Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem néztem utána, de biztos nem a 2. 11-etek volt. Hiszen a Villarreal ellen eleve ott volt 2, és sztem azon kívül volt jó néhány.Pedro10 írta:"Nem telhet el már meccs real tizi nélkül "
Már a másodikat kapja idén a bajnokságban. Az jó sok.
16fcbarca0827 írta: Higuain nagyon jó. 16 gól, csak a bajnokságban!![]()
![]()
(Hirtelen nem vágom: Messi, mennyinél tart?)
nem láttam Van der Vaarton hogy kényszeritette volna a védőt arra, hogy könyököljön beleA madrid minden meccsen kap büntetőt...
De őket sújtják a bírók ha nem tudná itt mindenki...szajko írta:A madrid minden meccsen kap büntetőt...
És azon is ment a vita hetekig, hogy jogos vagy nem jogos.szajko írta:A madrid minden meccsen kap büntetőt...
Mi idén hányat kaptunk? Én csak az Espanyol ellenire emlékszem.
Hát azért azt meg kell mondjam,ha a Tenerife szekerét tolja is a bíró néha,azért a győzelem úgy is kötelező,egyébként abszolút nem meggyőző a játék,helyenként bíztató,de ha egyszer nem a Tenerife lesz az ellenfél és ugyanígy hagyjuk lőni őket,baj lehet.Fernando írta:Mintha olyan baromi sokat nyomna latba, hogy mi vagy te mit mondunk. Kötelező 3 pont a Realnak, mint ahogyan este nekünk is a Málaga ellen. Itt az idő kijönni a hullámvölgyből. A forduló után szerintem nem sok minden fog változni és továbbra is csak a seggünket látja majd a Madrid.zsuni írta:én is hallottam, de a kapus kezéből továbbra sem szokás kirugdosni meg kifejelgetni a labdát. mind1. itt ugyis mindenki szabályosnak fogja tekinteniAmúgy valamelyik kommentár valamikor azt mondta,hogy már nincs ez a kapustámadásos szabály...de lehet csak halucináltam.
Mintha olyan baromi sokat nyomna latba, hogy mi vagy te mit mondunk. Kötelező 3 pont a Realnak, mint ahogyan este nekünk is a Málaga ellen. Itt az idő kijönni a hullámvölgyből. A forduló után szerintem nem sok minden fog változni és továbbra is csak a seggünket látja majd a Madrid.zsuni írta:én is hallottam, de a kapus kezéből továbbra sem szokás kirugdosni meg kifejelgetni a labdát. mind1. itt ugyis mindenki szabályosnak fogja tekinteniAmúgy valamelyik kommentár valamikor azt mondta,hogy már nincs ez a kapustámadásos szabály...de lehet csak halucináltam.
Én nem tekintem semminek mert nem láttam.Nem tudom hogy szól ilyenekre a szabály,ha fogta Casillas két kézzel biztosan,akkor szabálytalan szvsz.zsuni írta: én is hallottam, de a kapus kezéből továbbra sem szokás kirugdosni meg kifejelgetni a labdát. mind1. itt ugyis mindenki szabályosnak fogja tekinteni
én is hallottam, de a kapus kezéből továbbra sem szokás kirugdosni meg kifejelgetni a labdát. mind1. itt ugyis mindenki szabályosnak fogja tekinteniAmúgy valamelyik kommentár valamikor azt mondta,hogy már nincs ez a kapustámadásos szabály...de lehet csak halucináltam.
Hát miért nem fogta erősebben?zsuni írta:Casillas megfogta a beadást két kézzel, a csatár meg kifejelte a kezéből. az 5ösönEgyébként mi volt,mit csinált a bíró?
Casillas megfogta a beadást két kézzel, a csatár meg kifejelte a kezéből. az 5ösönEgyébként mi volt,mit csinált a bíró?
Mint nektek a Villareal elleni tizit?zsuni írta:azt a bíró rúgta gyakorlatilag.Jól kezdte a 2. félidőt a Tenerife, 1 perc után betaláltak csak így tovább.16(Hirtelen nem vágom: Messi, mennyinél tart?)
azt a bíró rúgta gyakorlatilag.Jól kezdte a 2. félidőt a Tenerife, 1 perc után betaláltak csak így tovább.
16(Hirtelen nem vágom: Messi, mennyinél tart?)
Evel egyet kell hogy értsek a második félidőben simmán nyerhettünk volna ha legalább a csapat fele megtett volna mindent azért, hogy hozzuk a mérkőzést. De könnyen megelégedtünk az 1-1 el és tényleg az jött le ha pár perc játékkal (még nem is nagy hajtással) sikerül goltszerezni akkor minek hajtsunk úgy is simán hozzuk a hazait.ozsimiki írta: nálam bele fér mindig a gyengébb teljesítmény,főleg idegenben,de most nem tetszett az első félidő (érthető),és ugyanannyira nem tetszett 1-1 után a mentalitásunk,mert szerintem ezzel 100000%ig lenéztük megint a hazaiakat.hogy hát te 1-1el fordulunk esélyetek sincs (valószínű így is van,de nem szabadna ezt így "tudatni",hanem inkább mutatni)...
szóval a hozzáállás az nálam alap,és ha jó hozzáállással egyszerűen nem megy,és nem jön össze semmi,nem csinálok belőle tragédiát,és nem is szidok semmit, ma nem ez az eset volt...