Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez eszméletlenül jó videóRewolution5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=B1nupvOH ... feature=iv bő Barcelona 08/09/10 összefoglaló...egészségetekre
Hmm...akkor is Iniesta gólja a legszívetmelengetőbbRewolution5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=B1nupvOH ... feature=iv bő Barcelona 08/09/10 összefoglaló...egészségetekre
Nem is a minőség a gond. De pl az avit és sok más fájlt( innen még a wmv-t is) a Sony vegas nem ismer fel. Tudja valaki ez mitől lehet?Rumig írta:Pedig szerintem jó az fcb-videos, de ha még jobb minőséget akarsz, akkor ajánlom a youtube-ot, meccsek után nem sokkal szinte mindig van összefoglaló hd minőségben, csak ezeket rögtön le kell szedni, mert nem sokáig maradnak fenn az oldalon.LM10 írta:Srácok már sokadjára írom le, de még mindig nincs "fix" oldalam amiről szedhetnék le jó barcás vidiket. A tiki-takáról meg az fcb-videos-ról töltögettem, de nem nagyon jók. A Sony vegasom alig ismer fel párat, avit és mást szinte soha. Régen az fcbarcelona.dk-ról szedtem le wmv minőségben, de ott már csak online lehet megtekinteni( lehet miattam) Szóval valaki esetleg nem tud olyan oldalt, ahol az idei gólokat lelehetne szedni jó minőségben?
Pedig szerintem jó az fcb-videos, de ha még jobb minőséget akarsz, akkor ajánlom a youtube-ot, meccsek után nem sokkal szinte mindig van összefoglaló hd minőségben, csak ezeket rögtön le kell szedni, mert nem sokáig maradnak fenn az oldalon.LM10 írta:Srácok már sokadjára írom le, de még mindig nincs "fix" oldalam amiről szedhetnék le jó barcás vidiket. A tiki-takáról meg az fcb-videos-ról töltögettem, de nem nagyon jók. A Sony vegasom alig ismer fel párat, avit és mást szinte soha. Régen az fcbarcelona.dk-ról szedtem le wmv minőségben, de ott már csak online lehet megtekinteni( lehet miattam) Szóval valaki esetleg nem tud olyan oldalt, ahol az idei gólokat lelehetne szedni jó minőségben?
Jeeeee, igen ez a mediterrán ciklon jön szerdán hazánk fölé.
nagy tag ez a Horti,de azért az aranyköpései néha már humorba illőek, ettől függyetlenül élvezet hallgatniColos írta:Hortival: http://www.youtube.com/watch?v=lOONmmbJQi0
gergo9 írta: Nekem vmelyik Somos tesó rémlik, de meg sem közelíti a spanyol kommentátorok reakcióját, bár én is egyszer láttam ill hallottam vmi olyasmivel kommentálta a gólt hogy így sokat fognak beszélni a bírói ítéletekről szval emiatt annyit ne keress annyira nem érdemes
Nekem vmelyik Somos tesó rémlik, de meg sem közelíti a spanyol kommentátorok reakcióját, bár én is egyszer láttam ill hallottam vmi olyasmivel kommentálta a gólt hogy így sokat fognak beszélni a bírói ítéletekről szval emiatt annyit ne keress annyira nem érdemescsababarca írta: Nekem is kéne erről valami infó.
De ha nincs is a teljes meccs,legalább Iniesta gólja magyar kommentárral ha valaki tud róla valamit.
Nekem is kéne erről valami infó.Varga írta:Küldene valaki nekem is valami pontosabb infót erről?ozsimiki írta:Srácok!
Kinek van meg a tavalyi Chelsea-Barca elődöntő? természetesen Hajdú Bével...
(aszhem vele volt,tv6)
aki valamilyen módon felvette,és tudja digizálni,feltehetné valahova, kerestem több torrentoldalon, nincs fent sajnos.
köszi előre is a választ,válaszokat.![]()
Köszi
Küldene valaki nekem is valami pontosabb infót erről?ozsimiki írta:Srácok!
Kinek van meg a tavalyi Chelsea-Barca elődöntő? természetesen Hajdú Bével...
(aszhem vele volt,tv6)
aki valamilyen módon felvette,és tudja digizálni,feltehetné valahova, kerestem több torrentoldalon, nincs fent sajnos.
köszi előre is a választ,válaszokat.
esetleg youtube? beírod az aktuális meccset és highlights és HD... onnan könnyedén letöltheted a videókat...LM10 írta:Tudnátok ajánlani olyan oldlat, ahonnan jó minőségben letölthetők az idei meccseink góljai, és nem AVI formátumú? Régebben egy dán Barcás oldalról lehetett letölteni wmv-ben, de ott már csak online lehet meglesni a gólokat.Előre is kösz!(Tiki-taka, és az fcb-videos, on kívül, ha lehet.)
Nagyon király vidi!