Azért drukkolok neki, hogy kivigye magával! Megérdemelné!
Hát, én személy szerint sokszor csak azért ülök le Milán meccset nézni, mert játszik Dinho, várom tőle a trükköket, a cseleket, ezért ő egymaga is jelentősen fel tudja dobni egy csapat szürkeségét, olyannyira, hogy akár "hűdelátványosak" is tudnának lenni.kanty írta:A válogatottban pedig ott van a helye és kezdőként van ott a helye. Ez a legszűrkébb általam látott brazil válogatott. Persze attól nem lesznek ''hűdelátványosak'', h ha Dinho játszik, de játékával hozzatudna tenni a válogatott játékához és amit még fontosnak tartok, h vele nem csak látványosabbak hanem eredményesek is lehetnének.
Oda is írtam,hogy offtorrestoni írta: S ennek így kiemelve semmi köze a mondandómhoz.
Amit írtál,h gyorsan,cselekkel irányt változtatni,stb,stb, szerintem továbbra is ég és föld a régi önmagához képest ezek tekintetében. és nagyon kevés FONTOS meccsen cáfol rá eme megérzésre,kijelentésre.
Ezt nem a vébével kapcsolatban írtam, hanem azzal kapcsolatban,hogy nem értetted Hajdú B, és én ,meg még esetleg mások miért emlegetik a dinamikát, a múlt elmúlt, ez tény,de ettől függetlenül DINAMIKAILAG bőven történt nála változás, (negatív irányba) ezt emlegette Hajdú B,és még páran itt is. amibe szerintem nem is lehet belekötni.torrestoni írta: Szerintem teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi volt. A múlt, az múlt, történelem. Ez nem játszhat szerepet abban, hogy jelen pillanatban mindent figyelembe véve ott-e a helye a válogatottban, stb. Ez a lehető legrosszabb megközelítés.
torrestoni írta: Azt mondani, hogy azzal a játékával nem segítené például a brazil válogatottat egy "ki-ki" meccsen, az számomra túlzottan érdekes.
Az pedig, hogy x percre eltűnik - s most csupán magát a perceket nézzük -, az egy C. Ronaldo, egy Iniesta, egy Messi, vagy bárki más, mondjuk Rooney részéről is ugyanúgy megfigyelhető, ez nem lehet ok.
Én nem bántom Beckhamet, ő maga kíván szépfiú lenni. Nem is az ő nevén volt a hangsúly, de rendben, őt kivehetjük a sorból. egyébként a futott kilométer csalóka. Egy kapus is elsétálgat 3-5 km-t, persze ennek nincs jelentőssége. Maradjunk annyiban, hogy Scholes brusztolása például jobban szembetűnő volt, de rá sem lehetett panasz. S ennek így kiemelve semmi köze a mondandómhoz.ozsimiki írta:Beckham lehet nem bírja végig a meccset,de amíg pályán van,egyik legtöbbet melózza,és melózta tegnap is, futott kmben neki volt a legtöbb. persze lehet belefáradt,mert lecserélték,de nem is pihent meccs közben annyit mint R80.
Nem a kinevetés a lényeg, igaz az is egy reakció, hanem amivel indokoltam.ha nem vagy benne biztos,hogy jól értelmezed e a dinamika Ronnieval kapcsolatos összefüggését,akkor nem kell kiröhögni,erről ennyit
Akkor azért még jó lenne ezt a dinamikát tisztába tenniés korántsem a mezőnybeli robotoláshoz van köze,amit páran emlegetünk dinamika alatt vele kapcsolatban.
Szerintem teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi volt. A múlt, az múlt, történelem. Ez nem játszhat szerepet abban, hogy jelen pillanatban mindent figyelembe véve ott-e a helye a válogatottban, stb. Ez a lehető legrosszabb megközelítés.Amit írtál,h gyorsan,cselekkel irányt változtatni,stb,stb, szerintem továbbra is ég és föld a régi önmagához képest ezek tekintetében. és nagyon kevés FONTOS meccsen cáfol rá eme megérzésre,kijelentésre.
Én nem állítottam, hogy betonbiztos kezdő, ezt le is írtam, ellenben akkor mondj olyan játékost, aki jogosan játszhat a helyén, s a fontos meccseken jobb megoldás lenne? Tegnap nem először mutatta azt, hogy képes kitűnni nagy téttel bíró mérkőzésen, erős ellenféllel szemben. Azt mondani, hogy azzal a játékával nem segítené például a brazil válogatottat egy "ki-ki" meccsen, az számomra túlzottan érdekes.Vébén pedig csak fontos meccsek lesznek,a kieséses ki-ki meccsekről nem is beszélve. ettől függetlenül ott a helye, csak szerintem nem annyira betonbiztos kezdőként,mint pl szerinted.
Nos, azért azt is mérlegelni kell, hogy kik játszhatnának helyette, ez esetben pedig mégiscsak ő a megoldás.A legjobban annak örülnék (mivel Brazil válogatott is a kedvencem) ha egy jó Ronnie tudna segíteni a csapatnak végig, viszont én jelenleg nem tartom egész meccses futballistának...
Ezt mire alapozod?Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
ricsisan írta:Ronaldinho mindíg is a világ legjobbja lesz! Szerintem ott a helye a válogatottban. Még nincs olyan jó formában mint a Barcában volt,de remélem lesz.![]()
![]()
Egyetértek az okfejtéseddel annyi kiegészítéssel, hogy a brazil válogatottban lehet az egy félidei jó játékával eldöntenék a meccset, mert az nem egy Milan. illetve ott jobban ki tudják küszöbölni azt az időt is mikor ő eltűnik. Én elvinném és alapkezdőként számítanék rá, csak lecserélném, amikor már látom, hogy elfáradt, nem tesz hozzá semmit stb. Azaz vagy a félidőben vagy picit később a 60-ik perc tájékán. Persze a biztosan eldőlt meccseken pl nem, csak amikor szükség lenne ebben a játékrészben vérfrissítésre.ozsimiki írta:Szeretnék elindítani egy "vitát", itt mindenki egyértelműen úgy látja,hogy helye van a válogatottban a vébén?
nekem nem lenne baj,ha ott lenne (miért lenne?),viszont Dungát is megértem valahol, ott nincs igen sok lehetőség egy-egy meccs kijavítására, produkálni kell minden meccsen.
Dinho 09-10es szezonban már jobb mint 1éve,de ez a szint még nem a régi Dinho, (az nem is lesz), kérdés,hogy elégnek kell legyen egy Brazil válogatottsághoz a vébén,hogy a lasztijainak továbbra is szemei vannak,viszont ugye dinamikája már nem valami meggyőző. Tegnapi meccsen is eltűnt szerintem 2.félidőre, attól függetlenül,hogy a végére még felpörgött egy gólpassz erejéig és ezzel szépítettek. de azzal,h eltűnt Ő IS olyan helyzetbe került a csapata,ami után már csak szépíteni tudtak. ez a lényeg.
ez azért megfigyelhető a rangadókon is az olasz bajnokságban, nem hiszem,h a Brazil válogatott azzal ki lenne segítve,hogy 0-2nél pl megint lenne egy jó momentuma és szépítenének ezzel. az vébén semmit se ér,csak a győzelem.
természetesen nem az Ő sara csak a tegnapi vereség,sokat tett az első félidőben amikor tudott,hogy jobbak legyenek a M.U.nál,az egész Milán ludas benne,ez tény.
talán az lenne az aranyközépút, ha elvinné Dunga,de nem alapemberként kezelné. Ronnie fanoknak fájó lehet,de szerintem egy félidőben még hasznára is lehet a csapatnak, egész meccsen már korántsem. én ilyesmit véltem felfedezni a meccsein ebben a szezonban. (ez is jóval több mint tavaly)
szóval kíváncsi vagyok mindenki véleményére akinek vande az olyan okok nem fognak annyira meghatni,hogy ő R80 és alap,h ott a helye,meg,hogy mit tud a lasztival...egy vébén melózni is kell,végig.
én álláspontom még egyszer: elvinni,de nem alapkezdőként használni (szerintem amúgy jelen állás szerint ennek is örülnének a Ronnie fanok,hiszen Dunga még vinni se akarja pillanatnyilag,és ha mégis viszi,ez is lesz kb)