Én nem mondom azt, h az Atletico és Villarreal lefekszik a Realnak, csak idegesit, h ellenük gyengén játszanak, mi ellenünk meg nagyon jól, és ez évek óta így van. 2004 tavaszán, amikor a Madrid összeomlott, és 12 pontos előnyt adott le, mindenki megverte szinte a vége felé a Madridot, Murciák meg hasonló csapatok alázták őket, de szánalmas Atletico csak kikapott akkor is

És akkoriban minket meg mindig vertek, és mindig szép sorozatokat szakítottak meg nekünk. 2004/2005-ben első meccseinket sorban nyertük, ellenük volt az első döntetlen, 2005/2006-ban ha jól emlékszem 1 meccs hiányzott a bajnoki győzelmi sorozat beállításához, de ez a retkek megszakították, idén a veretlenségünket vették el, h rohadjanak meg. Annyi változott, h az utóbbi években már nem 2x kapunk ki tőlük, hanem csak 1x, 1x meg nagyon leverjük őket. De a Madrid ellen ugyanúgy nem mutatnak semmit. Régebben ott volt az általam rühellt Torres, aki mindig megtömött minket, a Real ellen egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni. Most jött Agüero, aki szinte ugyanazt csinálta.
Forlán meg? Sztem annyi gólt senki nem lőtt még a Barcának, mint ő. 2004/2005-ben ha jól emlékszem első meccsen mester 3-s, a másodikon 2, még a másik Elton csapatban a Villarrealban. De azóta lőtt még párat...vki összetudná számolni, h mennyit lőt ellenünk, kíváncsi lennék, valószínűleg 2 jegyű szám lehet már. És nem tudom, h volt-e más, aki ennyit berámolt volna nekünk.
Végezetül: A Villarrealt és az Atleticot, kiemelve Torrest, Agüerot és Forlánt tiszta szívből rühellem, azt szeretném, h minél lejjebb süllyedjek.