Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.17. 16:17:59

De szeretem mikor csak azért írnak ide -tisztelet a kivételnek- az Arsenalosok egy MU meccs után, hogy elmondják, hogy DE. Nem volt megérdemelt a győzelem, ezt nem vette észre a bíró, ez meg az, meg, hogy ez se ért, meg kiállítás. Fejezzétek már be. Lecsúsztatok a bajnoki címről és verni kell a nyálatok? Jah egyébként Milan-MU 2-3. És ezzel szerintem nem igen lehet vitatkozni. Az Emirates-beli zakó után 1-2 hétig egész csönd volt.

Egyébként ma hajrá Arsenal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.17. 15:37:55

A mai meccsekről: Ahogy azt korábban is gondoltam, a Van Gaal csapatok tavaszra állnak össze igazán. A Bayern egyre jobb és jobb, a Fiorentina sem fogja megállítani őket, még akkor sem, ha ma esetleg csak egy góllal nyernek, vagy ha csak ikszelnek is. Majd nyernek idegenben ha kell.
A Porto-Arsenal párharc is érdekes. A Porto sansza abban lehet, ha úgy tud nyerni, hogy nem kap gólt. Ez esetben lehet keresnivalójuk. Minden más eredmény nagyban növelné az ágyusok esélyeit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.17. 15:29:41

Ugye, ugye mondtam, h nem szabad leírni a Lyont! Jobbak voltak, teljesen megérdemelten nyertek. Persze nem dőlt el semmi a javukra. Én a meccs előtt 40%-t adtam a Lyonnak, ezek után most 50-t adok nekik. Mindenestre van esély, h idén se legyen ott a Real a legjobb 8-ba, pedig azért a nyári nagy bevásárlás után ez nagyon ciki lenne :)

A Milan-Muba csak bele bele néztem, nem tudok nyilatkozni róla. Ami biztos, h eldőlt, de ha a Milan nyert volna ilyen arányba, akkor is a Mu-t tartanám esélyesnek a visszavágón. Amennyit láttam a meccsből, most a Milan azért szorongatta őket, de a visszavágó szvsz sima Mu sikert hoz majd.

Ma pedig hajrá Arsanal :!: Amúgy a Porto sok mindenben a Lyonra hasonlít. Mind2en a szűk elitnél gyengébb bajnokságból jönnek, de BL-ban egész derekasan helyt állnak, a legerősebb középcsapatok, és néha megtudnak ütni egy nagy csapatot is. Idén talán kicsit gyengébbek mint az elmúlt években, de leírni nem szabad semmikép őket :!: Én egy olyan x-el, ahol gólt szerzünk már elégedett lennék ma.

A Bayern meg az év elején nagyon gyenge volt, de azóta meg elkezdték nyerni sorba a meccseket, nagy formában vannak, a Bundes Ligában innen szvsz már nem lesz ellenfelük, és a BL-ban a Fiorentina nem lesz nekik ellenfél. Örülök, h éledeznek. Tudom, sokan utálják őket, de azért azt mindenkinek el kell ismerni, egy erős Bayern csak jót tehet a BL-nak. Kicsit unalmas már, h 3 éve az angolok uralják az egész BL-t, és csak a Barca meg a Milan tudott az orruk alá borsot törni. Jó lenne már, h felnőnének más csapatok is hozzájuk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.17. 13:43:18

Mikaos írta:Értem, mi a probléma.
na azt hittem, ezután más típusú hszt írsz,de hát megint csak inkább körbemagyaráztál mindent
Mikaos írta: 1. ha rosszat írtam volna a második félidőbeli MU-ra, az nem lett volna igaz...
2. Igazán jót meg azért lett volna nehéz, mert abban mi a jó, hogy ugyanannyi gólhelyzetük volt, mint a Milannak? Illetve volt 10 percük, amíg nyomás alatt tartották az összerogyott Milant (azelőtt a 10 perc előtt írtam az első két hsz-emet amúgy).
1.= így van
2.= legalább annyival volt jobb a M.U. a 2.ban,mint a Milán az elsőben. az a mondatod,meg hogy ha nem használják ki ellenük a helyzeteket,ők nyernek,nem hiszem hogy azt fedi,hogy igen jobbak voltak a 2.félidőben. bár nálad lehet már azt is dicshimnusznak kellene felfognom :D /azért
Valóban jobb volt a helyzetkihasználás,ami kaput talált,de azért itt is volt pár ami találhatott volna is akár(és akkor még veszélyes is lett volna bőven),de mellé ment.

Kalap!

igen,volt két szép lövésük rögtön az elején,ettől még azt hiszem mindenki egyetért,hogy a 2.félidőben 1-3ig (utána elhitték,hogy itt már baj se lehet) a M.U. akarata érvényesült,és főleg 1-2 után a Milán azt se tudta,hogy mi van.
Annyira volt egyoldalú,mint az első 20percben a Milán javára. két félidő alapján szerintem bőven kiegyenlítődött a kép,sőt...Dida nyakába nem igen varrnám (edző és kapus közti különbség döntött mondatodra reagálva), szerintem egyiket se lehetett védeni. míg VDS amellett,h nagyot védett kétszer is,nem nevezném védhetetlennek azt a két lövést. Pirlo szabija elég messziről ment, így egy ilyen kapusnak oda kell érni, oda is ért. R80 csavarása (épp ezért mert csavarás) se süvített nagyon, vetődéssel szépen meg is oldotta.

no mind1, a lényeg,h jó meccset láttunk, nekem ugye külön öröm,hogy a M.U. nyert ezen a meccsen,és ezzel nagyon megkönnyítette a saját dolgát a visszavágóra.

Mai két meccs nekem elég szagtalannak tűnik,azért egyikbe majd belenézek.

Hajrá Fio & Porto, első nem igen fog bejönni ma, 2.még akár be is jöhet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.17. 12:58:40

ozsimiki írta:ugyanannyira kivette pozitívan is a részét a Manchester mint a Milán, mégis valahogy nem bírod leírni (inkább megemészteni) és amíg ennyire negatívan vagy elfogult, (én lebírom írni,h a Milán vezethetett VOLNA az első félidő alapján,és jobb is volt az 1.játékrészben,de 90perc a meccs,és összességében már nem hiszem,h érdemtelen a M.U. siker) addig meg is jegyzem amit akarok.
Értem, mi a probléma. Én elsősorban a Milan-ról írtam, a MU-ról meg csak annyit, hogy az első félidőben harmatosak voltak. Úgy döntöttem, hogy nem írok semmit a második félidőre, ugyanis
1. ha rosszat írtam volna a második félidőbeli MU-ra, az nem lett volna igaz...
2. Igazán jót meg azért lett volna nehéz, mert abban mi a jó, hogy ugyanannyi gólhelyzetük volt, mint a Milannak? Illetve volt 10 percük, amíg nyomás alatt tartották az összerogyott Milant (azelőtt a 10 perc előtt írtam az első két hsz-emet amúgy).
Szóval igen, annyi pozitívat elmondhatok, hogy a MU-nak nagyon jó (volt) a helyzetkihasználása. De ezt írtam is!: "Aki nem használja ki ellenük a helyzeteit (lásd Arsenal is), akkor ők nyernek".
ozsimiki írta:Rivaval pedig egyetértek, valószínű,hogy eldőlt.
Így nem teljesen értesz egyet vele :) Ő azt mondta, hogy eldőlt. Te meg azt,hogy valószínű :) Ez azért óvatosabb megfogalmazás, és szerintem ez a helyénvaló - mert én is ezt írtam tul.képpen, hogy a MU az esélyes, de ezt nem lehet 100%-ra kijelenteni.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.02.17. 08:44:04

Az rendban van, amit írsz Ozsimiki, hogy a profibb csapat győzött stb-stb, de hogy a második félidőben jobbak lettek volna? Mezőnyben átvették az irányítást,de a gólokon kívül nem is volt sok ziccerük, míg a Milánnak a második félidő elején több is volt, amit Van Der Saar védett bravúrral. Pirlo szabadrúgása, vagy Ronaldinho csavarása stb. Na mind1, én nem sajnálom a Mu-tól a győzelmet, sőt szeretem is őket, csak azért abba az irányba se legyünk elfogultak. Az edzők és a kapusok közti különbség döntött kb. Ronaldinhot nagyon sajnálom, remélem a népakarat kikényszeríti Dungából, hogy válogatott legyen, mert elképesztő formában van. Nem olyan dinamikus , mint régen,de idén eddig nagyon jó. simán beférne hozzánk is.
bali 15
Director del Fútbol

2010.02.17. 07:02:22

Szóval kikapott a Real? :shock: :D
Ronaldinho hatalmasat játszott tegnap. :wink: . Ennyit arról hogy nagy csapatok ellen nem tud nyújtani semmit. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.16. 23:40:41

:D Oké,tehát anno szerinted a M.U. semmit se csinált azokon a meccseken,csak arra várt,h kihasználhassa a hibákat,és ezért nem tetszett 1-1 kontra. még meg is érteném,ha így lenne,de nem volt így.

Tudod az egész meccs jó példa volt,h mi része a focinak,és ebből ugyanannyira kivette pozitívan is a részét a Manchester mint a Milán, mégis valahogy nem bírod leírni (inkább megemészteni) és amíg ennyire negatívan vagy elfogult, (én lebírom írni,h a Milán vezethetett VOLNA az első félidő alapján,és jobb is volt az 1.játékrészben,de 90perc a meccs,és összességében már nem hiszem,h érdemtelen a M.U. siker) addig meg is jegyzem amit akarok.

Szóval a negatív oldalt mindig meg akarod világítani,míg az érdemekről megfelejtkezel, nem igen láttam leírva,hogy a M.U. 2.félidőben már egyértelműen uralta a meccset,és ezáltal el is dönthette volna teljesen (most csak nagy részben tette) az egészet. Szóval egyértelműen fáj neked a M.U.ról pozitívat írni :) (ez még baj se lenne,ha ezt beismernéd, és nem úgy adnád elő,hogy te bizony pro és kontra alkotsz véleményt.

Rivaval pedig egyetértek, valószínű,hogy eldőlt.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.16. 23:02:15

Rivaldo11 írta:Nagyon jó, élvezetes derbit láthattunk! Az első félidő a Milané volt, Scholes mázlis találata viszont felhozta a MU-t, akik szinte lefocizták a hazaiakat a 2. félidőben. Rooney klasszis játékot nyújtott, de Valencia is veszélyes volt. Az uccsó 10 perc megint az olaszoké volt, de ezzel már nem tudták megmenteni a meccset, noha Seedorf gólja pazar volt, és Inzaghi lábában ott volt az iksz...
A továbbjutás eldőlt.
Továbbjutás? Dehogyis. Minden megtörténhet: pl. kiállítják Van Der Sar-t 5.percben és 11-es.
Az nem kérdés, hogy sokkal nagyobb esélye van a MU-nak, de sosem lehet tudni. És ez mindig így van - ezért van az oda-visszavágós rendszer.
ozsimiki írta:vicces gyerek vagy te,mindig tudtam,de jó a memóriám.
amikor mi szereztünk hasonló gólokat,azzal jöttél,h fúúj,nálad az a megfelelő, ha végigvisz egy csapat egy támadást,és blablablablablabla,akkor nem úgy tűnt,h a foci része lett volna részedről (legalábbis teljesen máshogy nyilvánultál meg),de megszoktam a kettős mércéd
Erről szó nem volt. Csak te kevered bele megint :)
A hasonló kifejezéssel éppen ezért vitatkoznék is. Mert nem ilyen esetekben szoktam szólni, hanem, ha azt látni, hogy egy csapat alapból erre áll be. A Milan nem erre állt be, hiszen a félidő első felében főleg azt láthattuk, hogy megy a tili-toli (főleg Dinho jóvoltából). Hogy a MU védői párszor szerencsétlenkedtek - az egy más tészta: nem úgy hibáztak, hogy felépítették a támadást, és lerohanta őket a Milan kontrával...hanem ki sem jutottak a saját 16-osukról egy ideig.
Azért szerintem érezhető a különbség.
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:54:35

MR. TROMORT777 írta:Ezekben nincs semmi HA és VOLNA, vagyis úgy értem ezek szimpla tények voltak, amit írtam.
Arra gondoltam, hogy ami megtörtént, az megtörtént. Visszacsinálni már úgysem lehet, Rooney két gólját nem lehet kitörölni, meg utólag szabadokat rúgatni a Milannal :cry:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.16. 22:54:02

Rooney 2.sárgáját érő szabiját csak visszajátszásról lehetett észrevenni,így zerintem nem nagy bírói hiba,ettől függetlenül ha 2cmre van és kiszúrja, jogos 2.sárga,ez TÉNY. viszont a többi mind HA,mivel fogalmunk sem lehetne,h mi a meccs eredménye HA....
Kép
MR. TROMORT777

2010.02.16. 22:49:46

geridoss írta:
Igen csak a HA meg a VOLNA fociban nem játszik. Rooney megérdemelte VOLNA a második sárgát, elég csúnyát rátaposott T. Silva lábára.
Meg a kezezések is ott voltak. Remélem visszakapja a Milan az Old Traffordon ezeket! Még meglehet a továbbjutás.

Legalábbis én nagyon örülnék neki :oops:
Ezekben nincs semmi HA és VOLNA, vagyis úgy értem ezek szimpla tények voltak, amit írtam.
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:44:11

MR. TROMORT777 írta:Azért azt még megjegyezném a Milán vereséggel kapcsolatban, h Rooney-t a duplája előtt lazán ki lehetett volna állítani, és több érdekes szitu is volt még a Milán ellen. (kezezések, nem megadott szabadrúgás atom jó helyről, stb.)
Igen csak a HA meg a VOLNA fociban nem játszik. Rooney megérdemelte VOLNA a második sárgát, elég csúnyát rátaposott T. Silva lábára.
Meg a kezezések is ott voltak. Remélem visszakapja a Milan az Old Traffordon ezeket! Még meglehet a továbbjutás.

Legalábbis én nagyon örülnék neki :oops:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.16. 22:43:21

Nagyon jó, élvezetes derbit láthattunk! Az első félidő a Milané volt, Scholes mázlis találata viszont felhozta a MU-t, akik szinte lefocizták a hazaiakat a 2. félidőben. Rooney klasszis játékot nyújtott, de Valencia is veszélyes volt. Az uccsó 10 perc megint az olaszoké volt, de ezzel már nem tudták megmenteni a meccset, noha Seedorf gólja pazar volt, és Inzaghi lábában ott volt az iksz...
A továbbjutás eldőlt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MR. TROMORT777

2010.02.16. 22:41:23

Azért azt még megjegyezném a Milán vereséggel kapcsolatban, h Rooney-t a duplája előtt lazán ki lehetett volna állítani, és több érdekes szitu is volt még a Milán ellen. (kezezések, nem megadott szabadrúgás atom jó helyről, stb.)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.16. 22:38:54

Mikaos írta:
ozsimiki írta: igazából ha a hibákat kivonod lehetne 0-0 is első félidőben, ha beleszámítjuk akkor 2-1.
Többnyire kettőn áll a vásár. Tény, hogy csomót hibázott a MU védelme úgy, hogy nem voltak rákényszerítve, de ez a foci része. Egyik hibázik - másik kihasználja.
vicces gyerek vagy te,mindig tudtam,de jó a memóriám.

amikor mi szereztünk hasonló gólokat,azzal jöttél,h fúúj,nálad az a megfelelő, ha végigvisz egy csapat egy támadást,és blablablablablabla,akkor nem úgy tűnt,h a foci része lett volna részedről (legalábbis teljesen máshogy nyilvánultál meg),de megszoktam a kettős mércéd :D

nah vége a meccsnek 2-3...a Sir most is rendre teszi őket az tuti, 2.félidőben azt csináltuk amit kell,el is döntöttük,sajnos be is aludtunk a végére,nem szabad belassulni, amikor eldönthetünk mindent,sajnos korán kapcsoltunk ki fejben...piros is...bár belefér ez még, otthon kettővel nem kapunk ki véleményem szerint.

jó meccs volt,első félidőben többnyire a Milánnak köszönhetően, 2.ban pedig a M.U.nak. a Profibb csapat nyert,és jut majd remélem tovább.

GRT & GO M.U.!
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.02.16. 22:38:33

Jól játszott a Lyon, megérdemelték a győzelemet. Semmi nem volt a real-ból. Remélem a Lyon jut tovább.A Milan-MU meccset sajnos meg nem láttam, de a MU otthon valszeg továbbjut.
A BL-t pedig a Barca nyeri 8)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.02.16. 22:35:06

Legszebb öröm a káröröm :D go Lyon a Milanra kitérve nagyon drukkolok nekik jó lenne már ha nem mindig angol csapatokat (meg a Barcát :twisted:)láthatnánk a negyeddöntő környékén... go Rossoneri
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
MR. TROMORT777

2010.02.16. 22:32:00

Én sajnálom azért a Milánt, nem kedvelem a Mu-t, és unom az angol fölényt a BL-ben. De hát ez van :? Várható volt...

Jövök ide, nézem sporthíradót, és elégedett vagyok, mert ezt jósoltam. (reál vereség) :wink:
Nézem ott a hsz-eket, és találtam egy gyöngyszemet:

látom magam előtt... KIESÜNK A BLBŐL, MENESZTIK PELLEGRINIT, HULLÁMVÖLGY, BARCA NYERI A BAJNOKSÁGOT, ÚJ KERETET AKARUNK ÉPÍTENI, LEIGAZOLUNK SOK JÁTÉKOST , ÉS ÚJRA REMÉNYKEDNEK AZ IYLEN SZERENCSÉTELENEK MINT ÉN HOGY TOVÁBJUTUNK A 8ADDÖNTŐBŐL...

ez off, de ez tetszik, bocs, legyen így :wink:

Közben szépít, és majdnem egyenlít a Milán :shock:
Micsoda gól- Seedorf
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:31:59

szajko írta: Hiába van közbe 2-3, otthol a mu simán veri a milant.
Ezzel a megállapítással nem értek egyet :)

Visca el Barca!
szajko
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:30:15

Így, hogy egy másik meccsen elment a szelóm tuszkoljon már be még egyet a lyon, vagy akárt kettőt is. :twisted:

Milan - Mu élvezetes meccs volt 1-1-ig. A Milan a 2. gólt után összerogyott...
Valencia srácot mindig is kedveltem, az ő beállítása ja és favallié hozta a munak a továbbjutást. :)

Hiába van közbe 2-3, otthol a mu simán veri a milant.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.16. 22:29:13

No 5% továbbjutási esélyről felkúszott a mutató 20%ra :D

Mekkora gólt volt te atyaég :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
levproff
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:29:02

Uhhhúúú, milyen gól volt!!! 8) 8) 8)
Az egyfélidős R8millió is villant!
De Seedorf! :P
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.16. 22:28:54

ez gyönyörű volt, Seedorf. nah még lehet egy x is :lol:
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.16. 22:28:31

úristen micsoda gól!!!! 2-3 :shock: :shock: :shock:

Visca el Barca!
Lezárt