Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeintem te valamilyen Arsenal meccs ismétlését nézted 2005-ből. Csak esett-kelt. A szabarúgásnál meg ha nem ugrik szét a sorfal, akkor szidnánk, mint a bokrot, hogy még a sorfal fölött sem tudja elrúgni a labdát. Tényles sajnáltam már szegényt...Mikaos írta:Lol, mintha tegnap bármelyik csatárunk jobb lett volna"Messit is kispadra!"
Ezen már csak nevetni lehet...
Mindenesetre a Camp Nou tapsa és éljenzése többet ér.
Nagyon örültem a góljának - végül is Barca drukker vagyok
A leginkább megjátszható csatárunk volt, és bár sok próbálkozása sikertelen volt most is a támadásoknál, a védekezésben újra kimagaslót nyújtott.
Összegezve: nem nyújtott rosszabb produkciót, mint a csapat átlag (kicsit azért döcögött a gépezet), a csatárok között meg pláne nem.
És végre odaállt szabadrúgást lőni!
Ideje lenne? Neem. Az az idő már lejárt. Viszlát a kispadon Henry!Barcaman14 írta:A gólja szép volt!Nagyjából ennyi a tegnapi produkciójárólHozta a szokásost. Ideje lenne egy kicsit összeszednie magát mert elég szürke és kiismerhető a játéka idén. Tavaly legalább bejöttek a "cselei"! Elhúzza a szélen és beadja stb... De idén már ez sem nagyon megy.
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez volt a legjobb meccse?! Ha az idióta sorfal nem ugrik szét, még mindig 2 az a 3. Tudom, hogy a fociban nincs ha, de a tegnapi produkció meglehetősen gyér teljesítmény volt. Én annak idején "bálványoztam" Titit, de az, hogy ne tudjon levenni egy hosszú labdát, ami a lábára érkezik...Rewolution5 írta:...gianni írta:....
igaz, de jó volt látni őt újra jól játszani...gianni írta:Ez nem nagy dicsőség.Rewolution5 írta:az idei szezonban ez volt a legjobb mecsse
Na,csak összehozzukAndrisveres írta:Basszus el férne egyeseknél egy kis angol tanulás!!!!
A riportert azt kérdezi Fabregastól: Szabálytalankodtak veled szemben a gól előtt?
Henry: Mondd ,hogy igen!![]()
nagy a humora, nem lehet tagadniAndrisveres írta:Basszus el férne egyeseknél egy kis angol tanulás!!!!
A riportert azt kérdezi Fabregastól: Szabálytalankodtak veled szemben a gól előtt?
Henry: Mondd ,hogy igen!![]()
Ezen a linket ott van a szóban forgó videó is.haze71 írta:Azt kérdezi a riporter, Cesc-től, hogy hibázott-e a gól előtt?
Mire Henry azt mondja a bajsza alatt Casc-nek: Say, Yes (Mondd, hogy igen)
"Were you fouled for the Liverpool goal?"
"Say yes!!"
Rewolution5 írta:halihó!! letudná nekem valaki írni hogy menyyi vedonk maradt, es melyeket guardiola hozni akar a atleticbol ..névenként..elore is kosz ....
Akkor itt tényleg van bajRewolution5 írta:igen talán tudnám is követni, ha nap mint nap nem szállingóznának el a védőink! helyesírásommal semmi gond! csak ékezet ékezetes hibat találsz !!![]()
![]()
Azt kérdezi a riporter, Cesc-től, hogy hibázott-e a gól előtt?miihii írta:Nem tuti,h így van,de ha jól vágom,akkor egy Arsenal-Pool meccs után interjúvolták őket.(Vélhetően nyert a Zenál,mert igen vidám TitiHunter91 írta:Itt Henry mit csinál?)
A Pool góljánál hibázott Cesc,erről kérdezte a riporter,mire Henry megköszörülte a torkát,h "Na,Öreg h is volt az,mondjad csak..."Persze ugratásból.
Aztán lehet,h tévedek,de nekem így jött le a szitu,meg az a kevés,amit hallottam/értettem belőle.
Nem tuti,h így van,de ha jól vágom,akkor egy Arsenal-Pool meccs után interjúvolták őket.(Vélhetően nyert a Zenál,mert igen vidám TitiHunter91 írta:Itt Henry mit csinál?
Maxsteel666 írta:Én kipróbálnám középcsatárként az Atletico ellen. Jót tehetne neki egy kis váltás!
ui.: Fog még mesterhármast rúgni a Bernabeuban április 11-én!!!