Daniel Alvés
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem írtál feltétlenül hülyeséget,csak tőled finom szólva kevés dicsérő hozzászólást láttam.Sőt,ha hozzászólsz,akkor az vagy a csapat felé kritika vagy az eurobarca staff felé.Ennyi,csak megjegyeztem.
Alves beadásai katasztrófák,azon kívül viszont nincs nagy baj vele,szerintem.
Alves beadásai katasztrófák,azon kívül viszont nincs nagy baj vele,szerintem.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ezek szerint hülyeséget írtam?Saviola írta:Te kivel szemben nem vagy kritikus?Körülbelül egy kezemen meg tudom számolni.haze71 írta:Ha ő a világ legjobb jobbhátvédje, milyen a többi? Szerintem agyatlan. Futni, robotolni tud, de a többi... Nekem mindig is a bögyömben volt, és a tegnapi teljesítménye is a béka segge alatt volt. Szerintem nem volt 5 olyan meccse, mikor a sevillai formáját hozta. De lehet, hogy csak én vagyok vele szemben túl kritikus. Persze ha az ár-érték arányt nézem Csigával szemben...
Egyébként meg ez nem az én topikom, hanem Alves-é. Nem rólam kéne véleményt formálni

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Te kivel szemben nem vagy kritikus?Körülbelül egy kezemen meg tudom számolni.haze71 írta:Ha ő a világ legjobb jobbhátvédje, milyen a többi? Szerintem agyatlan. Futni, robotolni tud, de a többi... Nekem mindig is a bögyömben volt, és a tegnapi teljesítménye is a béka segge alatt volt. Szerintem nem volt 5 olyan meccse, mikor a sevillai formáját hozta. De lehet, hogy csak én vagyok vele szemben túl kritikus. Persze ha az ár-érték arányt nézem Csigával szemben...

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ha ő a világ legjobb jobbhátvédje, milyen a többi? Szerintem agyatlan. Futni, robotolni tud, de a többi... Nekem mindig is a bögyömben volt, és a tegnapi teljesítménye is a béka segge alatt volt. Szerintem nem volt 5 olyan meccse, mikor a sevillai formáját hozta. De lehet, hogy csak én vagyok vele szemben túl kritikus. Persze ha az ár-érték arányt nézem Csigával szemben...
- Barcaádám
- Capitá del Barça
mostanába elég gyengén játszik, küzd hajt fut de csinál érthetetlen dolgokat.
most is az osasuna ellen az első félidőben, megindul aztán meg megáll... ennek sok értelme nincs megvárja amíg mindenkit lefognak..
a passzai meg nagyon rosszak 1 max 2 jó beadása / indítása van..
most is az osasuna ellen az első félidőben, megindul aztán meg megáll... ennek sok értelme nincs megvárja amíg mindenkit lefognak..
a passzai meg nagyon rosszak 1 max 2 jó beadása / indítása van..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Csípem ezt az embert nagyon!
Hihetetlen nagy tartalom van az interjúiban és nagyon is tudja ösztönözni a csapattársait jobb játékra. Az ő játéka is elmarad a várttól bizonyos esetekben, de még így is szívét-lelkét ki teszi a pályára! Ez mindenképpen értékelendő
"Gyorsan föl kell szívnunk a pozitív értékeléseket, a negatívumokat pedig azonnal seggbe kell rúgni” Így is megfogalmazhatjuk, hogyan is kell kilábalni a hullámvölgyből

"Gyorsan föl kell szívnunk a pozitív értékeléseket, a negatívumokat pedig azonnal seggbe kell rúgni” Így is megfogalmazhatjuk, hogyan is kell kilábalni a hullámvölgyből

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
Tudnátok linkelni Alvesről nekem képeket?
Előre is köszi.

Előre is köszi.
Daniel Alves da Silva a példakép...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Az összeset. De tegnap 2nél több jó beadása nem volt, de ahogy mondod remélem majd belejöntorrentkiller írta:Nem tudom hogy hány meccset láttál a tavalyi idényből, de szebbnél szebb beadásai voltak. Most tért vissza a sérüléséből, bele fog jönni nem kell aggódni.S.Agüero írta:Alves ha megtanulna beadni nagyon jó védő lenne. Így is jó volt de a beadásai nem az igaziak.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nem tudom hogy hány meccset láttál a tavalyi idényből, de szebbnél szebb beadásai voltak. Most tért vissza a sérüléséből, bele fog jönni nem kell aggódni.S.Agüero írta:Alves ha megtanulna beadni nagyon jó védő lenne. Így is jó volt de a beadásai nem az igaziak.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem volt rossz a visszatérés így elsőre! Egész jó volt, voltak ígéretes beadásai és egy gólpassz is összejött. Nagyon érzi ezeket az üres területre bemozgásokat a védelem mögé és szerencsére ilyenkor általában meg is találják a labdával. Visszatért az élet a jobb oldalra! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
most nagyon hiányzik a Barcelónából, ugyanis nagyon lassúak a fiúk ...és kevés a beadás is 

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Igazatok van, rendkívül fontos játékos Alves és nélküle közel sem olyan jók a támadásaink. Ő tolja taszítja Messit is feljebb
(el tiki-taki znak a kapuig).
De akkor fordítsuk meg: most mindenki azt mondja, hogy Dani visszatér és megváltja a világot (legalábbis a csapatot), viszont ez egy éppen most felépült játékossal szemben nem nagy elvárás ?
. Simán benne van a pakliban, hogy formán kívül játszik 1-2 meccset, mert meccshiányos.
Csak nehogy egy ember vigye el a balhét ha nem sikerül vmi megint a csapatnak...
Persze jó beadásokat meg millióegy kényszerítőt kívánok neki a köv meccsre
Hajrá Dani, hajrá Barca

De akkor fordítsuk meg: most mindenki azt mondja, hogy Dani visszatér és megváltja a világot (legalábbis a csapatot), viszont ez egy éppen most felépült játékossal szemben nem nagy elvárás ?

Csak nehogy egy ember vigye el a balhét ha nem sikerül vmi megint a csapatnak...
Persze jó beadásokat meg millióegy kényszerítőt kívánok neki a köv meccsre

Hihetetlen mennyire fontos a játéka a csapatnak. Nemcsak a tudására gondolok, hanem ahogy pörög végig a meccsen és a társait is húzza magával. Tegnap is igen kellett volna.
- Andris
- Adminisztrátor
Hihetetlenül kulcsfigura.
Asszem nem véletlen nem kockáztatjuk h sérülés után rögtön kemény meccsbe csöppenjen, inkább hagyják padon h épüljön fel 100%osan.
Úgytűnik Pep is úgy gondolja, még Xavi is valahogy pótolható, de Alvest hosszútávon nembírjuk nélkülözni.
Asszem nem véletlen nem kockáztatjuk h sérülés után rögtön kemény meccsbe csöppenjen, inkább hagyják padon h épüljön fel 100%osan.
Úgytűnik Pep is úgy gondolja, még Xavi is valahogy pótolható, de Alvest hosszútávon nembírjuk nélkülözni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nagyon orulnék ha felépulne, szuksegunk van ra , mert ilyen kerettaggal ..........

- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
en nem tudom mit evett dani apukaja mielott megfogant volna o, de kivancsi vagyok azert ....
Nem farad meccsen, ido nap elott megggyogyul.....
Red Bull-t nem is mernem kiprobalni a helyeben

Nem farad meccsen, ido nap elott megggyogyul.....
Red Bull-t nem is mernem kiprobalni a helyeben

I <3 FCB
- levproff
- Director del Fútbol
Na végre eg jó hír is!
Nagyon örülök, hogy gyorsan gyúgyul.Annak meg még inkább, hogy nála ze kezd általánossá válni.
Kellesz Dani!
Gyógyulgass!

Nagyon örülök, hogy gyorsan gyúgyul.Annak meg még inkább, hogy nála ze kezd általánossá válni.

Kellesz Dani!
Gyógyulgass!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Legyen így!Capon írta:Na de kár is beszélni róla elmehet majd 35 évesen.

"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
- Capon
- Llegenda del Barça
Persze én sem azt mondom hogy elmegy, de ha esetleg kipróbálná magát angliában...
Én csak azt mondom, hogy nem egy játékos ment már el abból a csapatból ahol szerették, tisztelték, alap kezdővolt stb stb stb. Ezek a játékosok nem szerelmesek a csapatba.
Na de kár is beszélni róla elmehet majd 35 évesen.
Én csak azt mondom, hogy nem egy játékos ment már el abból a csapatból ahol szerették, tisztelték, alap kezdővolt stb stb stb. Ezek a játékosok nem szerelmesek a csapatba.
Na de kár is beszélni róla elmehet majd 35 évesen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
ÁmenMaxsteel666 írta: ELKÉPZELHETETLEN (Még akkor se, ha idén már nyernénk semmit)
Majd elmegy 6-7-8 év múlva levezetni Brazíliába vagy Amerikába! Addig meg nyeri tovább a trófeákat meg az egyéni címeket!