Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na azt hittem, ezután más típusú hszt írsz,de hát megint csak inkább körbemagyaráztál mindentMikaos írta:Értem, mi a probléma.
1.= így vanMikaos írta: 1. ha rosszat írtam volna a második félidőbeli MU-ra, az nem lett volna igaz...
2. Igazán jót meg azért lett volna nehéz, mert abban mi a jó, hogy ugyanannyi gólhelyzetük volt, mint a Milannak? Illetve volt 10 percük, amíg nyomás alatt tartották az összerogyott Milant (azelőtt a 10 perc előtt írtam az első két hsz-emet amúgy).
Értem, mi a probléma. Én elsősorban a Milan-ról írtam, a MU-ról meg csak annyit, hogy az első félidőben harmatosak voltak. Úgy döntöttem, hogy nem írok semmit a második félidőre, ugyanisozsimiki írta:ugyanannyira kivette pozitívan is a részét a Manchester mint a Milán, mégis valahogy nem bírod leírni (inkább megemészteni) és amíg ennyire negatívan vagy elfogult, (én lebírom írni,h a Milán vezethetett VOLNA az első félidő alapján,és jobb is volt az 1.játékrészben,de 90perc a meccs,és összességében már nem hiszem,h érdemtelen a M.U. siker) addig meg is jegyzem amit akarok.
Így nem teljesen értesz egyet veleozsimiki írta:Rivaval pedig egyetértek, valószínű,hogy eldőlt.
Továbbjutás? Dehogyis. Minden megtörténhet: pl. kiállítják Van Der Sar-t 5.percben és 11-es.Rivaldo11 írta:Nagyon jó, élvezetes derbit láthattunk! Az első félidő a Milané volt, Scholes mázlis találata viszont felhozta a MU-t, akik szinte lefocizták a hazaiakat a 2. félidőben. Rooney klasszis játékot nyújtott, de Valencia is veszélyes volt. Az uccsó 10 perc megint az olaszoké volt, de ezzel már nem tudták megmenteni a meccset, noha Seedorf gólja pazar volt, és Inzaghi lábában ott volt az iksz...
A továbbjutás eldőlt.
Erről szó nem volt. Csak te kevered bele megintozsimiki írta:vicces gyerek vagy te,mindig tudtam,de jó a memóriám.
amikor mi szereztünk hasonló gólokat,azzal jöttél,h fúúj,nálad az a megfelelő, ha végigvisz egy csapat egy támadást,és blablablablablabla,akkor nem úgy tűnt,h a foci része lett volna részedről (legalábbis teljesen máshogy nyilvánultál meg),de megszoktam a kettős mércéd
Arra gondoltam, hogy ami megtörtént, az megtörtént. Visszacsinálni már úgysem lehet, Rooney két gólját nem lehet kitörölni, meg utólag szabadokat rúgatni a MilannalMR. TROMORT777 írta:Ezekben nincs semmi HA és VOLNA, vagyis úgy értem ezek szimpla tények voltak, amit írtam.
Ezekben nincs semmi HA és VOLNA, vagyis úgy értem ezek szimpla tények voltak, amit írtam.geridoss írta:
Igen csak a HA meg a VOLNA fociban nem játszik. Rooney megérdemelte VOLNA a második sárgát, elég csúnyát rátaposott T. Silva lábára.
Meg a kezezések is ott voltak. Remélem visszakapja a Milan az Old Traffordon ezeket! Még meglehet a továbbjutás.
Legalábbis én nagyon örülnék neki![]()
Igen csak a HA meg a VOLNA fociban nem játszik. Rooney megérdemelte VOLNA a második sárgát, elég csúnyát rátaposott T. Silva lábára.MR. TROMORT777 írta:Azért azt még megjegyezném a Milán vereséggel kapcsolatban, h Rooney-t a duplája előtt lazán ki lehetett volna állítani, és több érdekes szitu is volt még a Milán ellen. (kezezések, nem megadott szabadrúgás atom jó helyről, stb.)
vicces gyerek vagy te,mindig tudtam,de jó a memóriám.Mikaos írta:Többnyire kettőn áll a vásár. Tény, hogy csomót hibázott a MU védelme úgy, hogy nem voltak rákényszerítve, de ez a foci része. Egyik hibázik - másik kihasználja.ozsimiki írta: igazából ha a hibákat kivonod lehetne 0-0 is első félidőben, ha beleszámítjuk akkor 2-1.
Ezzel a megállapítással nem értek egyetszajko írta: Hiába van közbe 2-3, otthol a mu simán veri a milant.