Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aki még nem vette fel ezt a címet: juropoker@hotmail.com, az vegye fel,ott beszéljük meg az asztalt,jelszót,stb... (és ha már felvette,természetesen írjon is rámLG írta:Nekem nagyon necces, de igyekszem. Ha nem jönnék nyugodtan nyomjátok nélkülem.1.asztal, 16:00:
Perrero(az Isten) - Neccesen OK
ElBartimaeus - OK
Sztocy -
Ozsi - OK
LG -
VV19 - OK
Ahogy látom ti hamarabb lenyomtátok mint mi mert mi 2 óráig nyomattuk.miihii írta:A sietős játék eddig nyerő taktika.Cooltiszo írta: Durván kocám volt. Meg hülyén is játszottam (kicsit késésben vagyok), bocs mindenkitől, de ilyen ez a póker.![]()
Az első csörtét én is futtában nyertem meg.Lehet ez volt a baj,most ráértem
![]()
Na,de a vígaszágra,meg a döntőre úgy betáblázom magam,h csak na.
(Ugye dumáltuk közben a továbbjutókat.Visszanéztem és azt írta Bazsa,h a 6os asztaloktól kettő döntőzik és kettő vígasztalódik.Mégis jól emlékeztem)
A sietős játék eddig nyerő taktika.Cooltiszo írta: Durván kocám volt. Meg hülyén is játszottam (kicsit késésben vagyok), bocs mindenkitől, de ilyen ez a póker.
Durván kocám volt. Meg hülyén is játszottam (kicsit késésben vagyok), bocs mindenkitől, de ilyen ez a póker.miihii írta:Kettes asztal:
1.Cooltiszo
2.lui
3.szajko
4.miihii
5.levproff
6.Benga
Az a tripla all in elég durva volt.Az a piszok 6os elszúrta a jó kis potomat QQ-val.Tiszo kezének meg jól jött,rendesen leamortizált engem és szajko-t.Lui még megpróbált felkapaszkodni,de nagy volt a különbség már...
Köszi,Srácok!
Nekem nagyon necces, de igyekszem. Ha nem jönnék nyugodtan nyomjátok nélkülem.1.asztal, 16:00:
Perrero(az Isten) - Neccesen OK
ElBartimaeus - OK
Sztocy -
Ozsi - OK
LG -
VV19 - OK
fcbarca0827 írta:Szintén "pörfekt"!Fecooo írta:nekem jó a vasárnap este 8![]()
3-as asztal vasárnap este: 8 óra:
Fecoo OK
gergo9 OK
danialves OK
Bányász
Faith
fcbarca0827 OK
Megvan.Cooltiszo írta:Akkor sztem vki csinálhat is asztalt (nem vágok semmit, ezért nem csinálom meg én magam).
Megvagyok!lui1698 írta:Nekem jó lenne, de miihii írta, hogy 8 körül ér haza.Cooltiszo írta:kettes asztal:
tudom hoyg 8 van megbeszélve, de amennyiben mindenki benéz ide előbb is, akkor kezdhetnénk hamarabb is (kiscit be vagyok szorítva az estére), de amennyiben ez nem jön össze megy minden a megbeszélte szerint.
És a névadót kihagyni azért elég cink lenne.
Nekem jó lenne, de miihii írta, hogy 8 körül ér haza.Cooltiszo írta:kettes asztal:
tudom hoyg 8 van megbeszélve, de amennyiben mindenki benéz ide előbb is, akkor kezdhetnénk hamarabb is (kiscit be vagyok szorítva az estére), de amennyiben ez nem jön össze megy minden a megbeszélte szerint.
Jah, nekem is jó, bár jobban szeretem az esti időpontokat.Perrero írta:ok, de inkább a 4 -az is necces, de igyekszemVictorValdes19 írta:1.asztal!
Szombat délutánhoz mit szólnátok? 3-4 óra körül. Ha esetleg ez az időpont nem lenne jó, akkor a hétfő, szerda lenne az ideális.
1.asztal, 16:00:
Perrero(az Isten) -
El Bartimaeus -
Sztocy -
Ozsi - OK
LG -
VV19 - OK
Szintén "pörfekt"!Fecooo írta:nekem jó a vasárnap este 8
Nagy a csend a 3-as asztal körülBányász írta: Hármas asztal:
Fecoo
gergo9
danialves
Bányász
Faith
fcbarca0827
Hát nem ilyen későn kéne szólni, mert nem nézi mindenki a fórumot állandóan.S.Agüero írta:4-es asztal!
Nekem jobb lenne a 8 óra ha akkor nyomnánk le, nektek?
Matyi OK
Slither ?
Game ?
Robi OK
Mogyi OK