönteni, de nem tették. ilyen a foci. kis szerencse és megvan a továbbjutás. hátha nem robbantják szét a csapatot, és akkor lesz ez jobb is
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.11. 00:32:56

De jó volt arra felébredni hogy kiesett a madrid. :D Már 8 hónapja vártam ezt a pillanatot. Kicsit dühített hogy odaát már tényként kezelték nyár óta a bl döntőt. Megérdemelték a kiesést, az egész világnak és a klubokban lévő focistáknak látniuk kellet hogy amit a reál nyáron csinált az nem ér semmit, ha európa sztárjai odamennek attól még nem lesz bl győzelem. Mindamellett örülök a szerencsémnek is, hogy mégsem tettem meg a reál továbbjutását, elment volna egy csomó pénzem rajtuk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.11. 00:20:28

Higuain amellett, h "pár" helyzetet kihagyott, csinált egy olyat az első félidőben, h kicselezte már a kapust, nem volt előtte senki, erre kb a 16-os vonalától kapufára passzolta a 160000000%-os ajtó-ablak ziccert
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2010.03.11. 00:14:11

madmushroom írta:Fene módon tudok örülni a Madrid kiesésének. Remélem ez lélektanilag hátráltatni fogja őket a következő fordulókban.
Ez tényleg egy nyugodt, feszültséget nem keltő, ideillő hozzászólás.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.11. 00:03:56

De akkor volt zsepizés, meg fütyülés?Kíváncsi vagyok, hreagálták le az egészet.
Kép
Raul#7
Barça B

2010.03.11. 00:02:21

zted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)
Nekem már a tököm ki van a Marca-val...Régen is egy szennylap volt, sztem k**va sok kárt okoznak a Real Madridnak; a Barcás - összeesküvés elméleteikkel, meg az ilyen Adios Pellegrini-s féle baromságokkal. Állandóan gerjesztik a feszültséget. :roll: Persze tudom így lehet eladni csak ezt a sz**t...
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.10. 23:58:18

Fecooo írta:
Barcaforever írta:A szurkolók, h fogadták a kiesést?Fütty vagy fehér zsepi esetleg?
szted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)

egyébként Higuain-t sztem már kiátkozták, sőt már tervezik a merényletet ellene...
Mert mit csinált az argentin?Csak az első 20 percet láttam, az pedig nagyon a realé volt. :roll:

Szerk: Adiós Champions, Adiós Pellegrini, elég érdekes szalagcím.Ne már, h ezért elküldenék Pellegrinit!?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.10. 23:48:50

Barcaforever írta:A szurkolók, h fogadták a kiesést?Fütty vagy fehér zsepi esetleg?
szted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)

egyébként Higuain-t sztem már kiátkozták, sőt már tervezik a merényletet ellene...
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.10. 23:48:00

A szurkolók, h fogadták a kiesést?Fütty vagy fehér zsepi esetleg?
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.10. 23:47:41

Fene módon tudok örülni a Madrid kiesésének. Remélem ez lélektanilag hátráltatni fogja őket a következő fordulókban.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.10. 23:41:07

Sok madridista írta hétvégén, hogy van Isten, most meg az ellenkezőjét. :D
Nah, mind1...

Én is sajnálom CR-t meg Gutit.
Higanyt meg nem basztatnám annyira, mert eddig sok pontot köszönhet neki a madrid. Nem lehet mindig maxot nyújtani.

Remélem barca nem okoz meglepetést magának, s legyűrjük a németeket.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.10. 23:37:39

Évekig minden egyes Lyon párharc előtt után (volt 1-2) hallgattuk, hogy mekkora mákunk van, hogy egy ilyen gyenge csapattal sorsoltak össze minket. Na tessék. Ugye mekkora mák? :lol: :lol:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt