Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rögtön a meccs után jó bizonySlither írta:Ez nekem is jó és ahogy látom S.Agüero-nak is.robertfcb írta:Négyes asztal:
Game
S.Agüero
Slither
Mogyiii
robertfcb
Nekem egész héten jó, szombat délutántól eltekintve, akár már a mai viccmeccs(magyar-orosz) után tolhatjuk ha gondoljátok.
Kérdés hogy a többiek mikor bukkannak fel. Majd írjátok meg az időpontot, nekem mindegy mikor van (legfeljebb nem leszek ott).
Ez nekem is jó és ahogy látom S.Agüero-nak is.robertfcb írta:Négyes asztal:
Game
S.Agüero
Slither
Mogyiii
robertfcb
Nekem egész héten jó, szombat délutántól eltekintve, akár már a mai viccmeccs(magyar-orosz) után tolhatjuk ha gondoljátok.
Nekem ma jó szinte egéz éjszaka, holnap csak este 10től kb, pénteken,szombaton egész nap nem okés, vasárnap ill hétfőn estefelé okésBányász írta: Hármas asztal:
Fecoo
gergo9
danialves
Bányász
Faith
fcbarca0827
Mikor tudnátok játszani? Ha lehet kérni, ne ma és holnap este, mert 4:05-kor kelek... És, hát közel sem bírom jól a korai kelést... Ezért, már fél 10-kor ágyba esek. De délután, vagy péntektől, bármikor jó. Jövőhéten, már nem lesz gondom, mert az nem gyakorlati hét.Fecooo írta:megint egy asztalnál BazsaBányász írta: Hármas asztal:
Fecoo
gergo9
danialves
Bányász
Faith
fcbarca0827
megint egy asztalnál BazsaBányász írta: Hármas asztal:
Fecoo
gergo9
danialves
Bányász
Faith
fcbarca0827
nah ezt indokoldLG írta:Amúgy mondtam, h NÁLAM a darts sem számít sportnak...
inkább szerencsejáték:Cooltiszo írta:A póker besorolása erősen véleményes ez tény. Se nem klasszikus szerencsejáték, se nem klasszikus sport.
Nálam sportnak számít (de teljesen meg tudom érteni, akinél nem): ugyanis amellett hogy fizikai állóképesség is kell egy-egy hosszabb verseny lenyomásához, a szerencsefaktor hosszabb távon 0-hoz közelít. 1-1 szituban igen nagy szerepe van a szerencsének, de ez hosszabb távon ki is egyenlítődik, és az egész játék egyik fő mondanivalója az, hogy minden információ pénz. Ez már a tudás, tapasztalat, tehetség kérdése, hogy ki mennyire tudja lecsökkenteni a szerencsefaktort bizonyos hívásokkal, olvasatokkal.
A sakk sport, a póker szerencsejáték!LG írta:Sztem inkább maradjon itt! Én személy szerint olyan dolgokat mint a póker v. a sakk sosem tartottam sportnak, meg eleve ez a topic nagyon tág. Jó helyen van itt.Cooltiszo írta:Nincs kedve valamelyik modinak áttennie ezt a topicot az egyéb sportok közé? Vagy csak nálam tartozik oda?
Sztem inkább maradjon itt! Én személy szerint olyan dolgokat mint a póker v. a sakk sosem tartottam sportnak, meg eleve ez a topic nagyon tág. Jó helyen van itt.Cooltiszo írta:Nincs kedve valamelyik modinak áttennie ezt a topicot az egyéb sportok közé? Vagy csak nálam tartozik oda?
Nálam is oda tartozik.Cooltiszo írta:Nincs kedve valamelyik modinak áttennie ezt a topicot az egyéb sportok közé? Vagy csak nálam tartozik oda?
Minden bizonnyal ilyen formában leszCooltiszo írta: A verseny úgy lenne lebonyolítva, hogy kisorsolják az asztalokat, aztán az asztalok megbeszélnek egy időpontot amikor tudnak játszani? (régen vmi hasonló volt a séma)
Sejtettem,h bevárod a jól bevált rajtszámod.Slither írta: Na akkor a szokásos 21. hely az enyém.![]()
Ááááá,most még nem dumálok bele.Majd amikor játszunk!Akinek mondjuk 200-zal több zsetonja lesz,mint nekem,kizáratom mint a pintyfcbarca0827 írta:Mivel a te neved fémjelzi a versenyt,ezért nyugodtan igazgass.![]()
![]()