Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel teljesen egyetértek! Meg inkább a Villareal ellen fogjanak ki ilyen napot, mint ellenünk!bence-barca írta:Szerintem ez igaz. Tény, hogy a második tizinek elég kamu szaga volt, de volt egy gólja amit "les" néven érvénytelenítettek, pedig nem volt az. Tegnap (sajnos) a Real és CR kifogott egy jó napot egy gyenge Villareal ellen, akik hiszem, hogy tudtak vna jobban jáccani ellenük is, de ez most már mind1 ilyen a mi formánk, h ellenünk jobban felszívják magukat. De ennek örülni is lehet hisz ez azt jelzi minket jobban elismernek ellenfélként![]()
Fő, hogy 2pont előnyünk van és addig nem kell duzzogni, amíg mi vezetünk!
Bokke írta:Miért kell itt a fesztivált csinálni!
Barca szurkolóként elismerem, hogy tegnap nagyon jól játszott a Madrid!
Ronaldo fantasztikus volt, csak azt a kamu tizit ne fújták volna be ellene!
El kell ismerni, ha jó az ellenfél, mert nekünk ugye csak egy igazi ellenfél van spanyol honban!
Ez a legjobb párharc a világon!
Elhiszem, hogy mindenki minket akar megverni, de a real nem nagy csapat? Nem egy nagy skalp? Akkor ellenük miért nem tudnak úgy játszani, vagy legalább ésszerű felállást választani?daffy írta:Bárki nyeri a bajnokságot,az biztos,hogy megérdemelten teszi. Kár lenne bármely részről olyanokkal takarózni,hogy az ellenfél így meg úgy játszik...Maxsteel666 írta:Szimplán arra akarok kilyukadni, hogy ellenünk mindent megtesznek a győzelemért a már fent említett csapatok a real ellen meg szinte feltartott kézzel mennek ki!!!!!!
Dave87, mikor mondtam olyat, hogy el van csalva a bajnokság?![]()
Kell szemüveg, barátnőm optikus írathatok fel ha kell?![]()
![]()
Már az előbb is mondtam, hogy tegnap szépen játszott a madrid, sőt biztos akkor is nyertek volna, ha nem feltartott kézzel áll ki a Villareal! Mert valljuk be tényleg úgy álltak ki! Még akkor is ha rúgtak 2-t!
Aki szerint meg az 6 gólból 5 nem is a madrid érdeme azt tényleg sajnálom!
Kit akarhat megverni a világ összes csapata,mint a Barcát,aki végigverte tavaly a világot és olyat tett,mint még soha senki. Nem értem a problémát.
most nagy vagy közép?barcaME55i írta:nagy középcsapat
Bárki nyeri a bajnokságot,az biztos,hogy megérdemelten teszi. Kár lenne bármely részről olyanokkal takarózni,hogy az ellenfél így meg úgy játszik...Maxsteel666 írta:Szimplán arra akarok kilyukadni, hogy ellenünk mindent megtesznek a győzelemért a már fent említett csapatok a real ellen meg szinte feltartott kézzel mennek ki!!!!!!
Dave87, mikor mondtam olyat, hogy el van csalva a bajnokság?![]()
Kell szemüveg, barátnőm optikus írathatok fel ha kell?![]()
![]()
Már az előbb is mondtam, hogy tegnap szépen játszott a madrid, sőt biztos akkor is nyertek volna, ha nem feltartott kézzel áll ki a Villareal! Mert valljuk be tényleg úgy álltak ki! Még akkor is ha rúgtak 2-t!
Aki szerint meg az 6 gólból 5 nem is a madrid érdeme azt tényleg sajnálom!
Ki beszélt itt összeesküvés elméletről meg hogy minden csapat lefekszik a realnak???barcaME55i írta:A gondolataid szánalmasak, (összesküvés ellenünk,minden nagy középcsapat lefekszik a realnak nekünk meg nem) és ez tesz téged is azzá.Maxsteel666 írta:Amúgy meg az szánalmas, aki ki meri mondani a saját véleményét egy fórumon!?![]()
hát meglepődtem![]()
tényleg a fórum nem erre való szerintem se
A gondolataid szánalmasak, (összesküvés ellenünk,minden nagy középcsapat lefekszik a realnak nekünk meg nem) és ez tesz téged is azzá.Maxsteel666 írta:Amúgy meg az szánalmas, aki ki meri mondani a saját véleményét egy fórumon!?![]()
hát meglepődtem![]()
tényleg a fórum nem erre való szerintem se
??????????????Maxsteel666 írta: Szerintem meg csak akkor nevess, ha egy kicsit utánajártál a dolgoknak!Láttad az Atletico-Real meccs valamelyikét a közelmúltból? Összehasonlíthatnád, hogy akkor hogyan játszottak a Real ellen meg, hogyan játszottak ellenünk?
![]()
Nem tudom láttad-e mit műveltek tegnap az Almeria ellen azok, akik múlt héten megvertek minket! Ha nem nézd meg, mert úgy játszanak az összes meccsen a Real ellen! Aztán gondolkozz el mit mondtál!
Biztos jól informált vagy az összeállításokkal kapcsolatban is!Csak vess egy pillantást a tegnapi Villareal kezdőre meg a cserepadra! Alig tartalékosan álltak ki, kb 4 ifi játékos volt a kezdőben! Szerintem se véletlen!
![]()
Ne legyünk ilyenek srácok!![]()
Mármint mivel kapcsolatban?ha így látod daffy, akkor érdekelne a véleményed: szted a Marca hasonló esetben már támadást indított volna a Barca ellen? mert sztem igen...
Biztos azért űállítatták ki magukat páran, hogy ne kelljen játszani a real ellen!Csak vess egy pillantást a tegnapi Villareal kezdőre meg a cserepadra! Alig tartalékosan álltak ki, kb 4 ifi játékos volt a kezdőben! Szerintem se véletlen!
Te jó isten.Inkább itt a fórumon szánalmas néhány ember, mint a real ellen játszó csapatok....zsuni írta:arról a Valencia-ról van szó, aki csatár nélkül állt ki a Barca ellen? vagy arról az Atleticorol akik évente benyelnek egy 6ost 15 perc alatt a Barca-tól? ugyanmárÍgy legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
Casillas bravúrjának köszönhetően lett csak 3-2 a Realnak legutóbb. ez aztán lefekvés.Szerintem meg csak akkor nevess, ha egy kicsit utánajártál a dolgoknak! Idea Láttad az Atletico-Real meccs valamelyikét a közelmúltból? Összehasonlíthatnád, hogy akkor hogyan játszottak a Real ellen meg, hogyan játszottak ellenünk?
Akkor összegzem:Szerintem meg csak akkor nevess, ha egy kicsit utánajártál a dolgoknak!Láttad az Atletico-Real meccs valamelyikét a közelmúltból? Összehasonlíthatnád, hogy akkor hogyan játszottak a Real ellen meg, hogyan játszottak ellenünk?
![]()
Nem tudom láttad-e mit műveltek tegnap az Almeria ellen azok, akik múlt héten megvertek minket! Ha nem nézd meg, mert úgy játszanak az összes meccsen a Real ellen! Aztán gondolkozz el mit mondtál!
Biztos jól informált vagy az összeállításokkal kapcsolatban is!Csak vess egy pillantást a tegnapi Villareal kezdőre meg a cserepadra! Alig tartalékosan álltak ki, kb 4 ifi játékos volt a kezdőben! Szerintem se véletlen!
Szerintem meg csak akkor nevess, ha egy kicsit utánajártál a dolgoknak!Dave87 írta:Teljesen igazad van!
Számomra megdöbbentő, néhányan mennyire elvakultan látják a dolgokat....1-2 hsz már-már nevetséges.
Ne legyünk már ilyenek, srácok!
Teljesen igazad van!Herlius írta: Bár nem láttam a Real tegnapi meccsét, elég vicces ilyen kommenteket olvasni 6-2 után. Engem (SAJNOS!) kicsit a tavalyi szezonra emlékeztet ez, amikor a mi hasonló eredményeink után is jöttek az ehhez hasonló kommentek ("majd a rangadókon lássuk mi tudnak", "ilyen csapatok ellen könnyű gálázni" stb stb). Ne legyünk már ennyire szűklátókörűek. Tudomásul kéne venni, hogy ez a Real borzasztóan megerősödött és csak magunkat áltatjuk az ilyen kommentekkel. Felesleges azzal nyugtatgassuk magunkat, hogy a tegnapi eredményük csak a véletlen műve. Érdekes, nekünk még véletlenül sem sikerült ugyanezt a Villarealt megverni. Nagyon komoly harc lesz a bajnoki címért és kétlem, hogy túl sok pontot fog már elhullajtani a Real a végéig. Igenis gyors, korszerű focit játszanak, bár vannak még hiányosságaik. Nekünk viszont sajnos visszaesett a játékunk tavalyhoz képest, ezzel együtt pedig szvsz már teljesen kiegyenlítődött a két csapat közti különbség. Nüanszokon fog múlni a bajnoki cím és most bizony nem fogadnék nagy összegben arra, hogy mi jövünk ki jól ebből. Remélem azért van annyi tűz még a srácokban, hogy behúzzák ezt is.
arról a Valencia-ról van szó, aki csatár nélkül állt ki a Barca ellen? vagy arról az Atleticorol akik évente benyelnek egy 6ost 15 perc alatt a Barca-tól? ugyanmárÍgy legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
Bár nem láttam a Real tegnapi meccsét, elég vicces ilyen kommenteket olvasni 6-2 után. Engem (SAJNOS!) kicsit a tavalyi szezonra emlékeztet ez, amikor a mi hasonló eredményeink után is jöttek az ehhez hasonló kommentek ("majd a rangadókon lássuk mi tudnak", "ilyen csapatok ellen könnyű gálázni" stb stb). Ne legyünk már ennyire szűklátókörűek. Tudomásul kéne venni, hogy ez a Real borzasztóan megerősödött és csak magunkat áltatjuk az ilyen kommentekkel. Felesleges azzal nyugtatgassuk magunkat, hogy a tegnapi eredményük csak a véletlen műve. Érdekes, nekünk még véletlenül sem sikerült ugyanezt a Villarealt megverni. Nagyon komoly harc lesz a bajnoki címért és kétlem, hogy túl sok pontot fog már elhullajtani a Real a végéig. Igenis gyors, korszerű focit játszanak, bár vannak még hiányosságaik. Nekünk viszont sajnos visszaesett a játékunk tavalyhoz képest, ezzel együtt pedig szvsz már teljesen kiegyenlítődött a két csapat közti különbség. Nüanszokon fog múlni a bajnoki cím és most bizony nem fogadnék nagy összegben arra, hogy mi jövünk ki jól ebből. Remélem azért van annyi tűz még a srácokban, hogy behúzzák ezt is.ElBartimaeus írta:2 olyan 11-st adtak meg, amit van, hogy mezőnyben sem fújnak be! 1 lesgólt lőttek, ebből a 3 gólból 2 mentálisan nagyon fontos pillanatban érkezett. Alapból 3 gól bőven eldönthet egy meccset, de ez még meg volt rakva egy kis csomaggal.
11-st belőni nem nehéz, CR nagyon jól lövi a szabadokat.
Tehát eddig 4 gól igazából nem mond semmilyen nagy dolgot. Az egyik találatot egy Senna labdavesztés után lőtték, tehát a 6-ból csak 1 gól volt olyan gól, amitől azt lehet mondani, hogy tényleg elég erős a Madrid.
Még mindig várom azt a meccset, amelyiken végre egy csapattal találkoznak, nem 11 szerencsétlennel. (Sevilla, Mallorca otthon, avagy Barca, Valencia) Atma semmit nem fog ellenük csinálni...
igen!Fecooo írta:ha így látod daffy, akkor érdekelne a véleményed: szted a Marca hasonló esetben már támadást indított volna a Barca ellen? mert sztem igen...
sajnos tény, h gyenge lett a liga, de továbbra se érzem erősebbnek az angolokat...