Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jól látom, h magyar ember a készítő? fantasztikus videó! eddig nem látott kameraállásokbarca99 írta:Az utóbbi idők talán legigényesebb munkája, itt.
Itt konkrétan nincs videóbarca99 írta:Az utóbbi idők talán legigényesebb munkája, itt.
Innen például. Regisztráció szükséges.nahjolvan írta:hello!valaki nem tudja esetleg honnan tudnám leszedni a sevilla elleni spanyol kupa visszavágót??fontos lenne:)
Ja ez engem is érdekelneozsimiki írta:Srácok!
Kinek van meg a tavalyi Chelsea-Barca elődöntő? természetesen Hajdú Bével...
(aszhem vele volt,tv6)
aki valamilyen módon felvette,és tudja digizálni,feltehetné valahova, kerestem több torrentoldalon, nincs fent sajnos.
köszi előre is a választ,válaszokat.
Bár, már PÜ is ment, meg minden, de azért leírom... Az MTV (nem a zenecsatornaozsimiki írta:Srácok!
Kinek van meg a tavalyi Chelsea-Barca elődöntő? természetesen Hajdú Bével...
(aszhem vele volt,tv6)
aki valamilyen módon felvette,és tudja digizálni,feltehetné valahova, kerestem több torrentoldalon, nincs fent sajnos.
köszi előre is a választ,válaszokat.
Jóég. De jó volt ezt megnézni. Többször is kirázott a hideg... Elképesztő év volt. Megőrülök ezért a Csapatért.
Itt biztosan találsz kedvednek megfelelő letöltési módot. Hogy az előző hsz-em "feledésbe ne merüljön", megismétlem: A 2005/2006-os madridi El Clásico felvételét keresném jó minőségben. Előre is köszi!Rewolution5 írta:tudna valaki olyan linket, ahonnan az egész Atletico M. (a mostani) mérkőzést le lehet tölteni?? elore is kosz ...
Nincs, de szerintem ne akard látni.Rewolution5 írta:tudna valaki olyan linket, ahonnan az egész Atletico M. (a mostani) mérkőzést le lehet tölteni?? elore is kosz ...
Ahol csupa Real-hír van...El fanático írta:A szolgáltatás folytonossága hamarosan helyreáll, addig is látogass el a FootEspagnol.net-re...Ilúvatar írta:felmegyek az fbc-videos -ra, hogy letölthessem a gólokat, erre ezt irja ki:
Maintenance en cours.
Le site sera de retour dans quelques minutes.
Merci.
Vous pouvez visiter FootEspagnol.net en attendant la fin de la mise ŕ jour.
valaki lefordítaná? Megszűnt vagy mi?
A szolgáltatás folytonossága hamarosan helyreáll, addig is látogass el a FootEspagnol.net-re...Ilúvatar írta:felmegyek az fbc-videos -ra, hogy letölthessem a gólokat, erre ezt irja ki:
Maintenance en cours.
Le site sera de retour dans quelques minutes.
Merci.
Vous pouvez visiter FootEspagnol.net en attendant la fin de la mise ŕ jour.
valaki lefordítaná? Megszűnt vagy mi?