Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem elfogultság eélkül mondhatom, h Messi megfelel erre a célra. Mind a pályán, mind azon kivül példás a magatartása.
Ugyan ez jutott eszembe nekem is. Keresve sem találhatnánk méltóbb személyt erre a feladatra. Remélem Ő lövi majd a 5200. is és így továbbbarcafan0911 írta:Grat Messinek. Ő szerezte az 5100. gólt és tavaly ő szerezte az 5000. gólt is. Ha van footballista a Barcában aki erre méltó hát az pont ő.![]()
jogos, hogy Messi a mecsss embere...ha ő nincs akkor még az 1 pont se lett volna meg.. Ibrával kapcsolatban: a fizikális erejével visszaél, ezért képezi ő maga a szabálytalanságok 75%-át!Messike írta:áááhh de szép volt az a szabadrúgás gól LEOOO!!!!![]()
![]()
Ma nagyon küzdött ismét:) jó volt:):D
Az a baj,hogy Ibra nem nagyon illik be ide......nem igazán segíti a csapat játékát.........főleg ha még ki is állítja magát...pffff
sztem baxottjó reklám... tetszik az akció nagyon. mellesleg sztem azért lett betiltva, mert ott maradt pár focista mikor felrobbant az épület... tehát meghaltak.Fernando írta:Rewolution, elég elmebeteg ez a reklám amit beraktál. Nem hiába van betiltva. Davids úgy néz ki mint vmi Predator.
http://www.youtube.com/watch?v=w04xmH2S ... re=related ez sem mai darab, de egy jó reklám a régi csilllagokkal Figo, Guardiola, Davidslui1698 írta:Talán ez az?:geridoss írta:Tényleg nagyon jó![OFF] Az megvan esetleg valakinek, amikor Brazília Portugália ellen meccsel a reklámba, és fűzögetik egymást oda-vissza?
Nem tudom, emlékszik-e rá valaki, nem mai darab
http://www.youtube.com/watch?v=drESElcHtEg
És, hogy ne legyen off:
Jó kis reklám, és azon én is néztem, hogy Leo ágakat fejelget a maga mélységével.
azt kérdezi: henry? csak ő enrinek ejti mi meg általában anrinakRewolution5 írta:mit mondd a reklám végén Messi??El fanático írta:Az új Pepsi reklám Leo-val és Henry-val...de, azért érdekes hogy egy 168cm magasságú játékos lefejeli a fát
Talán ez az?:geridoss írta:Tényleg nagyon jó![OFF] Az megvan esetleg valakinek, amikor Brazília Portugália ellen meccsel a reklámba, és fűzögetik egymást oda-vissza?
Nem tudom, emlékszik-e rá valaki, nem mai darab
Szerintem ezt: "Thierry??"Rewolution5 írta:mit mondd a reklám végén Messi??El fanático írta:Az új Pepsi reklám Leo-val és Henry-val...de, azért érdekes hogy egy 168cm magasságú játékos lefejeli a fát
mit mondd a reklám végén Messi??El fanático írta:Az új Pepsi reklám Leo-val és Henry-val...
Bár nem unatkoztam, de mindig jó nézni a mozdulatait. Zseni a gyerek, nincs mit tenni.Rewolution5 írta:Messi skills....ha esetleg unatkoznátok, akkor http://www.youtube.com/watch?v=Za0HzTs2 ... re=related
Ez látszott egész meccsen. Nem egy olyan szitu volt mikor az jött le, hogy nem igazán értik még egymást. Hol Messi választott rossz megoldást, hol Ibra döntött rosszul.Stoichkov írta:én csak azt nem tudom miért nem adta le ibrának amikor 2az1ben vitték... 100% gól lett volna... végig a meccsen azt éreztem, hogy nem nagyon akarnak összejátszani![]()