Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
erre még reagálnék... ez engem is bosszant! nem azért mert miért kezd el, hanem MIÉRT NEKI KELL???? Xavi kupa kiesés után volt pár jó meccse, de azóta megint, nagy alibi, hol vannak azok a lefordulások kényszerítők, indítások amiket tavaly csinált? Ma is, 16osnál, 4 a 4be lehettek, erre vissza passzolja középpályára, nem egy lögybölés, nem egy kényszerítő, nem egy csel, nem egy lövés. Iniesta hagyján, bár utóbbi 3 meccs neki se lesz ott a polcon DVD-n.de ha vkp posztot játszik akkor ne kezdjen el cselezgetni könyörgöm
Ez egy top hsz, ne haragudj, de erről süt az elfogultság... Eladott labdák? 1-re emlékszem, de az se az a tipikus, odagurítom elé, hanem letámadták, megzavarták és nem is kellett volna megkapni... Az hogy fetreng, meg az ő dolga, neki fáj nem neked, nem nekem... Azért Alves haláltusájához képest ez még csak béta verzió...Sanama írta:...
Első két személy által leírtak igazak lennének, nem szaros kis 1:1nek kéne örülnünk.Ini, Xavi: több előrepassz, biztosabb labdatartás, sokkal gyorsabban reagáltak dolgokra, mint 16-os társuk, akinek több buta megoldása, labdavesaztése volt.
Messi: Így is a meccs legveszélyesebb embere volt. Egy jó lövés, ami épp, hogy Lehmanról kapufára pattant. (mondjuk mák lett volna, ha be megy:D). Hosszú időre eltünt, de a végén, ha nem állítják meg - amiből a kakaskodás és sárga lett, lehet, hogy 1-2 az végeredmény. Hiányzik neki Alves is...
Ibra: Lőtt egy gólt
Ini, Xavi: több előrepassz, biztosabb labdatartás, sokkal gyorsabban reagáltak dolgokra, mint 16-os társuk, akinek több buta megoldása, labdavesaztése volt.kennyke04 írta: Ha megmondod hogy az általam említett 4es mivel volt jobb mint Sergio, akkor elfogadom... mivel én ezzel nem Sergio-t akartam kiemelni, hanem a többiek teljesítményét 0-ról mínuszra redukálni. De nem ő volt az, aki gyenge volt a középpályán illetve elől...
Yaya idén mikor játszott, nekem nem váltotta meg a világot, pedig világ legjobb vkp. jának tartom, de tett annyit ma Sergio is, mint ő és akkor még Yaya-nak kb most kellett volna felépülni, de már hétvégén játszani kényszerült.
Ha megmondod hogy az általam említett 4es mivel volt jobb mint Sergio, akkor elfogadom... mivel én ezzel nem Sergio-t akartam kiemelni, hanem a többiek teljesítményét 0-ról mínuszra redukálni. De nem ő volt az, aki gyenge volt a középpályán illetve elől...petejke írta:1. Ha nálad az "elképzelés", hogy visszapasszolja a mögötte álló védőhöz, akkor igen, csúcs ez a srác!
2. Touré legrosszabb formájában is 1000szer jobb, mint Busquets manapság. Viszont, ha a jelenlegi formákat hasonlítsuk össze, akkor még egy 0-t odaírhatok Yaya szorzojához.
Kapjon lehetőséget, de annyit mint pl Pedro, aki azért lazán beférne a kezdőbe és senki sem sírna a teljesítménye miatt.
1. Ha nálad az "elképzelés", hogy visszapasszolja a mögötte álló védőhöz, akkor igen, csúcs ez a srác!kennyke04 írta: 1. több elképzelés volt a srácban egyedül mint Ini, Xavi, Messi, Ibra 4esbe
2. Yaya hátsóját meg kéne hagyni színre olyan, amilyen, mivel a csávó sajnos hulla gyenge tavalyi Yayahoz képest...
1. több elképzelés volt a srácban egyedül mint Ini, Xavi, Messi, Ibra 4esbemezenga írta:Hát ez a gyerek meg egyre töketlenebb lesz. Elkap az ideg mikor játszani látom. Főleg mikor Toure helyett játszik.
Nekem egyre inkább ugy tűnik h Toure el fog menni nyáron(és már meg is értem)
Kérlek szépen én ezt azért írtam,mert mindig is védtem a játékost,és őt is nagyra tartom!westerngom írta:- sajnálatra méltó, ha valaki csak ezért jár közénk.....gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?![]()
Miért kellene valakibe is belekötni, ha tudásához mérten elfogadhatót nyújt a pályán? Tegnap, tudásához mérten jól nyomta! Voltak csetlései botlásai, de ezt a fizikumának és felépítésének lehet főként betudni. Ellenben voltak pengés villanásai és asszisztjai is!
Nem igazán értem az ilyen bekiabálásokat!
Ezt sose értettem. Ha nem megy a csapatnak, akor se messinek, se Ininek, se Xavinak nem megy... De ezt csak Businál hozzátok fel. Nem egészen értem. Egy fiatal vkp. hogyan tudná felpörgetni a csapatot? Vagy az a gond, hogy akkor több az eladott labda? mert annak kb a fele tényleg Xavi-Ini kezelésén múlik... Szóval nem csak az ő hibája ez. Tudom, hogy hülyén hangzik, de majd lessétek meg meccsen - bár nem kívánom, hogy rossz formában lévő Barcát lássun egyhamar -, nem mondok hülyeségetRewolution5 írta:
lehet, de nem érdmli meg ...amúgy ez a játékos tipikus olyan h:
-ha megy a csapatnak, megy Busquetsnek is
-ha nemmegy a csapatnak, akkor Busquets is gyér teljesítményt nyújt...
lehet, de nem érdmli meg ...amúgy ez a játékos tipikus olyan h:gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?

- sajnálatra méltó, ha valaki csak ezért jár közénk.....gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?
Talán, mert nem vkp-t játszott?gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?
Sztem nem alaptalan az összehasonlítás, amikor Rijkaardal dupláztunk, és nagyon ment a csapatnak, akkor Oleguerel sem volt probléma. Én pont ugyanezt látom Busquetsnél, amikor körülötte jó a csapat, akkor ő is viszonylag jó, de ha nem, akkor megmutatkoznak a gyengeségei. Abban is egyet értek, h a fizikuma sem a legmegfelelőbb a vkp posztra, sokszor kijön a gyengesége. Én biztos vagyok benne, h ekkora hátszél nélkül nem futott be volna ekkora karriert, nagyon szerencsés fickó. Sztem ha egy kis csapatból kéne feltörnie, sosem jutna el a világ egyik legjobb csapatába.westerngom írta:Igen... ez az Oleguer-es hasonlítás erős és alaptalan!socio66 írta:Nem tudom mi baj van vele.
Első évében valósággal berobbant,jól játszott,megbízható volt,be lehetett vetni többek között egy Klasszikuson,vagy a Bl-döntőn is.
Idén tény,hogy kicsit megrekedt a fejlődésben,és valamiért bizonytalanabb is lett,de azért én még így sem sz.rom össze magam,ha ő kezd egy meccsen.
Van benne potenciál,és ezt csak az nem látja,akit elvakít a Touré mellőzöttségéből fakadó csalódottsága.
Oleguer-el meg ne hasonlítsuk már össze,jézusom..![]()
Személy szerint engem nem vakít el semmi és csalódott sem vagyok, talán inkább konzekvens!
Igen... ez az Oleguer-es hasonlítás erős és alaptalan!socio66 írta:Nem tudom mi baj van vele.
Első évében valósággal berobbant,jól játszott,megbízható volt,be lehetett vetni többek között egy Klasszikuson,vagy a Bl-döntőn is.
Idén tény,hogy kicsit megrekedt a fejlődésben,és valamiért bizonytalanabb is lett,de azért én még így sem sz.rom össze magam,ha ő kezd egy meccsen.
Van benne potenciál,és ezt csak az nem látja,akit elvakít a Touré mellőzöttségéből fakadó csalódottsága.
Oleguer-el meg ne hasonlítsuk már össze,jézusom..