Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
samy85 írta:most lessz uj stadion vagy nem!? láttam már koncepcio rajzokat is 1 120000-es stadionról ami a tengerben lenne 1 mesterséges szigeten!

osztom ! kubala érkezése és a köré épülő csapat sikere volt az ami miatt már nem fértek be a stadionba a katalánok. 57-ben adták át eredetileg 90 000 férőhelyes volt később a VBre átalakították 115000 férőhelyes lett de az eu szabvány miatt megszüntették az állóhelyeket ezért ma már 98800 ember befogadására alkalmasColos írta:Azért annyi, hogy miatta építették fel, mivel a Les Corts már nem volt elég.Fernando írta:Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...

MichaaBee írta:Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
![]()
Szerintem hagyjuk is, mert még off szaga is van...

Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
hát sztem is kitalációMichaaBee írta:Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()
110 000 környékére fogják bővíteni a mostanit.

Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()

köszi, nem vettem észremindorokke_barca írta:Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!
az utazás Barcelonába topik nagyrészt ilyesmire van kihegyezve, visszaolvasva, visszalpozva érkeztek már válaszok, hasonló kérdésekre.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!

Talán itt van a legjobb helyen ez a hsz.Rivaldo11 az Ibra topickban írta:...Nem is véletlen, hogy anno Mourinho dagonyává változtatta a stamfordot. Meg még elég sokan próbálják locsolással meg mindenféle trágyával nehezíteni a művészi szintű passzjátékunkat.

De azért nézzük csak meg a szavazatokat!kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/09/02/ ... /?rnd=3909
Azért ezzel a listával lehet vitatkozni. A Dinamo és a Besiktas stadionja a Camp Nou előtt![]()
![]()
Most nézelődök errefelé, éppen gondolkodtam hogy nem kéne már kezdeni a felújítást?torrestoni írta:elárulom, 2009 tavaszán...Atesz írta:Mikor kezdődik a stadion felujítása?
messi4ever írta:most csináltak új gyepet valúszinüleg a régit bontották