Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, elég gyenge volt, ettől függetlenül,ő szerezte a gólt,és könnyítette meg ezáltal a helyzetünket (tudom tudom bárki belőtte volna a kipattanót,de ő tette,ő volt ott)danko94 írta:Mondjuk mentségére szóljon, hogy se Messi se Henry és Ini sem volt az igazi.
Kihagyta a kihagyhatatlant is...Az más kérdés, hogy mákja volt és visszapattant elé. Ma szintén gyenge volt, bár a gólja után volt vagy 5 jó perce és megint hozta a szokásos görénységeit. (odatérdelés arréblökés stb) Szedd össze magad Ibra. Mondjuk mentségére szóljon, hogy se Messi se Henry és Ini sem volt az igazi.Boixos írta:azért egyszer úgy ért hozzá. igaz, az az 52. percben volt.Andris írta:50 perc alatt egyszer sem ért labdához úgy, hogy jó lett volna. Semmi költői túlzás.
Pedig lehet. Azért sztem ha nagyon akarnánk meg lehetne számolni, h Rijkaard óta hány gólt szereztük távoli lövésből, a szabadrúgásokat nem bele számolva. Azt biztos, h nem sokat. Anno még Ronaldinho lőtt párat, de rajta kívül is voltak is, vannak is kiváló lövők, mégis alig van távoli lövés. Ha van, akkor is lapos és gyatra, vagy az általad említett Alves kilövi az űrbe. De pl. olyan nagy lövők, mint Henry, Ibra, Keita, Touré, Márquez nem is nagyon próbálkoznak. Nem is beszélve arról, h nem kell jó lövőnek lenni, néha csak úgy meg lehet próbálni szerényebb lövőtechnikájú embereknek is, a Chelsea ellen épp egy ilyen Iniesta góllal jutottunk tovább.Nem hinném, hogy megtiltaná azt Pep főnök, hogy tényleg jó lövőhelyzetben 16-ról, ha ő van legelőrébb, akkor soha se lőjön, inkább passzoljon hátra.
"(...)Kicsit reformálja meg a csapat játékát ilyen téren.(...)"Sanama írta:Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?
Majd ő idejön és megreformálja a játékot.
Vagy csak én táplálok rossz gondolatokat arról,hogy itt Pep a főnök?
Jah,az biztos.Nehéz is lenne,ha egyszer nem is kerül annyiszor helyzetbe.Mikaos írta:Valahol láttam egy statisztikát, miszerint a 12 góljából 7 az első kapura lövéséből született!!! (beleszámolták a szabadrúgásgólját, és a 11-est is)
Na, ez viszont nem semmi! Az biztos, hogy ő nem packáz el 5-10 helyzetet egy meccsen. (bár az Atlético ellen lőhetett volna még bátrabban...)
mint ahogy én is.MichaaBee írta:Ez egy fórum. Azért csak leírhatja, hogy ő miképp tenné a dolgát.Sanama írta:Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?
Vagy csak én táplálok rossz gondolatokat arról,hogy itt Pep a főnök?![]()
Ez egy fórum. Azért csak leírhatja, hogy ő miképp tenné a dolgát.Sanama írta:Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?
Vagy csak én táplálok rossz gondolatokat arról,hogy itt Pep a főnök?
Szerintem meg nem minden helyzetéven tudja rálőni, tehát ezért nem helyes az, hogy nem packáz el annyi helyzetet. Az viszont biztos, hogy gyilkosan lő, ezért lőjön gyorsabban, egyből, kapásból, távolról, kicsit reformálja meg a csapat játékát ilyen téren! Idővel jobban kilépnének ezekre és akkor könnyebben lehet majd beindítani. (Ezek a lövések bárkire igazak, csak Ibra tényleg talán a legjobban lövő játékos, bár Rooney verseng vele.)Mikaos írta:Valahol láttam egy statisztikát, miszerint a 12 góljából 7 az első kapura lövéséből született!!! (beleszámolták a szabadrúgásgólját, és a 11-est is)
Na, ez viszont nem semmi! Az biztos, hogy ő nem packáz el 5-10 helyzetet egy meccsen. (bár az Atlético ellen lőhetett volna még bátrabban...)
Sanama írta:Most eddig mindenki azt hangoztatta,hogy csak olyan ne legyen mint az Interben. Értem ezt arra,hogy nagyképű,laza,gusztustalan.
Most pedig már az Interi önmagát hiányoljátok?
Jó értem én,hogy mire értitek,viszont ott azt csinált amit akart...
Ő volt a király, a csillag, tenyerén hordozta Mourinho.
Itt nem belőle áll a csapat.
Nézzétek meg:
Tavaly Interben 26gólt lőtt? és mellette a társak? volt aki 15fölé jutott? nem hiszem.
Itt meg már ő 13körül van, Messi többnél, Pedro is valahol ott körül...
Ha nem lő gólt az a baj, ha gólt lő akkor miért nem lő 1el többet...?!
ui: Ettől függetlenül mostanság pocsék a svéd, több kell tőle,csak hogy nemhogy kapjak a fejemre...
Szerintem az lehet, hogy Interben szabad kezet kapott, és láttuk is milyen szemtelen pimasz gólokat ragasztott az ellenfél kapujába. Itt ugyan meglett nevelve és tudja, hogy nem egyedül van de azt hiszem átestünk igy a ló túloldalára mivel Ibra egyik főjellemzője hogy lehetetlen helyzetből is gólt rúg.senkialfonz40 írta:Most viszont egyetértek Veled, szerintem is mentális gondok vannak, nem ezt az Ibrát láttuk az Interben, ha helyzetbe került nem nagyon tudtak hozzáférni, itt meg rendre visszaveszi a labdát vagy cselezni próbál rossz irányba, ahelyett, hogy ráverné. A múlt meccsen egyszer vette úgy át optimálisan, hogy lövés lett belőle, pedig ezzel nem lenne semmi gond, mert előbb-utóbb betalálna. Sajna nem játszik jól, szerintem is többet kellene mozognia, csak bízni tudok benne, hogy lesz jobb is.ElBartimaeus írta:....
Most viszont egyetértek Veled, szerintem is mentális gondok vannak, nem ezt az Ibrát láttuk az Interben, ha helyzetbe került nem nagyon tudtak hozzáférni, itt meg rendre visszaveszi a labdát vagy cselezni próbál rossz irányba, ahelyett, hogy ráverné. A múlt meccsen egyszer vette úgy át optimálisan, hogy lövés lett belőle, pedig ezzel nem lenne semmi gond, mert előbb-utóbb betalálna. Sajna nem játszik jól, szerintem is többet kellene mozognia, csak bízni tudok benne, hogy lesz jobb is.ElBartimaeus írta:....
Már bocsi az offért, de ez szemet szúrt.balazsfoci írta:Bojan bejött és azalatt az idő alatt majdnem gólpasszt adott, és dinamikusabban játszott.
geridoss írta:Bojan viszont hatalmas csalódás volt számomra. Nagyon bírom a srácot, de ez nem volt semmi se. Kétszer volt nála a labda, és akkor is eladta azt hiszem. Oké, tizenöt perc alatt nehéz megváltani a világot, de abból kell élni, ami van.
Ezek egyben Cruyff "baromságai" is...ő pedig szakember. Nem mondom, hogy tévedhetetlen, de legalább akkor is egy hozzáértő ember véleménye. (Pl. ő mondta a kamerás-dolgot, de ezt szerintem nem szó szerint kell érteni, hanem gyakorlatilag így fogalmazta meg a "laikus néző" szemszögét.)LG írta:Meg pont ti elvakult Henry fanatikusként szoktátok kiemelni minden egyes értékelhető megmozdulását, a 1-2 sikeres passzát, a szögletszerzéseket, meg, h amikor nem mutatja a kamera, akkor rengetedet dolgozik(komolyan nem én találom ki ezeket, a ti baromságaitokból szemezgetek.),MR. TROMORT777 írta:Érdekes...
Amikor Henry vissza passzon kívül nem csinál mást, akkor egy ....... itt a fórumon.
Ha Ibra csinálja ugyanezt, akkor meg egész jó. Pfff