Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.02.27. 11:04:48

Fülöp

Bodnár-Juhász-Dárdai- ?Szélesi? (-->ide nincs megbízható ember :( )

Huszti-Hajnal-Gera-Dzsudzsák

Rudolf-Priskin

Na így kellene felállnunk, és támadni-támadni-támadni. Ez a 4 védQő-3 vkp felállás elég szánalmas, ki kellene próbálni vmi újat.
Més que un club.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.02.24. 11:33:50

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ot-2018963

végre nem lesznek meccsek a retkesklubon! =D> =D> =D> \:D/
\:D/ \:D/ \:D/
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.24. 11:00:28

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ot-2018963

végre nem lesznek meccsek a retkesklubon! =D> =D> =D> \:D/
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.17. 23:42:09

Moldova, San Marino = 12 pont -> kifogás, mellébeszélés nincs!
Finnország=6 pont -> egy idősödő, leszálló ágban levő csapatot illene megverni ilyen bitang erős kp-val, és fiatal, de megint csak erős csatársorral. Rájuk kell erőltetni az akaratunkat. Ismétlem, akaratot kell erőltetni, nem arra várni, hogy a sült galamb a szánkba repüljön. - zéró bunkerfoci
Svédország már neccesebb, a hazai bravúrgyőzelem elképzelhető, de az imént leírtaknak be kell teljesülni itt is. Idegenben a pontszerzés is csoda lenne.
Hollandia ellen én maximum 1 pontot várok, de azt is nagy nehezen kiküszködve. A realitás 0 pont.
Ha, ismétlem HA ezeket megcsinálnánk, még ez sem lenne elég max 2. helyre, ami egy hihetetlen csoda lenne mindenkinek.

De ébredjünk fel, és nézzük a valós oldalát. Ilyen hozzáállással, amikor 6 védővel és 4 középpályással játszunk, még a 3. hely is messzi-messzi álom lesz. Harcolni, küzdeni kell, és biztatni a csapatot. Nem azt mondom, hogy cél az EB arany (talán majd ha felnőnek a "kicsik" :wink: ) de egy pótselejtezős hely elcsípése maga lenne a mennyország idehaza!
Hajrá fiúk, most végre megvan a kellő alapanyag a sikerhez! (megint csak a fiatalok)

De állhatunk hozzá úgyis, hogy na megint a reménykedés, megint a hiábavaló fáradozás, sz**juk is le az egészet, menjünk ki a meccsekre, igyunk meg 1-2 üveg sört, úgyis kikapunk, majd csalódottan térjünk haza, és kezdődjön minden elölről.
Szurkoljunk, és legyünk a fiúk mellett, amikor szükségünk van ránk, szurkolókra!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Pety-d
Jugador del Barça

2010.02.17. 21:12:41

Kíváncsi leszek az 1. meccsre Svédországban. Szoros meccsben bízok, a döntetlen kiizzadhatjuk szerintem, ha Koeman nem bunkerfocit akar játszani! :lol:

Én balhátvédnek Bodort tenném be, bár ez nem az én feladatom. :D
Hattrick: Retro KFC
MrPiedone
Barça B

2010.02.08. 19:25:53

Az én csapatom az EB selejtezőkre ez lenne:

-----------------------------------Fülöp/Gulácsi-----------------------------------

-Bodnár/Halmosi---Juhász/Korcsmár--Szélesi/Vanczák-----Kádár/Leandro-

----------------------------------Varga/Vadócz----------------------------------

----Koman/Gosztonyi-------------------------------------Dzsudzsák/Huszti----

--------------------------------Buzsáky/Hajnal--------------------------------

-------------------Rudolf/Priskin-------------Németh/Torghelle-------------------

Néha beraknám Tőzsért, Szalait, Vaskót, Kötelest, Tóth Balázst, Dárdait is a keretbe.
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.08. 10:52:21

Fernando írta:Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.

------------------Fülöp------------------

-Bodnár---Juhász--Vanczák-----?----

-----------------Vadócz----------------

--Koman-----------------Dzsudzsák--

------------------Gera------------------

------Rudolf-------------Németh-------

Cserék közt is elég jó kis nevek lehetnének: Hajnal, Huszti, Dárdai, Buzsáky, Priskin, Torghelle, Szalai. Védőket nem írok. Nem igen jut eszembe sok. Maximum Korcsmár, vagy Szélesi. De még ott lehet Bodor is akár.
Annyi igen, h Gera biztos nem fog ott játszani, bár szerintem is ő lenne a legjobb megoldás a 2 csatár mögé, hiszen "csak" a világ legerősebb bajnokságában is onnan osztja a gólpasszokat és lő gólokat. :roll: Ez Magyarország...

Ott sztem Hajnal lesz.Erwin biztos nem haggya majd ki a magyar csodagyereket mindenki Sanyiját.

Annyiban vitatkoznék, h nem hiszem, h Vadócz lenne a legjobb megoldás vkp-ra, aki alig-alig kap lehetőséget.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.08. 10:46:25

socio66 írta:Hát,San Marinót és Moldovát talán ütjük oda-vissza, a Finneket én igazából nem tudom hova tenni,de biztosan nem vagyunk jobbak tőlük,a Svédek elvileg kevesebbek lesznek egy Ibrával(?),ettől függetlenül jobbak, Hollandia meg játszadozni fog velünk.
Igazából semmi sanszunk nincs,kivéve persze ha a nagyok elszerencsétlenkedik mondjuk a Moldova elleni meccseiket,vagy nagy körbeverés lesz.
De még így is meg kellene verni egyszer-kétszer a Holland-Svéd párost, amire viszont nem sok esélyt látok.
Főleg ha kúman megint egy 4-6-0-át küld pályára,három vkp.-val az esetleges sorsdöntő meccseken..
Végre vki, akinek a gondolatához nem kell semmit hozzátennem vagy leállni vitatkozni a magyar focival kapcsolatban. =D>

Tökéletesen igazad van mindenben.Annyit csak, h láthattuk idén, h tudja ez a válogatott jelenleg kihasználni azt, ha a nagyok szerencsétlenkednek. :oops:
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2010.02.08. 10:44:47

Fernando írta:Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.

Cserék közt is elég jó kis nevek lehetnének: Hajnal, Huszti, Dárdai, Buzsáky, Priskin, Torghelle, Szalai. Védőket nem írok. Nem igen jut eszembe sok. Maximum Korcsmár, vagy Szélesi. De még ott lehet Bodor is akár.
Gerát már úgy sem fogja behívni, de ha Gera helyén Koman és a szélen Gosztonyi játszana azzal kiegyeznék. És persze Gulácsit a kapuba :wink:
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.08. 10:00:51

barca99 írta:Remélem Koemanén megoldják okosba', és a hollandok az utolsó körben jönnek hozzánk. Az azért mindigképpen előny lenne.
Sztem meg pont a hollandok azok, akik még egy teljesen tét nélküli meccsen sem adnak esélyt. Legalábbis a 2008-s EB, és a Vb selejtezők is ezt bizonyítják.
socio66

2010.02.07. 21:55:17

Hát,San Marinót és Moldovát talán ütjük oda-vissza, a Finneket én igazából nem tudom hova tenni,de biztosan nem vagyunk jobbak tőlük,a Svédek elvileg kevesebbek lesznek egy Ibrával(?),ettől függetlenül jobbak, Hollandia meg játszadozni fog velünk.
Igazából semmi sanszunk nincs,kivéve persze ha a nagyok elszerencsétlenkedik mondjuk a Moldova elleni meccseiket,vagy nagy körbeverés lesz.
De még így is meg kellene verni egyszer-kétszer a Holland-Svéd párost, amire viszont nem sok esélyt látok.
Főleg ha kúman megint egy 4-6-0-át küld pályára,három vkp.-val az esetleges sorsdöntő meccseken..
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:59:22

maister6000cm3 írta:
FtcSikiHun írta:Én ezt várom:

Magyarország-San Marino 4-0 Gólszerzők: Huszti,Németh,Torghelle,Hajnal
San Marino-Magyarország 1-3 Gólszerzők: Torghelle,Németh(2)
Moldova-Magyarország 0-2 Gólszerzők: Juhász,Hajnal
Magyarország-Moldova 1-0 Gólszerző: Priskin
Svédország-Magyarország 2-0
Magyarország-Svédország 1-1 Gólszerző: Torghelle
Magyarország-Hollandi 0-3
Hollandia-Magyarország 2-0
Finnország-Magyarország 1-2 Gólszerző: Torghelle (2)
Magyarország-Finnország 1-0 Gólszerző: Koman

Bocsi fiúk, de jósnak érzem magam :lol: :lol:

HAJRÁ MAGYARORSZÁG :!:

Csak egyvalamit felejtettél el barátom. Mégpedig azt, hogyha az eredmények így alakulnának, kijutnák a csoportból, És mivel az nem történhet meg, valami nem így fog elsülni. :wink:
Dehogynem, Holland-Svéd oda vissza 1-1, és máris mindkettőnek több pontja van mint nekünk :wink: ÉRZEM :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.07. 16:56:28

FtcSikiHun írta:Én ezt várom:

Csak egyvalamit felejtettél el barátom. Mégpedig azt, hogyha az eredmények így alakulnának, kijutnák a csoportból, És mivel az nem történhet meg, valami nem így fog elsülni. :wink:
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:50:31

Én ezt várom:

Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.07. 16:48:03

Remélem Koemanén megoldják okosba', és a hollandok az utolsó körben jönnek hozzánk. Az azért mindigképpen előny lenne.

Nem lehetetlen a második hely, de akkor a keretben és a fejekben is hatalmas változások kellenek.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.07. 16:44:21

Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.02.07. 16:34:41

Újabb sorsolás, újra elkezdődnek a "most sikerülhet" nyilatkozatok...most visszavágunk a svédeknek, most még hollandia sem olyan jó, most húde, szuper csapatunk lesz. ezeket jó lenne már elfelejteni...
Egy a lényeg...
A földön kell maradni, a 4. kalap nem véletlen, azt hiszem, a reális helyezés a csoportban is ez. Remélem rám cáfolnak a fiúk, minden meccsen velük kell lennünk, és akkor lehetnek szép emlékeink is.
Hajrá magyarok!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:12:53

zola8787 írta:
Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

----------------Gulácsi/Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász---Szabó J.--Debreceni
-------------Varga/Vass Á.----------------
-Koman------------------------Dzsudzsák
-------------------Gera--------------------
----------Németh K. ---- Sanyi/Rudolf--
Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:

------------------Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász-------------Leandro
------------------Vass Á.----------------
-------------------Hajnal talán--------------------
----------Torghelle ---- Rudolf--

Juhász mellé egyszerűen nem tudok kit írni, de biztos h nem Gyepes, Vaskó, Tímár :)
Hajrá magyarok!!

Születési dátum 1989. november 7. (20 éves)
Születési hely Miskolc, Magyarország
Magasság 182 cm
Súly 72 kg
Poszt hátvéd

Jelenleg a Paksi FC játékosa. Szabó tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett. Szabó a torna egyik nagy felfedezettje volt.
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.02.07. 16:04:59

ez kva érdekes , nem tudom hogy hogy lehet az hogy mi összekerülünk a svédekkel?na mindegy.
különben a gyenge szereplés mögött szerintem leginkább mentális bajok vannak.
nem érzem azt a küzdeni akarást, azt, hogy megdöglök a címeres mezért, aztán hogy bármi áron győzni akarok.
igaz a taktika se az igazi, sőt..
de az alapanyag nem rossz.
én azt mondom otthon hollandokon kívül mindenkit meg kéne picsázni 4*3 12 pont San Marinot és Moldovát idegenbe is illene +6 pont ez így már 18 meg még egy X idegenbe a finnek ellen idegenbe 19 pont álom ellen és meg is van a második hely.. de ehhez az kell hogy küzdjenek, megdögöljenek a pályán a címeres mezért, és mindenáron győzni akarjanak a pályán. enélkül forintot nem ér az egész , kár a gőzért.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
zola8787
Director del Fútbol

2010.02.07. 15:57:17

Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:

------------------Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász-------------Leandro
------------------Vass Á.----------------
-------------------Hajnal talán--------------------
----------Torghelle ---- Rudolf--

Juhász mellé egyszerűen nem tudok kit írni, de biztos h nem Gyepes, Vaskó, Tímár :)
Hajrá magyarok!!
gonosz
Jugador d'estrella

2010.02.07. 15:52:12

--
ugyanmár....felejtsétek már el Sanyit!!! Jó lenne, ha Koeman is alfelejtené....kééész..
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.07. 15:29:37

LG írta:Itt hogy van amúgy, első 2 továbbjut? Mert ha igen, akkor a 2. helyre lehet esély.
Nem! Itt is van rájátszás vagy, mi a fene... A 16 helyből, még 14 kiadó. (Ugye Ukrajna és Lengyelország kapásból ott van) 9 csoport van, a 9 csoportelső + a legjobb csoportmásodik automatikusan bejut, marad 4 hely, amiért a 8 2. helyezett játszik... :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.07. 15:26:35

Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

És akkor még mindig lehetne több poszton variálni, hiszen ott van még Köteles, Huszti, Buzsáky, Hajnal, és a fiataloknál is vannak akik alkalmasak lennének a szereplésre.

De én is azthiszem, hogy ameddig Koeman itt van, addig ilyesmiről csak álmodhatunk. :roll:

Bár egyébként egy felkészülési meccsen egy Ausztria ellen pl. megnézném ezt a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2010.02.07. 15:29:57-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.07. 15:22:31

Arra nem vennék mérget, hogy Ibra nem lesz a svédeknél, sőt...Ebben ne bízzunk. Meg amúgy sincs értelme számolgatni. Ajándékba nem adnak EB szereplést, márpedig jelenleg máshogyan nem tudom elképzelni, hogy ott legyünk a tornán.
Előbb csináljunk egy csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.07. 15:15:19

Azért sztem nem lehet panasz a sorsolásra, ennél sokkal könnyebb csoportot nem kaphattunk volna, nehezebbet azért igen. Itt hogy van amúgy, első 2 továbbjut? Mert ha igen, akkor a 2. helyre lehet esély. A svédeknek volt egy nagy csapatuk, klasszis játékosokkal. De ők kiöregedtek, és az utánpótlás meg se közelíti őket. Se Larsson, se Ibra, se Ljumberg...és nem tudom, mi lesz olyan játékosokkal, mint Mellberg, Allbeck stb...lehet ők is visszavonulnak/tak, de ha ott is lesznek, már nem kell velük komolyan számolni. A svédek nagy csapatból középcsapattá lettek, és a finnek is azok. Nem könnyű feladat őket legyőzni, de ha ez nem sikerül, akkor nincs is az EB-n keresni valónk. A 2 kis csapat ellen kötelező az összes pont, a hollandok ellen meg nincs 1-re esély, lássuk be. Ők olyan csapat, akik a kicsiket kegyetlenül ütik, még akkor is, ha már számukra nincs tét. Ezt bizonyítja a 100%-s VB selejtező teljesítményük.
Válasz küldése