Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is. Tehát ezt kéne megérteni a Madridistáknak.Andris írta:Most bújik ki a szög a zsákból. Ha van egy csöpp agya Pereznek, hagyja tovább dolgozni őket békében. Akkor lehet esélyük a bajnokságban. Bár a sajtó így is rettenetesen kikezd majd mindenkit nyilván.
De év elején nagy egyetértésben megbeszéltük itt, hogy időből még több kell, mint pénzből. A madrid azért haldoklik olyan rég, mert senkinek nincs türelme náluk. Most kellene hogy legyen.
Imádkozom h elküldjék Pellegrinit.
Hát ez így vanlluisllach89 írta:"Európa benne van a klub DNS-ében"-Perez XD
Szerintem is. Most nagy pofont kaptak. Imádkozni kell most azért hogy a MARCA tovább pofozza őket. Mert ha nem garantáltan vérszemet kapnak.Mental_Theo írta:azért még mi sem nyertünk semmit.
kieshetünk az elődöntőben is,és leszünk 2.ak a bajnokságban,ők fognak nevetni.
Nana,azért a hétvége után én csak akkor búcsúzkodnék amikor a pályamunkások már teszik rendbe a gyepetmarci. írta:Köszönjük ,hogy ismét szerepelhettünk.Nektek azért jó szórakozást!
Az még hagyján hogy Kaká. Nézz csak át a Madridista oldalra. Az utóbbi idők hősét Higuaint is meg akarják ölni.Sanama írta:Hát szegény Kaká. Most hozta le Pellegrini.
Én nem értem a szurkolókat. Mi a francért kell fütyülni egy saját játékost?
Ezzel aztán baromira nem segítenek neki,abban,hogy jól érezze ott magát, és ,hogy beilleszkedjen.
Mindenki tudja,hogy Kaká,hogy ment a Realba,azért Ő annyira nem akart...erre fütyülgetik stb.
Az arcán látszott is,hogy csalódott,maga miatt is és,a szurkolók miatt is...
Én sajnálom Őt, személyes kedvencem,annak ellenére,hogy Madridban játszik.
Azért várjuk még azzal. Első évében hatalmas alkotott, de mi van ha ezzel ki is fújt? Én úgy gondolom, h a tavalyi sikerekben hatalmas érdeme volt, de már akkor is feltűnt, h nem teljesen elfogulatlan a játékosai felé. Nem voltak a csapaton belül teljesen azonos feltételek tavaly sem, de akkor még nem ment a sikeresség kárára. Idén viszont már sajnos igen. Az igazolásai sem igazán váltak be. Akik egyértelműen jó fogások voltak Pique(ő nagyon nagy fogás, nagyon olcsón nagyon jó védő), Alves(ő mondjuk annyira nem nagy meglepetés, csak hozza a szintet, amit vár tőle az ember), Maxwell(ő is olcsó volt, cserének abszolút jó), Keita(ő is inkább csak hozza a szintet) De ott a sok kidobott pénz: Keirisson, Hleb, Henrique, Caseres, Csigrinszki. Ezek közül 4 van kölcsönbe, és valószínű olcsón megválunk tőlük nyáron a vásárlási opciók miatt. Idejöttek sok pénzért, gyakorlatilag nem tettek semmit az asztalra. Csiga még javulhat, de én benne sem látok sokat. A nagy kérdőjel ugye Ibra. Ő majd még meglátjuk, de eddig nem azt hozza, amiért idehoztuk. Meg ugye Etoo elküldése is ezzel párhuzamosan necces. A cseréi szintén elég pocsékak. Az a baj, h sztem Pepnek is a fejébe szállt a dicsőség, és elvesztette a józan ítélő képességét.Etooka írta:Peppel kapcs.:
Nem jó edző, mert a tavalyi hat kupát ezzel a kerettel bárki elérte volna. Oké. Most már nem triplázhatunk. Ez meg az ő hibája?
Ha a tavalyi sikeráradat a játékosokéaz érdeme, akkor az idei, eddgi viszonylagos kudarc is az övüké.
Ui.: Pep a világ egyik legjobb edzője. Aki ezt nem ismeri el, az elfogult. Erre már nincs mit mondani. Tényleg. A Real Madridnak most bombaerős kerete van, és olyan jó, mint a tavalyi Barcáé, mégsem triplázhatnak már. Szóval akkor Pep mégis hozzátett valamit a tavalyhoz.