Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért amikor ezzel jöttök, elfelejtitek, h miért is van olyan rossz formában Touré. Azért mert teljesen érthetetlen okból fél évig nem játszatta Pep, helyette egy bohócot erőltetett, aki akkor volt képes elfogadhatót nyújtani, amikor a csapatnak nagyon ment körülötte, máskor rendre jöttek a hibák. A másik dolog, meg h Touré-tól már láttuk, h mire képes, amikor megy neki, és letett már annyit az asztalra, h bármikor szívesebben látom a kezdőbe, mint a Circus Maximust.ElBartimaeus írta:Az utóbbi meccseken nagyon nem. Touré lassabb és körülményesebb volt, de itt jó szokás szidni Busit és vakon isteníteni Tourét.hÓgOlyÓ írta:ViccViccVicc........
Egyszerűen nem tudom Pepnek ezen döntéseit feldolgozni.
Touré klasszisokkal jobb, mint Busi!!!
Az egyetlen dolog, amiért most inkább az elefántcsontpartit játszatnám az az, hogy lendüljön formába, "épüljön vissza" a csapatba. De ezzel elvenné a még nagyon fiatal Busitól a lehetőséget, ami miatt nem fejlődne olyan jól.
Nehéz döntés, így talán inkább a pillanatnyi forma, a motiváltság, sérülés, betegség, stb függvényében raknák valakit a kezdőbe, talán Pep is így cselekszik, ebben az esetben éppen Busquets áll jobban...
Igen, így van. De Touré tett az istenítésért, Buzkec meg a szidásért.de itt jó szokás szidni Busit és vakon isteníteni Tourét.
Az utóbbi meccseken nagyon nem. Touré lassabb és körülményesebb volt, de itt jó szokás szidni Busit és vakon isteníteni Tourét.hÓgOlyÓ írta:ViccViccVicc........
Egyszerűen nem tudom Pepnek ezen döntéseit feldolgozni.
Touré klasszisokkal jobb, mint Busi!!!
Viszont, ha személyes okokból padozik a világ egyik legjobb vkp-ja akkor az nagyon, de nagyon nagy butaság Pep részéről.Rivaldo11 írta:Nem értem...ha tényleg nem kezd, az hatalmas hiba. Lassan én is azt kezdem hinni, hogy Pep nem szereti a srácot. Nem lehet más ok a mellőzésére.
szerintem még mindíg a sérülésével bajlódik...... mihamarabb épüljön fel.....levproff írta:Nem hittem volna, hogy valaha is ezt fogom írni, de örültem, hogy Pep lecserélte viszonylag hamar.
Ilyen lassan mozgó focistát rég láttam focipályán, mint amilyen Toure volt tegnap.
Komolyan mondom a TV elött gyorsabban szotyiztam, mint ahogy Ő játszott.
Remélem összakapja magát, mert most nagyon kéne egy jó formában lévő Toure.
Én is szívből örülök, hogy tervezi a maradást, de ne kiabáljuk el. Még mindig aggódok a Yaya miatt...Sanama írta:Na akkor meg lehet nyugodni, jövőre is itt lesz a szikla.
Az a napszemüeges kép nagyon komoly.
A Szökésből idézi számomra a néger titkosügynököt(Wyatt,asszem)
Külön öröm,h beszélt az ügynökéről is.Így már tudható,h nem közvetlenül Yaya "sírt" a mellőzés miatt,hanem a képviselője.Ennek nagyon örülök,nemkülönben annak,h szólt is neki,h egy kicsit vegyen vissza az arcábólSanama írta:Na akkor meg lehet nyugodni, jövőre is itt lesz a szikla.
Az a napszemüeges kép nagyon komoly.
A Szökésből idézi számomra a néger titkosügynököt(Wyatt,asszem)
Bezony,mostantól ugrik a majom a vízbe.Slither írta:Remélhetőleg mostantól több játékidőt kap majd, nem lehet már mellébeszélni, ha tavasszal se játszik...