Talma írta:Gólt lőtt? Gólt. Egyedül ő tudott gólt lőni? Egyedül ő. Ezzel nagyjából le is írtam a dolgokat.
Azért ez közel sem ilyen egyszerű. Ha más ált volna a helyén, az is lehet hogy egyből belövi, nagy ziccer volt. De ez lényegtelen.
Ibrahimovic jobb játékos, mint Eto'o, egyszerűen jobbak a képességei. Gólerősebbnek majd meglátjuk, ki bizonyul.
Egy biztos, nagyon jól játszott egy hosszú perióduson keresztül, nem azzal van a gond, hogy hogyan illeszkedik a játékunkba.
Most iszonyatosan formán kívül van, ahogy egyébként az egész csapat is.
Tény hogy szinte csak rossz irányba pattan a labda róla mostanában, de az is tény, amit Pep is kiemelt, sokszor nagyon jól indul egyszerűen nem találják labdával, nem veszik észre.
Akik itt a statisztikákkal és még mindig Samuval nyomulnak, azoknak üzennék annyit, hogy az igazán fontos a gól-gólpassz mutató, ha egyáltalán bármi értelme van adatokkal hadakozni.
És abban nincs elmaradva Eto'otól, arról nem is beszélve hogy mondom: most van rossz formában. Emlékeztetnék mindenkit, hogy Samu tavasszal kb 10-12 meccsen keresztül hagyott ki meccsenként átlag 6-8 ziccert, úgy hogy mögötte összehasonlíthatatlanul jobban muzsikált akkor mindenki, és az egész csapat is.
Az idegbaj kerülget sokszor engem is amikor játszani látom mostanában, de előbb-utóbb újra belejön, ha valaki motivált ebben a csapatban még címek miatt, az ő.
Amit viszont nagyon gyorsan kivennék a játékából, és nem is értem mért nem szólnak rá, vagy miért nem hagyja magától abba, az a felíveléseknél az egyből visszatett labda. Meg se próbálja lekezelni, vagy kapufelé venni az irányt, már levegőből visszatenné vkinek, és nem túlzás, 85-90%ban egyszerűen rossz helyre megy.
Nagyon gyorsan abba kéne ezt a hagyni, illetve picit jobban figyelni a lesekre, baromi sokszor ragad ott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila