momofdőmeccs
Almunia szerintem már autogrammólja, azt hittem csak az első gólban volt benne.
na nembaj visszavágón ki véd?
Pffffaaff.geridoss írta:EnnyireFernando írta:Nem láttam a meccset, de ennyire jó volt a Porto?.
![]()
![]()
Lentebb van egy videó a 2. gólról.
EnnyireFernando írta:Nem láttam a meccset, de ennyire jó volt a Porto?.
Előfordulhat.Patrik17 írta:Olic fejelte Klose elé és Klose volt lesen.Olic fejelte a golt. És 4 méteres lesről. Én néztem a meccset.
Klose fejelte Olic elé, aki tényleg 3-4 méteres lesen volt, bár sztem már Klose is lesen volt amikor Robben kapura rúgta a lasztát.Patrik17 írta:Olic fejelte Klose elé és Klose volt lesen.Olic fejelte a golt. És 4 méteres lesről. Én néztem a meccset.
Olic fejelte Klose elé és Klose volt lesen.Olic fejelte a golt. És 4 méteres lesről. Én néztem a meccset.
Akkor ennyit az UEFA-honlaprólcsababarca írta:Az Klose volt,mellesleg 2 méteres lesről.kurdt írta:Olic gól, 2-1 a Bayernnek
Az Klose volt,mellesleg 2 méteres lesről.kurdt írta:Olic gól, 2-1 a Bayernnek
Igen Robben betalált,bár előtte is belőtték a gólt de a mi kedvenc játékvezetőnk(ovrebo)visszafújta azt de a lényeg az 1-0 és megérdemelten az.ozsimiki írta:Eddig a Bayern se azt hozza amit vártak sokan.
bár 48.percben (első félidő:D) tizenegyesből Robben betalált. 1-0 félidő
Azert a gol elott Ovrebo alkotottozsimiki írta:Eddig a Bayern se azt hozza amit vártak sokan.
bár 48.percben (első félidő:D) tizenegyesből Robben betalált. 1-0 félidő