Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem nagyon akar maradnibalances írta:Azért kíváncsi lennék h a barca hol lenne ha Messi is lesérült volna két hónapra , úgy mint ronaldo még anno... mert ha éppen a barcának nem megy a játék mindenki ettől a kis porbafingó argentíntól várja a megváltást!és lehet itt mondani h simán pótolható , de nem hinném h pl aza zsidó orrú annyira villogott volna mostanság még ha az arsenal ellen be is talált kétszer...
Amint törlöm az előzőt rögtön ez fogad.Kelemen Berti írta:és a Reálból vagy 3 ember ki van állítvaZolika10 írta:És Faragó Ricsikével...Lionel Kicsi Messi írta: és hajdu b. istván kommentálásávalxD
mindkettő mehetne,nem érdekel a szövegük,én,meg legtöbben nem madridistán elemeztük a meccsüket,hanem itt.Slither írta:Getti hasonló cipőben.Bányász írta:ferninho nevű madridista provokált az élő topikban...sztem pihenjen.
Nem inkább Gettire gondolsz? Bár látom már helyrerakták.Bányász írta:ferninho nevű madridista provokált az élő topikban...sztem pihenjen.
beszarásDrigo írta:katalunya írta:próbálok nyugott maradni,de láttam ezt a topicot és most ki kell írnom magamból![]()
szinte mindennap mostanába lemegyek egy kicsit dekázgatni,trükközgetni és amiket látok youtubon sikerül is...de ma reggel lementem(hála a bkv-nak) és egyszerűen 15-20-nál többet nem tuttam dekázni,nem hogy trükköket cisnálni...szétvetett az ideg,ez szenzációs lesz a kövi hétre mikor már edzések is lesznek...ráadásul most lehet h a barátnőm az már ex-barátnő lesz...
bocs mindenkinek,ezt muszáj volt ezeket leírnom mer tiszta ideg vagyok
Ez most azt akarja elmagyarázni, hogy a bkv miatt nem tud dekázni???
háháháhááháháháháháháháháháháháháháhhá
Ennyi birkát.
katalunya írta:próbálok nyugott maradni,de láttam ezt a topicot és most ki kell írnom magamból![]()
szinte mindennap mostanába lemegyek egy kicsit dekázgatni,trükközgetni és amiket látok youtubon sikerül is...de ma reggel lementem(hála a bkv-nak) és egyszerűen 15-20-nál többet nem tuttam dekázni,nem hogy trükköket cisnálni...szétvetett az ideg,ez szenzációs lesz a kövi hétre mikor már edzések is lesznek...ráadásul most lehet h a barátnőm az már ex-barátnő lesz...
bocs mindenkinek,ezt muszáj volt ezeket leírnom mer tiszta ideg vagyok
Shark írta:Ez a szerencsétlen oldalreklámozgatós hülyegyerek megint itt van.
89.148.69.216 Itt az ip-je, ha ez segít vmit.
drogbavbt írta:ki a [auto_cenzúra] mert realos képet felrakni egy barcelonás oldalra ,azonnal vegye le!!!ezt nem szabadna megengedni egy adminnak!!!hajrá barcelona!!!
ki a király népmuvészeti cserépedény real,ezt csináljátok utánunk amit mi 2009-ben!!!
minden kupa a miénk volt ,van,és lesz!!!messi mutazsd meg mi a foci annak a papagáj c.ronaldonak!!!