Élő közvetítések 09/10
-
- Director del Fútbol
Gábornál még rövidebben:
Buszkecc katasztrófa, amióta fejbeverték az anyja nevét se tudja.
Ibra-Marquez méltatlan ma a barca mezhez.
Abidal úgy takarította volna le a gólnál a gyereket, hogy Maxwell csak ámulna.
A hullámvölgy látható, nem kisiklás és komolyan jelen van. ÓRIÁSI NULLA.
Buszkecc katasztrófa, amióta fejbeverték az anyja nevét se tudja.
Ibra-Marquez méltatlan ma a barca mezhez.
Abidal úgy takarította volna le a gólnál a gyereket, hogy Maxwell csak ámulna.
A hullámvölgy látható, nem kisiklás és komolyan jelen van. ÓRIÁSI NULLA.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- albicelesteX
- A Vadász
Eddig ez halovány!Na de ne adjuk fel elvégre nem macskajancsik játszanak nálunk!Gyerünk gyerekek!!!!Egyébként katasztrofális a helyzet minden poszton!Asszem Puyolt el kell felejteni Alves pótlására..Marquez is lassan eléri hogy 10 perces játékos lesz!Busquets szörnyű!Ő a legdühítőbb!Visszatért Oleguer...

-
- Entrenador del Barça
Hetek óta egy szó jellemzi a játékunkat. Sz**.
Néha olyan, mintha kívűlről figyelnénk a meccset. Most áldom aszerencsét, hogy a Stuttgart az ellenfél egy komolyabb csapat ellen már égnénk vagy hárommal. A támadójátékunk katasztrófa, semmi átlövés, semmi szélen vezetett támadás és semmi egyéni villanás.
Néha olyan, mintha kívűlről figyelnénk a meccset. Most áldom aszerencsét, hogy a Stuttgart az ellenfél egy komolyabb csapat ellen már égnénk vagy hárommal. A támadójátékunk katasztrófa, semmi átlövés, semmi szélen vezetett támadás és semmi egyéni villanás.
hát ez valóban roppant harmatos.
nem igazán látom az elképzelést,
ibra nevét csak akkor mondták,
mikor lesen volt, vagy durvult,
rafa egy állat,örülhetünk,
hogy nem kaptunk 11-st,
és hogy nem vezetnek 3mal.
nem igazán látom az elképzelést,
ibra nevét csak akkor mondták,
mikor lesen volt, vagy durvult,
rafa egy állat,örülhetünk,
hogy nem kaptunk 11-st,
és hogy nem vezetnek 3mal.
hogy keveredik ide most a Real???Boixos írta:mákunk volt.ferninho írta:ezt hogy úsztátok meg idáig 1 góllal?![]()
és azért Márquez is.... simán befújható 11-es... plusz piros...![]()
de azért annyira ne örömködjél, nektek a végén is ennyi maradt, nekünk meg van még egy félidőnyi szenvedés... vagy fieszta... de ahhoz pepnek át kell mennie hortátorba az öltözőben.
amúgy mi kb még talán ennél is rosszabbak voltunk

még mindig nem értem hogy hozták össze azt a meccset CR-ék....
de még mindig nem értem hogy jött ide a Real?
itt ha nem szedi össze félidőben Pep a csapatát és egy kis több szerencséje lesz a Stuttgartnak a helyzeteinél akár 3-4 gól is lehet a különbség... bár szvsz Pep megoldja

madridista
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szünetben jó lenne meghúzni ezt a cserét.Rivaldo11 írta: Busquets heklyére Ininek kellene visszalépnie, Henry meg öjjön a szélre.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
C.R, ha elesik egy fűszálban, akkor már 11-es. Ennyit erről. Mi alig kapunk 11-est, pedig mi vagyunk a legtámadóbb csapat a világon - ti meg meccsenként kapjátok a kamu 11-ket a kontráitokraGetti írta:Na generálok egy kis vitát. Hogy ítélitek meg a szabálytalankodásokat?
1: ibra aláfutott a gyereknek és még ő kapott szabadot. majd beletérdelt. (11-es?, piros?)
2: marqueznek köze nem votl a labdához, háttal állt neki, csak könyökössel arrébbpakolta a svábot, aki a labdáér ment
3: pique kéz, nem leszorított, irányt változtatott a labda
kb. ennyit a bl tisztaságáról

- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Ez az rakjuk ki Iniestát szélre...!Istenem és Xavi Busquets -sel mit csináljon????? nem kell balszélsőt venni, Henry meg padozzon csak!! GO Sergi, Grat Pep
Hát sajnos még a Real is többet mutatott a Lyon ellen. Én most már csak Alvesért imádkozok.
- gianni
- Entrenador del Barça
Szerintem nálad már megvolt a pizsamaosztás.boixosnois írta:3-0 vagy kettő null lesz oda.
Talán a bajnokságban még lehet vmi de szerintem az meg a realé lesz.
Pár éve még két bajnoki cím után lettünk hulla gyengék és nem nyertek semmit, idén már egy év után következik be!!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Na a félidőben (bár Pep úgyse cserél a félidőben
) jöhetne Pedro Busquets helyére. Ini vissza kp-ra és meg is van fordítva a meccs!
A meccs vége 1:1, vagy 1:2 lesz. Kikapni biztos nem fogunk. (Igaz úgy gondolom, ha 2:0-ra kikapnánk, akkor is simán mennénk végül tovább!)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.23. 21:37:14-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Alvés és középre Iniesta nagyon hiányzik. Két vkp-vel és egy félig sérül Xavival itt ne várjon senki játékot... Jobb szélen semmi játék nincs, Ibrát nem keressük labdával. Sergit mindenképp le kéne hozni és a kp-t egy kicsit aktiválni, illetve nem tudom Alves mennyire bevethető állapotban van. Márquezt lehoznám mert benne van a piros eléggé. Kp.. Pep kiosztja a lapokat akkor lehozzuk ezt a meccset simán.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Llegenda del Barça
marquez aljas, puyolnak messi annyit segít vissza mint én, iniesta detto a másik oldalt. buszketsz nem tudom mit képzel magáról, touré nyugtatóval játszik. xavinak volt 2 passza, az is rossz, ibra meg inkébb szóljon ha nem akar játszani...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Röviden: Ez egy F*s. Puyol gyenge, Marquez nevetséges. Nem tudom mit képzel magáról ez a társaság, de ez SZÉGYEN! Szégyen a hozzáállás, szégyen a semmittevés, szégyen ez a teljesítmény! Remélem Pep minimum leszedi a fejüket, mert ez nem elég semmire sem!
Busquets heklyére Ininek kellene visszalépnie, Henry meg öjjön a szélre.
Busquets heklyére Ininek kellene visszalépnie, Henry meg öjjön a szélre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- boixosnois
- Jugador del Barça
3-0 vagy kettő null lesz oda.
Pár éve még két bajnoki cím után lettünk hulla gyengék és nem nyertek semmit, idén már egy év után következik be!!!
ferninho: és ti a Lyon ellen?
Egyébként annyira idegesítő, hogy szinte mindig azok a nemzetközi meccsek adják a tv-ben, amelyeken rosszul játszunk. (pl. Chelsea elleni, EU szuperkupa döntő, most ez)
Egyébként annyira idegesítő, hogy szinte mindig azok a nemzetközi meccsek adják a tv-ben, amelyeken rosszul játszunk. (pl. Chelsea elleni, EU szuperkupa döntő, most ez)

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem kell itt sírni ríni. Egyszerű a dolog. 40 percig baromira lenéztük a Stuttgartot. Alves kéne meg mittudomén... persze. Mert Celozzi jobb ám mint Puyol nálunk? Ugyanmár... Nem kell semmire fogni. Elméláztunk egy félidőt. Én biztos vagyok benne, hogy lesz ez a meccs még 1-3 is.
Busquets nagyon gyenge. Lehoznám, helyette pedig Pedro-t be.
Getti fejezdmár be a hülyeséget.

Getti fejezdmár be a hülyeséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.02.23. 21:35:38-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
És Ibra kijöhet? Sztem eddig én is tudni hoznám a játékát, de lehet 1 keveset többet is futnék..... Szánalmas az a pali...Mental_Theo írta:Nem gondoltam hogy Alves ennyire hiányzik,de tény.
Marquez meg Busquets ne is jöjjön ki..
Na generálok egy kis vitát. Hogy ítélitek meg a szabálytalankodásokat?
1: ibra aláfutott a gyereknek és még ő kapott szabadot. majd beletérdelt. (11-es?, piros?)
2: marqueznek köze nem votl a labdához, háttal állt neki, csak könyökössel arrébbpakolta a svábot, aki a labdáér ment
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Marquez a meccs 50%-ban a seggén csúszott, borzalmasan játszik. Jöjjön be Bartra a helyére, és Puyolt hozzuk be középre.
A meccs vége felé már valamennyivel jobbak voltunk, de ez édeskevés. Mit akarunk egyáltalán? Egy normális kapuralövésünk nem volt. Helyzetünk végképp.
Drasztikus javulás kell.
Piqué játszik a védelemben egyedül jól.
A meccs vége felé már valamennyivel jobbak voltunk, de ez édeskevés. Mit akarunk egyáltalán? Egy normális kapuralövésünk nem volt. Helyzetünk végképp.
Drasztikus javulás kell.
Piqué játszik a védelemben egyedül jól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2010.02.23. 21:34:31-kor.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
De elég nyálkáslevproff írta:Egy szó: fos.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Capon
- Llegenda del Barça
Nálam Touré rosszabb volt. Néha még a saját támadóinknak is őt kellet kerülgetni.Mental_Theo írta:Nem gondoltam hogy Alves ennyire hiányzik,de tény.
Marquez meg Busquets ne is jöjjön ki..
Én becserélném már a szünetben Pedrot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
Ezt azért gondold át mégegyszer.Ilúvatar írta:bszkiiiii![]()
kumma nagy mákjuk van ezeknek...
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
mákunk volt.ferninho írta:ezt hogy úsztátok meg idáig 1 góllal?![]()
és azért Márquez is.... simán befújható 11-es... plusz piros...

de azért annyira ne örömködjél, nektek a végén is ennyi maradt, nekünk meg van még egy félidőnyi szenvedés... vagy fieszta... de ahhoz pepnek át kell mennie hortátorba az öltözőben.
PUYOL-XAVI-INIESTA